Duhovnicii cer din partea Trinitas TV si a patriarhului BOR o ATITUDINE fata de legalizarea casatoriilor dintre homosexuali

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

no_gay_marriageUNIUNEA EUROPEANA continua sustinerea programului activistilor homosexuali in dauna suveranitatii nationale si a drepturilor religioase ale statelor membre, informeaza ziarul Gandul. O noua lege intrata in vigoare la inceputul lunii ordona efectiv statelor membre ale UE sa-i “ajute” pe partenerii homosexuali care s-au “casatorit” in tara de origine si care doresc sa locuiasca sau sa calatoreasca in tara in care parteneriatul lor nu este recunoscut legal.

Legea este menita sa le permita cetatenilor UE sa se deplaseze in interiorul Uniunii la fel de liber ca si in tara de origine. Se presupune ca Directiva ii va degreva pe cetatenii UE de obligatia de a obtine un certificat de rezidenta atunci cand se muta intr-o alta tara. La inregistrarea in noul stat, cuplurile de homosexuali vor putea invoca legile UE pentru a forta un stat suveran sa le recunoasca “mariajul”.

In plus, s-a dezbatut recent un amendament la Conventia Europeana privind Adoptia Copiilor, pentru a permite adoptia copiilor de catre cuplurile de homosexuali.

Se cere ACUM pozitia Sinodului Bisericii Ortodoxe Romane,
nu cand legea va fi deja impusa Romaniei !

Iata ca am ajuns si in vremurile in care Biserica noastra are propria televiziune, asadar nu trebuie sa mai apeleze la alte televiziuni pentru a-si face auzit glasul si pentru a comunica intregului popor ortodox cele trebuincioase pentru suflet. Am redescoperit o inregistrare a parintelui Ioanichie Balan, in care deplangea ca Biserica nu are televiziunea ei. Glasul parintelui se face auzit si de acolo de Sus, iar acum ca acest lucru este deja materializat, asteptam emisiuni, dezbateri, reportaje si luari de pozitii din punct de vedere ortodox asupra legii care permite casatoria persoanelor de acelasi sex. Avem nevoie ca problemele stringente cu care se confrunta lumea ortodoxa sa ii preocupe si pe cei din TRINITAS TV.

Iata si inregistrarea, in care parintele Ioanichie Balan spune lucrurilor pe nume in ceea ce priveste blestematia adusa de uniunea europeana – homosexualitatea.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5QNgS1gLycE]

Un alt mare duhovnic al Romaniei face un apel catre patriarhul Romaniei (inca dinainte de a fi ales), spunand ca problema homosexualilor va fi o provocare pentru noul patriarh. Legea este foarte aproape de a intra in vigoare si la noi, iar vocea Bisericii nu s-a auzit nici in acest caz.

Urmariti apelul parintelui Arsenie Papacioc facut cu cateva zile inainte de alegerile pentru postul de patriarh al BOR.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=3sDI80Bkdn8]

Noi, credinciosii ortodocsi, ca fii ai Bisericii Ortodoxe, al carui cap este Arhiereul cel Vesnic, cerem intaistatorilor nostri sa apere drepturile noastre si ale copiilor nostri fata de aceste blestematii si injosiri care ne sunt impuse a le accepta, fara a fi consultati prin referendum. Intrucat, contravin cu valorile crestine ale majoritatii acestui popor, Biserica trebuie sa ceara guvernului anularea legii care legalizeaza casatoria persoanelor de acelasi sex. Cerem sa se consulte si populatia tarii cu privire la legile care ne sunt impuse de la Bruxelles.

Va rugam sa semnati petitia impotriva acestei legi, adresata Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei

[polldaddy poll=1324759]

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Patriarhia si-a precizat deja punctul de vedere asupra homosexualitatii (in general). Ce ar mai fi de spus? Ce ar mai trebui sa spuna? Mai ales ca pozitia bisericii fata de aceasta fapta blestemata este de subinteles.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum spuneam, cine e fara de pacat sa arunce primul piatra 🙂

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    catre meandbro: nu zice nimeni sa ii omoram cu pietre pe homosexuali, dar de ce sa acceptam si sa legalizam pacatul lor ca fiind ceva normal? daca sunt cativa stricati printre noi de ce trebuie sa ne stricam si noi dupa ei legalizandu-le mizeria? sau, se vede bine treaba, iti cam place de ei...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trebuie sa ne ingrijim de sufletul aproapelui nostru homosexual meandbro, care este mult mai putin pacatos decit noi si are dragostea de a umbla pe situri ortodoxe. Sa-l asteptam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*