Comunicat al MMB : Discernământ, răbdare şi pace sufletească

Catedrala mitropolitana din IasiSinodul Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, luând act de discuţiile publice cu privire la introducerea paşapoartele biometrice, face un apel către clericii şi credincioşii săi de a aborda cu discernământ, răbdare şi pace sufletească această situaţie. Reamintim, cu acest prilej, că Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române va aborda această problemă în şedinţa sa din zilele de 25-26 februarie 2009, urmând a-şi exprima punctul său de vedere. De aceea, îndemnăm pe toţi clericii şi credincioşii, monahii şi monahiile din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei ca să sprijine această lucrare a Sfântului Sinod prin împreună rugăciune către Dumnezeu, ştiind că acolo “unde este unire a poruncit Domnul binecuvântarea şi viaţa până în veac” (Psalmi 132, 3).

sursa

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am dori ca sinodul sa ne ajute si sa ne dea libertatea de a alege aceste acte cine nu le doreste sa i se respecte acest drept

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si daca sinodul hotaraste impotriva nostra si a Apocalipsei, mai avem binecuvantare la replica? Sau binecuvantarile clericale sunt impotriva drepturilor umane? Atata timp cat maica Siluana Vlad, "preferata" Inaltului Teofan, face rastalmaciri origeniste asupra Apocalipsei, zicand ca ea nu se interpreteaza decat metaforic si ca cifra 666 nu are nicio legatura cu cipul sau codul de bare / oare asa ne va invata si "sfantul" sinod?
    mai degraba slujitorii Bisericii ar trebui sa arate cu adevarat mai multa grija, grija cea mantuitoare fata de turma cea credincioasa si nu sa ne indemne cu pace "sfanta" spre I.A.D. Cunoaste cineva angajatii acestei firme? 🙂

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    unde zice Maica Siluana treaba asta? vreau sa citesc si eu sa ma dumiresc.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu o indragesc pe maica Siluana si cu multa durere am primit si eu cuvintele acestea ale dansei despre problema cipurilor si Apocalipsei. Sper sa nu sufere de o influenta negativa si sa se mai gandeasca asupra subiectului. Deci, pentru cei care nu stiu, maica Siluana afacut aceste afirmatii intr-una din miniconferintele tinute in fiecare marti la biserica Talpalari din Iasi. Aceasta a vut loc chiar martea trecuta. Cele vreo 50 de persoane preyente au putut auzi cele graite de m. Siluana. Poate are cineva inregistrarea audio. Cu toate ca poate ar fi mai bine sa nu se mediatizeze toate bazaconiile rostite acolo.
    Iata cateva dintre perle: Sa-L avem pe Hristos in sufletele noastre!!! Stiu ca stiati deja toate lucrurile astea, dar mai stiu si ca aveati nevoie [sau ca "nu strica"] sa fie intarite! S-au mai recomandat Cartile Sf. Ioan Damaschin, A Sf. Ignatie Brancianinov - "Despre inselare" citita ca si cum ar fi vorba despre noi in cartea respectiva [adica persoana care citeste]. S-a mai spus foarte frumos ca Sf Ioan Evanghelistul are un simt al prezentei Intregului in Parte extraordinar [referitor la momentele in care a scris Apocalipsa] - va marturisesc ca habar nu am ce inseamna asta dar mi-a placut cum suna si banuiesc ca e ceva fooooaaaarte inalt teologic vorbind.
    apoi> important: doua chestiuni

    1. Tot balamucul asta cu 666 vine din mediul neoprotestant - de peste Ocean adica de la americani sau de la cine vreti voi si e indreptat in mod special catre catolici, DECI nu provine din Biserica noastra Crestin Ortodoxa [nu are nici o treaba cu noi]

    2. Nu mai pomeniti nimic de Parintele Iustin Parvu, de ceea ce a spus Sfintia sa ca mai mult rau ii faceti ....... daca voi ati vorbit si ati primit sfaturi de la Sfintia sa tineti pt voi toate astea si incercati sa-i urmati sfaturile in TAINA!!!
    Mai departe - fara comentarii.
    Poate cineva reuseste sa o dumireasca si pe maica Siluana, mare pomana ar face, tinand cont ca are un efect destul de mare asupra multor tineri si ii apreciem osteneala ei de pana acum.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In majoritatea discutiilor se trece cu vederea cel mai important lucru: chestiunea cipurilor nu este de sine statatoare si n-a aparut doar de cativa ani, ci face parte dintr-un contex foarte amplu, o lucratura inceputa de catre ELITELE planetare (practicante ale ritului paladin) de peste 200 de ani.

    In articolul:

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/08/apocalipsa-traim-vremurile-din-urma/

    am analizat principalele profetii ale Sfintilor Parinti si ale marilor duhovnici comparandu-le cu cele scrise in Apocalipsa si cu cele ce se petrec actualmente in jurul nostru. Este cutremurator cum se leaga lucrurile. Citind si articolele catre care fac trimitere veti descoperi de exemplu ca de peste 100 de ani s-a declansat o sinistra „ revolutie „ impotriva pruncilor nenascuti dusa de aceeasi care promoveaza revolutia sexuala , homosexualitatea , eugenia , anti crestinismul , teoreticieni ai STANGII finantati de ELITELE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul , declansatorii tuturor crizelor majore din istoria moderna a omenirii ( economice , revolutii , razboaie ) , etape ale edificarii GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE. Sunt prezentate informatii reale, date, personaje, evenimente, organizatii. Veti intelege cum s-a format UE, cine o conduce real si de ce Ioanichie Balan aproape ca striga: ”Sa nu intram in structurile lor!”. Veti descoperi de asemenea istoricul acestor cipuri, faptul ca din punct de vedere tehnic experimente „primitive” au inceput sa se foloseasca pe scara mare inca din timpul colaborarii IBM-nazism. Si inca multe altele. Iar toate acestea au atins apogeul in zilele noastre.

    In excelenta conferinta “SFÂRŞITUL LUMII - ÎNTRE PROFEŢII ŞI OBSESII” din 27. 01. 2009 maica Ecaterina Fermo indemna auditoriul sa caute informatii pentru a descoperi si a intelege lucrarea seculara a marionetelor satanei. Sa-i urmam indemnul si sa nu cadem prada leneviei si somnolentei caci mult timp nu mai este.

    Se agita teoria periculoasa conform careia lupta anti-cip si promovarea pericolului 666 a plecat dinpre cultele neoprotestante. Unii din cei ce imbratiseaza aceasta idee o fac din rea vointa, altii insa din necunoastere. Se pleaca de la constatarea ca majoritatea documentarelor anti-sistem sunt produse de autori din SUA, tara unde aceste culte sunt foarte larg raspandite. Se trece insa cu vederea ca acestia nu fac decat sa preia si sa actualizeze lucrari mai vechi, unele avand drept autori chiar personalitati din spatiul ortodox. Exista studii asupra masoneriei si a ELITELOR camatariei planetare ce in plus si avertizeaza asupra planului lor sinistru, scrise inca dinaintea primului razboi mondial. Si mai ales, multe din profetiile ortodocsilor ce le veti citi in articol au fost facute inainte de a apare cultele neoprotestante ...

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bun si la obiect comentariul de mai sus.Am aflat de la cineva care a stat mai multi ani in America ca in alimente se introduc substante care induc o stare de somnolenta si apatie ,s-ar putea sa fie introduse si la noi ca mai toti oamenii au aceasta stare de somnolenta.In anul 2012
    multi vad ca va veni sfarsitul lumii ,dar acesta este anul unde noua putere mondiala planuieste sa introduca cipurile in corpul omenesc .Sa ne unim in rugaciune !Doamne ajuta!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, real e faptul ca Sf noastra Biserica este condusa de masonerie, mai marii nostri sunt masoni cu acte in regula, aici e marea problema......si acestia au implantat asa zisii oameni de incredere in biserica .... De aici ar trebui sa intelegem cu cat este mai pretios gestul Pr Iustin care a avut credinta de a infrunta toata prigoana "celor mari" ca urmare a marturisirii de credinta prin demascarea cipurilor.
    Fratilor, cipurile reprezinta drumul scurt si sigur spre IAD !!! Fiti cu mare bagare de seama si nu le acceptati !
    Frumos si competent comentariul de mai sus al lui "saccsiv", bravo asa se vorbeste ! Cu dragoste Pr Cristian ! [email protected]

    admin Va rugam veniti cu dovezi pentru a va sustine acuzatiile asupra maicii Siluana.. atunci va vom publica tot comentariul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*