9 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Are dreptate! Interesanta discutia. Poate ca ar fi de folos si parerile altor personalitati pe aceasta tema ! Uneori am indoieli in privinta utilitatii navigarii pe net, chiar daca numai pe siteuri/ bloguri ortodoxe!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iuliana, sunt utile, numai ca trebuie sa mergem DOAR pe cele in care avem incredere, sa citim sau sa ne scoatem la imprimanta. Oricum avem si multe carti azi, asa ca nu mai avem nici o scuza sa spunem ca nu stim.

    Inainte nu stiam ca ghicitul in cafea e un lucru rau si e pacat, insa azi stim. La fel nu stiam ca avortul e crima dar azi stim, mai mult stim ca s anticonceptionalele si orice forma de oprire a vietii e pacat (crima).

    Azi mai stim si ca alcolismul este boala si ca cei din familiile alcolistilor sunt codependenti. Azi trebuie sa stim tot ce tine de familia crestina, de educarea copiilor, de alegerea sotului, sotiei, a duhovnicului etc.

    Traim timpuri grele, insa timpuri in care avem ajutoare din plin. Sa ne luam de peste tot ACUM cat mai putem resursele ortodoxe hranitoare.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    My blog : http://www.ortodoxneamt.blogspot.com . Blog religios...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Calculatorul si intrernetul nu este un pacat , ele sint neutre, noi trebuie sa le folosim pentru binele si educatia crestineasca mai inainte de toate, eu si familia am invatat foarte multe lucruri crestinesti cu sjutorul internetului,inainte de a gasi blogurile ortodoxe credinta mea era mult mai mica dar citind si ascultind ,predici , conferinte si materiale religioase mam intarit in credinta,DUMNEZEU ne vorbeste prin duhovnic, oameni , carti ,internet, ... dar mare grija sa nu fie materiale de la sectantisau alti eretici, trebuie renuntat la cablu si alte programe care ne rapeste timpul,si sa ne dedicam mai mult timp pentru educatia crestineasca si mintuirea sufletului, caci toate celelante sint desertaciuni, iertatima daca nu sint de parere cu majoritatea.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    As vrea sa stiu si eu de ce tot mi se sterg posturile.. Pretty please ;;)

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Blogurile ortodoxe, alaturi Biblie, de Vietile Sfintilor si de Scrierile Sfintilor Parinti reprezinta un izvor de apa vie, caci completeaza si sustin activitatea duhovnicului si lupta cu noi insine pe drumul mantuirii. Apostolii parcurgeau sute de kilometri pentru a raspandi cuvantul lui Dumnezeu. Teologii inimosi din zilele noastre continua misiunea apostoleasca intr-o forma actualizata si prin internet.

    Personal, ma bucur ca exista aceste bloguri. Din informatiile postate invat, imi intaresc convingerile, spiritul critic si autocritic. Oameni pe care, desi nu-i cunosc, ii simt prieteni imi ofera fara sa-mi ceara nimic in schimb un film util, o pagina dintr-o carte scrisa de un anume sfant, cugetari proprii pe marginea unui subiect de actualitate, invitandu-ma sa reflectez si eu asupra acestora. Citesc cateva bloguri si anume acelea pe care le consider SAMARINEAN MILOSTIV CE-MI OFERA CUVANTUL POTRIVIT LA MOMENTUL POTRIVIT.

    Informarea prin blogurile ortodoxe cred ca reprezinta o fapta crestineasca ce izvoraste din iubirea lui Dumnezeu a aproapelui si simt ca este ziditoare de suflet. Cultiva discernamantul duhovnicesc - floare rara - intr-o perioada in care avem mare nevoie de acesta. Doamne ajuta ca si prin intermediul acestor bloguri sa facem cu totii voia lui Dumnezeu!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O parte din ceea ce am citit aici, comentariile voastre, au acea tenta comunista. Banuiesc ca sunteti crestini in adevaratul sens al cuvantului. Dumnezeu a lasat creatiei sale "omul" cel mai de pret dar : "Libertatea de a alege" . Cum spunea si Parintele Cleopa (Dumnezeu sa-l aseze de-a dreapta Sa)- citez: " intru Domnu mi-am gasit linistea si alinarea sufleteasca. Am avut de ales, si uite...L-am ales!"_inchei citatul.
    (fragment dintr-un interviu inregistrat pe banda magnetica de catre Sora )
    Imi cer scuze pentru acest comentariu, daca va jena pe cineva.

    *daca va fi aprobat de administrator.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine hotaraste ce e bine si ce e rau?
    Cand ne pierdem increderea in tot ne mai ramane doar credinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*