Demonstratia existentei numarului 666 in cipurile RFID

Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze fratilor celor ce risipiti citeva clipe spre a citi si intelege cele ce urmeaza…
Dati-mi voie sa ma prezint in fata comunitatii voastre , a celor ce cu dreapta credinta vegheati vremurile acestea pentru a nu pierde pecetea Duhului Sfint si a va mintui. Ma numesc Narcis, sunt crestin orodox iar prin Bunavointa Domnului Iisus Hristos m-am intors in ultima vreme pe calea cea strimta care nadajduiesc sa duca spre Imparatia Cerurilor.Sunt insa departe dar ma nevoiesc sa cresc in Lumina Sfintei Scripturi si a Sfintei Traditii sa dobindesc virtutile mintuirii. Ca profesie sunt economist insa inca din facultate am fost fascinat de computere, acum reusind tin sub control orice inseamna patima legat de acestea… Mi-a placut sa programez, sa dezvolt programe de business si inca imi place . Chiar daca nu sunt un inginer macar pot spune ca am habar despre digitizarea informatiei, reprezentarea ei si prelucrarea ei.

Am urmarit dezbaterea generata de aceste pasapoarte cu chip, am stat si am cugetat fara patima, ara inversunare si am cautat in oceanul internet macar un simbure de informatie sa pot trage o concluzie fundamentata. Si acum ma bintuie duhul regretului ca daca marii duhovnici s-au pronuntat deja public eu nici macar nu ar trebui sa mai caut, insa am facut acest demers de a cerceta tehnologia RFID pentru a sprijini aceasta comunitate. Si spre surprinderea mea , recunosc, am descoperit lucruri interesante.

O sa incerc sa folosesc un limbaj comun si va asigur ca la baza acestui mic studiu a stat chiar protocolul oficial, standarizat, uniform acceptat al transferului de informatie intre tagul RFID (chipul) si reader-ul (aparatul care citeste chipul) .
Iata mai jos antetul acestui protocol:

epc-titlu1

Eu, sincer am cautat sirguincios sa vad daca exista acest “666″ in chipurile RFID si am constatat ca nu se afla in chipul RFID insa ar fi prea frumos ca lucrurile sa se termine asa …
Practic acese chipuri sunt elemente pasive care contin informatia codificata binar (o intreaga insiruire de 0 si 1) iar prin faptul ca au o antena minuscula atasata , prin inductie primesc energia necesara de a trasmite receptorului informatia solicitata.
Lucrurile nu sunt asa de evidente vizual ca in cazul codului de bare care efectiv ne-a obisnuit cu omniprezenta vizuala a corespondentei codificate a celor trei de “6″. In chip informatia nu este stocata sub forma de cod de bare pentru ca nu este cazul, pur si simplu informatia se trasmite prin modulare/demodulare radio intre trasmitator si receptor in baza unui limbaj comun acceptat care este standardizat la ora actuala. Este vorba despre “EPC RFID protocols”. In chip este stocata ca intr-un stick informatia primara sub forma binara si atit. Dar lucrurile nu se opresc aici pentru ca nu putem analiza chipurile ca fiind niste biete unitati de stocare a informatiei fara sa ne legam conceptual si de receptorul informatiei si de “dialogul” informatic care are loc la citirea chipului…adica in viitor atunci cind vor trece cei ce vor accepta chipul prin fata scannerului, cind vor ajunge la casa in hypermarket, cind vor face fiecare pas peste citiva ani (poate zeci de ani daca Bunul Dumnezeu ne mai ingaduie…).
Ca o concluzie partiala putem afirma ca fizic, simbolic nu exista “666″ in chip asa cum se afla in codul de bare dar nu putem sa analizam disjunct chipul fata de scanner. Trebuie sa analizam sistemul in ansamblu asa cum la nivel spiritual au judecat si Dreptii Duhovnici ai Neamului.
In practica, ambele parti ale tranzatiei, si scannerul si chipul sunt si emitatori si receptori iar intre aceste 2 parti are loc un dialog care poate fi sintetizat astfel: Scannerul trimite un semnal , chipul RFID retrasmite de asemena un semnal confirmind ca functioneaza in baza aceluiasi protocol si ca se pot intelege sa inceapa o tranzactie, apoi scannerul initializeaza procedura de transfer de date si dupa ce primeste acceptul chipului incepe schimbul efectiv de informatie utila.Desigur lucrurile sunt mult mai complexe, eu am selectat doar citeva operatiuni insa ele sunt mult mai multe si exista rezerve lasate spre a se dezvolta protocolul ulterior.
Toate “verbele” acestui dialog intre scanner si chip sunt de fapt comenzi standardizate ca in orice limbaj de programare, aceste comenzi sunt evident digitizate in sistem binar pentru a fi intelese de chip , ele practic sunt inima sistemului RFID, fara de ele sistemul nu ar avea cum sa functioneze data fiind natura pasiva a chipului, intr-un fel ele sunt “guard bar-urile” RFID – la inceput la mijloc si la final.
SI acum surpriza de proportii pe care am avut-o cind am citit structura si codificarea comenzilor este redata in imaginea de mai jos care este extrasa din documentul oficial.

comenzi-rfid

Ceea ce e desenat cu rosu este desenat de mine in MS Paint ulterior pentru a scoate in evidenta faptul ca principalele comenzi ale sistemul RFID (peRFID!?) incep cu blocul de digiti “110″ care inseamna “6″ in sistem decimal. Va puteti convinge folosind functia Excel dec2bin si veti vedea ca “6″ inseamna “110″. sursa : PDF

Ca si cum noi oamenii am intreba “6 Cit este ceasul va rog?” sau “6 Cum te cheama?” …..
Imi este greu sa cred ca este o coincidenta, de fapt nici nu mai conteaza … o luam ca pe un dat ca pe o constanta stranie ca pe ceva implacabil…

Iata cum arata o comanda in sistemul RFID :

comanda-read

Asa ca , fratilor, la o simpla trecere cu pasaportul prin raza de actiune a unui scanner pe calea undelor radio multi de “6″ plutesc iar daca se va ajunge la implantul cu chip RFID cei ce il vor accepta vor bombardati cu “6″ , si nu vor putea cumpara sau vinde fara acest “6″… Era de asteptat ca pecetea nu va fi un “666″ gravat silentios pe mina omului …. el va fi in aer, peste tot va domina sclavia cifrei “6″ si a celui potrivnic care a facut ca acesta lucrare sa fie posibila, inevitabila….

Slava Tie , Mingiietorule ca m-ai invrednicit sa vad si sa scriu acestea…

Deci “Șase!”… sclavia RFID se apropie!

Doamne Miluieste!

sursa : Narcis Blog

18 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    glumesti ... nu ? ... eu nu inteleg efectul de turma care il au oamenii cand vine vorba de cipuri ... noi vedem paiul din ochiul altuia si nu vedem barna din ochiul nostru ... din cate stiu eu ... cipiul contine un sistem electronic asemanator unui microcontroler, acest sistem este prezent in toate: masini celulare si cam toate dispozitivele electronice, prezenta lui 110 este o prezenta pur stiintifica, dupa cum opserv eu 110 ("6") este urmator lui 101 ("5") care este prezent inainte deci este pur si simplu un mod de a enumera in limbaj binar nimic altceva, eu sincer sunt cam satul de toata miscarea asta cu antihristul ... o sa vina ... spune apocalipsa ... deci ingrijitiva mai mult de voi si vezi de mantuirea ta ... si nu umbla sa schimbi lumea ca ea e trecatoare ... uni spuneau ca ceausescul este antihristul si uite ca nu e asa ... deci rugativa fratilor si surilor pt mantuire si puneti mai multa truda in lupta cu patimile decat in cea cu cipurile ...

    p.s. noi deja suntem intr-o evidenta, se numeste buletin si certificat de nastere

    Doamne ajuta ...

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mihai , mesajul tau nu este nici macar stiintific, nu stapinesti fenomenul, este agramat si indeamna la complezenta ...
    Oare asta sa fie calea...?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    interpretarea cu 666 e evident deplasata.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Narcis, cu tot respectul, vreau sa fiu bine inteles, eu cred ce spune Parintele Iustin Parvu si sunt de acord sa nu accptam cipul, dar argumentul tau e gresit. Daca cifra 6 exista intr-adevar, atunci ea nu este acolo unde o vezi tu. Daca te uiti atent, bitii 110 din secventele de comunicare NAK, READ, WRITE si celelalte, sunt primii trei biti dintr-un octet, adica un grup de 8 biti. Secventele sunt de forma 110xxxxx, unde prin x notez orice bit 0 sau 1. De exemplu in NAK avem 11000000. Codul folosit este hexazecimal (hexa pe scurt), adica formeaza numere folosind 16 cifre in loc de 10: 0,1,2, ..., 9,A, B,C,D,E si F. Cei 8 biti binari se impart in 2 grupe de cate 4: 1100 urmati de 0000. O cifra hexa se codifica in binar cu 4 biti, pentru ca 2 la puterea 4 face 16, adica exact cate cifre exista in cod hexa. Tu iei primii trei biti, 110, care intr-adevar ar insemna 6, dar bitii nu se grupeaza asa, ci se iau, asa cum am spus, primii 4 adica 1100 (C in hexa) si apoi urmatorii 0000 (0 in hexa). Deci nu este 6 ci C (12 in zecimal). Asemanator si cu celelalte secvente. Stiu ca explicatia mea pare complicata, dar crede-ma ca este adevarata.
    Asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam cipul, ci doar ca argumentul tau nu este valabil.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Perfect adevarat 110 inseamna in sistem zecimal 6(110=1 inmultit cu 2 la puterea a doua +1 inmultit cu 2 la puterea 1 +0 inmultit cu 2 la puterea 0).Oricum, explicatiile M.A.I. pe mine nu m-au linistit deloc. Sfanta Scriptura nu sufera mutilare, indiferent ca vor oamenii sa accepte sau nu .Am observat ca majoritatea are prejudecati, se incred prea mult in stiinta si tehnologie, de parca ar fi suverane.Pornesc de la premisa falsa ce stiinta detine adevarul, latura filozofica sau religioasa o ignora.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cristi , unde scrie ca este hexazecimal?
    Stai linistit ca te inteleg, nu sunt 0 in problema asta ....
    Dupa cum vezi si in exemplul cu Comanda READ aceasta este codificata in 8 biti , urmeaza un parametru de 2 biti, CRC-ul de la sfirsit este pe 16 biti
    Comanda in sine este pe 8 biti si este interpretata la nivel de bit nu ca un singur cod ....

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mda.....
    "Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase."
    Sa nu ne mai amagim ca nu este 666 in microcip.El este 100% prezent.Acum ramane de vazut cum si in ce forma este prezent.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Foarte interesant articolul. Am insa o nedumerire: Am citit in cartea ieromonahului Hristodul Aghioritul "La apusul libertatii" ca in limbaj binar cifra 6 are codul "0101" (pag. 40 - 45). Aici spuneti ca cifra 6 e codificata cu "110". Care varianta e adevarata?

    P.S.
    Poate nu am inteles eu cum trebuie cele din carte, ar fi binevenita o analiza a unui initiat in domeniu!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asta e paranoia curata. 1100 inseamna clar 12 si nu 6, iar partea a 2-a a fiecarui octet reprezinta codul de comunicare. De ce este necesar 1100? Ca sa se evite confunziile de transmisie. E o chestiune pur tehnica.

    pt. Pr. Eugen: in codurile de bare exista o codificare speciala a cifrelor pe 7 biti in loc de 8, prin conventie pura, care nu are legatura cu baza 2. Pentru 6 sunt valabile 4 combinatii: 1010000, 0101111, 0000101 si 1111010. In acest fel, vizual, barele sunt codificate atat pe pozitiv (1010000) dar si negativ (0101111), dar si de la stanga la dreapta sau invers (deci 4 combinatii posibile). Faptul ca barele din mijloc sunt de forma 01010 care seamana vizual cu 6 eu personal NU CRED ca inseamna 6, ci sunt doar cifre binare de control.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Viorel
    Multumesc pt explicatie. Sunt deci mai multe moduri de codificare a cifrelor in limbaj informatic.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oamenii lui Dumnezeu, mai conteaza daca apare sau nu numarul necuratului in aceste cip uri cand ele sunt meninte sa ne controleze pe toti??? Chiar nu intelegeti??? Chiar asa de orbiti sunteti? In curand banii fizici vor disparea, totul va fi stocat pe aceste cip urui blestemate, identitatea ta, sanatatea ta, "banii" tai, tot.....Nu o sa mai avem control deloc asupra vietii naostre, ASTA E PROBLEMA. In momentul cand o sa vreii sa te impotrivesti cip ul tau este inchis si ...pa pa ..la revedere.....esti scos din "societatea"..nu ai acces la nimic, apa, hrana, spitale, etc Asta e adevaratul numarul al necuratului, cip ul in sine....chiar asa de orbi sunteti????

    Va recomand mai multe filme care abordeaza aceasta tema cutremuratoare pentru omenire, indiferent ca populatia este crestina, musulmana sau atee:

    The Big Picture: http://video.google.com/videoplay?docid=-4788106431016278751&ei=7RTVSfv9Lc_q-Aam8tGjAQ&q=The+Big+Picture

    DIn pacate versiunea in limba romana vad ca nu mai este disponibila pe net, ciudat.

    Merica de la libertate la fascism, un film facut de Aaron Russo despre scalvia Americii care precede sclavia mondiala:

    http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173

    Interviul luat de Alex Johnes aceluaiasi Aaron Russo:

    http://video.google.com/videoplay?docid=5420753830426590918

    Totul este sub ochii nostri dar din pacate sutnem prea orbi sa vedem realitatea. DIn pacate multi dintre semenii nostri refuza reaitatea cand le este DESCOPERITA, RELEVATA.

  12. Felix-Gabriel Lefter

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu chestia tehnica e cea care conteaza. E un accident, de pilda, faptul ca Romania are codul 66 (ma refer la pasapoartele biometrice), astfel incat orice 6 adaugat si previzibil (110), iti va da 666. Dar 666 e numar de om, nu de cip.
    Ingrijorator e faptul ca se aseamana cu 'nici un om nu va putea cumpara si nici vinde fara semn. Asa ca suflu si in iaurt... N-o sa-mi fac pasaport biometric.

    Mai bine calculeaza numerologic, pe litere cu sens numeric: ViCarIus fIgLI DeI.
    Iti iese la fix 666.

  13. Felix-Gabriel Lefter

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    amalgammax

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    se ia totul ca o masura de securitate si ca o gluma
    Ma numesc Dan Popovici si am 51 de ani de profesie fizician. In perioada 1992 - 2001 am lucrat la implementarea sistemului de cod de bare in ramura ce tine de industria usoara.
    Nu sunt un tip religios, mai degraba ,,liber cugetator” dar un fapt sinistru m-a cam pus pe ganduri
    Cele trei bare ,,Headere” de identificare ale oricarui cod ( cele trei linii mai lungi) reprezinta cifra 6 si sunt esentiale pentru ca orice scaner sa poata citi restul codului, reprezentat de pret, CNP etc.
    Totul se datoreaza faptului ca absolut toate procesoarele, Intel, AMD, Sparc PPC, Callor etc. in instructiunile ascunse, accesarea BUS-ului se face cu cifra 666, astfel ca daca codul de bare are spre exemplu un header 888, procesorul nu poate accesa informatia respectiva.
    Treaba tine strict de tehnica. Daca vreti sa vedeti concret, apelati la un pusti ce detine un calculator cu sistem Unix si rugati-l sa acceseze din consola instructiunile arhitecturii RISC.
    Toate fisierele incep cu 666.
    Nu cred ca exixta profeti ci doar indivizi foarte bine informati (cel mai mare din punctul meu de vedere a fost Jules Vernes) insa e ciudat ca din toata combinatia de cifre posibila s-a ales doar 666. De ce nu 931 sau 145?

  15. Felix-Gabriel Lefter

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @dan

    Foarte interesant! Eu m-am izbit de asta pe mIRC, mai inofensiv - majoritatea locurilor, desi au 4 cifre, incep cu 666.
    Poate mai vorbim.
    xcatfix, pe yahoo
    sau amalgammax, pe wordpress.

    Numai bine,
    Felix

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, sa luptam contra actelor biometrice, nu e de gluma! E in joc mantuirea noastra si a copiilor si nepotilor nostri ! Sa nu mai stam linistiti in fotolii ca si cand vremea antihristului ar fi departe, sa nu ne amagim ! Sa ne implicam fiecare si sa incercam sa convingem pe cat mai multi ce e cu codul de bare ( pe mine multi ma crerd nebuna,. dar nu conteaza) si cu cipul. Trebuie sa iesim in strada - ca in dec. '89 pt. ca a venit vremea sa luptam din nou pt. libertatea noastra. Sa facem mitinguri pt. REFERENDUM !

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    As vrea sa iau legatura cu dvs: Dan Popovici

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    UITATIVA LA INGERUL DIGITAL 1 SAU 2 SI VEZI INTELEGE TOT ............................DESCHIDE OCHI .........................NU MAI ESTE MULT TIMP ....INFORMATIA ESTE PUTEREA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*