Parintele Arsenie contra cipului fiarei: “NU trebuie acceptat cu nici un chip!”

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-gdMAjKrLyg]

“Spun cu indrazneala ca tara romaneasca simt ca va avea un mare rol in istoria pamantului astuia. Pentru ca nu e pe o pozitie de avangarda, ci de avanpost. (…).

– Si, parinte, cum ne indemnati sa luptam acum impotriva insemnarii acesteia electronice cu cipuri?

– Asta-i o mare primejdie, draga. Si nu credeam sa inceapa asa de curand. Fara discutie, nu trebuie acceptat cu niciun chip!

Acuma… lucreaza si ei sistematic, de-asta m-a ingrijorat pe mine pozitia parintelui Justin, ca le-am dat ocazie… Eu observ ce reactie s-a facut in urma: schimba pozitie, schimba tactica, schimba… C-am vazut ca, uite, pe toate partile, numai asta discuta si numai asta ma-ntreaba lumea. “Ce facem cu astea?“. “Le-am spus: domnule, eu nu accept! Atata pot sa va spun!“. (…) Sigur, ei vor sa ne familiarizam cu 666, asta vor. Sa ni-l bage in piele, ori in identitatile noastre… O mare primejdie.(…) Eu nu numai pe Stat il invinuiesc. Pentru ca… mi-a scris parintele Justin cateva randuri, mi-a scris dupa ce-a facut “chestia” asta. Eu n-am fost de parere sa se faca. Avem dreptate, dar la lupta fara strategie e o mare greseala. Mai ales ca acuma nu lupti cu un ins, lupti cu o fiara propovaduita deja. Si trebuie sa fii organizat. S-a inteles ca eu sunt impotriva a ceea ce a spus Justin. NU!

Dar nu trebuia sa dea batalia prea devreme, ci organizat.(…)- Intrebati care-i timpul: timpul e intotdeauna! Dar, cand se iveste o fiara care vrea sa te inghita… Cum spune si Antonie cel Mare: pacatul de care sa te feresti mai intai este cel care e mai langa tine. (…) Este chestie de institutie. (…)

Mi-a placut pozitia lui Anania. (…) E o institutie, un Sinod Mitropolitan are autoritate. Si el a fost aici, si episcopul. Si le spuneam: “Domnule, ruginiti asa cum sunteti, in Sinod acolo, dar sunteti o forta”. (…) Ei [?] n-au putere de discernamant s-analizeze fortele fiecaruia dintre noi, ca un Dumnezeu, dar ne aparam pe anumite pozitii strategice, in momente din acestea istorice. Insa… sa nu mai tot discutam mereu. La lupta, muncitori 🙂

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Js9P7JpoFcE]

sursa : blogul lui Victor Roncea

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cine va accepta semnul(cipul) nu va avea parte de mantuire.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!DRAGI FRATI ORTODOCSI,NU E INTAMPLATOR CA SE FACE ATATA ZARVA PE ACEASTA TEMA!NU ESTE O JOACA!PARE CA NE JUCAM DE-A 666 DAR E REAL.DE DOVEDIT NU AVEM CUM ,DAR DE SIMTIT DA.CEI CARE SE INDOIESC SI DE TAINA SFINTEI SPOVEDANII,IMPARTASANII ETC..SE VOR INDOI SI DE CUVINTELE PLINE DE DUH A CELOR 2 MARTIRI AI NEAMULUI ROMANESC.DAR CATI NU AU FOST CEI CARE AU MURIT PENTRU CREDINTA ORTODOXA!SA NE MOBILIZAM FRATILOR,CACI USOR ESTE A SPUNE:FIE CE-O FI SI GREU ESTE A SPUNE:NU MA PLEC TIE.satan!Caci in el gasim tot ceea ce tine de moartea noastra si fizica si sufleteasca!Daca ne lasam coplestiti de cei care ne amagesc cu performante digitale...ne va coplesii si moartea in pacate si iadul e SUFERINTA VESNICA....care omul nu are cum s-o simta ...dar i-a dat DUMNEZEU minte sa simta doar boala...caci de te doare un deget urlii..dar sa te doara fara incetare..fara sanse de oprire...DOAMNE FERESTE-NE!PARINTELE ARSENIE ZICEA CA AICI PE PAMANT CHIAR DE AI O BOALA GREA MAI E O URMA DE SCAPARE ,DAR ACOLO NU!Asa ca fratilor,nu lasati ca pacatele sa va copleseasca,nici biserica ortodoxa sa va devina straina,ci spovedania deasa,impartasania,faptele bune intru DOMNUL,SI smerenia sa razbeasca prin greul drum al vietii tale ,frate crestine,ortodox!BOTEZ AM PRIMIT SI NU NE LEPADAM DE EL prin cip!DACA cel ce e lovit de SUS,tot nu crede ca e un invins,TATAL CERESC AI VA ARATA DIN NOU CA e mic si slab si nici nu misca nimic fara VOIA LUI!Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*