jesus-money-changers-temple

Ortodoxia a insemnat intodeauna libertate in exprimarea Adevarului ! Sub obladuirea marilor nostri duhovnici, romanii au ales sa-si exprime dezacordul fata de politica tot mai dictatoriala a statului. Iata ca si “capetele incoronate” ale Bisericii fac aceeasi politica a celor ce conduc aceasta lume antihristica. Mai mult, tind sa foloseasca forta statului pentru a nu-si periclita politica lor MASONICA ! In comunicatul din data de 9 martie 2009 citim :

Patriarhia Română consideră inoportună decizia Primăriei Capitalei care a aprobat – în ziua de 7 martie 2009 – includerea spaţiului de la baza Dealului Mitropoliei ca loc de manifestare a persoanelor care nu sunt de acord cu paşapoartele biometrice.

Observam cum isi apara integritatea pamanteana, aceasta institutie “divina”. Le-or fi stricat linistea in care contemplau la viitoarele “croaziere ecumeniste”, facute cu ajutorul noului pasaport inferno-metric.

Prin urmare, Patriarhia Română nu sprijină iniţiative răzleţe particulare şi de grup fără consultarea şi binecuvântarea ierarhului locului şi se delimitează de manifestările unor grupuri de presiune care – sub pretextul apărării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti – au atitudini totalitare şi încearcă să impună dictatura propriilor convingeri asupra majorităţii opiniei publice.

Atunci, ce sa creada lumea ? Convingerile dictaturii bisericesti, ascunsa sub pretextul “sfintei ascultari” ?! Si despre presiunea ce se face asupra preotilor de a nu vorbi despre actele biometrice ce sa mai zicem ? Au fost amenintati cu reducerea salariului, cu mutarea in parohii de la tara, chiar si cu oprirea de la slujire. Ce slujitori ai Bisericii se pot comporta ca niste comunisti, ca niste dictatori sau ca niste “maestri” ai diferitelor societati oculte in care se face rabat de amenintari si condamnari fata de cei care se opun politicii “pumnului in gura”.

Mai mult, aceste grupuri se arată incapabile să respecte hotărârile Sfântului Sinod care, deodată cu obligaţia de a apăra credinţa ortodoxă şi demnitatea umană, are şi datoria de a fi un factor al păcii sociale.

De cand pacea sociala e mai importanta decat pacea launtrica, tovarasilor politicieni sinodali ? Hristos a spus ca a venit sa aduca sabie in lume, nu pace ! Sabie fata de pacat si fata de dusmanii lui Dumnezeu ! Si cum aparati credinta ortodoxa, cand o terfeliti prin intalnirile ecumeniste ? Va impartasiti la eretici, slujiti cu ei, va binedispuneti de prezenta lor stiind ca sunt hulitori ai Ortodoxiei. Plus ca ati ajuns sa ciopartiti randuiala din slujbele ortodoxe, pentru a nu deranja pe “confratiile” voastre de loja, de cabinet sau de trust.

“Multumim” pentru cadoul facut la o zi de sarbatorirea ZILEI ORTODOXIEI ! – Ziua victoriei Ortodoxiei asupra tuturor ereziilor, erezii pe care acum le acoperiti pe sub sutane si dati uitarii jertfa miilor de mucenici si martiri care au luptat impotriva lor. RUSINE SA VA FIE !!!

CITITI  si : Manipulare oficiala ?! – MaicaEcaterina.ro, Vrînd să îndemne la ordine, Sfîntul Sinod înfruntă Constituţia (Interzis homosexualilor!)