Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

000-verichip-protest-may-1-560wÎncă un pas spre “Lepădarea de Hristos” este pe cale de a se realiza. Până acum am tot publicat articole prin care să vă informăm la nivelul de ştire, despre noile documente adoptate de Guvernul României, respectiv noile permise de conducere şi paşapoartele biometrice. Acum vom încerca să tragem nişte concluzii şi să facem CEVA. Ca şi la precedentele documente, sunt invocate motive de siguranţă a persoanei, de securitate a statului şi de ce nu, un anumit confort, spunându-ne că astfel vor fi eliminate cozile de la vămi. Motive la prima vedere plauzibile, cu care o bună parte din oameni ar fi de accord. Asta pentru că NU SUNTEM INFORMAŢI sau mai rău IGNORĂM PERICOLUL CE NE AŞTEAPTĂ. În ce constă acest PERICOL ? Nu suntem nici fatalişti, nici apocaliptici când spunem acest lucru. Să urmăm logic lucrurile. Se constată că la nivel mondial se doreşte o centralizare a tot ce înseamnă informaţie şi mai nou (mai vizibil) o centralizare a economiei, ca urmare a eşecului la care a ajuns capitalismul, făcând loc unei alte doctrine (deloc străină nouă), şi anume NEO-COMUNISMUL, dictatura NOI ORDINI MONDIALE.

1047784834_88fda2ea63

Cum are loc această centralizare a informaţiilor şi a datelor ? E mai mult decât simplu, dacă stăm să luăm în considerare sistemele informaţionale la care noi accesăm zi de zi. Acesta este reprezentat de tot ce înseamnă card, bandă magnetică, cip, cartelă SIM, cod de bare, cod numeric personal, cont bancar, cont pe un site web, carnet de sănătate, camere de supraveghere, client fidel al unei companii etc. Un alt aspect urmărit prin introducerea acestor tehnologii este OBIŞNUIREA populaţiei cu simbolurile utilizate pe aceste obiecte, facându-se astfel trecerea treptat la cele mai odioase tehnici de monitorizare si manipulare a persoanelor.  Toate aceste implică datele noastre personale, privitoare la statutul social şi starea sănătăţii, cât şi preferinţele şi fobiile fiecăruia. Astfel ni se face un DOSAR (vă este familiar termenul?). Ne este asociat un număr, într-o bază de date şi astfel ei pot avea acces la toate informaţiile despre noi, cu cine am vorbit la telefon şi pe internet, unde am călătorit, unde ne aflăm la un moment dat. Adică TOT ! Nu va mai fi nici un fel de intimidate sau “drepturi ale omului” respectate. Unii ar zice : bine. Cu ce mă afectează pe mine, dacă eu nu am nimic de ascuns ? Ar fi o naivitate să credem că nu ar fi în stare să ne însceneze ceva murdar, în caz că le suntem incomozi. Pasul următor este acela de a crea cazuri prin care să se arate lumii că nici aceste documente nu sunt sigure, cu toate elementele lor de securitate reuşind să fie falsificate (paşapoartele cu cip din Germania au fost la scurt timp clonate). Din nou vor veni cu alt tip de identificare, zic ei imposibil de falsificat, că într-un final să ne convingă că CIP-ul împlântat în corpul uman este soluţia care nu va permite falsificarea acestuia. Iar acesta va fi introdus în mână dreaptă sau pe frunte, cum de altfel s-a ajuns la concluzia ca fiind singurele locuri din corpul uman, care datorită intensităţii circulaţiei sângelui ar asigura şi încărcarea bateriei cip-ului fără a fi nevoie de extragerea lui. Aşadar, exact ce scrie în Apocalipsă (Apocalipsa 13, 16-18 ) . Ştim cu toţii că nu este pură întâmplare, văzând zi de zi, an de an,cum proorociile Sfinţilor se adeveresc şi ne convingem că “Împărăţia Cerurilor s-a apropiat”.

Revenind la problema din zilele acestea, cea a noilor documente, suntem datori a lua o ATITUDINE ca să împiedicăm a se ajunge la următorul pas. Au fost şi proorocii pe care Dumnezeu le-a “anulat” datorită credinţei puternice a unor oameni. Plus că nu ne putem lăsa batjocoriţi şi manipulaţi după voia lor diabolică şi mai cu seamă că suntem un popor majoritar ortodox. De ce au început în România introducerea paşapoartelor biometrice şi nu în altă ţară ? Au început din timp, ca să nu mai avem când să reacţionăm. Ei BINE, vom face asta !!! Constituţia României ne dă dreptul de a refuza pe motive de credinţă, religioase astfel de documente (TITLUL II – Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale CAPITOLUL II : Drepturile şi libertăţile fundamentale din Constitutia României)

Cerem tuturor să semnaţi petiţia făcută online care va fi înmânată Guvernului României şi cerem deasemenea Forului Ortodox Român să ne apere drepturile în faţă justiţiei. Românii au reacţionat mai greu, dar oare trebuie să ne ajungă de fiecare dată cuţitul la os ?! E TIMPUL DEŞTEPTĂRII NAŢIONALE !!! E timpul României Profunde ! E vorba de credinţa noastră, de mântuirea noastră !

Chiar dacă aceşti precursori şi adepţi ai Antihristului au de partea lor puterile întunericului şi toate legiunile Iadului, NĂDEJDEA noastră este şi va fi Iisus Hristos, care pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu şi ale tuturor Sfinţilor nu o să ne lase în vecii vecilor. AMIN. Avem de partea noastră cetele îngereşti, conduse de Arhangheli, avem Sfânta Cruce, pierzătoare a tot vicleanul. Să ne rugăm fraţilor, să lucrăm la curăţirea vieţii personale şi să dobândim Harul lui Dumnezeu. Toate aceste viclenii ale Satanei vor fi spulberate de Hristos, Cel ce ne-a făgăduit că va fi cu noi până la sfârşit !

“Îndrăzniţi! Eu am biruit lumea” (Ioan 16,33)

“Că a stat (Domnul) de-a dreapta săracului, ca să izbăvească sufletul lui de cei ce-l prigonesc.

( Psalmul 108 )