Binecuvantate cipuri! (un articol nerecomandat habotnicilor)

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

Fratele Laurentiu, face haz de necaz.. asa cum e din români lăsat. Reiese din acest pamflet si tragica realitate in care se afla cei care sunt de acord cu blestematele de cipuri,  acceptand conditia de  cobai ai masonilor.

laur1“Tare mă bucur că a venit vremea cip-urilor! De mult o aşteptam, din vremea pliantelor greceşti! Dacă nu ar fi vrut ei să mă amprenteze, le-aş fi cerut-o eu. Îi imploram, făceam antecameră la minister, făceam cereri peste cereri, căutam să intru în audienţe, dădeam şpagă, şi tot reuşeam. Vreau binecuvântarea cip-urilor! Ele te izbăvesc de tot răul şi de toată reaua întâmplare. Oamenii aceştia sunt buni cu noi. Ne iubesc! În sfârşit, cuiva îi pasă de noi! Purtătorul de cuvânt ştie ce zice, purtătorul de duh din Ceahlău exagerează!

O să-i rog să-l cip-uiască şi pe băiatul meu şi să mă informeze când chiuleşte de la şcoală, dacă face vreo năzbâtie ori dacă se înhăitează cu băieţii răi (băieţi pe care psihologii n-au reuşit să-i educe cum trebuie, şi-şi fac acum părinţii de râs). Eu am încredere în ei. Mă încredinţez de acum lor. Ei văd tot, scanează tot, ştiu tot. (Vreau să-mi cip-uiesc şi pisica, să nu o mai pierd mereu pe afară). Sunt un om liber şi vreau ca libertatea mea să fie protejată! Aşadar, vreau să fiu monitorizat! Apropo, numai blamaţi cuvântul, el nu are o conotaţie negativă, e sinonim cu supraveghere; episcopul, spre exemplu, are acest rol în eparhia încredinţată lui, de a supraveghea, de a monitoriza. Vedeţi, e de bine! Nu există pericole! Vă îndemn la echilibru, nu la habotnicie!

Vreau să fiu monitorizat, vreau să se ştie ce fac, pentru că nu fac ceva rău. Poate îmi vor da şi Diplomă de bună-purtare că-mi fac rugăciunile, că fac fapte bune, că mănânc tot din farfurie, că nu ascult manele şi că m-am lăsat de fumat. Ei vor şti asta, se vor bucura şi sigur mă vor premia. Vreau să fim monitorizaţi, uite aşa, să moară hoţii, violatorii şi criminalii de necaz. Da, numai ei se opun, pentru că le e frică să fie desconspiraţi. Au ei ceva de ascuns.

Îmi spunea cineva că ne vor putea transmite, prin nu ştiu ce procedeu, diverse stări sufleteşti. Am cugetat mult la asta şi-mi sună extraordinar. Sunt convins că-mi voi face abonament la fericire, la pace sufletească şi mulţumire de sine. Voi achiziţiona şi pachetul suplimentar cu expresiile favorite cu gânduri pozitive, care vreau să-mi fie zilnic inoculate pentru confortul meu lăuntric (de ex.: eşti unic, eşti minunat, eşti deosebit, eşti deştept, eşti mare scriitor, eşti mare blogger). Sunt liber să fac asta.

Adevărul e că, de acum înainte, vom trăi cu toţii în pace şi armonie, va fi raiul pe pământ. Lupul şi oaia vor trăi ca fraţii. Doamne, mai odihneşte-te de acum, eşti destul de trudit. Istoria asta a noastră, şi-a Ta deopotrivă, te-a solicitat peste poate! Fii realist, vremea Ta a trecut (Am ieşit din Peşti, suntem în Vărsător). Ne descurcăm bine şi fără ajutorul Tău, şi fără sabia cu care desparţi pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa. No offence! Nu mai avea Tu grijă de noi, elita mondială se va ocupa de treaba asta. Mă întorc la somnic, ştiu că Cineva cineva veghează pentru mine şi totul este sub control.

RFD MicroCip, păzeşte-mă! Obama, binecuvintează-mă! Rockefeller, mântuieşte-mă!”

de Laurenţiu Dumitru

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=69IXEqnNvoA]

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    frate, eu unul nu ma folosesc cu nimic din ce ai scris
    am citit texte tari despre inselaciunea de pe urma la par Serafim Rose, Ioan Maximovici , Evanghelia, Par Mihail de la Antim etc...Dar perspectiva ta....e pur gazetareasca, pur sange, nu bisericeasca

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cand am inceput sa citesc textul am crezut ca va veti face implantul cu cip, Dar terminand de citit m-am linistit. Trebuie sa spun ca este cea mai buna tactica pe care am intilnit-o pana acum de a atrage atentia asupra acestui fapt mai ales in zilele noastre.
    Am o curiozitate pe care daca o cunoasteti spuneti-mi si mie. Care sunt conditiile minime de indeplinit din punct de vedere practic, medical, tehnic de implantare al unui cip, adica se va face numai in spatii special amenajate sau se vor ajunge sa fie la indemana (echipament portabil) oriunde si pus in aplicare?

  3. Ion Florentina

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta-ne!
    Am citit si am aflat unele din dezavantajele implantarii cip-urilor, dar as intari si eu cu ceva care ma framanta: Aceste cip-uri nu asigura nimic bun chiar daca li s-a prezentat partea cea mai avantajoasa, sunt cea mai mare inselacinue si capcana impotriva Fiintei Umane si in special al Sufletului fiecaruia dintre noi (bineinteles cine realizeaza ca are un Suflet primit de la Dumnezeu inca de la zamislire in pantecele maicii sale - caci multi cred ca viata se limiteaza doar la traiul acesta pamantesc, dar uita tocmai de Vesnicia Sufletului, care Acesta nu moare) Daca ar fi atat de benefica aceasta campanie mondiala de implantare a cip-urilor, atunci de ce se lucreaza totul atat de ascuns si esti pus in fata faptului de a accepta fara a ti se cere parerea si sa fii de acord? Si ca sa nu lungesc scrisul, pe scurt: cand cei "fericiti" ca sunt "cipuiti" si au la dispozitie mijloacele necesare de trai, vor constata ca aceasta nu este de durata, nici sigura, nici benefica, nici sanatoasa si nu va indeplini nici una din motivele favorabile care se mediatizeaza acum, dar mai ales ca-si vor pierde Sufletul, SE VOR CAII DE GRESEALA PE CARE AU FACUT-O. De ce? pentru ca de buna voie sau siliti s-au robit Antihristului prin acceptarea haosului general, ce se va produce din gestiunea neresponsabila a bazelor de date stocate despre fiecare, pe baza cip-urilor, atunci unii vor crede ca daca vor extermina cip-ul implantat vor avea sansa mantuirii sufletului - MARE INSELARE - deoarece aceste cip-uri explodeaza in momentul in care se incearca extragerea lor astfel ca omul va muri in cel mai scurt timp osandindu-si Sufletul Vesnic.
    Atentie! CITITI SFANTA SCRIPTURA - APOCALIPSA CA SA VA LUMINATI SI SA VA INTARITI SUFLETELE, CACI ACUM E VREMEA MANTUIRII NOASTRE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*