Parintele Mihail Stanciu : Cipurile sunt “bomboane otravite..ale calailor din fruntea tarii”

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

arh-mihail-stanciu Aceste acte, nu sunt ele cauza pacatului(al lepadarii)… deci nu ne-ndeamna un obiect ca acesta in sine sa ne pierdem mantuirea. El intra intr-o alta diversiune mai larga : de pregatire a mentalitatii oamenilor, de obisnuire.. de drogare apoi a omenirii cu ideea ca statul le vrea binele, mai bine decat vor ei, oamenii in parte fiecare. Si pesemne ati vazut si comuncatul parintelui Iustin Parvu din ultimele zile, in care ne indeamna sa fim vigilenti si sa respingem aceste inovatii. Lucrurile acestea se petrecea de mult in America si iata ca dupa ce au fost testate binenteles acolo se promoveaza in intreaga lume. Numai ca obisnuinta cu aceasta idee ca statul iti vrea binele mai mult decat ti-l vrei tu insuti sau familia ta. AICI ESTE MAREA MANIPULARE….Cine stie cand, vom fi legati si la maini si la gura incat nu mai putem sa spunem nimic pentru ca ori e anti-semit, orie e impotriva sigurantei statului, ori promovezi terorismul si fundamentalismul….. Va spun acum pentru ca este si momentul asta cu scandalul cipurilor, cand unii parinti spun ca nu trebuie acceptate, altii zic ca “parintele cutare vede pericole acolo unde nu sunt”, mai ales cei oficiali (n.n. purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Constantin Stoica). Vroiam sa va spun ca <<nu tot ce zboara se mananca>>. Pe de alta parte, INTARITI-VA IN CREDINTA, INTARITI-VA IN NEVOINTA, INVATATI-VA SA TINETI POST !!! Nu e greu, e foarte usor… nu-l tineti singuri, il tineti cu Hristos si pentru Hristos. Daca nu va intariti acum vointa, pentru a va infrana, pentru a va educa, pentru a va transfigura miscarile sufletului si trupului ACUM, mai tarziu veti intepeni in pacat si veti spune : <<dar nu mai pot, nici sa postesc, nici sa ma rog.. mintea imi fuge aiurea>> Dar ce ai facut pana acuma ? STRADUITI-VA SA POSTITI, PENTRU CA DACA NU POSTITI ACUM DE VOIE SI NU VA EDUCATI DE-ACUMA pentru vremurile care vin si pentru slefuirea dumneavoastra personala, MAI TARZIU NU VETI PUTEA. INTARITI-VA IN CREDINTA, CERETI DE LA DUMNEZEU INTELEPCIUNE, LUMINAREA MINTII ca atunci cand veti vedea si mai PE FATA manifestarile acestui sistem anti-crestin, SA LUATI POZITIE SI SA RAMANETI cum a zis Eminescu : traditionalisti ! Iar noi locului ne tinem, cum am fost asa ramanem… Dar asa cum ne invata Biserica de 2000 de ani.  Sa ramanem cu Hristos, sa nu ne lasam pacaliti de noua ordine mondiala, noile instituii care vor fi aduse de noua schimbare a guvernului american si al guvernului mondial. Ne vor binele …. Paziti-va de a fi drogati cu aceste idei, pentru ca mai tarziu nu veti mai sti nici pe ce lume sunteti. Sa fim foarte atenti !!!

Intariti-va in  credinta, uniti-va cu Hristos si sporiti-va Harul prin rugaciine, prin post…prin fapte bune. TIMPUL TRECE !!! Nu e in favoarea noastra. EVENIMENTELE SUNT GRABITE SPECIAL … asa incat lumea sa fie ametita (n.n. vaccine, criza financiara, oprirea gazului, microcipuri, casatoriile homosexualilor, incalcarea dreptului la privacy prin inregistrarea telefoanelor si a activitatii pe internet) sa nu mai stie ce sa aleaga.

LUATI AMINTE ! Rugati-va la Dumnezeu sa va dea, sa ne dea tututor intelepciune si putere pentru ca vremurile care vin nu sunt usoare ! Manipularile care se fac sunt mai viclene decat va asteptati, iar timpul este si mai scurt decat credeti ca… mai e. Pe de alta parte sa nu va temeti pentru ca daca vedem, ne destupam ochii, ne trezim din aceasta hipnoza sociala, vedem ca din punct de vedere omenesc solutiile sunt putine, numai ca asa erau si iudeii candva in Egipt, intr-o robie la Faraon si totusi Dumnezeu le-a trimits pe Moise, care i-a scos din acea robie. Sa avem credinta ca Hristos de-acum.. nu  Moise… ne scoate din robia aceasta si vazuta, dar mai ales nevazuta, a patimilor si a nestiintei.. Si sa-L rugam pe El care este capul Bisericii, capul viu al Bisericii sa ne intareasca si sa ne ajute sa depasim panica si tulburarea acestor vremuri. Diavolul intodeauna pescuieste in ape tulburi..de aia vrea sa creeze haos, panica, deznadejede, confuzie…si pe plan religios si politic si economic… DAR NU VA TEMETI ! Cereti de la Hristos si ascultati-L pe El. Inchinati-va Lui, adica impliniti Voia Lui, pentru ca atunci cand i-L ascultam pe Hristos si cand i-L urmam, vom primi putere de la El. Altfel  ne amagim ca suntem credinciosi.

SA NE PUNEM TOATA NADEJDEA IN DUMNEZEU ! Pentru ca “Domnul este intarirea mea, de cine ma voi teme… Domnul este ajutorul meu, de cine ma voi infricosa ?” (Psalmul 26)… zice psalmistul. Pai, intr-adevar daca Hristos Dumnezeu este de parte noastra, cine ne tulbura, cine poate zgaltai cumva de pe calea aceasta a mantuirii si a dezvoltarii spirituale ? …Sporiti rugaciunea, sa sporim si multumirea fata de toate binefacerile primite, pentru asta este un lucru pe care noi uitam de multe ori sa-l facem : sa multumim lui Dumnezeu. Si avand ca temelie “multumirea lui Dumnezeu” sau euharistia (in limba greaca) pornim cu nadejde si in viata de zi cu zi si in liturghia de dupa liturghie, ca suntem impreuna cu Hristos si ca implinim voia Lui.

Multumim lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite, pentru puterea si harul si intelepciunea pe care ne-o da si pe care noi suntem datori sa o lucram, sa o daruim mai departe celor de langa noi. Asa sa ne intareasca Dumnezeu, sa ne lumineze  si sa ne dea pace si bucurie duhovniceasca. AMIN.

Predica tinuta dupa Sfanta Liturghie de la Manastirea Antim, Duminica, 18.01.2009

(https://proortodoxia.wordpress.com)

Aici puteti asculta acest extras.

Ascultati mai jos intreaga predica a parintelui Mihai Stanciu, in care ne vorbeste si despre criza mondiala provocata artificial, vaccinuri, ateism, antihrist, reducerea numarului de persoane la nivel mondial, despre noua ordine mondiala si importanta obisnuirii cu postul mai mult si cu rugaciunea pentru vremurile din urma.

Descarca MP3 download

Vedeti si ORTODOXIA SESIZEAZA PERICOLUL ANTIHRISTIC (Parintele Ioanichie Balan)

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma rog Bunului Dumnezeu sa-l tina cu sanatate si-n duh curat multi ani in viata pe Parintele Mihai Stanciu.
    Intorcandu-ma din pelerinajul in Capadocia imi simteam sufletul greu de binele si dumnezeiescul trait, dar si de unele triste mirari si in chip firesc am intrat sa ma rog in Sfanta Manastire a copilariei mele.
    La Sfanta Liturghie ne rugam cu tot sufletul Sfintilor Apostoli Filip si Nathanail. Doar Domnul Iisus stie cat inseamana pentru mine acesti doi Apostoli si cum le simtisem prezenta in locul in care Sfantul Apostol Filip a fost martirizat.
    Trebuie sa va spun ca eu posed toate documentele de identitate cu cip. Traiesc departe de Romania si incercarea de
    a refuza acceptarea actelor cu RFID m-a adus in situatia de a fi amenintata cu pierderea tuturor drepturilor civile. Acest lucru presupune pierderea calitatii de proprietar asupra propriilor bunuri, pierderea dreptului de a avea o asigurare de sanatate,trecera automata in categoria apatrizilor si lipsirea de dreptul de a lucra . Am consultat un avocat si tinanad cont de faptul ca nu exista un precedent juridic, onorariul se ridica la peste 100000 de euro. Dca actiunea in justitie la nivel European s-ar fi facut in numele unei asociatii, in mod sigur cheltuielile ar fi fost mai usor de suportat.
    Am incercat sa conving cateva persoane din randul preotimii ortodoxe sa actionam impreuna si mi s-a spus intr-o maniera ferma ca nu este posibil, ca este lipsita de sans atitudinea mea care mai mult rau face, tulburand oamenii inutil.
    Cuvintele, eforturile mele nu au mutat muntii din loc si port cu mine niste documente ce nu ma vor incrimina pe mine, ci pe cei ce mi le-au impus.
    In chiar ziua in care , revenita din pelerinaj, m-am dus sa ma rog la Manastirea Antim, fiind nevoita sa imi cumpar un titlu de calatorie mi-am dat seama ca si acesta contine un cip cu toate datele mele de identitate. Cei din jurul meu nu realizasera ca , pe cai ocolite li-se impusese exact sistemul pe care nu-l poate accepta un crestin. Pana la Pasapoarte , romanii au deja abonamentele ITB cu cip.
    Ramane sa ne rugam impreuna cu Sfintii, cu Apostolii si cu preotii daruiti Sfintei Treimi pentru salvarea sufletelor noastre.
    Mai mult ca oricand avem nevoie de duhovnici care sa ne sprijine cand ne simtim si ne stim inconjurati de predatori.
    Sfintele Slujbe tinute in Manastirile noastre sunt scut in jurul credinciosilor si este o binecuvantare faptul ca in atat de traumatizatul Bucresti locasurile crestine rezista agresiunii din ce in ce mai violente a pierzatorilor de suflete.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acum, in timpul acesta, inteleg cel mai bine cuvintele Partintelui Paisie Aghioritul "lumea fierbe".... Doamne, ce fierbere simt acum!...Toti, credinciosi si necredinciosi, fierbem....nimeni nu mai este linistit.... E timpul sa ne rugam mai mult ca oricand: Pacea Ta dane-o noua, Doamne.... pacea Ta dane-o noua..."

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E timpul sa ne rugam pentru tara noastra mai mult ca oricand, pentru conducatorii ei ca Dumnezeu sa le deschida mintea, sa ia decizii corecte ,pentru popor ,pentru Biserici slabe , ca Dumnezeu sa scoata cat mai multi slujitori autentici,pentru copiii,, tinerii batranii acestei tari ,pentru slujitorii Bisericilor.

  1. Pingback: AUDIO: Exceptionala predica a parintelui MIHAIL STANCIU … de pe vremea cand era aidoma „bloggerilor isterici anti-sistem” « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*