ATENTIONARE : In Bucuresti si Iasi, eliberarea pasapoartelor cu cip incepe din aprilie

harta_bucurestiAm fost informati ca in municipiul Bucuresti, eliberarea noilor pasapoarte va incepe deja din aprilie si nu din iunie, cum era preconizata la inceput. Cei care doresc sa-si faca vechiul tip de pasport e bine sa se grabeasca. Anuntati pe toti cunoscutii de aceasta manevra facuta de MAI. Lucrurile incep sa fie grabite. Vor sa schimbe planul si sa treaca la pasul urmator. Fiti tari, fratilor ! Nu faceti nici un compromis. Sa nu lasam, ca prin caderea noastra sa se indeparteze de la noi Duhul Sfant. Sa ramanem in ascultare de marii nostri duhovnici, care toti ne sfatuiesc sa refuzam aceste acte. Stiindu-ne in ascultare, aceasta ne va intari si vom pastra nadejdea pana in ultima clipa. Dumnezeu sa ne ajute pe toti ! Amin !

Iesenii vor beneficia de noile modele de pasapoarte abia de la inceputul lunii aprilie. Noile pasapoarte electronice vor ajunge in capitala Moldovei peste cateva luni, ca urmare a procedurii laborioase de instalare si dotare corespunzatoare a spatiilor cu aparatura necesara…” mai mult

26 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE AJUTA-NE

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este momentul cand ne vom alege.Doamne Ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am citit in presa ca la Iasi se vor introduce tot din aprilie.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    makr pasapoartele le putem refuza usor....insa ce mai putem face in cazul permiselor auto?fratele meu a facut scoala in august anul trecut ...luna asta se duce sa dea examenul a 4 oara...dak il va lua cum va putea el refuza permisul pentru kr s-a chinuit foarte mult timp si cheltuit o gramada de bani???...nici makr nu exista posibilitatea sa alegem dak vrem permis cu cip sau nu....
    mie mi-a ajutat bunul dumnezeu si am luat examenul in noiembrie anul trecut asa am permis de conducere fara cip,valabil toata viata....
    insa in cazul fratelui meu.....ce e de facut???

    o alta problema...verisoara mea sa plece in bulgaria la vara...nu vrea un pasaport cu cip,insa a spus k nu e nicio problema....cand se intoarce din excursie il arunca!!!

    ce solutii avem in fata noilor acte???..dak ar fii un refuz in masa al lor a fii mai simplu insa asa....suntem doar noi singuri ...doar cativa....

  5. Cristian Tudose

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ma pe mine pacatosul! Doamne, faca-se voia Ta!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ANTICRISTUL E VENIT MAI DE MULT ACUM L-AU PRINS CU MATA-N SAC

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta fratilor!Ma intereseaza si pe mine daca stiti ceva de vreun miting maine pe la mitropolie?Din cate se pare ,cam asa ar fi vorba!Va rog sa-mi raspundeti,poate ne strangem cat mai multi,sa ne unim si la astfel de actiuni si pt strangerea de semnaturi,si sa ne rugam neincetat,numai asa PUTEM BIRUI!DOMNUL SA NE OCROTEASCA!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Ioana
    Nu te considera norocoasa ca ai prins permis auto fara cip, "pe viata", ca pana la anul s-ar putea sa-l pierzi sau sa nu mai fie valabil. Afla ca toti suntem in aceeasi oala, numai ca pe cei de deasupra inca nu-i frige...inca.
    Stim bine ce ne asteapta - izolarea totala, asezonata cu multe necazuri, alegerea graului de neghina.
    Nu mai este cale de intoarcere. Doamne-ajuta!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din cate stiu, a ramas hotarat ca sambata, 7 martie, sa aiba loc un mars de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in documente (pasapoarte, premise de conducere auto, carti de identitate). Mitingul va incepe in Piata Universitatii la ora 12.30. Am gasit anuntul aici:
    http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/un-nou-protest-impotriva-cipurilor-biometrice_12468.html
    Ar fi fost extraordinar daca am fi putut face ceea ce au facut grecii, care au fost sustinuti complet de Biserica. Atunci cand vezi asa ceva, e greu sa ai replica:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-7942807292048716005&hl=en

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE AJUTA!!!! SA IESIM IN STRADA SA DISTRUGEM INSTITUTIILE SATANICE ALE STATULUI SI CELE CORUPTE ALE BISERICII!!!!!!!!!
    SA FACEM MITINGURI DE PROTEST!!!!!! SA OPRIM ACTIVITATILE ECONOMICE ALE SATANEI!!!!!!!!!!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ ioana

    Pentru Bulgaria si tarile din UE nu este nevoie de pasaport; se circula doar cu buletinul, din cate stiu eu!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pai in grecia a fost miting si pasapoartele tot s-au bagat, inca din 2006

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Catalin

    Din pacate, conform OGU 184/2008, Art. 1. : " Începând cu data de 1 ianuarie 2011 se introduce cartea electronică de identitate."

    @andy

    Poate ca nu conteaza doar rezultatul, ci si felul in care e obtinut. De ce sa le permitem sa dea impresia ca introducerea actelor biometrice e o lucru facut cu gandul la binele fiecarui cetatean si nu din alte motive mai putin onorabile? In felul asta va deveni evidenta lipsa lor de consideratie (care e un rau in sine) pentru un grup de oameni care nu au facut nimic reprobabil si care merita sa traiasca asa cum cred si ei ca e bine. Sa vedem cat de mult conteaza individul si minoritatile in minunata noastra democratie.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acesta este un om care a fost aparat de parintele Paisie si care...a vrut sa fac diferenta de credinta ortodoxa shi de yoghinii indieni...uitatzi-va shi cititzi shi o sa vedetzi ca este foarte interesant...am citit cartea in 2 zile shi....e tare:)

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De asemenea, propun administratorilor acestui site sa lanseze o dezbatere serioasa in care sa se analizeze in ce masura numarul 666 este prezent, fizic, in cipurile din noile documente biometrice.
    S-a afirmat, din punctul meu de vedere, pe buna dreptate, ca aceste cipuri, indiferent daca au sau nu pe 666, sunt premergatoarele pecetluirii antihristice si categoric trebuie respinse, dar cred ca ar trebui sa stim cu siguranta daca intr-adevar 666 este sau nu prezent. Nu fac aceste afirmatii din sentimente de indoiala in ceea ce priveste pericolul asupra mantuirii pe care il poarta aceste cipuri, ci pentru a se evita in viitor balbaieli de genul prezentei/absentei cip-ului in permisele auto, mai ales ca in raportul Directiei de Pasapoarte intocmit la solicitarea Senatului se sustine ca numarul 666 sau codul de bare nu sunt prezente in noile pasapoarte biometrice.
    Haideti sa lamurim odata aceasta problema cu dovezi solide! Aviz specialistilor IT care ne pot lamuri in aceasta privinta!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      microcipul este un update al codului de bare, cod de bare ce s-a demonstrat ca include cifra 666.
      tot in legatura cu aceasta cifra, urmariti urmatorul reportaj : http://www.tvr.ro/articol.php?id=58427&c=383
      Intr-adevar, cifra 666 a fost semn de recunaostere a acestei lucrari satanice ce va duce la pecetluire. De pecetluire trebuie sa ne ferim, nu doar de 666.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    N-are importanta daca e sau nu 666 in pasapoarte! Sistemul de supraveghere si influentare prin unde radio (RFID) este clar dictatorial iar dictaturile numai de la Dumnezeu nu vin. Probabil pe undeva si-au pus "semnatura" dar n-are rost sa asteptam pana cand cineva descopera "secretul de stat". Pierdem timpul si vorbim aiurea fara sa avem datele necesare. Tot ce are tehnologie RFID si biometrie trebuie condamnat si refuzat. Identitatea noastra este data de asemanarea cu chipul lui Dumnezeu, nu de un circuit electronic.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Admin
    Da, sunt de acord cu dvs ca trebuie sa ne ferim de pecetluirea in sine si ca cifra 666 caracterizeaza aceasta lucrare satanica in general, pornind tocmai de la codurile de bare. Ma interesa o proba solida, directa, care sa poata demonstra efectiv incorporarea lui 666 in cipuri, caci unul dintre cele mai propovaduite argumentele impotriva lor a fost tocmai prezenta efectiva a numarului fiarei in aceste dispozitive, la fel cum s-a demonstrat fara echivoc acest fapt la bar codes.
    Cat despre articolul TVR, sincer, nu mi se pare edificator...

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    as vrea ca sa spun ca ,este destul de aproape aparitia lui anticrist, si ma refer la faptu ca nu mai este mult si il vom vedea la tv, il vom asculta la radio...tot ceea ce se intampla acum,sunt doar niste semne, pe care Biblia le mentioneaza, dar tot odata Biblia ne si incurajeaza, si ne indeamna ca sa fim tari !! cred ca puterea rugaciunii, este destul de eficienta, si sa nu ne gandim numai la noi, atunci cand ne rugam ca sa fim scapati, ci sa ne rugam si pentru rudele noastre, si pentru vecinii nostri...pentru cei din conducere ca sa-I lumineze Dumnezeu...sa fiti binecuvantati !! si toate hotararile pe care va trebui sa le luam in viitorul apropiat sa fie numai hotarari Dumnezeiesti !!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si nu uitati...daca nu vom primi semnul anticristului, poate ca ne vor omorat..sau cine stia ce ne vor face, tine-ti minte....trupul este muritor dar sufletul este nemuritor..!! alegeti astazi cui vreti sa-i slujiti !! fie ca Dumnezeu sa ne calauzesca !!!

  20. CIOBANU CEZAR

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DA , SE PARE CA ACEST RAZBOI ESTE PIERDUT!REVELATIA LUI IOAN PROFETESTE DE MULT ACESTE VREMURI, INSA MA INTRISTEAZA TARE MULT LIPSA DE REACTIE A ROMANILOR.PRIN REACTIA NOASTRA AM TRAGE CAT MAI MULTE SEMNALE DE ALARMA PENTRU A SCOATE CAT MAI MULTE SUFLETE DE PE CALEA CEA LARGA A PIERZARII.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Credinta in Domnul si rugaciune pt cei dragi!

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://salvatiromania.wordpress.com/2009/03/12/codexul-alimentarcel-mai-nou-mod-de-epurare-si-criminalitate-la-nivel-mondial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*