Maica Ecaterina Fermo : NE VOM PIERDE LIBERA ALEGERE !!! (emisiune radio)

Invitaţi : maica Ecaterina Fermo şi

lect. univ Ionel Ungureanu

Emisiune Actualitatea Credinţei

Radio România Actualităţi

Data : 14.01.2009

După cum veţi vedea şi această emisiune slujeşte intereselor statului, maica Ecaterina fiind cenzurată, iar lectorul universitar insistă pe ideea că interiorul uman nu poate fi controlat de nimeni. Readucem aminte spre informarea tuturor, ca o dată introdus acel cip in corpul uman, ni se pot induce starile pe care le doresc : foame, sete, frig. Astfel unii îşi vor vinde şi sufletul pentru a scăpa de chinurile la care vor fi supuşi în vremuri.

NU putem dezminţi proorociile lăsate nouă de Dumnezeu prin gura evanghelistului Ioan şi să spunem că nu ne va înrobi acest semn ! “Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.” (Apocalipsa 13, 16)

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Omul acesta isi depaseste atributiile si face comentarii care il depasesc. Nu el, ci Sfintii Parinti pot spune daca pecetluirea poate sau nu afecta posibilitatea de mantuire. Chiar daca nu ar comporta si pericolul manipularii mentale a omului aceste pecetluiri (desi au si aceasta functie, a se vedea marturia cercetatorului care a lucrat la cipuri), faptul ca iti pierzi harul de la botez, ca te paraseste Dumnezeu datorita apostaziei tale, afecteaza iremediabil posibilitatea de a ne mantui.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se cuvine cu aceasta ocazie a reaminti utilitatea vizionarii documentarului “ Ingerul digital “ .

    Am facut o ampla analiza a sa pentru a putea fi inteles mai bine si pentru a observa si cei ce nu percep nimic rau in aceste microcipuri cum de fapt se leaga lucrurile. In afara de conceptul microcip=666, este vorba de o componenta dintr-un sinistru SISTEM creat de ELITE cu un singur scop …

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/15/%e2%80%9e-ingerul-digital-%e2%80%9e-digital-angel-documentar-ortodox-subtitrat-in-limba-romana-si-o-ampla-analiza-a-sa/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este un lucru satanic aceste microcipuri biometrice.Incalca libertatea omului peste care nici chiar Dumnezeu nu trece.S-au creat diferite scenarii cu teroristi si acte antisociale tocmai pentru a gasi un motiv serios pentru introducerea acestor microcipuri.Crestinii ar trebui sa se trezeasca si sa ia atitudine ca si grecii si sarbii .

  4. Marinescu Iuliana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trimiteti comunicatul Parintelui Iustin catre fiecare deputat pe mail-ul de la Parlament. La fel si petitiile cu semnaturi.
    La Judecata nu vor putea spune ca nu au stiut.Fiecare va raspunde in fata propriei constiinte si a lui DUMNEZEU.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnul milostivirii sa-i dea sanatate si putere Parintelui Iustin Parvu, iar dumneata maicuta Ecaterina roaga-te si pentru noi pacatosii si pentru copiii nostri, ca Bunul Dumnezeu sa ne salveze sufletele!!!

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » VREMURILE SE PRECIPITA… (Noutati 15 ianuarie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*