Feriti-va de mintea sataniceasca! Dracii arhiconi incep propovaduirea antihristului

sf-ier-ermoghen

Proorociile Sfantului Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei cu privire la aceste zile pe care le traim :

În vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stăpânire, care va cere închinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societăţii, deşi fără a aduce direct vreo atingere credinţei, va fi părtaş al acestei stăpâniri. Atunci se va face despărţirea celor buni de cei răi, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmaşilor lui Hristos de slugile lui antihrist.

Cei ce vor recunoaşte legile societăţii şi se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtaşi antihristului prin aceasta şi vor fi lepădaţi de la faţa lui Dumnezeu.

ps_calinicÎn timpul stăpânirii antihristului va fi minte satanicească, ce va acţiona politiceşte, fără să se atingă de credinţă în chip brutal.

Iata ca si aceasta proorocie se implineste in zilele noastre. Dupa ce am vazut o minte ingereasca, cea a parintelui Justin, care explica de ce acceptarea actelor electronice este pacat impotriva Duhului Sfant, cu spaima si scarba, apare si mintea sataniceasca,  cea a PS Calinic – iertare- , care argumenteaza pecetluirea cu pasaje din pateric !!! Mai precis, faptele din viata Sf. Pahomie cel Mare, care a primit de la inger randuiala monahismului : „Fraţii, el (îngerul) a poruncit să fie împărţiţi în 24 de cete (sau trepte) după numărul celor 24 de litere greceşti, aşa fel ca fiecare ceată sau treaptă să se însemne cu câte o literă, începând de la alfa şi vita până la omega, pentru că dacă stareţul (ava) ar voi să întrebe sau să ştie ceva despre vreun frate dintr-un număr atât de mare, atunci ar putea întreba pe ajutorul său: în ce stare se află ceata A sau ceata B, sau: du binecuvântarea cetei Ro. Apoi însuşi numele fiecărei litere să arate şi ceata, ce se însemnează prin ea. Astfel monahilor, care sunt mai blânzi şi smeriţi, zice îngerul să le dai numele iotei (i), iar pe cei nesupuşi şi cu nărav rău să-i însemnezi cu litera xi, aşa încât, chiar prin semnul literei să se arate felul firii, al năravurilor şi al vieţii fiecărei cete. Semnele acestea vor fi înţelese numai de cei duhovniceşti”.

Greseala fundamentala a PS Calinic este ca il confunda pe acel inger bun cu un fost inger – Lucifer. Dupa cum am spus mai sus, dracul cauta sa copie si uitati cum se foloseste chiar de cei alesi. Oare Guvernul Romaniei este ingerul cel bun, care i s-a aratat Sfantului Pahomie ? Oare UE, plina de homosexuali si de masoni este ingerul cel bun ? Oare David Rockefeller si grupul Bildeberg sunt ingerii cei buni ? CATA INSELARE !!! Reamintim ce spune Sfantul Paisie Aghioratul : ”Lucrarea diavolului la nivel mondial se face pe urmatoarea filiera : sionistii primesc mesaje de la satana, direct; papa face planurile, iar islamul executa.” David Rockefeller a divulgat unui prieten, Aaron Russo, planul de cipuire al omenirii,cel care a semnat HG 1566/2008 a fost Calin Popescu Tariceanu, ex-priministrul, catolic, iar cei care duc la indeplinire campania de teoririzare a oamenilor sunt teoristii, majoritatea de religie islamica, desi multora dintre ei le este exploatata ura fata de crestini si fata de evrei. Iata cum Sfantul Paisie a cuprins in putine cuvinte tot ce se intampla acum. Nu intamplator, Vaticanul nu a luat nici o atitudine impotriva cipurilor, explicandu-se partasia papei cu filiera satanica : sionism-papa-islam.

Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplină libertate, deşi, în cele din urmă, stăpânirea antihristului va combate toate sectele şi religiile.

Cat de evident s-a realizat prima parte a acestei proorocii ! Pasul urmator se intrezareste in aceste zile, cand chiar din interiorulu Bisericii noastre ies voci care sanctioneaza pe marturisitorii Adevarului.

Mai jos, proorocia ne dezvaluie ce ne asteapta :

Va acţiona din punct de vedere moral şi va căuta să convingă şi să se vatăme de moarte sufletele oamenilor. Dreptul la propovăduire şi la săvârşirea “legală” a slujbelor bisericeşti îl vor avea numai cei ce respectă legile statului şi nu încalcă “disciplina”. Lăcaşurile de închinăciune vor fi sub strictă supraveghere şi în ele va dicta aceeaşi ocârmuire, ea fiind capul în locul lui Hristos şi nu vor sluji lui Hristos, ci antihristului. Dar creştinii orbiţi nu vor observa nimic, deşi acest lucru l-ar putea înţelege şi un prunc mic.

Stăpânirea antihristului îi va lua aşadar pe toţi sub un control riguros, ca să ştie cine se supune şi cine nu; după cum scrie şi părintele Lavrentie de la Cernigov: “atunci te vor mâna cu de-a sila la biserică”. Totuşi unii nu vor fi prigoniţi de la început, pentru a păstra aparenţele în legătură cu libertatea conştiinţei. Abia spre sfârşit, când toţi se vor găsi anihilaţi în staulul Babilonului şi mânia lui Dumnezeu va fi aproape, stăpânirea va da ordin să fie nimiciţi ca nişte criminali înrăiţi, cei ce se răzvrătesc “împotriva umanităţii”, iar în acele vremuri decăzute, întreg poporul va primi cu entuziasm măsurile luate de stat.

din Tâlcuire la Apocalipsă de episcopul Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei, Sfânt Ierarh Nou Mucenic asasinat de bolşevici în 1918.

Ca o consecinta a mintii satanicesti a unora, Biserica Ortodoxa Romana este membra a CMB (Consiliul Mondial al Bisericilor), o adunatura pestrita de eretici, ce pregatesc terenul antihristului. CITITI : Patriarhia lui Daniel în cîrdăşie cu Veliar

45 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevarat este ca traim vremuri apocaliptice...dar nu ne este teama, noi il marturisim pe HRISTOS. " SI, EU, SUNT CU VOI TOTDEAUNA SI PANA LA SFARSITUL LUMII" zice MANTUITORUL. Fiti gata, lupta a inceput !
    Daca "Preafericitul" si "Sf.Sinod" au tradat, noi ceilalti trebuie sa ne strangem in jurul Sfintiilor Sale: IUSTIN PARVU, ARSENIE PAPACIOC, PROCLU, SAVATIE BASTOVOI, SF.MITROPOLITI ANANIA BARTOLOMEU SI A CELORLALTI OPT, de asemenea in jurul teologului DANION VASILE, a tuturor PREOTILOR, a Ziaristilor Crestini, etc. si SA -L MARTURISIM PE HRISTOS, spunand tuturor oamenilor ADEVARUL, despre avorturi, homoxesualitate, eutanasie, acte de identitate biometrice, etc., adica de toate nenorocirile care le traim, le vedem astazi. IERARHI SI PREOTI ! LUATI CRUCEA SI STEAGUL ROMANIEI SI PLECATI PRIN SATE, CU OAMENII DUPA VOI, MARTURISINDU-L PE HRISTOS.
    NU VA FIE TEAMA ! SATANA NU POATE SA VA INVINGA, DACA-L AVETI PE HRISTOS CU ADEVARAT IN SUFLETELE VOASTRE ! NIMENI SI NIMIC, SA NU VA OPREASCA ! GANDITI-VA CA MIHAIL EMINESCU A TRAIT TOATA VIATA SA PROPAVADUIND ADEVARUL, CARE ESTE HRISTOS. MIHAIL AL NOSTRU A FOST UCIS,DE DUSMANII CRUCII, DEOARECE A IUBIT BISERICA LUI HRISTOS, NEAMUL SI TARA MAI PRESUS DE ORICE. ATUNCI CA SI ACUM, ACEEASI DUSMANI AI CRUCII, FAC PRAPAD PE UNDE TREC....IN FRUNTE CU PATRIARHUL, GUVERNANTII SI TOTI CEI CARE SUG SANGELE POPORULUI ROMAN. LA LUPTA !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Dumnezeu nu cere de la noi oamenii altceva, decît numai să nu păcătuim. Iar acesta nu este lucrul legii, ci paza neslăbită a Chipului şi a cinstei noastre de sus. Stînd în acestea potrivit cu firea, şi purtînd haina strălucită a Duhului, rămânem în Dumnezeu şi Dumnezeu în noi, fiind dumnezei şi fii ai lui Dumnezeu prin înfiere, însemnaţi cu lumina cunoştinţei de Dumnezeu".
    Cuvântul este din Simeon Noul Teolog şi l-am reţinut ca pe o lumină în tulburarea gândurilor şi a inboxului meu răvăşit de sute de mailuri-spam ce anunţă de dimineaţa până seara catastrofa iminentă a cipării şi apostaziei noastre. Tulburat, da, pentru că NU vreau să apostaziez, să îmi trădez Dumnezeul meu, chiar dacă o fac zilnic cu meschinăriile şi jumătăţile mele de măsură, dar seară de seară el mă caută şi mă găseşte şi îmi doresc din toată inima să mă găsească în veci.
    Mă gândesc la problema cipurilor şi în esenţă a supravegherii: să fim înţeleşi, sunt pentru respectul libertăţii omului de lângă mine şi de pretutindeni, a intimităţii sale, nu iubesc statul poliţienesc, nici biblia sa, panopticonul lui Foucault ce descrie viitorul politic, democraţia în care ordinea şi puterea vine cu precădere din supraveghere şi auto-supraveghere.
    Dar îmi dau seama pe de altă parte că este o altă utopie politică, o altă visare a cezarului. Şi de ce nu i-aş da ce este al lui? Întotdeauna a visat, şi-a dorit puterea absolută şi crezând că o reinventeză a stricat şi urâţit lumea lui Dumnezeu. Aşa s-au ridicat imperiile şi republicile M-am obişnuit cu miasma urâtului său… Când mi-a respectat el libertatea, intimitatea şi credinţa mea, când a înţeles el taina persoanei mele? Lumea lui nu este cu adevărat lumea mea.
    Paşapoarte cu cip, smartcarduri, coduri de bare, tehnologie RFID. Tehnologii de optimizare pentru o societate de consum. Deloc agreabil, deloc uman şi totuşi doar tehnologii exterioare. Am în portofel o colecţie de cipuri, de la cardurile de acces sau de servicii până la smartcardul portocaliu de la o binecunoscută bancă. Le pot uita oricând acasă, ecrana magnetic sau fizic din greşeala (mi s-a întâmplat), sunt pur şi simplu stickuri cu informaţii care mă ajută să accesez eficient diferite lucruri.
    Eu le consider simple ustensile. Cărţile mele au toate coduri de bare, unele chiar cipuri, şi mă contaminez de fiecare dată de frumuseţea conţinutului lor. Care este problema păcatului care să mă rupă de Dumnezeu, problema dogmatică şi de credinţă a microcipurilor fie ele RFID ? Şi este 666 un număr spurcat lângă care nu poate sta o icoană sau ceva sfânt aşa cum spunea părintele Filoteu , absolvent de cibernetică, poate avea un cip RFID o putere mai mare decât puterea harului primită de mine în inimă, mai mare decât dragostea lui Hristos? Eu nu cred, ajută Doamne (ne)credinţei mele.

    Dacă greşesc vă rog cu dragoste să mă corectaţi.
    Cred că este prea mult scenariu în virtutea căruia se acţioneze abrupt în prezent.
    Este prea devreme şi mai ales prea nepotrivit în context.
    Şi m-au întristat nişte atitudini pe care simt nevoia să le corectez.
    Se insinuează că sinodul şi patriarhul ar fi vânduţi unei forţe oculte, că nu dau dovadă de credinţă prin tonul lor neutru. Că trebuiau să fie fermi, să atace. Eu nu cred că trebuia obligatoriu sinodul să se implice în această problemă în maniera din Grecia de exemplu. Acolo este un alt fond şi biserica a acţionat manevrând cu înţelepciune un curent naţionalist, la noi nu s-ar fi obţinut decât o busculare a relaţiilor cu statul. Nu merita asta. Lupta seculară a omului împotriva sistemului se vrea peste noapte grefată bisericii, creştinul scos eventual din tranşeele liturghiei pe reduta sabotajului antisistem, transformat în zelot. Tentant sabotajul însă biserica a fost întotdeauna învingătoare altfel, şi-a ales mucenicii pe alte criterii. Iubesc această cale.
    Nu cred că problema paşapoartelor biometrice merita intervenţia sinodului. Nu cred, nici duhovnicul meu nu crede, nici alţi părinţi, alţi prieteni ai mei. Unul dintre ei a încercat să problematizeze faţă de părinţii de la Petru Vodă, a fost admonestat rapid, om slab ce este. Un alt părinte a fost catalogat drept căldicel pentru tăcerea sa. Un părinte de rugăciune. Părintele Rafail a fost rapid tranşat ca imagine după separarea sa mediatică de fenomen.
    Îmi pare un tăvălug haotic. Voalat sau mai puţin voalat, pe bloguri, în interviuri şi conferinţe, proliferează un duh străin de dezbinare. Se activează vechi antipatii monastice, revine la modă să îţi judeci superiorul, sunt înregistraţi cu camera ascunsă duhovnici în încecarea de a provoca/imortaliza asemenea judecăţi de valoare. Mai deunăzi facultatea de teologie s-a umplut de caricaturi ale patriarhului. Patriarhul este mason, un alt vlădică este securist. Un teolog se leagă în conferinţele sale şi pe blog de permisele auto cu cip, oamenii îşi ard apoi la microunde permisul sau îl aruncă pur şi simplu îngroziţi de potenţiala apostazie. Peste o săptămână totul este retractat, permisele nu au cip. Cu adevărat brownian.

    Probabil că o să îmi fac paşaport cu cip. Este o înjosire dar o să o permit, mă mângie cum Maria s-a supus recensământului roman. Dacă vor să mă numere ca pe animale, o să le permit acest lucru, dacă vor să mă trateze ca pe infractor, cu adevărat sunt. Nu o să mă pun cu imperiul, nu de frică, nu cred că merită. Altceva mă nelinişteşte. Fratele meu care este în Duh cu mine şi nu îl mai înţeleg. Zdrobeşte păstorul, loveşte turma… Este o nebunie ce se întâmplă, în inima mea, în inima noastră. În plin Post Mare, nu ne mai înţelegem, acolo unde ar trebui să domnească pacea lui Hristos, domneşte tulburarea. Binecuvântările noastre par a veni de la Domni diferiţi. Să nu fie aşa Doamne, miluieşte.

    http://fantana.wordpress.com/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dati de stire: marsul de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in fiinţa umană!

    http://refuzimplant.blogspot.com/
    Veniti in numar cat mai mare!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    #Daca adaugam si asta, vom vedea ca trebuie sa ne rugam mai mult:
    vulturul

    Cititi si luati aminte:RUSIA ŞI CHINA
    de Cristian Ioanide

    Stimaţi cititori,
    Am citit săptămâna aceasta un articol foarte interesant în Revista 22. Se intitulează “Autoritarism şi Liberalism”. Autor: Nicolae Filipescu, profesor la Universitatea ”George Washington” din Washington, D.C., SUA.
    Ideea de bază a articolului este că, omenirea se află departe de teoria “politologului american Francis Fukuyama, care s-a grăbit să sugereze că, în urma evenimentelor dramatice din anii ’90, societatea umană a ajuns la “sfârşitul istoriei”, deoarece confruntarea ideologică dintre autocraţie şi liberalism a fost rezolvată definitiv (!) în favoarea liberalismului (!)”. Iar liberalismul, nu-i aşa?, poate cădea la pace. De altfel, acelaşi optimism bolnăvicios este manifestat, incredibil, şi de unele confesiuni de aici, din Statele Unite, (ce se vor neo-protestante), care consideră Apocalipsa drept o interesantă alegorie. Dar, doar atât. Şi, în consecinţă, Evanghelia nu numai că va fi propovăduită până la marginile pământului, dar va fi şi totalmente triumfătoare, în contradicţie totală cu atmosfera sumbră a Apocalipsei. Iar armonia creeată de acest happy end, gândesc eu cu logica mea de modă veche, ar face cu totul inutil cel de-al doilea Advent. La ce să mai apară a doua oară Hristos, dacă şi oamenii pot rezolva la fel de bine problemele mondiale?
    Domnul Filipescu se fereşte şi el de acest optimism nesănătos, şi, mai degrabă, se arată adeptul pesimismului profesorului Samuel Huntington. Acesta “a sugerat că, din contra, lumea se va polariza din nou în baza identităţilor culturale şi că, în viitor, relaţiile internaţionale vor duce la o “confruntare a civilizaţiilor”. Iar printre “marile civilizatii” el enumera occidentalismul, confucianismul, Japonia, mahomedanismul, hinduismul, ortodoxia slavă, America Latina şi Africa.” Şi astfel, confruntarea dintre autoritarism şi liberalism va continua neabătută în viitor. Dintre toate “civilizaţiile” enumerate anterior, autorul articolului se opreşte la două: Rusia şi China, pe care le consideră ‘capul răutăţilor’ în viitor. “Contrar predicţiilor analiştilor, Rusia şi China nu au adoptat reforme politice liberalizante (promovate de lumea occidentală, urmând “războiului rece”, n.n.) şi nu au evoluat spre democraţie.
    Ambele puteri detestă intenţiile Washingtonului de a promova liberalismul în lume. Ele sunt convinse că “propaganda prodemocrată” a SUA reprezintă numai un paravan în spatele căruia se ascund intenţii expansioniste.(…)
    Strategia occidentală de a converti cele două puteri autoritariste în parteneri s’a bazat pe ideea că
    Rusia şi China, având nevoie de acces la pieţele ţărilor democrate, vor accepta ordinea internaţională “liberală”,
    vor iniţia reforme politice spre pluralism în interior şi se vor debarasa de autoritarism.
    Aceste prezumţii s’au dovedit a fi false. Speranţele de democratizare şi integrare ale Rusiei în structurile euroatlantice
    au fost spulberate de preşedintele Vladimir Putin, care, după 2000, a virat puternic spre autoritarism.
    China a continuat să se integreze în economia mondială fără să renunţe la monopolul politic al Partidului
    Comunist. Hotărât să aplice “modelul chinez” în Rusia, Putin a încorsetat progresiv societatea, a emasculat
    opoziţia şi a concentrat puterea politică la Kremlin. Contrar aşteptărilor occidentale, a devenit clar că liderii
    autocraţi de la Moscova şi de la Beijing nu intenţionează să conducă ţările respective spre democraţie.
    Ca să-şi asigure supravieţuirea pe termen lung, regimurile autoritariste din China şi Rusia se opun
    expansiunii globale a democraţiei, îşi coordonează politica externă şi de securitate şi se solidarizează cu alte
    regimuri autocrate. Moscova şi Beijingul au pus bazele unui parteneriat strategic prin care cele două puteri se
    angajează să creeze o nouă ordine mondială “multipolară”, în care axa Rusia-China va deveni un pilon
    important al îngrădirii dominaţiei globale a Statelor Unite. În 2005, Moscova şi Beijingul şi-au reafirmat
    solidaritatea prin reînnoirea tratatului de prietenie şi, pentru prima oară în istorie, prin organizarea unor manevre
    militare comune”.
    Şi concluzia finală a domnului Filipescu, privind viitorul, este: “Organizaţiile teroriste islamice de tip Al-
    Qaeda şi regimurile tiranice din Orientul Mijlociu nu reprezintă adversarul principal al democraţiilor liberale din
    Europa şi America. Marii protagonişti ai autoritarismului contemporan sunt China şi Rusia. În creştere
    economică vertiginoasă şi cu resurse umane şi naturale substanţiale, cele două puteri au un potenţial
    considerabil de a stăvili avansul liberalismului în lume şi de a împiedica stabilizarea ordinii mondiale în baza
    unor norme preconizate de ţările democrate.”
    Să încercăm acum să desprindem care sunt aspectele acestei analize destul de corecte, ce sunt
    confirmate cumva de literatura apocaliptică.
    În privinţa “civilizaţiilor” care vor intra în conflict, într’un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, aş dori
    să subliniez faptul că lista prezentată este incompletă şi mai are şi unele neclarităţi. Este adevărat că, astăzi,
    occidentalismul, confucianismul, Japonia, mahomedanismul, hinduismul, ortodoxia slavă, America
    Latina şi Africa reprezintă grupări omogene gigantice, care vor deveni din ce în ce mai concurente ‘ideologic’
    în viitor. Iar această concurenţă nu se va isca atât de mult pe baza unor diferenţe conceptuale, ci ca urmare a
    unei singure deficienţe: dispariţia treptată a clasei mijlocii, adică a acelei clase care dă culoare oricărei societăţi
    şi măsoară moralitatea acesteia.
    Un asemenea fenomen catastrofic este redat imaginar în Cartea Apocalipsei prin simbolul unui cal
    negru încălecat de un călăreţ având în mână o cumpănă. Şi în mijlocul celor patru făpturi vii, am auzit un glas
    care zicea: „O măsură de grâu pentru un leu. Trei măsuri de orz pentru un leu! Dar să nu vatămi untdelemnul şi
    vinul!” Iar în acest citat găsim vidul uriaş care va exista între mizerul venit de un dinar roman (plata unui zilier,
    fără o calificare mai deosebită) şi cel al celor din topul bogăţiei (“untdelemnul şi vinul”).
    În plan spiritual, dispariţia clasei mijlocii se va datora, conform Evangheliei, înmulţirii fărădelegii, care va
    conduce la faptul că, dragostea celor mai mulţi se va răci. Iar dispariţia dragostei conduce, în mod automat, la
    intoleranţă socială, dar şi confesională.
    Pe baza acestei judecăţi generale vom putea găsi unele ‘nuanţări’ în planul definiţiilor din lista
    “civilizaţiilor”.
    Prin “occidentalism” autorul înţelege comunitatea transatlantincă, rezultată după al doilea război
    mondial, şi care este polarizată în jurul Statelor Unite şi Uniunii Europene. Cu excepţia remarcabilă a Statelor
    Unite, “occidentalismul” se află aproape în post-creştinism şi, din această cauză, liantul său ideologic se
    fărâmiţează încet, dar ireversibil. În aceste condiţii, Uniunea Europeană se va divide cândva într’o zonă nordică,
    sub influenţa Rusiei (Gog), şi într’una sudică, “Confederaţia Celor 10” (cu capitala la Roma), care va cădea
    destul de repede în mâna Anticristului, după ce acesta va fi reconstituit regatul sirian al lui Antiochus Epiphanes.
    Aşa că, din “occidentalismul” de azi vor ‘răsări’ trei mai mici, cel de al treilea fiind reprezentat de gruparea
    “S.U.A., Anglia, Canada”.
    Din punct de vedere ideologic, cele trei zone vor arăta dramatic diferit. Dacă grupul “anglo-saxon” va
    mai aminti palid de civilizaţia iudeo-creştină, “Confederaţia Celor 10” va avea iniţial drept ‘ghid spiritual’ o
    biserică apostată (“Curva cea Mare” din Apocalipsă), adică ceva de genul mişcării New Age de azi. Apoi, sub
    dictatura Anticristului, Confederaţia va declara cu fermitate, ca în vremea Romei Imperiale, cultul “împăratului”,
    zdrobind Biserica Apostată: Cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara, o vor urî pe curvă, o vor pustii şi o vor
    lăsa goală. Carnea i-o vor mânca şi o vor arde cu foc.
    Ideologia “zonei nordice” a UE, dominată militar şi economic (gazul metan “sovietic”) de Rusia, va fi
    probabil aceeaşi cu cea a lui Gog. Iar Gog este creeat de Revoluţia din Octombrie şi e parcă făcut să fie
    prototipul “credinţei în necredinţă”, adică al ateismului ofensiv şi ‘ştiinţific’. Şi astfel, ca un coronat opus, îl găsim
    în Cartea Apocalipsei, la 1000 de ani de domnie, în glorie, a lui Cristos la Ierusalim, plin de îndrăzneală şi
    neînţelegând nimic din tot ce s’a întâmplat: Când se vor împlini cei o mie de ani, Satana va fi dezlegat; şi va ieşi
    din temniţa lui, ca să înşele Neamurile, care sunt în cele patru colţuri ale pământului, pe Gog şi pe Magog, ca
    să-i adune pentru război. Numărul lor va fi ca nisipul mării. Şi ei s-au suit pe faţa pământului şi au înconjurat
    tabăra sfinţilor şi cetatea prea iubită. Dar din cer s-a pogorât un foc care i-a mistuit.
    De o aceeaşi întunecare a minţii sale atee va suferi Rusia, şi cu 1000 de ani mai devreme, când, după
    distrugerea miraculoasă a Anticristului la Armaghedon, adică la 45 de zile de la Advent (Cartea lui Daniel), va
    ataca Israelul: Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „În ziua aceea, multe gânduri îţi vor veni în minte şi vei urzi
    planuri rele. Vei zice: “Mă voi sui împotriva ţării acesteia deschise, voi năvăli peste oamenii aceştia liniştiţi,
    care stau fără griji în locuinţele lor, toţi în locuinţe fără ziduri şi neavând nici zăvoare, nici porţi! Mă voi
    duce să iau pradă şi să mă dedau la jaf, să pun mâna pe aceste dărâmături locuite din nou, pe poporul acesta
    strâns din mijlocul neamurilor, care are turme şi moşii şi locuieşte în mijlocul pământului.” (Cartea lui Ezechiel)
    Dacă satanismul ‘cel mai pur’ este ‘credinţa’ viitorului Imperiu Anticristic, ‘credinţa în necredinţă’, ce
    conduce la jaful ‘cel mai pur’, va fi, în mod constant, ideologia hrăpăreţei Rusii, ideologia lui Gog. Şi nu
    “ortodoxia slavă”.
    “Confucianismul” este, probabil, cel mai caracteristic produs al spiritualităţii celui mai numeros popor al
    acestei lumi. “El nu este atât o religie, cât un cod moral, care a influenţat foarte mult gândirea şi modul de viaţă
    al chinezilor. Principiile fundamentale ale acestei gândiri sunt: supunere şi respect faţă de superiori şi părinţi,
    datorie faţă de familie, loialitate faţă de prieteni, modestie, sinceritate şi politeţe.” ”Desi confucianismul a
    devenit ideologia oficială a statului chinez, n’a existat niciodată ca religie instaurată, cu biserici şi preoţi.” În
    consecinţă, confucianismul e mai mult un cod moral decât o religie, fiind lipsit de elementul mistic. Şi astfel, deşi
    principiile sale tind către o perfecţiune etică, el este lipsit de pilda dragostei Fiului lui Dumnezeu. Or, o astfel de
    ideologie te ajută să mori ‘frumos’, dar nu pentru a rămâne loial unei credinţe. Te ajută să-ţi iubeşti aproapele,
    dar nu ca pe tine însuţi.
    Din această cauză, lunga noapte comunistă care s’a aşternut peste China a scos la iveală cruzimi şi
    absurdităţi la care Confucius n’a putut ‘visa’ vreodată.
    Astăzi, conform revistei Time, China se află în expansiune, în Asia şi Africa, dar nu prin virtuţile etice
    ale confucianismului, ci prin acordarea de loanuri fără acoperire, ca pe vremuri Rusia Sovietică.
    În literatura apocaliptică China pare să joace un rol principal de două ori: mai întâi aliată cu Rusia
    împotriva Anticristului şi, mai apoi, în fruntea unei coaliţii orientale, probabil, tot împotriva acestuia. În ambele
    situaţii, China (ca şi Rusia, de alfel) nu este nominalizată, dar direcţia dinspre care aceasta vine la întâlnirea cu
    destinul, cât şi referiri la masse inimaginabile de oameni, o trădează.
    Coaliţia ruso-chineză va ataca Imperiul lui Anticrist la ceva mai puţin de trei ani şi jumătate înainte de
    Armaghedon, mai precis, după invazia acestuia asupra Egiptului, aflat în fruntea unei coaliţii afro-asiatice,
    conform Cărţii lui Ezechiel. Iar, Cartea lui Daniel ne spune care va fi direcţia atacului: Ci (Anticrisul, n.n.) se va
    face stăpân pe vistieriile din aur şi din argint şi pe toate lucrurile scumpe ale Egiptului. (…) Dar nişte zvonuri,
    venite de la Răsărit şi de la Miazănoapte, îl vor înspăimânta şi atunci va porni cu o mare mânie, ca să
    prăpădească şi să nimicească cu desăvârşire pe mulţi.
    Dacă despre acelaşi eveniment se vorbeşte şi în Cartea Apocalipsei, atunci se pare că, Anticristul se
    va ţine de cuvânt în mânia sa: … zicând îngerului al şaselea, care avea trâmbiţa: “Dezleagă pe cei patru îngeri,
    care sunt legaţi la râul cel mare Eufrat!” Şi cei patru îngeri, care stăteau gata pentru ceasul, ziua, luna şi anul
    acela, au fost dezlegaţi, ca să omoare a treia parte din oameni. Oştirea lor era în număr de douăzeci de
    mii de ori zece mii de călăreţi; le-am auzit numărul.
    Tot Eufratul trădează direcţia unei mari coaliţii extrem-orientale, apropiindu-se de Armaghedon, deci
    chiar înaintea Adventului, din care, se pare că, Rusia lipseşte. Cartea Apocalipsei consemnează momentul: Al
    şaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare, Eufrat. Şi apa lui a secat, ca să fie pregătită calea împăraţilor,
    care au să vină din Răsărit.
    Raţiunea acestui atac, după o înfrângere zdrobitoare, care ar fi putut să creeze învăţăminte, îl
    constituie starea de slăbiciune a Anticristului, pricinuită de o catastrofă ce aduce aminte de plăgile lansate
    asupra Egiptul Antic: Al cincilea (înger, n.n.) a vărsat potirul lui peste scaunul de domnie al fiarei. Şi împărăţia
    fiarei a fost acoperită de întuneric. Oamenii îşi muşcau limbile de durere. Şi au hulit pe Dumnezeul
    cerului, din pricina durerilor lor şi din pricina rănilor lor rele şi nu s-au pocăit de faptele lor. (Cartea Apocalipsei)
    De aceeaşi slăbiciune profită şi Ierusalimul care se va revolta eroic împotriva Anticristului, aşa cum a făcut-o în
    anul 66 d.C.
    Simţindu-se, pentru prima oară, vulnerabil, Anticristul va cere sprijin internaţional: Apoi am văzut ieşind
    din gura balaurului şi din gura fiarei şi din gura prorocului mincinos trei duhuri necurate, care semănau cu nişte
    broaşte. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite şi care se duc la împăraţii pământului
    întreg, ca să-i strângă pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului Celui Atotputernic. (Cartea
    Apocalipsei) Şi scamatoria aceasta demonică va reuşi, pentru că: … voi preface Ierusalimul într-un potir de
    ameţire pentru toate popoarele de prinprejur şi chiar pentru Iuda, la împresurarea Ierusalimului. (Cartea lui
    Zaharia). Şi toată această mişcare generală va conduce la Armaghedon, în {ara Sfântă.
    Iar rezultatul acestei lupte este de acum cunoscut: Atunci voi strânge toate neamurile la război
    împotriva Ierusalimului. Cetatea va fi luată, casele vor fi jefuite şi femeile batjocorite; jumătate din cetate va
    merge în robie, dar rămăşiţa poporului nu va fi nimicită cu desăvârşire din cetate. Ci Domnul Se va arăta şi va
    lupta împotriva acestor neamuri, cum s-a luptat în ziua bătăliei. (…) În ziua aceea, nu va mai fi lumină; stelele
    strălucitoare se vor ascunde. Va fi o zi deosebită, cunoscută de Domnul, nu va fi nici zi, nici noapte; dar spre
    seară se va arăta lumina. (Cartea lui Zaharia)
    La 45 de zile de la cea mai luminoasă zi a Istoriei, Gog va pieri şi el în chip miraculos pe munţii lui
    Israel, crezând (în necredinţa lui) că dispariţia armatelor de la Armaghedon creează un vid de putere în lume:
    Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: “Da, în ziua când poporul Meu Israel va trăi în linişte, vei porni din ţara
    ta, şi vei veni din fundul miazănoaptei, tu şi multe popoare cu tine, toţi călări pe cai, o mare mulţime şi o
    puternică oştire! Vei înainta împotriva poporului Meu Israel, ca un nor, care va acoperi ţara. În zilele de apoi, te
    voi aduce împotriva ţării Mele, ca să Mă cunoască neamurile, când voi fi sfinţit în tine sub ochii lor, Gog!
    Deşi opinia publică mondială va fi oripilată de filistinismul comportamentului său, Gog va ajunge şi el la
    întâlnirea cu destinul, sfidând momentul astral petrecut sub ochii săi: Seba şi Dedan, negustorii din Tars şi toţi
    puii lor de lei, îţi vor zice: “Vii să iei pradă? Pentru jaf ţi-ai adunat oare mulţimea ta, ca să iei argint şi aur, ca să
    iei turme şi avuţii şi să faci o pradă mare?”
    Iar sfârşitul său va fi pe măsura ignoranţei sale spirituale: Atunci voi chema groaza împotriva lui pe toţi munţii
    Mei, zice Domnul Dumnezeu; sabia fiecăruia se va întoarce împotriva fratelui său. Îl voi judeca prin ciumă şi
    sânge, printr-o ploaie năpraznică şi prin pietre de grindină; voi ploua foc şi pucioasă peste el, peste
    oştile lui şi peste popoarele cele multe, care vor fi cu el. Îmi voi arăta astfel mărimea şi sfinţenia, Mă voi face
    cunoscut înaintea mulţimii neamurilor şi vor şti că Eu sunt Domnul. (Cartea lui Ezechiel)
    Pedeapsa Rusiei vremurilor din urmă, deşi plină de tragism, este totuşi una ‘amortizată’. Spun asta
    pentru că mi se pare că una dintre profeţiile lui Zaharia prezintă o Rusie sfârtecată de calamităţi interne şi
    ‘pacificată’ apoi prin forţă. Iat-o:
    Am ridicat din nou ochii şi m-am uitat şi iată că patru care ieşeau dintre doi munţi; şi munţii erau din
    aramă. La carul dintâi erau nişte cai roşii, la al doilea car cai negri, la al treilea car cai albi şi la al patrulea car cai
    bălţaţi şi roşii. Am luat cuvântul şi am zis îngerului, care vorbea cu mine: “Ce înseamnă aceştia, domnul
    meu?” Îngerul mi-a răspuns: “Aceştia sunt cele patru vânturi ale cerurilor, care ies din locul în care stăteau
    înaintea Domnului întregului pământ.” Caii cei negri, înhămaţi la unul dintre care, s-au îndreptat spre ţara
    de la Miazănoapte şi cei albi au mers după ei; cei bălţaţi s-au îndreptat spre ţara de Miazăzi. Cei roşii au ieşit
    şi ei şi au cerut să meargă să cutreiere pământul. Îngerul le-a zis: „Duceţi-vă de cutreieraţi pământul!” Şi au
    cutreierat pământul.
    Această profeţie a născut multe controverse, datorită “concentratorului de atenţie”: dintre doi munţi,
    care fixează spaţiul geografic. O mulţime de cercetători iluştri (H.C. Leupold, Merill F. Unger, Carol L. şi Eric M.
    Meyers, Charles L. Feinberg, Barry G. Webb, etc.) îi dau o rezolvare superficială. Ei cred că cei doi munţi sunt
    sau un simbol doar al judecăţii divine (“pentru că munţi de aramă nu există”!) sau cei doi munţi ai Ierusalimului
    (C.F. Keil): muntele Sionului şi muntele Măslinilor. Numai că dacă ar fi fost aşa, expresia de care vorbim ori şi-ar
    fi pierdut valoarea de “concentrator de atenţie” ori l-ar pune pe Zaharia în situaţia ridicolă de a nu-şi fi
    recunoscut proprii munţi ai Ierusalimului! Faptul că ei i s’au arătat profetului ca nişte munţi de aramă, poate să
    însemne că ei se identifică prin această bogăţie a lor internă, aşa cum este cazul munţilor Caucazului. Mai mult,
    privind harta fizică a acestei zone, veţi observa că aceştia reprezintă un complex de două şiruri paralele de
    munţi dispuse Est-Vest şi astfel indicativul “dintre” capătă sens. Deci, ele constiutuie un paravan natural (un
    element de surpriză) atât pentru Rusia, cât şi pentru Iran, care, în termenii profeţiei lui Zaharia, devin “ţara de la
    Miazănoapte” şi, respectiv, “ţara de la Miazăzi”. Iar dacă păstrăm sinonimia cu cei patru călăreţi ai Apocalipsei,
    putem deduce că, în “prologul apocaliptic”, Rusia va avea parte de o destabilizare totală cauzată de o serie de
    catastrofe sociale, urmată de o pacificare forţată, venită probabil din afară.
    Iar motivul pentru care afirmam că zdrobirea Rusiei pe munţii Israelului este tragică, dar ‘amortizată’,
    ni-l dă finalul acestei profeţii: El m-a chemat şi mi-a zis: “Iată că cei ce se îndreaptă spre ţara de miazănoapte
    fac să se mai potolească mânia Mea în ţara de la miazănoapte.”
    Stimaţi cititori,
    Aceasta este, în doar câteva cuvinte, aventura RĂULUI în vremurile din urmă. Sigur că, personajul cel
    mai îngrozitor (al tuturor timpurilor, de altfel) va fi Anticristul, de care se vor înfiora până şi tâlharii săi
    contemporani: Şi au început să se închine balaurului (lui Satan, n.n.), pentru că dăduse puterea lui fiarei. Şi au
    început să se închine fiarei, zicând: “Cine se poate asemăna cu fiara şi cine se poate lupta cu ea?”
    Numai că, Anticristul nu va fi singur pe pământ, ci un primus inter pares, ‘cel mai bun’ dintre egali. Cel
    mai satanist dintre satanici. Căci el reprezintă falimentul îngrozitor al Bisericii care-l dă pe Cristos contra lui
    Satan.
    Rusia lui Gog reprezintă şi ea un eşec al Bisericii. Al acelei Biserici care n’a avut tăria să se jertfescă, la
    fel ca Domnul ei, în faţa furiei bezmetice a celor fără Dumnezeu.
    Iar minunata civilizaţie a celor mai politicoşi oameni din lume, China, ne arată unde poate duce etica
    cea mai înaltă lipsită de Dumnezeul cel Adevărat.
    Şi cu toate acestea puse laolaltă vreţi să nu aibă dreptate Samuel Huntington?
    #
    pe 19 Mar 2009 la 6:21 pm # vulturul

    Scuze pentru ca n-am corectat Cristos cu Hristos, dar ideeea principala e ca se aseamana ecumenismul cu biseica apostata si cu restul, sa intelegem ca si in alta parte se gasesc fapte care arata ceea ce va urma.
    #
    pe 19 Mar 2009 la 6:24 pm # vulturul

    asta am auzit ca este titalitura papei ci un primus inter pares, ‘cel mai bun’ dintre egali.
    Aceasta este, în doar câteva cuvinte, aventura RĂULUI în vremurile din urmă. Sigur că, personajul cel
    mai îngrozitor (al tuturor timpurilor, de altfel) va fi Anticristul, de care se vor înfiora până şi tâlharii săi
    contemporani: Şi au început să se închine balaurului (lui Satan, n.n.), pentru că dăduse puterea lui fiarei. Şi au
    început să se închine fiarei, zicând: “Cine se poate asemăna cu fiara şi cine se poate lupta cu ea?”
    Numai că, Antihristul nu va fi singur pe pământ, ci un primus inter pares, ‘cel mai bun’ dintre egali. Cel
    mai satanist dintre satanici. Căci el reprezintă falimentul îngrozitor al Bisericii care-l dă pe Hristos contra lui
    Satan.
    Rusia lui Gog reprezintă şi ea un eşec al Bisericii. Al acelei Biserici care n’a avut tăria să se jertfescă, la
    fel ca Domnul ei, în faţa furiei bezmetice a celor fără Dumnezeu.
    #
    pe 19 Mar 2009 la 6:28 pm # vulturul

    Aici prin Biserica sa intelegem ierarhia ecumenista nu Biserica Harica care n-o sa fie invinsa niciodata dupa cum spune si Mantuitorul in Evanghelie
    #
    pe 19 Mar 2009 la 7:30 pm # ellaina

    Pentru rugaciunile sfintilor Tai marturisitori, Doamne ai mila de noi toti.
    #
    pe 19 Mar 2009 la 11:56 pm # lidia

    @ vulturul? Mi se pare confuza expunerea .Ce legatura este intre disparitia (eventuala)a clasei de mijloc si fenomenul “calului”?
    #

    @lidia, nu eu am scris articolul, acest articol este sugestiv mai ales pentru ca un profesor laic arata cu dovezi existernta la sfarsit a bisericii apostate, care nu poate fi decat cea ecumenista, sper sa ma insel si sa fie doar o erezie ecumenismul si nu inceputul sfarsitului reprezentat de:,, Rusia lui Gog reprezintă şi ea un eşec al Bisericii. Al acelei Biserici care n’a avut tăria să se jertfescă, la
    fel ca Domnul ei, în faţa furiei bezmetice a celor fără Dumnezeu”, dupa cum afirma si scriitorul, iar cu privire la ce ma intrebi, ar trebui sa stim ca nu putem da raspunsuri rationale la problemele de credinta. Autorul acestor declaratii este Nicolae Filipescu, profesor la Universitatea ”George Washington” din Washington, D.C., SUA, si el atrage semnalul ca :Ideea de bază a articolului este că, omenirea se află departe de teoria “politologului american Francis Fukuyama, care s-a grăbit să sugereze că, în urma evenimentelor dramatice din anii ’90, societatea umană a ajuns la “sfârşitul istoriei”, deoarece confruntarea ideologică dintre autocraţie şi liberalism a fost rezolvată definitiv (!) în favoarea liberalismului (!)”. Iar liberalismul, nu-i aşa?, poate cădea la pace. De altfel, acelaşi optimism bolnăvicios este manifestat, incredibil, şi de unele confesiuni de aici, din Statele Unite, (ce se vor neo-protestante), care consideră Apocalipsa drept o interesantă alegorie. Dar, doar atât. Şi, în consecinţă, Evanghelia nu numai că va fi propovăduită până la marginile pământului, dar va fi şi totalmente triumfătoare, în contradicţie totală cu atmosfera sumbră a Apocalipsei. Iar armonia creeată de acest happy end, gândesc eu cu logica mea de modă veche, ar face cu totul inutil cel de-al doilea Advent. La ce să mai apară a doua oară Hristos, dacă şi oamenii pot rezolva la fel de bine problemele mondiale?
    Ecumenistii ce spun? Exista un singur dumnezeu pentru totii, asa ca mulsuman, hindus, yoghin homosexuali-avem un singur dumnezeu si sa facem pace ca nu mai trebuie sa ne aratam deosebiriile religioase ca nu exista niciuna!
    Astfel Lidia ce m-ai intrebat pe mine, intreaba daca poti pe profesorul Filipescu. IUBITII SI IERATI!
    #

    Astfel raspunsul ierarhiei cu privire la pasapoartele biometrice demonstreaza ca ei nu cred in Apocalipsa si isi asuma ideea politologului american Francis Fukuyama, si ne vad pe noi cu Apocalipsa ca niste debili mintali: ma noi vrem sa facem pace, ce si homosexuali au biserica, yoghinii, mulsumanii , hinduistii etc cred in dumnnezeu , SI VENITII VOI RETARDATIILOR CU APOCALIPSA?
    Asa se explica ecumenismul-umanist al celor din ierarhie care n-au curajul, pentru ca nu pot sa vada dincolo de rationalul uman, iar Rusia reprezinta putera ortodoxie, da e un exemplu, dar domnul profesor Filipescu a ales un exemplu graiitor:Rusia lui Gog reprezintă şi ea un eşec al Bisericii. Al acelei Biserici care n’a avut tăria să se jertfescă, la
    fel ca Domnul ei, în faţa furiei bezmetice a celor fără Dumnezeu”

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    domnule sau doamna " fantana", dumneata nu esti in stare sa deosebesti niste tradatori de neam si credinta de adevaratii credinciosi?
    Nu mai sminti lumea facand apel la pace, caci noi bine stim ca nici o pace nu trebuie sa fie intre Hristos si veliar
    Mai scuteste-ne cu textele acestea parsive , scrii frumos, de viclenie nu duci lipsa. Ceea ce nu stim este cui slujesti. Cine te plateste?

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dana are dreptate, sunt de acord intru totul cu dansa.

    Tov.Fantana asculta aici :INAPOIA MEA, SATANO ! ZICE MANTUITORUL LUMII
    Cine esti tovarase, cui stapan slujesti ? Lui DUMNEZEU in nici-un caz. Ce talmes-balmes faci cu cezarul ! "Si de ce nu i-as da ce este al lui ?"zici dta.
    Asculta bine aici: Eu am peste 80 de ani si am vazut si auzit multe in viata mea....ii dai cezarului ce este al lui, cand este cu adevarat cezar, adica respecta credinta ortodoxa a poporului, respinge avorturile, homosexualitatea, eutanasi,etc.......

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tovarase Fantana care esti imbracat in sutana, faci apologia pasapoartelor biometrice, a tehnologiei RFID ? Las'o mai incet ! Deocamdata vad ca te-ai molipsit de frumusetea Dracului, caci cartile pe care le citesti nu sunt sfinte.
    Dta faci jocul diavolului, cred ca esti stapanit de el. DA, 666 este un numar spurcat, este cifra Fiarei, stii foarte bine acest lucru, dar te prefaci ca nu stii.
    "URINA NU SE POATE FACE AGHIAZMA", zice Sf.Paisie Aghioritul.De ce amesteci lucrurile sfinte cu cele diavolesti ? Nu ti-e frica de DUMNEZEU ? Si mai lasa-l pe Parintele Filoteu, nu-i mai trunchia spusele, Dansul este cu adevarat FIUL LUI DUMNEZEU. Te-am corectat, vei accepta oare corectia ? Nu cred.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tov.Fantana, mergem mai departe :
    Patriarhul Daniel si asa zisul Sfant Sinod, sunt TRADATORI DE DUMNEZEU, DE NEAM SI DE TARA. DE CE SUNT NEUTRI ? NU AU FOST ALESI SA APERE SFANTA ORTODOXIE ? Dta crezi ca Sinodul nu trebuia sa se implice, in schimb milioane de romani, cred exact contrariul, adica ca Sinodul si Patriarhul trebuiau sa fii primii care il apara pe DUMNEZEU, deci sa apere TURMA LUI HRISTOS. Dar "Preafericitului" si complicilor sai nu le pasa...
    Si ce, Biserica din Grecia nu-i tot Ortodoxa ? De ce spui, ca acolo este un alt fond ? Ma, voi nu il iubiti pe DUMNEZEU , nici Neamul, nici Romana. Ce tot indrugi vrute si nevrute ? Incerci sa manipulezi, esti viclean, dar nu tine, te-am dibuit cine esti.....

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tov.Fantana, continui.....
    Am impresia ca visez...Ne iei drept imbecili ? De ce nu crezi ca problema pasapoartelor biometrice merita interventia Sinodului ? Daca nici duhovnicul dtale nu crede, nici alti parinti, nici prietenii dtale, este pentru CA VOI SUNTETI IUDELE CARE L-AU RASTIGNIT PE MANTUITORUL. SLAVA DOMNULUI, CA MAI AVEM SFINTI CA PARINTELE IUSTIN PARVU, CARE IL IUBESTE PE DUMNEZEU SI CARE SPUNE ADEVARUL POPORULUI. Cand amintesti de Parintele Rafail este vorba de P.Rafail Noica ? Sper sa-l vad in curand, sa-mi lamureasca anumite lucruri...

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tov.Fantana, ce tot dai in Adevaratii Calugari ai lui DUMNEZEU ? Ei lupta pentru HRISTOS, iar voi ascultati de Tatal Minciunii care este Satana. Cand superiorul este un Tradator il judeci, pentru ca acest drept ti'l da DUMNEZEU. Ce tot ne freci ridichea cum "ca superiorul nu trebuie judecat" ? DACA SUPERIORUL NU APARA BISERICA LUI HRISTOS, TREBUIE SCOS DIN BISERICA SI TRIMIS LA MUNCA CAMPULUI, PENTRU A I SE LIMPEZI MINTEA INDRACITA...DECI INTELEGE BINE, NU MAI VENI CU "ADEVARURILE DTALE....

    II SALUT IN HRISTOS, PE TOTII STUDENTII SI PROFESORII DE LA FACULTATEA DE TEOLOGIE, CARE LUPTA PENTRU ADEVAR. DUMNEZEU ESTE CU NOI !
    CONTINUATI LUPTA !

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vorbind de minte sataniceasca, iata o noua iesire la rampa a patriarhiei prin "urlatorul" diacon Dumitru - Ionut popescu, folosindu-se de o predica a noului patriarh al Rusiei, Kyril (ce vrea sa vand Ortodoxia papei) si loveste iar in parintele Iustin si in parintele Arsenie :

    Mesajul Părintelui Iustin Pârvu se înscrie pe acestă linie a neascultării şi a separării de Biserică, sub pretextul unui apel la trezire duhovnicească şi la curăţire a Ortodoxiei. Cu riscul de a mi se imputa că îl condamn pe părintele Iustin de „heterodoxism" sau „erezie", sloganul sfinţiei sale „Ortodoxie sau moarte" nu se poate defini ca o atitudine creştină.

    Si totul apare pe site-ul ecumenist-satanic a lui ksl.. lacasurisatanice.. http://www.lacasuriortodoxe.com/article-29238715.html

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa mergem mai departe...tov.Fantana...
    Te iei si de problema cipului din permisele de conducere...si tragi concluzia :"Cu adevarat brownian" Esti filozof. Folosesti cuvinte inalte..Praf ne-ai facut...!?!? Asculta-ma bine (vreau sa zic: citeste cu atentie ce iti spun) :
    SI O BABA IN PICIORELE GOALE CARE SE ROAGA IN SFANTA BISERICA , IN FATA SFINTELOR ICOANE,ARE MAI MULTA CREDINTA DECAT DTA, DECAT VOI.
    VOI NU AVETI CREDINTA IN DUMNEZEU, VOI IL BATJOCORITI SI VETI PLATI INTR'O BUNA ZI.... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT, DEOCAMDATA MAI ASTEAPTA INTOARCEREA VOASTRA .....GRABITI'VA, CERETI'I IERTARE DOMNULUI HRISTOS, CA ALTFEL VETI ARDE IN FOCUL CEL VESNIC....

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tov.Fantana....
    Recunosti ca este o injosire sa-ti iei pasaport biometric si totusi vrei s-o faci.Ia-l daca ti-au spalat creierul in halul asta... Parca il aud pe tov.Stoica Ilici Lenin din Dealul Patriarhiei....si el zicea ca o sa fie primul, care va lua pasaport biometric, asteptam sa ni-l arate...Din cauza unora ca dta, fara demnitate, fara credinta in DUMNEZEU, incearca DUSMANII CRUCII, SA NE INGENUNCHEZE. DAR NU VOR REUSI. CHIAR DACA VOM MURI, VOM FI AI LUI HRISTOS. PE CAND VOI, CEI CARE L-ATI RENEGAT PE DUMNEZEU, ATI RENEGAT POPORUL ROMAN, AL CARUI SANGE IL SUGETI SI AL CARUI SUFLET IL PIERDETI, SI ATI RENEGAT TARA ROMANEASCA A LUI STEFAN CEL MARE SI SFANT, A LUI MIHAIL EMINESCU, A CELOR TORTURATI IN INCHISORILE COMUNISTE, SUNTETI AI CUI.....GHICI ????

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tov.Fantana...

    Ce, Ma ? Ai Pascut vacile cu "Maria" ? CUM ITI PERMITI SA HULESTI NUMELE CEL SFANT AL MAICII DOMNULUI ? NU PUTEAI SA SCRII SFANTA FECIOARA MARIA ?
    AVETI GRIJA, SA NU VA BLESTEM ! NU VA ESTE FRICA DE MANIA DOMNULUI ?
    SFANTA FECIOARA MARIA S-A SUPUS RECENSAMANTULUI, FIINDCA LA ACEA VREME, NU STIA INCA, CA FIUL EI CEL MULT IUBIT VA FI RASTIGNIT DE IUDE CA VOI,. DAR, DACA AR FI STIUT , S'AR FI LUPTAT SA-L APERE PE FIUL EI, ADICA PE DUMNEZEU. Dar sa continui....
    Permite'le tovarase, sa te numere ca pe animale,sa te trateze ca pe un infractor, etc, dar cruta-ne pe noi si pe copiii nostri cu gogoritzele dtale.
    "POPORUL ROMAN NU ESTE UN POPOR DE INFRACTORI", ASA CUM FOARTE BINE A ZIS SFINTIA SA MITROPOLITUL BARTOLOMEU ANANIA. LA MULTI ANI, CU SANATATE SF.MITROPOLITE BARTOLOMEU !
    Ce, ne indemni la SUPUNERE ? Ma, tovaraseilor imbracati in piei de oaie,NOI SUNTEM URMASII LUI STEFAN CEL MARE SI SFANT, LUI MIHAIL EMINESCU, VLAD TEPES, MIHAIL VITEAZUL, MARTIRILOR BRANCOVENI SI SFETNICULUI IANACHE, DE ASEMENEA URMASII CELOR TORTURATI IN INCHISORILE COMUNISTE PENTRU NUMELE LUI HRISTOS. NOI SUNTEM MANDRI CA SUNTEM ROMANI, SUNTEM GATA SA MERGEM LA MOARTE PENTRU HRISTOS, CEEA CE NU ESTE CAZUL VOSTRU...

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tovarasului Fantana.....
    Daca ai ajuns in halul acesta de robie sufleteasca, te plang...cu idiotii si cu perversii nu poti face nimic....daca vrei sa primeste actele de identitate biometrice, sa te numere precum animalele( stii ca animalele care primesc cipul, fac cancer, iar laptele si carnea lor sunt otravite), dar de acest lucru, stapanii nu scot o vorbulita. STAPANII VOR SA INLOCUIASCA NUMELE CEL SFANT AL LUI HRISTOS DAT NOUA PRIN SFANTUL BOTEZ, CU NUMELE NUMARULUI FIAREI, 666, ADICA NE CER SA NE LEPADAM DE HRISTOS SI SA-L ACCEPTAM, CA NASUL NOSTRU, PE SATANA. Daca vrei sa te consideri infractor, n-ai decat....eu cred ca o meriti din plin, pentru ca stii zicala :Fiecare doarme, dupa cum isi asterne" ! Sa ne tii la curent, cand vei pleca in fundul iadului.....multam frumos.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si iata incheierea tov.Fanatana...
    Zici ca este o nebunie, ce se intampla, da, asa este, dar cu oameni ca voi, ce-ai vrea sa fie ? Acum asculta si retine bine ce-ti (va) spun :LASATI-O MAI INCET,
    VOI CARE SUNTETI DUSMANII CRUCII, CA SA NU VA BLESTEM !
    LASATI-NE LINISTITI SA LUPTAM PENTRU ADEVAR, CARE ESTE HRISTOS !
    PLECATI IN PUSTIE, PRIN SIBERIA, SI RUGATI-VA LUI DUMNEZEU SA VA IERTE DE TRADAREA VOASTRA ! SI ACEASTA S-O FACET PANA LA SFARSITUL VIETII VOASTRE AICI PE PAMANTUL ACESTA, PE CARE IL SPURCATI CU MINTILE SI FAPTELE VOASTRE INDRACITE...
    TOVARASILOR DIN DEALUL PATRIARHIEI, INVATATI POPORULUI ADEVARUL !
    DAR... VOI NU CUNOASTETI SENSUL ACESTUI CUVANT !? !? ...

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Draga Rosmarinus, iti respect varsta, iarta-ma totusi ca te tutuiesc, imi este mai usor in exprimare.

    Eu am parafrazat cuvintele Domnului “Dati Cezarului ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu” (Matei, 22, 17-22) pe care lespune unor farisei ce doreau sa il ispiteasca, sa il incadreze cumva in partida utranationalistilor si sa il dea pe mana romanilor. Cezarul acesta si cel de mai tarziu nu a respectat niciodata cele de care spui. El si-a vazut de mersul regatului, imperiului, republicii dupa cum i-au schimbat patimile inima si mintea, uneori mai aproape de intelepciune alteori de-a dreptul dracesc. Oricum istoric Cezarul de care spune Hristos era departe de a fi un model.

    Multumesc pentru apelativ, nadajduiesc sa fiu si sa raman tovarasul lui Hristos. Oricum ideea era ca poti sa fii membru al unui stat/imperiu/republica si sa fii si bun ortodox, idealul social nu se identifica cu cel crestin.

    Daca nici Simeon Noul Teolog nu este sfant nu stiu ce carte as mai putea citi. Cat despre filosofi, ei au dat in istorie cei mai buni oameni ai bisericii noastre. Amintesc doar de Sfantul Vasile. De aceea consider ca trebuiesc cercetati.

    Parintele Filoteu m-a impresionat prin caldura sa cand l-am cunoscut. In iesirea in public legata de pasapoartele biometrice insa consider ca face unele greseli. ami mult, imi pare un pic ideologizat. O sa le punctez efectiv pe interviurile dansului in masura in care gasesc timpul necesar. Parintele Filoteu imi doresc sa devina Fiul lui Dumnezeu.

    Fondul diferit din Grecia consta intr-un nationalism eclezial, nu obligatoriu profund spiritual si intemeiat duhovniceste, el vine din istoria zbuciumata a statului, poate uneori un pic si din firea mandra a grecului, din pacate. Este totusi o relatie vie pe care biserica greceasca o foloseste de multe ori in misiunea sa. Alteori treneaza in umbra sa. La noi nu exista acest fenomen.

    Brownian adica fara cap si coada, haotic. Ma intreb ce a facut cel care si-a ars permisul, l-a declarat pierdut si l-a recuperat sau a renuntat de tot la permis in perspectiva unei viitoare cipari a sa. Este absurd.

    Cunosc citatul lui Tutea. Metaniile le-am deprins-o de la bunica mea, Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca. De multe ori muncea de dimineata pana seara desculta si rugaciunea ii odihnea chipul in toata vremea.
    Asta este Rosmarinus. Il respect pe parintele Iustin dar pentru ce se intampla acum sunt gata sa ma iau la tranta, sper ca nu cu fratii mei.

    Ptr. Vlad

    Sloganul "Ortodoxie sau moarte" este preluat de la o miscare pietista din Grecia. Sub acelasi slogan o manastire din Athos s-a rupt de comunitatea aghiorita. Prin pietism inteleg toate miscarile paralele cu biserica ce inlocuiesc evlavia asa cum o mostenim din traditie cu altceva, fie un extremism sentimental, fie un activism exagerat in numele panicii generate de un eveniment iminent, fie din neintelegerea unor schimbari formale din biserica. Se intampla des in cadrul miscarilor milenariste. In biserica ortodoxa ruseasca pe un asemenea fenomen s-a grefat schisma din secolul XVII a numitilor " vechii rusi", in parte lipovenii de la noi.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Draga fantana..
    manastirea(esfigmenu) de care zici tu nu este rupta de nimeni ci doar o persecuta tot patriarhul care a dat mana cu masonii si catolicii si ii vrea pe cei din manastire sa il recunoasca ca ecumenist..si ei sunt singurii ce nu vor acest lucru..sunt destule dovezi si video si mai ales niste filmulete facute de greci cu niste pustnici care vad pe cei invizibili..adica sunt 7 pustnici invizibili in ATON care nu ii vede mai nimeni decat cei ce sunt curati cu inima si cugetul numa catre Dumnezeu si deloc la cele pamantesti.si te informez ca culmea acei pustnici se duc acum numa la acea manstire sa se impartaseasca de care spui tu ca sa rupt..eu sunt in grecia 11 ani si stiu mai bine situatia de aici..noi suntem niste lasi ca popor si suntem niste dezbinati..daca am fi ca grecii era cu totul alta situatie in biserica si sinod..dar fiecare cu pacatele sale...

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Lovita din interior si din exterior, Ortodoxia romaneasca sangereaza. Si noi, romanii, Il rastignim pe Mantuitorul nostru prin pactul cu Antihristul , prin tacere, prin lasitate, prin fariseism, prin ecumenism, prin masonerie si prin tot felul de pacate mari, strigatoare la cer. Iar Preasfantul Hristos nu Se va lasa batjocorit si ne va da ceea ce meritam...

    Doamne, ajuta-i pe cat mai multi crestini sa afle adevarul si sa lupte pentru propria mantuire si pentru mantuirea aproapelui! Amin.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Paisie draga, eu te cred pe tine, si iti multumesc pentru informatiile pretioase...dar nu sunt de acord cu tine, cand spui ca suntem un popor las.Nu poti sa generalizezi, orice padure are si uscaturi....
    Poporul Roman este un Popor Nobil si Credincios. Un Popor care a dat un EMINESCU nu poate fi las. Nu uita ca Mihail al nostru a fost ucis, tocmai pentru ca l-a iubit pe DUMNEZEU , NEAMUL SI TARA mai presus de orice. Citeste, te rog, in acest sens, articolul dlui George Roncea,intitulat "120 de ani de la uciderea lui Eminescu", si vei afla lucruri care nu le stii. Cat priveste dezbinarea sunt de acord cu tine, dar nu este Poporul de vina, ci cei ce manipuleaza (adica televiziunea cu tot dezmatul ei si la propriu si la figurat, radio-ul, presa , toti ascultand de tatal lor, adica de Satana),
    reusind astfel sa dezbine oamenii.
    Mi-am permis sa-ti vorbesc la singular, deoarece cand vorbim cu DUMNEZEU, ii spunem TU, TIE DOAMNE, etc. Deci daca LUI ne adresam asa, noi intre noi, putem sa ne tutuim, nu ?
    Chiar acum mi-a venit in minte o intrebare : Oare inainte de Marea Schisma din 1054, nu ne adresam DOMNULUI HRISTOS, la plural ? Si daca da, cand am inceput sa-i spunem TU ? Rog un preot sa-mi raspunda.Multumesc. Paisie, ai fost in Biserica unde se ruga Maria Callas, cand vizita Grecia ? Sa aprinzi o lumanare pentru sufletul ei, indiferent in ce Biserica din Atena, sau din locul unde locuiesti.... Ce destin tragic a avut ! Dumnezeu s-o odihneasca in pace

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fantana draga vad ca ma iei la "Traiasca Republica" ! In sfarsit, nu mai despicam firul in patru, deocamdata..... dar tin sa-ti spun ca parintele Filoteu este CU ADEVARAT FIUL LUI DUMNEZEU. EU STIU CE SPUN, Intelegi ?
    Te-am rugat sa-mi spui, daca in primul articol este vorba de Parintele Rafail Noica, sau de alt Rafail. Raspunde-mi te rog, deoarece asa cum ti-am spus, doresc sa-l vad, sa-mi lamureasca niste probleme.....Multumesc !

    "AM O IMENSA NOSTALGIE DUPA HRISTOS" , zicea Sfantul Apostol Pavel, iar eu, in fiecare zi, reflectez si simt acelasi lucru.... DOAMNE, DUMNEZEUL MEU, TIE MA INCHIN, PE TINE TE SLAVESC.....VINO DOAMNE !
    Cand ascult CAZANIA, cantata in Sfintele Biserici, plang....plang de bucurie ca il am pe HRISTOS in suflet.
    "INTR-UN INCEPUT SFANT, DOAMNE
    PAMANTUL L-AI INTEMEIAT
    SI CERURILE SUNT LUCRUL MAINILOR TALE.
    ELE VOR PIERI, DAR TU RAMAI
    SI TOATE CA O HAINA SE VOR INVECHI.
    CA PE UN VESTMANT LE VEI STRANGE
    SI CA O HAINA, VOR FI SCHIMBATE.
    DAR TU ACELASI ESTI SI ANII TAI NU SE VOR SFARSI.
    SI CARUIA DINTRE INGERI I-A ZIS DUMNEZEU VREODATA
    SEZI DE-A DREAPTA MEA, PANA CAND VOI PUNE PE VRAJMASII TAI ASTERNUT PICIOARELOR TALE..
    INGERII OARE, NU SUNT TOT DUHURI SLUJITOARE,
    TRIMISI CA SA SLUJEASCA PENTRU CEI CE VOR MOSTENI MANTUIREA.
    PENTRU ACEEA SE CUVINE, CA NOI SA ASCULTAM, CU ATAT MAI MULT, DE CELE AUZITE,
    CA NU CUMVA SA ALUNECAM PE ALATURI.
    CACI DACA S-A ADEVERIT CUVANTUL GRAIT PRIN INGERI,
    SI ORICE CALCARE DE PORUNCA SI ORICE NEASCULTARE SI-A PRIMIT DREAPTA RASPLATIRE,
    CUM VOM SCAPA NOI DACA VOM FI NEPASATORI LA O ASTFEL DE MANTUIRE,
    CARE LUAND INCEPUT DIN PROPAVADUIREA DOMNULUI,
    NE-A FOST ADEVERITA DE CEI CE AU ASCULTAT-O...."

    OARE "PREAFERICITUL" SI "SFANTUL SINOD" IAU AMINTE LA CELE SCRISE MAI SUS (CAZANIA ) ? MA ROG DOMNULUI, SA LE LUMINEZE MINTEA !

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Fantana
    Prietene, ori nu ai destula cunoastere, ori nu prea stii cu ce se mananca masoneria, si atunci ar fi bine sa te informezi, tot ce se intampla de multa vreme in lume si implicit in tara noastra e prevezut cu grija si drag in "Protocoalele Inteleptilor Sionului." (nu au nimic a face cu bunul popor evreu, asta pentru a exclude orice acuzatie de antisemitism!!!) Si, citandu-l pe dl teolog Danion Vasile, iti voi spune si eu, cu multa iubire: exista 3 feluri de ateism
    - ateismul celor ce Il neaga pe Dumnezeu
    - ateismul eretic
    - ateismul celor ce TAC atunci cand trebuie sa-L marturiseasca pe DUMNEZEU,
    categorie in care e clar ca se incadreaza cei ce vegeteaza la caldurica in dealul Mitropoliei. Patriarhul trebuia sa stea drept in fata guvernantilor, dar se pare ca reumatismul obedientei i-a dat de furca mai ales dupa ce s-au dezlegat baierele visteriei si au aparut cei 30 de arginti - mai o lefusoara, mai o reconstructie, mai o pictare de lacasuri...In Grecia au coborat Parintii din Athos cu icoanele facatoare de minuni in brate si s-au unit cu poporul din strada. La noi a iesit fata zambareata a pr. Stoica si satana din el s-a bucurat cand a tinut cuvantarile impotriva Sfantului Apostol Ev. Ioan. Calcand CREZUL in picioare au scuipat in obrazul Mantuitorului, rastignindu-l inca o data. Faptul ca noi, cei ce spunem adevarul, am fost considerati o sleahta de "isterici mistici" nu poate decat sa ma bucure. Iar daca vom fi afurisiti sau anatemizati de catre acesti nemernici tradatori de tara, credinta si popor, eu voi sti ca insusi Mantuitorul ne-a binecuvantat pe toti in frunte cu Parintele Iustin, Parintele Arsenie, Parintele Filoteu, Parintele Amfilohie, Parintele Gabriel (mort deja in conditii ciudate,dupa cum am auzit) si la sfarsitul listei a ta, subsemnata. Post binecuvantat!

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Fantana
    Si inca un amanunt. Am fost acuzati de aceeasi purtatori de cuvant ai "inaltilor" ca suntem obsedati de "Yoga numerologica", inca o dovada de incultura, prostie sau rea-vointa. Fara a fi un expert, voi da o explicatie facila: in numerologie cifra 6 reprezinta viata materiala cu toate aspectele ei, la fel cum cifra 9 este cea a spiritualitatii si relatiei cu Dumnezeu. Noi suntem TRINITATE, de aceea erau necesare 666 pentru ca volitional sa semnam adeziunea la satanism, acolo unde nu exista decat trup fara spirit si suflet. Daca trupul meu poate fi reprezentat prin cifra 6 (ca asta e, lut), spiritul si sufletul meu apartin simbolic acelui 9. Este o explicatie initiatica pe care o poti extrage usor daca studiezi ceva documente aparute pe piata. Dle Fantana, nu iti face griji, uneori drumul spre Golgota e plin de spini, dar ce bucurie a Invierii langa Dumnezeul nostru.Greu trebuie sa-ti fie sa te desprinzi de imaginea idilica a pastorului cu bat de arhiereu care e inconjurat de o turma blanda si fericita.Puteau sa fie si cei ce se autointituleaza Sfantul Sinod (excluzand pe IPS Anania si inca putini), dar
    s-au dovedit lupi in piele de oaie.Pastorii au zdrobit turma!! Iti inchipui ca la tara oamenii stau pe bloguri sa aiba schimb de idei despre cum mai merge ecumenismul si erezia prin Romania? Tata se duce la preot si-l intreaba direct:"Ia zi, parinte,cum e cu actele?" Si preotul, care e dator sa faca ascultare, o linisteste:"Ia-l tata, e bun, asa a zis si Patriarhul".
    Vezi,Fantana,care-i diferenta? Nu cumva sora ta in Duh sunt eu, care iti scriu cu drag la ora la care trebuia sa dorm langa sotul meu, care dau atentie si respect sufletului tau chinuit de intrebari? Deschide ochii!
    Iar in ceea ce priveste apelativul "Maria"....eu as face asa: maine m-as duce in targ, as cumpara o floare si as duce-o la prima icoana a Sfintei Fecioare. Nu e nevoie decat de un "Iarta-ma", si va intelege, si te va ierta, si te va ocroti.Ce MAMA nu iarta pe copilul ei pentru o mica greseala facuta nu din neiubire, ci din nebagare de seama?

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rugaciunea Staretilor de la Optina impotriva pecetluirii cu semnul lui Antihrist
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzeşte-ne de înşelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, şi ne izbăveşte de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe toţi şi pe toţi dreptmăritorii creştini de mrejele lui cele viclene, în tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica de Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne Doamne, mai bine să pătimim şi să murim pentru sfânt numele Tău şi Credinţa cea adevărată, decât să ne lepădam de Tine şi să primim semnul mârşavului Antihrist şi să ne închinăm lui. Dă-ne nouă, zi şi noapte, lacrimi să plângem greşalele noastre şi îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Infircoşatoarei Tale Judecăţi. Amin.

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stiam ca VULTURUL isi ocheste prada si o infuleca ....ai vrut sa ne ochesti si sa ne bagi pe gat acest ghiveci, dar nu ai reusit...nu, multumesc, nu inghit tot ce mi se serveste.Ma, voi sunteti si buni psihologi, adica stiti ca oamenii sunt obositi dupa o zi de munca si nu mai au rabdare sa citeasca un articol asa lung.....Ati postat acest articol, ca sa taiati cheful altora sa mai comenteze..si mai ales sa nu comenteze la obiect... tot ce faceti voi, faceti indemnati de Satana.....Vulture cred ca daca ai fi indraznit sa tii un curs despre acest articol, unor studenti intregi la minte, te bateau cu biciul si te scoteau afara din amfiteatru. Lasati ba Rusia si China, si interesati-va de Romania, mai intai vedeti ce se intampla : tarani care au o pensie de 22 euros pe luna, oamenii care cauta in gunoaie sa gaseasca de mancare, copii care se prostitueaza ca sa supravietuiasca, saracii de ei, ce mila imi este. Civilizatia" din Romania o cunoastem, importata din Occident : avorturi, homoxesualitate, eutanasie, ingrasaminte chimice pentru a asasina si pamanturile arabe din Tara Noastra, etc.etc., asta nu-i civilizatie tovarasilor, este barbarie. Sunt multe de spus.....
    Vulture, mai citeste putin despre adevarata Biserica din Rusia, cu milioanele Ei de martiri pentru Hristos si pe urma pronunta-te. Bineanteles ca Biserica fostului Patriarh Alexei, in frunte cu el (Patriarhul) a tradat...sa nu uitam ca el era agent KGB, si nu era singurul....Acum Alexei cu ai sai complici sunt in iad, impreuna cu prietenul lor Sarsaila. Le-a fost bine pe pamant si le este "bine" si acolo, ei se imbratiseaza si sunt fericiti ca s-au regasit....
    Adevarata Biserica Rusa a dat multi Sfinti, sa amintesc numai cativa : SFANTUL SERAFIM DE SAROV, SF.IOAN MAXIMOVICI (SHANGHAI), SF.IOAN DE CRONSTADT, SF.IERARH NOU MUCENIC ERMOGHEN AL TOBOLSKULUI SI SIBERIEI,(vezi fotografia mai sus), etc.etc.
    Vulture, lasati taica, tu si ceilalti ca tine, talmacirea Bibliei unor persoane capabile sa o faca. Nu va mai bagati, unde nu va fierbe oala.... Hai, pasol, na turbinca...mi-am pierdut destul timp in seara aceasta....
    Despre China, cel ce a scris articolul, trebuia sa spuna numai atat : "CHINA ESTE ATELIERUL PLANETEI", deci peste un miliard de chinezi muncesc pe un salariu de mizerie, pentru ceilalti, adica pentru Occident, SUA, etc,etc.etc...Eu personal, nu mai cumpar nimic fabricat in China, mi-e mila de ei, saracii... Ba, tovarasilor, daca cineva vrea sa cunoasca mai multe despre China, Rusia, etc., exista carti, internet, nu era cazul sa ne imputiti timpul si mintea cu acest articol, fara sare si piper. Sunteti vicleni, numai ca noi va dibuim, stim cine sunteti.. sunteti slugile Satanei.....n-om fi toti tampiti, asa cum credeti voi. Cand am vazut articolul asa lung, am zis :PTIU, DRACE, TOVARASII AU M-AI GASIT CEVA SI PENTRU ASTAZI, SA NE SPELE CREIERUL.! MA, TOVARASEILOR, VOI VETI COACE ALTE ARTICOLE SI MAI LUNGI, DAR IN ZADAR.....

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vlade, faci si tu parte din tagma jefuitorilor Romaniei? Ba, voi sunteti jefuitori de suflete. Cum iti permiti sa pui la indoiala pozitia Sfintiei Sale IUSTIN PARVU in fata intregii Romanii. Ma baiatule, vino-ti in fire ? Ce tot spui acolo....
    Parintele Iustin vrea sa pastreze o Ortodoxie curata, a Duhului Sfant, ce interpretezi tu acolo ? Dansului ii este mila de toti romanii si de aceea ne-a avertizat, ce vremuri traim, sa fim atenti cu pasapoartele biometrice( satanice ),
    si cu celelate napaste care se abat asupra noastra. Ce-i reprosezi tu SFANTULUI IUSTIN ? Daca Dansul ne-a sfatuit sa acceptam mucenicia mai degraba decat sa acceptam lepadarea de Hristos, stie Sfintia Sa de ce a facut-o. Ba, tovarase ( esti prieten cu Vultur, cu Fantana, nu-i asa ?), SFANTUL IUSTIN ESTE VAZATOR CU DUHUL....stii ce inseamna acest lucru ?
    La scoala lui Satana nu va invata asa ceva.....puneti-va, ba tovarasilor pe paine si pe apa, cel putin cateva zile, sa vi se limpezeasca mintea, si sa nu mai vorbiti aiurea....Vlade, ai citit, cum mureau crestinii in primele trei secole
    dupa HRISTOS ? Ba, crestinii din vremea aceea se duceau la moarte cu bucurie pentru ca dincolo se intalneau cu Mantuitorul. Ei preferau deci sa moara, decat sa se lepede de DUMNEZEU. SFINTIA SA IUSTIN INVATA POPORUL, DAR CREIERE CA ALE VOASTRE NU POT INTELEGE EXACT CE SPUNE DANSUL.
    MAI CITITI SI VOI, "ISTORIA RELIGIILOR" scrisa de VLADIMIR GUETTE, VIETILE SFINTILOR, etc..si veti intelege mai multe....stiu ca sunteti niste vicleni cu totii, si in plus va mai bateti joc si de Sfintia Sa IUSTIN. AVETI GRIJA, SA NU VA BLESTEM ! In ceea ce priveste MOARTEA,uite cum gandesc eu : Cand cineva moare, imi zic ca a trecut de la MOARTE LA VIATA, ADICA LA ADEVARATA VIATA VESNICA ..si nu sunt singura care gandeste asa...au spus-o Sfintii Parinti inaintea mea. Lasati-o mai incet, ma tovarasi , cu judecata Sfantului Iustin. Chiar daca voi va mai nasteti de 1.000 de ori, tot n-o sa ajungeti la nivelul de sfintenie al Dansului. Si stiti de ce ? Pentru ca Dansul il slujeste pe Adevaratul Dumnezeu, pe cand voi il slujiti pe Satana.... Asa ca nu mai judecati.......

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Autorul(ii) articolului ar trebui sa aiba mai multa grija cu ceea ce scriu. De ce? Pentru ca tocmai au facut un suflet sa se piarda. Eu am de gand sa ma sinucid in urma citirii acestui articol. De ce? Pentru ca, conform articolului, deja mi-am pierdut in mod clar si ireversibil, sufletul. De ce? Pentru ca din prima zi a venirii mele in Canada, am acceptat SIN-ul (Social Insurance Number). De asemenea pentru ca am acceptat si semnat de primirea pasaportului romanesc care contine CNP-ul. Conform articolului, sunt pierdut. M-am lepadat de Hristos. Articolul spune clar: "Ce inseamna “inchinarea” acum ? Recunoasterea lui ca stapan, care-ti da alt nume- numar. Si aceasta se face prin semnatura fiecaruia, de buna voie. Si nu mai porti numele de la botez. Gata ! Te-ai lepadat de el. Acum ai un numar in calculatorul de Bruxelles – FIARA." Iata de ce toata nevointa mea, atat de slaba cum e, dar dupa puterile mele limitate a fost zadarnica. Degeaba ma rog, degeaba tin post, degeaba ma spovedesc, degeaba ma impartasesc (cu nevrednicie desigur), degeaba ma duc la biserica, totul e in zadar. Sufletul meu s-a pierdut de ani de zile. Deci pot sa ma sinucid, ca sa nu ma mai chinui pe lumea asta macar, daca oricum mi-am pierdut deja sufletul (bineinteles, stiu ca sinuciderea este pacar contra Duhului Sfant, dar ce mai conteaza, deja am facut unul, care nu se mai iarta).
    Deci autorul articolului poate sa fie incredintat ca m-am smintit total si nu mai am somn noaptea (este ora 4:35 dimineata cand scriu aceste randuri, poate ultimele).

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      numai de diavol iti pot veni astfel de ganduri ! Sinuciderea unde te duce ? Nu tot in Iad ? Sfatul e sa te lepezi de acele documente si "Inapoia mea satano!"
      Apoi ai duhovnic ? Asculta ce-ti spune, insa daca minimalizeaza lucrurile, leapada-l ! Chiar ti se pare ceva de gluma ? Te indoiesti de viclenia vrajmasului ? E lupta lui finala asa ca e plina lumea de legiunile lui ! Fugi in bratele lui Hristos si-ti va da painea cea de toate zilele, lipsindu-te de acele acte ce inregimenteaza oamenii in cartea neagra a iadului !

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa inteleg ca persoana care se semneaza cu pseudonimul ,,sinucigas" e impotriva rostirii adevarului? Adevarul oricat de dur ar fi trebuie infruntat duhovniceste. Multimea marturisitorilor din temnitele comuniste ne dau pilde de rabdare sfintitoare. Prin rabdare, sufletul se sfinteste, iar prin deznadejde omul face voia celui rau.

    Sinucigas, daca esti asa sensibil, inseamna ca ai putea aspira chiar spre sfintenie. Pai, daca tot vrei sa mori, du-te si imparte manifeste pentru mitingul urmator impotriva documentelor electronice, ia cuvantul la acel miting, anunta lumea in stanga si-n dreapta, si vor avea altii grija sa se ocupe de aceasta problema dupa o vreme. Dar macar ai murit cu un rost, si ti-ai castigat un loc in Rai, in rand cu mucenicii, nu printre ticalosii de rand, in iad. Iar documentele electronice arunca-le. Da, trebuie sa fim pregatiti si pentru mucenicie.

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Sinucigas
    Canada nu are o vibratie compatibila cu a tarii noastre si cantitatea de Duh Sfant pe cap de locuitor este mica, stiu pentru ca era cat pe ce sa ma marit pe acolo, dar dupa o luna am revenit in tara si am zbughit-o la Putna, sa cer iertare strabunilor ca am indraznit sa sper la bogatie. Daca poti, pleaca in rezervatia de indieni, acolo e mai multa evlavie. Daca nu, vino acasa. Decat sa mori de prost printre straini, mai bine lucrezi pe langa o manastire, sa aiba cine sa-ti dea de pomana o lingura de coliva, cand o fi. Lasand gluma, sinuciderea e varful lasitatii. E mai greu sa traiesti ca rebel (fara acte cu cip, in afara socialului) si cum sper sa fim destul de multi, join the club! Te rog sa ne dai adresa de mail sa-ti trimit niste Acatiste format mp3 si un Acatist de vindecare inchinat Sf.Arh.Rafail pe care mi l-a publicat IPS Galacion in 2002, sunt sigura ca te va ajuta. Ispitele sunt multe dar mereu ai de ales. Calea muceniciei e aici, stii de ce? Pentru ca va veni vremea cand toti care am scris impotriva masoneriei vom fi anihilati, toti cei ce am rostit adevarul vom fi omorati - ai auzit de aparatura care provoaca stop cardiac de la distanta, de bombele personale si de alte alea inventate special pentru vremea cand se va produce globalizarea? Nu mai e mult, prietene, cativa ani (dupa calculele Parintelui Cleopa). Ce preferi? Sa atarni intr-un streang ca un Iuda modern si sa se intrebe toti "ce l-o fi apucat, ca era baiat bun" sau sa fii alaturi de cei ce te iubesc? Ai puterea sa lupti, Hristosul din tine nu asteapta decat un cuvant ca sa rastoarne mesele zarafilor!

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Antonia

    Cu manastirea Esfigmenu stiu ca a pornit totul de la ecumenismul patriarhului ecumenic (sic!), relatiile cu catolicii. Celalte manastiri 23 de manastiri, Vatoped sau Filotheu de exemplu nu s-au raliat la neascultarea lor.

    @Maria

    Sunt un anticonspirationist de profesie. Atata timp cat ele sunt infierate de biserica (exista canoane in acest sens) si nu pot fi verifica toate teoriile la care te referi nu pot decat sa raman nesimtit in linistea mea si sa le pastrez doar ca posibile corelatii, doar cultura generala .
    Chiar asa, ce canon spune ca cifra 666 are potente distructiv, cum s-ar putea traduce asta? Oare exista o pagina in Biblie cu acest numar, de ce se pastreaza? Sau vorbim doar de o decodificare simbolica a unor vremuri despre care vorbeste Apocalipsa? Se poate discuta mult dar nu cred ca simpla aparitie in apropierea noastra a acestui numar nu ne poate afecta.
    Pe de alta parte sunt de acord ca toate "dezintimizarea" vietii noastre private nu este un lucru benefic.

    @rosmarinus

    Da, parintele Rafail Noica.
    Mi-am permis sa iti preiau raspunsul la "Suflet cu cip" pe blog ca drept la replica, http://fantana.wordpress.com/2009/03/21/dreptul-la-replica/
    Daca aflati parerea parintelui Rafail va rog sa mi-o comunicati.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ fantana
    Nici un canon nu este legat de cifra aceea, aici e dovada ca nu esti destul de bine informat. Citeste Apocalipsa dupa Ioan, parte componenta a Sfintei Scripturi, cap 13 :si cifra (fiarei) este sasesute saizeci si sase, negru pe alb. Stii, pentru fiecare din noi exista un preot la care putem ajunge si care ne poate raspunde la toate intrebarile, cu conditia sa facem putin efort: parintele Amfilohie la Bacau, monahul Filoteu la Manastirea Petru Voda, s.a.m.d Eu personal apelez la parintele Arsenie Boca. In ceea ce priveste atitudinea anticonspirationista...ce sa zic, din punctul meu de vedere e atitudinea strutului, fara suparare.

    http://www.calauzaortodoxa.ro/antihristica/cutitul-la-os-un-editorial-despre-elitele-mondiale-si-despre-cum-suntem-condusi/

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca am gresit site-ul . Ce e aici? Intrunirea psihoticilor paranoici anonimi? In viata mea n-am vazut atata intoleranta si atata micime sufleteasca... Va iubiti aproapele mai mult ca pe voi insiva ? Intoarceti obrazul celalalt? Nici vorba ! Daca ati primi arme, ati fi mai rai ca teroristii islamisti. Unii ca si voi au format inchizitia, nemernici cu sutana si slugi ale lor ! RUSINE !

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      sa ne iubim aproapele si dusmanul nostru, dar cu dusmanul lui Dumnezeu trebuie luptat si combatuta erezia si faradelegea, blasfemia

  33. Cristi - fost sinucigas

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Maria
    Iti raspund tie, pentru ca, spre deosebire de ceilalti, care ma injura si n-au inteles nimic din ce am scris (pentru ca nu vor) tu ai aratat integere si rabdare. De fapt eu sunt de acord cu articolul, cu exceptia pasajului citat in care se pomeneste de numarul CNP inscris pe cartea de indentitate si care nu este cip, similar SIN-ului nord-american. Despre acest numar autorul(oarea) articolului spune ca inseamna tot lepadare. Parintele Iustin Parvu vorbeste despre cip, acte electronice, nu despre CNP - este o deosebire!- si eu il cred pe el. Eu nu am nici un act electronic. Articolul m-a smintit cu adevarat pentru ca l-am luat in serios in totalitate - inclusiv extensia autorului de la cipuri la numarul CNP (sau SIN). Sunt convins ca toti ceilalti pe forum, care m-au injurat, au si ei act de indentiate cu CNP si nici nu stiu sau nu le pasa - si nici n-au observat diferenta de nuanta. De ce sunt convins? Pentru ca au posibilitatea sa scrie email-uri si sa participe la forumuri ca acesta. Ceea ce un om fara carte de indentitate curenta nu ar putea avea - sau nici nu si-ar putea plati unele facturi.
    Nu am dormit noaptea trecuta si nici asta. Nu am de gand sa ma sinucid - am sarjat ca sa imi exprim asa, mai patimas, punctul de vedere. Am vrut sa arat ca un cuvant neatent - chiar fara rea intentie - poate ucide, nu e gluma. Pe de alta parte, ca orice crestin ortodox practicant, stiu ca sinuciderea e pacat imptriva Duhului Sfant si m-ar fi dus in iad, si de fapt rezulta ca stiu si din primul meu mesaj - daca-l citesti cu atentie.
    Cat depre Canada, traiesc aici cu un singur gand - cum sa ma intorc mai repede. Aici e si mai greu sa te mantuiesti. Chiar mi-e mila de unii. Problema mea este ca nu am plecat la timp, iar acum e mai complicat in cazul meu si cere timp.
    Daca vrei adresa mea de email pot sa ti-o dau, dar vad ca pe acest forum nimeni nu isi da adresa si nici numele adevarat (decat poate prenumele - cum e cazul tau). Mai da-mi putin timp. M-ar bucura sa tinem legatura, pari una din putinele persoane rezonabile de pe forum. In rest, parca sunt pe forumul ZIUA sau mai rau...(am scris acolo foarte putin - numai cand imi fierbea sangele in mine de blasfemiile citite - dar n-am mai dat pe forumul acela de ani de zile - speram mai mult aici, dar sunt dezamagit, imi pare rau.)
    Iti multumesc pentru intelegere si Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si familia ta - si pe toti participantii la acest forum.
    Cristi

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rosmarinus, zici ca ai 80 de ani; multi inainte si sanatate. Presupun ca varsta inaintata ti-a permis sa ai acces la descutiile parintilor tai si a celor de-o varsta cu parintii tai , despre evenimentele din 1924; ma refer la inlocuirea calendarului iulian cu cel gregorian in viata bisercieasca. Care este poztia ta? Presupun ca este una la fel de actegorica ca si cea cu privire la paspoarte.

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Cristi-fost sinugicas

    Nu te insela, nu sunt o persoana rezonabila. Eu sunt aceea care rade printre lacrimi. De ani de zile am o viata duhovniceasca buna (nu stiu cum se poate descrie in cuvinte), impreuna cu sotul meu, si mi-am dorit sa pot spala pacatele parintilor mei, ale mele, ale lumii intregi. Nu pot fi toleranta cu dusmanii Mantuitorului, cu toate ca mi-am dedicat viata oamenilor cu multa iubire. Mi-am dorit ani de zile sa platesc eu pentru toti, rude, prieteni, lume, si in sfarsit Dumnezeu mi-a dat un cancer pe care il port cu bucurie sub indrumarea duhovnicului meu. Astept orice veste de la tine pe adresa [email protected], prietene cu nume de Crestin si suflet de Craciun. Rog pe cei ce vad adresa mea sa nu imi scrie decat daca vor acatiste format mp3 sau Acatistul Sf.Arh.Rafail, in cazul in care nu il vor gasi la biserica sau manastire. Pentru a ma putea ruga pentru voi toti am nevoie de liniste.
    In ceea ce priveste acest forum, nu fii dezamagit. Nu ne cunoastem dar ne uneste iubirea de Hristos si revolta noastra e justificata, chiar daca parem intransigenti sau intoleranti. Ce bine ca este asa, ce nefericire daca si noi am fi tacut si pietrele ar fi vorbit in locul nostru. Cel (cei) care administreaza acest site au grija sa nu ne lase sa batem campii cu gratie si asta este o binecuvantare!

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Maria
    In sfarsit, ceva ce aduce a crestinism...
    Ma saturasem de concursul "cine e cel mai credincios si cel mai vrednic".

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    TREZESTE-TE Crestine! TREZESTE-TE Romane!
    „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din Tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci ROMANIA va fi inconjurata de flacari”. (Sf. Arsenie Boca)

    In aceasta TARA atat de incercata, ROMANIA, un adevarat inspirat Parinte de catre PreaSfantul si de Viata Facatorul DUH, Iustin Parvu, SCOATE BICIUL Cuvantului Lui DUMNEZEU si LOVESTE CRESTINESTE in hidra masonica, in nelegiuirile nelegiuitilor acesteia!

    LUPTA pe fata a INCEPUT! Romania are un DESTIN cu totul special si fiecare dintre noi putem contribui la acest DESTIN SPIRITUAL de EXCEPTIE al ROMANIEI, LOVIND cu BICIUL Cuvantului Lui DUMNEZEU in toate lucrarile acestea demonic inspirate, care s-au facut sub indrumarea «dragilor» nostri conducatori, despre care Parintele Arsenie Boca, Sfantul Arsenie Boca, spunea ca vor fi mai rai decat cel de pana in ’89.

    Pentru aceasta este nevoie de POST si RUGACIUNE, dar si de ACTIUNI SOCIALE DECISIVE prin care sa fie inlaturati de la conducerea Tarii si din toate organismele de conducere, fie ca este vorba despre sanatate, cultura, industrie, agricultura, mass-media, Biserica etc. toti acesti «schimbatori de bani» si «targoveti» masonizati, toti acesti vanzatori de Tara care pe fata iti zambesc fotografic si pe la spate te biciuiesc cu hule impotriva IUBIRII, impotriva OMENIRII, impotriva DUMNEZEIRII din fiecare dintre noi. ROMANIA trebuie sa iasa din aceasta hora draceasca a comunitatii criminalilor europeni, care acum vor sa ucida si sufletul, nu numai trupul romanilor crestini.

    ROMANIA este O TARA CRESTINA si GESTUL SUPREM prin care ARATA ca este CRESTINA este de a iesi din aceasta gasca de criminali europeni, CU ORICE PRET, pentru a-si PASTRA IDENTITATEA NATIONALA.

    Aceia care sunteti ROMANI ADEVARATI, CU SANGE de CRESTIN in VINE, sa stiti ca A VENIT VREMEA SA BICIUIM cu CUVANTUL Lui DUMNEZEU, al DUMNEZEULUI ADEVARAT, al PREASFINTEI si de VIATA FACATOAREI TREIMI, pe toti aceia care vor sa faca din TARA asta, ROMANIA, o piata de desfacere, o tara de vanzatori si tonetari, un circ grotesc, o marfa in mainile lui uciga-l toaca.

    Pentru a contribui fiecare ROMAN cu adevarat la acest destin cu totul deosebit al ROMANIEI este necesar ca pe langa RUGACIUNE si POST sa cerem cu totii SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA, caci de-aici vin toate problemele sociale cu care se confrunta romanii. Deci este necesar SA FIE INITIATA o CAMPANIE de STRANGERE de SEMNATURI pentru SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA. RAUL trebuie TAIAT de la RADACINA, ca altfel da din nou lastari, ca o hidra monstruoasa.

    MASONERIA si ACTIVITATILE ei in ROMANIA sunt CAUZA acestor rele cu care ne confruntam: introducerea pasapoartelor cu cip, introducerea permiselor auto cu cip si introducerea cartilor de identitate cu cip (asta se urmareste in continuare), campania de vaccinare a fetitelor si femeilor din ROMANIA, cu scopul ascuns de a le steriliza si imbolnavi pe cat mai multe fetite si femei, dar si panarama „gripei aviare”, panarama cu sarea iodata bagata pe gat oamenilor prin decret parlamentar, panarama cu soia si alte plante modificate genetic introduse in ROMANIA etc.

    Trebuie facut un demers prin care sa fie scoase codurile de bare si de la animale, care deja au inceput sa sufere de pe urma marcarii lor electronice. Or, carnea si laptele animalelor marcate electronic sunt daunatoare si omului care le consuma!!!

    Masoneria si-a implantat oameni peste tot in punctele cheie din Romania:
    -in industrie, pentru a facilita ruinarea industriei romanesti, pentru a falimenta si pentru a vinde tot ce se mai poate vinde,

    -in cultura, pentru a promova contra-cultura imbecilizatoare,

    -in medicina, pentru a face „greseli” de genul vaccinurilor GARDASIL, pentru a introduce vaccinuri infestate cu HIV sau alte toxine, cum a fost un caz demonstrat in Iasi, cand au fost infestati mai multi copii de la o casa de copii,

    -in alimentatia publica, pentru a promova E-urile daunatoare sanatatii, inclusiv sarea iodata pe care romanii sunt OBLIGATI s-o manance!

    -in agricultura, pentru a distruge cat se poate si acolo, introducand plante modificate genetic si lasand in Tara aceasta, ROMANIA, mai mult parloage,

    -in invatamant, pentru a tampi cat se poate pe tinerii romani si pentru a-i distrage de la problemele adevarate cu care se confrunta ROMANIA, invitandu-i sa plece cat mai multi in strainatate, ca in Romania nu-si pot gasi de lucru pe masura invataturii lor,

    -in mass-media, pentru a raspandi usor toate zvonurile si toate nelegiuirile, pentru a crea curente de opinie in favoarea masonilor, un exemplu graitor fiind TACEREA pe care o pastreaza TRINITASUL alaturi de celelalte posturi de (dez)informare in masa, acum, cand este atacata fatis DEMNITATEA ROMANILOR CRESTINI!!! Pentru comparatie, amintiti-va cum urla toata mass-media cand a fost vorba de „propagarea” gripei aviare comandata de la Bruxelles.

    -in sistemele de Banci si credite bancare, asigurari sociale si pensii private, pentru a acumula bani de la populatie si pentru a saraci lumea in momentul in care va fi declansat „colapsul financiar”.

    -in Biserica!!! pentru a sminti pe oamenii care mai cred in Dumnezeu, dar care nu cunosc prea multa teologie si nici invataturile Sfintilor Parinti despre Apocalipsa si despre sfarsitul foarte apropiat al acestei lumi de suferinta si cosmar. (vezi Parintele Paisie Aghioritul, Sfantul Lavrentie de Cernigov si Sfantul Nil Izvoratorul de Mir de la Muntele Athos)

    ROMANILOR, ajutorul nu va veni de la un partid sau altul, ca in toate sunt infiltrati masonii, ci AJUTORUL VINE de la DUMNEZEU!!!

    ACTIUNEA INTELEAPTA este de a DISTRUGE CAUZA tuturor acestor probleme, pe de o parte, personal, prin POST si RUGACIUNE, si social, prin SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA.

    Mai mult decat atat, TREBUIE ca ROMANIA sa fie SCOASA din Uniunea Europeana, din aceasta uniune a criminalilor europeni, care vor sa ucida si trupul, dar si Sufletul omului!

    DUMNEZEULE ADEVARAT al IUBIRII, Care esti VIU si ATOTPUTERNIC, PREA SFANTA si DE VIATA FACATOARE TREIME, ajuta-ne ca pe acest PAMANT al ROMANIEI sa se faca PURUREA LUCRARILE TALE si ale SFINTELOR TALE PUTERI CERESTI, AMIN!

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce in seamna cand cineva ti da al doilea nume pe care nu lai primit la botez si til zice mai meru

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oamenii acestia care deja intra cu programe mentale sunt antihristi. Ei spun ca au un nou sistme de gandire pe care il implanteaza omaenilor si imediat dupa aceea oamenii incep sa-si foloseasca intreg potentialul creierului si sa-si descopere puterile infinite pe care le are. Vaaaaaaaaaiii, sunt unii de care asa mi-e de mila, sincer, nu stiu cum au apucat pe-acolo si de ce ii chinuie asa. Stiu ca sunt sentimentala, dar "fratii " nostri fac si gandesc asemenea nebunii incat nu poti decat sa te rogi cu lacrimi in ochi sa ii aduca Dumnezeu pe calea cea buna , sa=i prinda si pe ei de mana asa cum ne-a prins si pe noi si sa nu-i lase sa innebuneasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*