Părintele PETRONIU Tănase – Stareţul Schitului Românesc Prodromu – Sfântul Munte Athos despre NOILE ACTE DE IDENTITATE

– material editat încă din 1993 când s-a început lucrarea UE cu privire la noile buletine cu bandă magnetica tip cod de bare şi id – atunci în Grecia şi mai apoi în celelalte state ortodoxe, iar acum în România.

Interesantă este actualitatea mesajului de acum 15 ani – pliant care dacă nu ar fi puţin îngălbenit de patina timpului – ar părea realizat special pentru noi şi pentru aceste zile. De aceea nu întâmplător am dat peste el chiar astăzi şi îl punem astfel la dispoziţia tuturor – chiar spre tipărire.

Dumnezeu să ne miluiască!

sursa : hamagia.ro

10 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da, e extraordinar!
    Dumnezeu sa ne miluiasca!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Vreme trece, vreme vine,
    Toate-s vechi şi nouă toate;
    Ce e rău şi ce e bine
    Tu te-ntreabă şi socoate;
    Nu spera şi nu ai teamă,
    Ce e val ca valul trece;
    De te-ndeamnă, de te cheamă,
    Tu rămâi la toate rece."

    "Glosa" de Mihai Eminescu

    Bine zice tatucu Eminescu , ucis saracu de masonerie ... Se potrivesc nemaipomenit versurile astea cu vremurile pe care le traim...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rar am vazut atata ignoranta si o minima verificare a informatiilor! Bun, esti fanatic religios, inteleg, dar macar verifica informatiile. Ca babele isterice de la mitingurile anti-gay, care se pronunta clar "nu vrem casatorii heterosexuale", "afara cu heterosexualii din romania crestina", nestiind ca heterosexual e diferit complet de homosexual. S-a spus ca suntem prima tara cu pasaport cu cip, insa mai sunt alte 100 de tari ce le folosesc inca de acum 3-4 ani, inclusiv Grecia, Rusia, Moldova etc. De ce nu va duceti sa traiti ca cei de la Amish, fara curent electric si fara masini, in mijlocul campului?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    acum 15 ani le am vazut si eu Atunci intrebam parintele duhovnic cum vom sti ca e antihristul si ca sunt acele vremuri Parintele mi a spus ca are Domnul grija sa i instiinteze pe cei care L cauta Domnul sa ne aiba in paza pe toti SA stiti ca in usa nu stiu oamenii nimic A venit un var saptamana asta de acolo era pe dinafara Aintrebat Da voi de unde stiti?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...putin dezinformat............care sunt avantajele si dezavantajele actelor electronice???!!!!!!!!!!!!!!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    vrem sa ajungem si noi la sfintul MUNTE ATHOS la parintele staret TANASE PETRONIU dar deocamdata nu avem bani trebuie sa ne rugam la maicuta domnului -SORIN

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ne rugam pentru sanatate,si o neliniste care ne framinta de ceva timp si nu gasim solutiile prin care sa iesim,ajuta-ne maicuta domnului ,domnul isus hristos cel bun atotputernic,nu ne lasa scapa-ne de primejdie si necaz .

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa il ierte !!!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am avut privilegiul de al cunoaste PERSONAL pe acest deosebit STARET care a fost Cuviosul Parinte PETRONIU . Un pios omagiu si adanci regrete tuturor parintilor din SFANTUL MUNTE ATHOS , pricinuita de plecarea la cele vesnice al Parintelui petroniu . DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE .

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu buletinelor electronice nu pasapoartelor biometrice!nimic electronic.Fereasca Dumnezeu sa le acceptam,ca e primul pas spre lepadare de Hristos!cu aceste acte mai lungim viata o clipa,dar fara ele o lungim o vesnicie.Doamne miluiete-ne pe noi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*