Oameni sau numere ?

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

Va prezentam doua emisiuni TV, care dezbat problema pasapoartelor biometrice sia legea care permite ascultarea si inregistrarea convorbirilor telefonice si de internet.

ORA DE ŞTIRI, TVR2: “OAMENI ŞI NUMERE”

[googlevideo=https://video.google.com/videoplay?docid=-4072691921700118168&hl=en]

Dezbaterea i-a avut ca invitaţi pe deputatul Costică Canacheu (preşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor) şi pe avocata Mihaela Dobre (reprezentanta mai multor Asociaţii de orientare ortodoxă care contestă în instanţă decizia Guvernului României de introducere a paşapoartelor biometrice cu micro-chip RFID). Prin telefon, am ascultat şi punctul de vedere al deputatului Georgian Pop, ferm dar singular printre membrii Comisiei.
S-a remarcat cinismul parlamentarului PD-L care a încercat să ne convingă – cu zâmbetul pe buze – că negrul este alb. O întrebare bună ar fi fost dacă deputatul C.C. , ales în colegiul 4 uninominal, sectorul 1, Bucureşti, a întrebat măcar unul dintre alegătorii săi dacă vrea sau nu paşaport cu micro-chip RFID – în plus, dacă a aflat de zecile de mii de români care au declarat în scrisnu vor paşaport cu micro-chip.
Dacă românii ar fi întrebaţi, procentul ar fi asemănător cu cel din campania de vaccinări cu Gardasil, adică 97% ar spune NU!

REALITATEA VA PRIVESTE

[GOOGLEVIDEO=https://video.google.com/videoplay?docid=6327408877482083611&hl=en]


2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum a zis si presedintele Obama, asta e o alegere falsa. Intre oameni si numere. Oameni sunt oameni si numere numere (si a mai adaugat el si caini caini, da asta nare legatura.)

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » PROIECTELE NOII ORDINI (Noutati 12-13 februarie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*