Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

afis-conferinta-laicat_19feb

Pr. Marian Florin Puşcaş: Biometria si limbajul digital falsifică printr-un limbaj concret chipul autentic al omului

Biometria şi limbajul digital falsifică printr-un limbaj concret chipul autentic al întregii creaţii într-o realitate virtuală, aceasta la randul ei reprezentând atât expresia absolută a globalizării cât şi a concepţiei panteiste asupra lumii.

Identitatea biometrica reduce persoana umană la condiţia unui subiect căruia îi rămâne dreptul de a se „prezenta” în faţa statului „prin ceea ce (nu) este”, adică o identitate criptată, „fără chip şi fără suflare” ca şi singură opţiune într-o „eră nouă”.  Dictatura curgerii numerelor, dictatura limbajului digital printr-un „cablu ombilical” ce conectează indivizi rămâne o simplă chestiune de constatare.

Danion Vasile, teolog: Introducerea microcipurilor în actele de identitate, etapă premergătoare implantării cipului în corpul uman

Introducerea microcipurilor în actele de identitate nu este doar o inovaţie printre altele, ci face parte dintr-un proces lung, care poate dura zeci de ani, a cărui ultimă etapă va fi implantarea cipurilor în trupul omenesc, pe mână sau pe frunte. Cercetările ştiinţifice au fost făcute fără să se ţină seama de cartea Apocalipsei, dar ele ne oferă o confirmare a faptului că mergem spre împlinirea profeţiilor.

Nu putem spune că doar ultima etapă a acestui proces (implantarea microcipurilor în trup) este o problemă de natură spirituală, ci tot procesul – şi implicit fiecare etapă a lui (promovarea codurilor de bare, a cardurilor bancare cu microcip, implantarea microcipurilor în animale, implantarea microcipurilor experimental – pe bolnavi de Alzhaimer, deţinuţi, soldaţi din trupele speciale etc) are o conotaţie spirituală.

Problema este în primul rând teologică, chiar dacă societatea este reticentă faţă de înţelegerea acestui adevăr, fiind în schimb receptivă la tratarea sociologică, psihologică, juridică sau medicală a problemei.

A observa că se împlinesc profeţiile Bisericii despre sfârşitul lumii nu înseamnă a fi fatalist – chiar dacă profeţiile unor sfinţilor şi cuvioşilor vorbesc despre un sfârşit iminent. Creştinii nu îl aşteaptă pe Antihrist, ci aşteaptă a doua venire a lui Hristos. Atitudinile disperate, deznădăjduite, sunt caracteristice sectanţilor, nu ortodocşilor. Tocmai de aceea soluţia este duhovnicească – pregătire pentru o viaţă jertfelnică – prin rugăciune, post, nevoinţă, ascultare de duhovnic.

Fiz. Dr. Alin Teuşdea: Anularea vieţii intime şi a protecţiei datelor personale prin introducerea RFID biometric în actele de identitate

RFID (Radio Frequency IDentification) se utilizează actual la etichetarea mărfurilor pentru o eficientizare a procesului economic de comercializare. Etichetele pot fi pasive, pseudo-active sau active. Ele conţin informaţiile complete despre produs şi despre destinaţia acestuia. Aceste informaţii sunt stocate în cip-uri de memorie de tip EEPROM care suportă operaţiile de citire/scriere.

BIOMETRIA reprezintă procesul de măsurare şi analiză a datelor biologice (fiziologice, comportamentale, etc.).

TEHNOLOGIILE de IDENTIFICARE BIOMETRICE moderne utilizează informaţiile biometrice numerice (digitale). Acestea se obţin prin digitizare şi au ca rezultat o aproximaţie (cuantizare) a celor din lumea reală, fizică. În general, procesarea digitală  a datelor este imediată, facilă şi rapidă.

Procesarea digitală a datelor biometrice a persoanelor începe prin crearea codurilor alfa-numerice de pe actele de identitate, care să constituie „parole” de acces la bazele de date biometrice.

RFID BIOMETRIC conţine datele biometrice (fiziologice şi comportamentale) „in vivo” în memorie. Acest lucru face posibilă „descoperirea” vieţii persoanei „citite” de către oricine are la dispoziţie un cititor RFID – sub orice fel de pretext.

Cuvantul lui Romeo Mosoiu

Ionuţ Gurgu: În toate tarile ortodoxe au existat reactii vehemente la nivelul credinciosilor si clerului faţă de paşapoartele biometrice

In toate tarile ortodoxe unde s-a incercat introducerea de documente electronice – incepand cu Grecia si terminand cu Serbia – au existat reactii vehemente la nivelul credinciosilor si clerului iar sinoadele acestor biserici au luat atitudine impotriva sistemului de identificare a persoanelor ca fiind incompatibil cu demnitatea de om si de crestin.

De mentionat ca asa zisa societate civila ce lupta pentru diferite libertati si drepturi nu s-a facut auzita in aceste momente in care se pun la indoiala cele mai elementare libertati si drepturi civile.

In toate tarile mentionate nu au existat dezbateri publice desi se stia foarte bine ce reactie va declansa introducerea acestor documente. Romania  este ultima tara ce cade victima unui astfel de fait accomplit desi erau foarte bine cunoscute reactiile din lumea ortodoxa.

Sinodul BOR este firesc sa se inscrie in sinodalitatea Bisericilor Ortodoxe surori si sa ia exemplul acestora, chiar daca reactia sa a intarziat nefiresc de mult. Prin atitudinea Sinodului Metropolitan al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului Biserica poate intra, însă, în normalitate.

Dragoş Tăcăluţă, avocat: Asistăm la redefinirea „dogmelor” privind drepturile şi libertăţile civile!

Paradigma drepturilor individului care sunt inalienabile este părăsită pentru o concepţie juridică în care statul se serveşte de dreptul juridic pentru propriile sale scopuri. În special de la 11 septembrie 2001 s-au introdus o serie de restrîngeri drastice ale libertăţilor civile sub pretexul securităţii. Drepturile individului sunt, astfel, rescrise şi reîncadrate juridic într-un mod care le goleşte de sens. Puterea politică nu este ţinută, altfel spus, de „zgarda” drepturilor individului.

Asistăm la un paradox juridic: în numele libertăţilor consfinţite de Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, de Convenţia Europeană, de celelalte pacte şi tratate internaţionale, ni se cere să consimţim la restrângerea unor drepturi. Suntem martori şi participanţi la abolirea drepturilor şi libertăţilor ce au stat la baza articulării “minunatei lumi noi”. Asistam neputinciosi la redefinirea dogmelor privind drepturile si libertatile civile!

STUPOARE !!! Nici macar un ziarist roman nu a fost prezent la conferinta de presa de dupa conferinta propriu-zisa. televiziuni_manipulareEste clar o incercare de inabusire a acestei actiuni a romanilor care isi vor respectate drepturile cetatenesti. Inca o data se dovedeste ca PRESA ESTE VANDUTA, totul este CUMPARAT DE MASONERIE. Televiziunile prezinta voit in mod eronat toate aceste incercari ale romanilor inca nespalati pe creier de mass-media satanista din Romania. Va indemnam sa nu mai priviti aceste televiziuni ! Fac doar dezinformare ! Prin ele si prin ziare are loc manipulare populatiei de catre predecesorii antihristului. Protejati-va copii de aceste unelte ale satanei !