Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

STRANGEREA DE SEMNATURI SE VA FACE PANA LA O DATA STABILITA ULTERIOR. PANA ATUNCI SA-I DAM ZOR !!!

Materiale necesare:

Manifest

Formular cu
tabelul anexa
(pentru semnaturi)

STUDIU TEOLOGIC SI
TEHNIC ASUPRA
MICROCIPULUI

pdf-file-logo-icon

07-docfile01

07-docfile01

Instructiuni :

Toti cei care aveti posibilitatea de a merge la conferinte, in scoli, pe strada si in alte locuri publice va rugam sa descarcati aceste materiale ajutatoare si sa colectati cat mai multe semnaturi de la persoanele care NU sunt de acord cu noile documente : pasapoarte biometrice si permise de conducere. Trebuie sa ne miscam repede. Nu uitati de membrii familiei dvs. Mergeti si dati aceste informatii si celor de la sate, care nu au acces la o alternativa de informare decat televiziunea si ziarele manipulate din Romania(cu foarte mici exceptii : ZIUA).

Astfel mai intai trebuie sa informati populatia prin acest mic manifest ce contine o mica descriere a situatiei in care ne aflam, un cuvant al parintelui Savatie Bastovoi, iar pe verso extras din cuvantul parintelui Iustin Pârvu. Avem in plan intocmirea unui pliant cu date mai multe despre cipuri si pericolul care il constituie folosirea lor in acte.

Apoi va trebuie sa descarcati documentul ce contine Formularul contra 666 si tabelul in care persoanele care REFUZA noile documente vor completa prin : NUME si PRENUME, SERIE+NUMAR de BULETIN si SEMNATURA.

Incurajam credinciosii sa se organizeze la nivel local, prin parohii, manastiri, organizatii civice, urmand ca apoi semnaturile stranse sa fie centralizate si trimise la Bucuresti, spre depunere in fata forurilor responsabile.Pana atunci le pastrati cu mare grija.

In cazul in care nu aveti unde sa depuneti semnatura dvs exprimati-va adeziunea prin posta, trimitand formularul completat la adresa:
Manastirea Petru Voda
Comuna Poiana Teiului, Judetul Neamt

nu666_2

Demonstratie de urmarie prin RFID

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=_V4c6gAjq8g]