Cipurile RFID şi monitorizarea totală

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

cititi si Ce sunt cipurile 666 ?

Pentru ca din anul acesta guvernantii ne-au bagat cipuri in carnetele de conducere si in pasapoarte e bine sa stim de ce aceasta masura trebuie refuzata si boicotata. Altfel ne punem astepta ca in viitor sa ajungem sa fim la fel de controlati ca in filmul Matrix.

[googlevideo=https://video.google.co.uk/videoplay?docid=279260406068094333&hl=en]

În aprilie 2007, un comunicat de presă al organizaţiei CASPIAN (Grupul consumatorilor care sunt împotriva invadării intimităţii de către supermarketuri – Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering) avertiza opinia publică cu privire la apariţia unei noi metode perverse de supraveghere a populaţiei. De data aceasta, nu era vorba de camerele de supraveghere sau de telefoanele mobile, ci de plasarea unor sisteme de urmărire în haine şi încălţăminte, fără ştiinţa celor care cumpără şi apoi poartă produsele în cauză. Presa corporatistă a ignorat cu desăvârşire aceste informaţii.

Katherine Albrecht, fondatoarea şi preşedinta CASPIAN, anticipase acest moment încă din 2005, când publicase, în colaborare cu Liz McInty, lucrarea „Cipurile-spion: Cum plănuiesc mega-corporaţiile şi guvernul să vă urmărească orice mişcare cu RFID” (Spychips: How major corporations and government plan to track your every move with RFID). În capitolul patru al acestei cărţi, intitulat în mod sugestiv „Spionul din pantof” autoarele scriau: „cel mai cumplit coşmar al oamenilor, în calitate de consumatori, va fi reprezentat în curând de combinarea sistemelor antifurt de pe produse (cunoscute sub numele de EAS) cu dispozitivele pentru identificare cu ajutorul frecvenţelor radio (radio frequency identification device – RFID).”

Nu au trecut nici doi ani şi acest gen de etichete-spion a fost lansat pe piaţă de firma Checkpoint Systems, sub numele de Evolve. Pentru a convinge supermarketurile să cumpere şi să utilizez astfel de etichete, Checkpoint Systmes le prezintă drept o modalitate mult mai eficientă de a descuraja tentativele de furt şi totodată de a realiza o inventariere mai rapidă a produselor din magazin.

Etichetele Evolve au încorporat un sistem antifurt EAS, cu frecvenţă radio de 8,2 MHz. Acesta face ca în cazul în care sistemul nu a fost dezactivat la casă, să se declanşeze alarma, atunci când produsul este trecut prin dreptul senzorilor din zona ieşirii din magazin. Pe lângă sistemul antifurt clasic, etichetele Evolve au însă şi un RFID EPC Gen 2, cu frecvenţă de 850-950 MHZ, care permite identificarea şi urmărirea fiecărui produs în parte.

Etichetele sunt puţin mai mici de 5 cm2, ceea ce permite ataşarea lor la orice tip de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Dispozitivele RFID asociază un număr unic fiecărui obiect (adică fiecare exemplar diferit al aceluiaşi produs are un număr diferit). Numărul respectiv este asociat cu identitatea cumpărătorului, dacă acesta îşi declară identitatea la casă, plătind cu un card de credit sau folosind o legitimaţie sau un card special de cumpărături. Dacă etichetele hainelor, de exemplu, se pot îndepărta relativ uşor în majoritatea cazurilor, la pantofi aceste dispozitive se introduc chiar în interiorul tălpii şi sunt invizibile. Odată luat acasă şi purtat, un produs care poartă o asemenea etichetă va permite urmărirea pas cu pas a mişcărilor posesorului, fiind uşor să se stabilească identitatea persoanei care l-a cumpărat.

Katherine Albrecht concluzionează: „Acesta este sfârşitul intimităţii oricărui consumator, fără ca el măcar să bănuiască. Şi asta, pentru că promotorii industriei de supraveghere au împiedicat promulgarea reglementărilor cu privire la RFID. Nu li se cere vânzătorilor en-detail sau fabricanţilor să ne anunţe când ascund etichete RFID în hainele noastre, în pantofi, cărţi sau în orice altceva”.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=_V4c6gAjq8g]
In acest video se face o demonstratie a modului cum se realizeaza monitorizarea intr-un mall a tuturor persoanelor care au cipuri RFID implantate sub piele sau atasate actelor de identitate, cardurilor bancare sau articolelor de imbracaminte purtate. Odata identificata persoana se face legatura cu baze de date care contin informatii personale, istoricul tuturor tranzactiilor, inventarul tuturor cumparaturilor, preferinte vestimentare, magazine si restaurante vizitate, hrana consumata, etc.Nu numai cardurile si produsele contin cipuri ci si bancnotele. Detalii in clipul video de mai jos si in articolele Bancnotele EURO conţin cip-uri RFID si RFID Tags in New US Notes Explode When You Try to Microwave Them / RFID Tags Already in Euro Notes.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=MY3482og_jE]

De pe acelasi site va recomdandam si articolul Implant pentru salariu.

 

 

 

32 comments

  1. Tite Fierbintu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum poti evita utilizarea acestor CIP-uri? Oare Guvernantii cer acordul cetatenilor cand utilizeaza aceste CIP-uri? Mai mult ca sigur ca n-o fac.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ,,Lupta poate fi comuna, dar judecata va fi particulara!" - spunea un mare duhovnic. In calitate de crestina, nu ma deranjeaza faptul ca prin aceasta tehnologie voi putea fi permanent urmarita. Desi, ca simplu om, acest lucru e deranjant, e umilitor.

    Daca s-ar inventa o alta tehnologie care sa nu-mi incalce drepturile religioase, si s-ar dovedi ca e musai sa fim supravegheati, nu stiu daca m-as opune. Dar acum e in joc identitatea mea religioasa. Pai cu asta nu mai e de glumit. Ori suntem uniti si alegem sa luptam impreuna pana cand se mai poate apeland la toate modalitatile legale, ori fiecare, pe cont propriu va avea de ales calea pe care o va urma.

    Alegerea confortului material de scurta durata implica, din pacate, despartirea de Hristos prin acceptarea acestei tehnologii sataniste care presupune inlocuirea NUMELUI DE BOTEZ CU UN NUMAR AL CARUI SEMN ESTE 666. Caci in Apocalipsa, capitolele XIII-XIV, se spune clar sa nu ne insemnam cu 666. Cealalta cale este foarte anevoioasa si nu stiu daca suntem pregatiti duhovniceste sa ne retragem in catacombe si sa ne izolam de lume pentru ne pastra credinta. Dumnezeu sa ne intareasca vointa si credinta pentru a face voia Sa!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Buna dimineata, ati aflat ca exista dispozitivele astea ANTIFURT, ei bine ele exista de ani de zile, se dezactiveaza la iesire (la casa de marcat) iar in cazul (foarte rar) in care nu se face asta la casa o poate face oricine acasa (sau la iesirea din magazin daca li se pare ca sunt urmariti prin sateliti datorita lor) pentru ca sunt f. usor de gasit si inlaturat, deci mult zgomot pentru NIMIC.

    In orice caz, cred ca un crestin ar trebui sa fie cel din urma care ar trebui sa se teama de aceasta supraveghere pentru ca nu face nimic de care i-ar putea fi rusine, ba chiar dimpotriva -faptele sale sunt spre marturisirea lui Dumnezeu si vestirea Evangheliei Sale, si nu se teme de persecutii ba dimpotriva.

    "Fericiţi veţi fi voi când vă vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea. " (Matei cap. 5)

    "15. Nimeni dintre voi să nu sufere ca ucigaş, sau fur, sau făcător de rele, sau ca un râvnitor de lucruri străine.
    16. Iar de suferă ca creştin, să nu se ruşineze, ci să preamărească pe Dumnezeu, pentru numele acesta. "
    (1 Petru cap. 4)

    "13. Şi cine vă va face vouă rău, dacă sunteţi plini de râvnă pentru bine?
    14. Dar de veţi şi pătimi pentru dreptate, fericiţi veţi fi. Iar de frica lor să nu vă temeţi, nici să vă tulburaţi. " (1Petru cap. 3)

    etc.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Buna ziua.

    1. Pt. Alin:
    Da, intr-adevar, aceste dispozitive antifurt exista de mai mult timp, dar ce v-a scapat din vedere este ca sunt in alta forma (ma refer la continutul de informatii). Nimeni nu cred ca s-ar plange de faptul ca un produs care are un "cip", dar care la prima dezactivare (de la casa) ramane inactiv. In schimb ce se urmareste cu noua tehnologie, este ca aceste noi cip-uri sa fie indestructibile, numerotate individual si mult mai greu de gasit decat cele la care te referi tu. Si aici cred ca este problema fiecaruia dintre noi (crestini sau nu, romani sau orice alta natie).
    Iar daca aveti curajul sa spuneti ca e mult zgomot pentru nimic, ori v-au scapat din vedere aceste aspecte IMPORTANTE, ori sunteti ignorant si nici macar n-ati avut bunul simt sa va documentati inainte de a posta, si faptul ca aruncati niste citate "bine alese" din Biblie, nu consider ca va absolva de ignoranta in ceea ce priveste subiectul CIP-urilor.

    2. Dupa o scurta cautare pe Google, sau si mai bine pe YouTube, cu textul: RFID sau "disable rfid chip" pentru cine stie engleza, veti putea gasi informatii despre cum se poate scapa de acest cip (n-am incercat inca nici o varianta, dar nici nu-mi doresc sa fiu nevoit). Solutiile de acolo vor fi temporare daca nu se v-a face ceva pentru evitarea implantarii fortate a cip-urilor, pentru ca din ce am inteles eu, cu acele cip-uri nu ne mai putem juca. Si atunci sa ne fereasca Dumnezeu daca nu am avut atata tarie sa ne aparam credinta si sa nu ne lasam marcati de fiara cea urata ca pe vite.

    Dumnezeu sa ne dea tarie pe masura credintei fiecaruia sa devenim cu totii mucenici si sfinti, pentru ca asa cum spunea cineva: "Crestinismul a inceput si se va termina in sange".

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    da

  6. Afloarea Gabriel

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trebuie actionat imediat.Un crestin ortodox cu studii teologice si de drept,in baza miilor de proteste,sustinut de noi toti,fara sa ne ascundem identitatea,sa cheme in judecata conducerea statului roman pentru incalcarea drepturilor omului.In numele nostru al tuturor.Va multumesc din SUFLET daca faceti asa.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cautati pe google rex84.cititi.sa vedeti ce ne asteapta.ma tot intreb un lucru:sunt curioasa sa stiu cine are insemnul dintre ei.vb de 666. eu cred ca unul din consiliul europei il are.ca de aici s a pornit si ei au luat tarile si le au unificat prin teroare economica.dar mai stiu ca noi oamenii de rand ,poporul suntem vinovati de ce se intampla.pentru ca noi le am dat voie,noi ne am bucurat cand am intrat in europa si am aprobat tacit omorarea culturii si a spiritului individual.normal ca ne au incalecat.noi nu am stiut niciodata sa ne impunem punctul de vedere desi puterea e la noi .la cei multi.in curand si aceste randuri pe care le scriu acum vor fi stocate si poate cineva peste un timp ne va batea la usa sau poate instantaneu cind vom avea cipul in noi.se zice ca fiecare cum isi asterne asa doarme.eu una am de gand sa mi astern crestineste sa dorm.nu am nevoie de fel de fel de idioti sa mi dea argumente ca nu patim nimic si ca e spre binele nostru sa nu mai fie teroristi .inventatii teroristi.in una din seri m am uitat la un film vechi .demolatorul se numea.zau ca nu vreau asa dezvoltare internationala.!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    suntem ca si morti daca ne implantam chipurile astea ... pot sa faca din noi ce vor.. ufff oare ce o sa mai fie ... si daca nu o sa vrem sa ni le punem nu o sa avem nimik : mancare ,casa, ... o sa ne caute si o sa fim obligati sa ni le punem cu forta si daca nu ne omoara... o sa vedeti cum o sa fie e cea mai puternica secta de pe pamant 666.. pana si nostradamus a vorbit de ea .e SATANA

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu trebuie acceptat cipu-ul si trebuie luptat impotriva lor.Nu ne putem lasa condusi de niste oameni fara minte,care vor doar putere si bani.In apocalipsa 13 scrie despre aceste cip-uri si este foarte adevarat.Caci daca traim pt Domnul traim si daca murim pt Domnul murim.Trebuie sa nu acceptam repet inca o data.Domnul sa ne dea puterea necesara pt. a invinge toate ispitele.Domnul sa va binecuvanteze.Amin

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    bay oamenii asa ceva nu e posibil....sa bage cipurii in noi oamenii pay ce naiba suntem robotii? sa fim controlatii tot timpu????....Doamne ce a putut ajunge tara asta.????.....cifra 666 e cifra satanei...odata ce o aveti sub piele....veti fi contolatii de diavol,,,,,OAMENII bunii trezitivaa nu acceptati asa ceva....(iad)

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ROMÂNI!

    Biserica nu stă numai în ziduri ci, în primul rând în inimile creştinilor, (cler şi popor).
    Însă, prin acceptarea actelor cu CIP-uri( sau codul barat), permise, paşapoarte, buletine electronice biometrice, ne despărţim de Biserică , lepădându-ne de Hristos de la botez căci ne dăm semnătura pentru acest sistem electronic al diavolului.
    Să ne salvăm sufletele !
    Primirea acestor acte este înaintemergătoare pecetluire finale a lui Antihrist – implantatul CIP-ului pe mâna dreaptă sau pe frunte.
    Actualul Guvern ca şi cele de dinainte de astfel a demonstrat că nu ştie decât de frică, aşadar facem apel către toată suflarea românească să ne întâlnim cu mic cu mare la Bucureşti la Mitingul de protest ce va avea loc MIERCURI 25 februarie 2009 ora 9
    ( când are loc şi întrunirea Sfântului Sinod al B.O.R) în faţa Patriarhiei şi în faţa Parlamentului ( Casa Poporului). Dumnezeu să fie cu noi.
    Acest miting va fi de protest sau de bucurie în funcţie de hotărârea Sfântului Sinod şi a Parlamentului şi nu luaţi în derâdere acest articol.
    Guvernul român ne lucrează cu diferite viclenii, hoţii mai mult pe la spate şi din patru în patru ani ne promit marea cu sarea , este timpul să ne trezim la realitate să ne vedem cum au început ei de capul lor fără acordul nostru al poporului român care reprezintă întreaga ţară, au făcut compromisuri pogorominte în fel şi fel de lucruri necurate prin a semna şi a se lătura cu cei de la UE, de a ne obliga şi forţa să primim acele CIP-uri (666) pentru a fi urmăriţi în orice chip oriunde am fi de ar şti de noi cu cine am vorbit sau ce am mâncat, cât am dormit, pe unde am fost sau ce am cumpărat sau cât am stat şi cu cine am discutat mai rău ca în timpul comunismului de a nu mai fi liberi în ceea ce facem sau de a ne păstra libera alegere în voinţa noastră mai rău ca dobitoacele. Guvernul apostat, îndemnat de evreimea ce stă în spatele UE(premergătoare guvernului mondial a lui Antihrist) a hotărât prin vicleşug satanicesc ascuns pentru clerul Bisericii şi poporului care nu va primi aceste acte, închiderea Bisericilor , a Mănăstirilor, caterisirea preoţilor, izgonirea monahilor şi monahiilor din mănăstiri urmând transformarea locaşurilor de cult în muzee de a nu mai avea loc omul unde să-şi aline sufletul.
    Să nu lăsăm pe apostaţi să ne jefuiască ce avem mai de preţ - Credinţa în Dumnezeu.
    Dacă Sinodul şi Statul nu vor a spune poporului aceste lucruri care vor să ne facă toţi a suferi din cauza mândriei lor, noi ne-am hotărât a vi le spune pentru a sări în ajutorul nostru al tuturor, dacă ăştia mari( preşedinte, deputat, senator)apoi din B.O.R ca patriarh, mitopolit, episcop, preot, diacon, călugăr sau mirean tac din pricina laşităţii, de a nu-şi pierde tronul sau scaunul din funcţia respectivă dau mâna şi semnează cu cei care îi amăgesc alţii pe ei deoarece nu-şi dau seama în ce s-au băgat.
    Români să îndrăznim să luptăm, să salvăm România şi nu uitaţi că Dumnezeu ne va da putere să biruim.
    Dacă am fost orbi, acum să vedem, dacă am fost muţi acum să strigăm, dacă am fost laşi acum să fim viteji şi demni.
    Nu vă temeţi ! Dumnezeu să ne ajute la acest protest. Prin tine şi noi va veni scăparea ţări, anunţaţi cât mai multă lume.

    Vrem o ROMÂNIE fără acte cu CIP-uri sau cod de bare de ajuns este că ţara este vândută la străini, acum vreţi şi sufletele noastre ??? Şi de aceea vrem să revenim la vechile acte.
    Salvaţi ţara, patria, credinţa şi jos CIP-urile.
    Doamne ai grijă şi salvează pe români !!!

    „Domnul este luminarea mea şi Mântuitorul Meu nu mă voi teme ce-mi va face omul că Tu cu mine eşti“.
    „Ajutorul meu de la Domnul cel ce a făcut Cerul şi Pământul “.

    Semnează la colaborarea acestui articol un grup de români care doreşte să te asociezi şi tu între ei.

    ROMÂNI!

    Biserica nu stă numai în ziduri ci, în primul rând în inimile creştinilor, (cler şi popor).
    Însă, prin acceptarea actelor cu CIP-uri( sau codul barat), permise, paşapoarte, buletine electronice biometrice, ne despărţim de Biserică , lepădându-ne de Hristos de la botez căci ne dăm semnătura pentru acest sistem electronic al diavolului.
    Să ne salvăm sufletele !
    Primirea acestor acte este înaintemergătoare pecetluire finale a lui Antihrist – implantatul CIP-ului pe mâna dreaptă sau pe frunte.
    Actualul Guvern ca şi cele de dinainte de astfel a demonstrat că nu ştie decât de frică, aşadar facem apel către toată suflarea românească să ne întâlnim cu mic cu mare la Bucureşti la Mitingul de protest ce va avea loc MIERCURI 25 februarie 2009 ora 9
    ( când are loc şi întrunirea Sfântului Sinod al B.O.R) în faţa Patriarhiei şi în faţa Parlamentului ( Casa Poporului). Dumnezeu să fie cu noi.
    Acest miting va fi de protest sau de bucurie în funcţie de hotărârea Sfântului Sinod şi a Parlamentului şi nu luaţi în derâdere acest articol.
    Guvernul român ne lucrează cu diferite viclenii, hoţii mai mult pe la spate şi din patru în patru ani ne promit marea cu sarea , este timpul să ne trezim la realitate să ne vedem cum au început ei de capul lor fără acordul nostru al poporului român care reprezintă întreaga ţară, au făcut compromisuri pogorominte în fel şi fel de lucruri necurate prin a semna şi a se lătura cu cei de la UE, de a ne obliga şi forţa să primim acele CIP-uri (666) pentru a fi urmăriţi în orice chip oriunde am fi de ar şti de noi cu cine am vorbit sau ce am mâncat, cât am dormit, pe unde am fost sau ce am cumpărat sau cât am stat şi cu cine am discutat mai rău ca în timpul comunismului de a nu mai fi liberi în ceea ce facem sau de a ne păstra libera alegere în voinţa noastră mai rău ca dobitoacele. Guvernul apostat, îndemnat de evreimea ce stă în spatele UE(premergătoare guvernului mondial a lui Antihrist) a hotărât prin vicleşug satanicesc ascuns pentru clerul Bisericii şi poporului care nu va primi aceste acte, închiderea Bisericilor , a Mănăstirilor, caterisirea preoţilor, izgonirea monahilor şi monahiilor din mănăstiri urmând transformarea locaşurilor de cult în muzee de a nu mai avea loc omul unde să-şi aline sufletul.
    Să nu lăsăm pe apostaţi să ne jefuiască ce avem mai de preţ - Credinţa în Dumnezeu.
    Dacă Sinodul şi Statul nu vor a spune poporului aceste lucruri care vor să ne facă toţi a suferi din cauza mândriei lor, noi ne-am hotărât a vi le spune pentru a sări în ajutorul nostru al tuturor, dacă ăştia mari( preşedinte, deputat, senator)apoi din B.O.R ca patriarh, mitopolit, episcop, preot, diacon, călugăr sau mirean tac din pricina laşităţii, de a nu-şi pierde tronul sau scaunul din funcţia respectivă dau mâna şi semnează cu cei care îi amăgesc alţii pe ei deoarece nu-şi dau seama în ce s-au băgat.
    Români să îndrăznim să luptăm, să salvăm România şi nu uitaţi că Dumnezeu ne va da putere să biruim.
    Dacă am fost orbi, acum să vedem, dacă am fost muţi acum să strigăm, dacă am fost laşi acum să fim viteji şi demni.
    Nu vă temeţi ! Dumnezeu să ne ajute la acest protest. Prin tine şi noi va veni scăparea ţări, anunţaţi cât mai multă lume.

    Vrem o ROMÂNIE fără acte cu CIP-uri sau cod de bare de ajuns este că ţara este vândută la străini, acum vreţi şi sufletele noastre ??? Şi de aceea vrem să revenim la vechile acte.
    Salvaţi ţara, patria, credinţa şi jos CIP-urile.
    Doamne ai grijă şi salvează pe români !!!

    „Domnul este luminarea mea şi Mântuitorul Meu nu mă voi teme ce-mi va face omul că Tu cu mine eşti“.
    „Ajutorul meu de la Domnul cel ce a făcut Cerul şi Pământul “.

    Semnează la colaborarea acestui articol un grup de români care doreşte să te asociezi şi tu între ei.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum putem fi de acord cu aceste cipuri care s-au introdus pe acest pământ românesc de către statul european cel Antihrist (666)??? Dacă Sinodul Bisericesc şi Parlamentul tac pentru a nu se teme să piardă tronul bisericesc ( episcopie, mitropolie sau de patriarhie) şi cel parlamentar ( preşedinte,deputat, senator, etc) noi poporul român trebuie să salvăm ţara de mâna cotropitorilor. Toate păcatele pe care le face omul sunt iertate de Dumnezeu dar cel care a primit cipul ( bulletin, permis, paşaport electronic) nu mai are iertare nici în această viaţă pământească nici în Rai.
    Dacă Sfântul Apostol Andrei cel întâi chemat l-a propovăduire de către Iisus Hristos a ajuns şi ne-a binecuvântat lăsându-ne o bogată armă a credinţei strămoşeşti care s-a transmis din generaţie în generaţie pentru a păstra mai departe Cuvântul Evangheliei prin viu grai sau manuscrise şi noi trebuie să o păstrăm cu scump sângele nostru aşa cum au făcut-o şi domnitorii noştri : Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vlad Ţepeş, Neagoe Basarab, Sfinţii Români (Martirii Brâncoveni, voievozii şi eroii noştri de la Vaslui, Călugăreni, Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz apoi cei din temniţele şi lagărele comuniste de la Aiud, Piteşti, Gherla, Târgu Ocna , Jilava, Canal.) şi mulţi alţii care s-au jertfit pentru neam şi ţara românească şi eroii de la revoluţie : Timişoara, Bucureşti (1989-1990) şi să zicem şi coi ca ei : « Pe aici nu se trece !» « Murim şi vom fi liberi » « Cu noi este Dumnezeu ».

    Cuvântul ROMÂN înseamnă :
    - a-ţi păsa de necazul, suferinţa aproapelui ;
    - a ajuta pe cel lipsit ;
    - a sprijini şi de a mângâia pe cel supărat;
    - a sări în ajutorul tuturor ;
    - a învăţa pe cel neştiutor ;
    - a păstra credinţa cea care ne-a transmis-o strămoşii şi
    bunicii noştri ;
    - a păstra ţara , tradiţia , obiceiurile, datinele române;
    - adevăr, dreptate, frică de Dumnezeu;
    - a munci , de a ne osteni prin sudoarea frunţii noastre
    de a ne câştiga pâinea fără hoţii, tâlhării, smecherii
    sau alte lucruri rele şi necurate ;
    - de a ierta pe cei care ne-au tulburat ;
    - inteligent, înţelept, deştept ;
    - a asculta de Biserica Ortodoxă
    - a păstra steagul nostru tricolor care simbolizează :

     albastru- cerul cel prea luminos şi creaţia lui Dumnezeu
     galben- holdele şi bucatele ale binecuvântării Domnului Dumnezeu pe pământ
     roşu- sângele tuturor Sfinţilor, Mucenicilor, Românilor care au apărat ţara, neamul românesc şi au vărsat pe acest pământ care alţii au vrut şi încă mai vor distrugerea lor.

    Le adresez tuturor românilor de aici şi depretutindeni să fie cât mai tari în credinţă de a se trezi la realitate pentru a nu a mai fi aşa de laşi cum ne consideră statul pentru o simplă „bomboană“ pe care ne amăgesc toţi mai ales cei din parlament cu politica lor şi vă mai transmit cum spunea Sfântul Arhanghel Mihail : « Să stăm bine, Să stăm cu frică, Să luăm aminte ! » să nu primim buletinele, paşapoartele, permisele electronice şi să luptăm cu putere împotriva lor că deoarece singura scăpare este poporul român nici într-un caz Parlamentul sau Sinodul Bisericii iar Dumnezeu ne va dărui putere de a trece peste şerpi, scorpii toată puterea văzută şi nevăzută şi nu vă gândiţi voi ceea ce veţi grăi că eu prin Harul Duhului Sfânt asupra tuturor celor care ne dojenesc prin vorbe, fapte sau cuvinte rele.
    Am fost orbi, muţi surzi, şchiopi iar acum să ne trezim să vedem, să auzim să vorbim,că Hristos ne va da putere.
    Aşa să ne ajute pe noi românii pentru cele ce am scris, să luptăm cu vitejie, chiar cu preţul vieţii.

    SALVAŢI ROMÂNIA, BISERICA, NEAMUL, TRADIŢIA şi JOS IMPLANTAREA CIPURILOR.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Excelente interventiile si judecatile facute ! Ma bucur pentru o atitudine pertinent crestina !! Dar ce facem cu animalele ??

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni buni de pretutindeni , ceea ce se vrea să se facă acum în România, dictatura mondială prin controlul – direcţionarea minţilor prin CIP-urile din actele biometrice, se va extinde peste tot în lume. Deja în SUA este în curs acest proces. Nu va scăpa nici China, Japonia, Rusia, nici celelalte continente ale Americii, Asia, Africa, Australia. De aceea este nevoie pe plan mondial să ne opunem lor şi celor care ne îmbie cu ele. Prin aceste acte biometrice, până la implantul CIP-ului în om, nu vom mai fi liberi ci o turmă condusă de evreime şi uneltele lor. Unii zic – ce putem face noi, suntem prea mici. Greşit! Buturuga mică răstoarnă carul mare este o vorbă în popor, la români. Cine este mai mic decât un copil între oameni? Dar lacrimile unui copil sunt cea mai teribilă armă de neînvins, la fel, lacrimile unei mame sau ale unei bunice. Cu acestea vom învinge pentru că va interveni Dumnezeu.
    Să nu ne lăsăm. Dumnezeu şi Maica Domnului sunt cu noi.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Către toţi preoţii din mănăstiri şi parohii.

    Prea cuvioşi şi prea cucernici duhovnici şi preoţi, deja I.P.S. Bartolomeu dimpreună cu toţi episcopii de sub jurisdicţia Sa au luat poziţie împotriva actelor biometrice
    (cu CIP-uri). Chiar dacă ceilalţi episcopi nu vor fi de acord Duhul Sfânt a găsit în Sfântul Sinod unii care să mărturisească Adevărul. Aşadar, prindeţi curaj şi îndemnaţi poporul să se ferească de această ispită. Vă aşteptăm împreună cu credincioşii pe care îi păstoriţi la Bucureşti în faţa Patriarhiei şi a Parlamentului Miercuri 25 februarie 2009.
    Cu noi este Dumnezeu.
    Semnează un grup de români dreptcredincioşi.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    „ROMÂNI şi toate popoarele iubitoare de libertate!” Dumnezeu este cu noi, deja o parte din arhierei(I.P.S. Bartolomeu dimpreună cu toţi arhiereii Ardealului), o parte din parlamentari, cea mai mare parte din preoţi, călugări, maici ,mireni şi chiar o parte din S.R.I. sunt de partea Adevărului Hristos. Dumnezeu lucrează! Trebuie să ştiţi că în spatele acestui sistem dictatorial, nemaiîntâlnit până acum pe pământ, adică să fie supravegheat – direcţionat până şi comportamentul oamenilor de pretutindeni stau evreii sionişti şi uneltele lor masonii. Pe aceştia noi trebuie să-i alungăm din ţară( şi din toate statele să meargă în Israelul lor) ,pentru că ei îi şantajează şi-i cumpără pe arhiereii şi pe politicienii de pretutindeni. Nu vedeţi câtă viclenie şi perfidie au evreii: în toată lumea au introdus ca dogmă drepturile minorităţilor, toleranţa de toate soiurile, conduc popoarele din umbră, înăbuşă din faşă orice lucrare proprie a naţiunilor. Însă ei atacă şi nimicesc Palestina, Irakul, Israelul…., orice dorinţă firească de libertate a popoarelor. Şi fără să dea seama nimănui. Toate statele de pe glob l-au adus la caracter laic.Tot ce se întâmplă acum la noi şi în lume este plănuit de acum 150 de ani în Protocoalele Înţelepţilor Sionului. Români şi toate neamurile treziţi-vă. Jos U.E. Jos CIP-urile, jos evreimea sionistă.
    România afară din U.E! Sus toate popoarele iubitoare de libertate. SUS ROMÂNIA creştină! Ne vedem Miercuri 25 februarie 2009 la Patriarhie şi Parlament. Cu noi este Dumnezeu!

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt 100 % poate infinit la suta impotriva acestora cipuri, pasapoarte cu cipuri bacnote, implant cu cip si alte lucruri, toate aceste lucuri se fac pt a controla omul de la a la z, si daca noi nu vom face nimik, macar noi generatia tanara, cei de la 20 de ani in sus si nu numai, se va ajunge rau de tot, prin intermediul internetului putem transmite lumi intregi acest mesaj sa spuna nu cipurilor, si putem chiar schimba ceva, ideea e sa facem ceva, exista petitii online pe care le putem semna, haideti sa alertam prin mailuri caeva televiziuni, ziare, posturi de radio si to ce inseamna mass media, si cel mai bun pas ar fi sa strangem semnaturi cat mai multe din fiecare oras sat comuna si sa ne opunem impotriva acestei legii cu pasapoartele, daca avem destule semnaturii putem schimba aceasta lege.o putem distruge
    Haideti sa nu mai stam cu mainile in san!!!

    http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html

    Aici este petitia trimitetio la cat mai multe persoane pe situri pe bloguri oriunde

    SI cei care se ocupa cu adevarat sa emita formulare pe care sa le dea in fiecare oras si apoi sa mergem pe strada sa strangem semnaturi

    Faceti ceva!!!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aceasta criza financiara Dumnezeu a dat-o asta e un semn de la Dumnezeu
    ca EL este aproape sa apare pe nori cerului Pocaiti-va oamenilor ca Dumnezeu e aproape. Nu va lasati luat de diavol nu folositi Microcipul ca e
    de la diavol indepartati-va de 666

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vrem sa stiti ca odata cu introducerea obligatorie a actelor de identitate cu cip si stocarea
    scanului ochilor nostri (irisul) si a amprentarii noastre a tuturor romanilor
    ,incepe sfarsitul total.

    Romanii sunt un popor trist si resemnat de infractori?
    Adica nu s-a permis pentru lagarele de tigani din Italia, insa amprentam si scanam ochii tuturor romanilor?

    Nici macar Hitler si Stalin nu au avut curajul de a considera ca toti oamenii sunt criminali
    si infractori, nicaieri in lume nu mai exista asa ceva obligatoriu, sa dai scanul ochilor
    si amprentele tale statului, sa fie stocate in sisteme extrem de usor de sparte
    de orice hacker incepator.

    Pe viitor, oricine are interesul poate sa insceneze oricui orice crima, pentru ca amprentele noastre ale tuturor

    romanilor vor fi domeniu public, oricand la dispozitia oricarui din sistemul politienesc si a oricarui
    om care se pricepe un pic la informatica.

    Nu i-a placut la un politisit de tine, iti baga amprentele direct la locul crimei si esti bagat
    la puscarie pe viata, fara discutii.

    Marea masa a oamenilor nici macar nu stie ce inseamna "pasaport biometric".
    De asta ar fi esential sa li se explice clar oamenilor, sa spuneti la televizor, ca potrivit legii,

    toate noile acte de identitate ale noastre ale tuturor, vor contine 4 degete amprentate
    si scanarea ochilor nostrii (a irisului), care vor deveni date publice, in baze de date pe calculatoare.

    Ce parere aveti?

    Ce putem face?

    Stii ca in Grecia si in Serbia au fost milioane de oameni care au protestat si au oprit aceasta lege
    care transforma oamenii in sclavi totali?

    Cu respect
    Daniel
    Director Imperium Print

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In primul clip, nu cred ca toata lumea care intra acolo avea implantat cipurilor RFID! Si in al doilea bancnotele au un fir metalic,care,bagat intr-un cuptor cu microunde,normal k ace scantei! I-a baga-ti voi o farfurie din metal in cuptorul cu microunde sa vedeti qm face! Numai bine!

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am bagat. Imi incalzesc mancarea in cratitza de metal. Pana acum nu a explodat. Dimpotiva, functioneaza foarte bine. Ar trebui sa fii mai ´´deschis´´ si sa vezi realitatea si ca ceea ce scrie in Biblie se adevereste. Din pacate sunt prea putini cei care pot sa ia o atitudine definitiva impotriva acestei situatii. Numai Bine, si Dumnezeu sa aiba mila de noi.
    PS: De ce imi explodeaza 3 bilete de 10 euro in exact acelasi loc, iar cele e 5 sau de 20 nu explodeaza? Explain that!

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A fi crestin-ortodox inseamna sa fii rastignit pe cruce!Doamne ajuta-ne,pentru rugaciunile Sfintilor Mucenici sa putem rezista prigoanei antihristice!

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    aline noapte buna !daca tie iti place sa fii urmarit pentru ca esti corect,treaba ta ,numai ca ceilalti ca mine care mai calcam in stachini nu vrem sa fim urmariti,lasa ne pe noi si tu pana o sa fii urmarit du te la politie zilnic si da cu subsemnatul tot ce faci zilnic ca noi nu ne suparam pe tine asa ca si tu nu te supara pe noi,dar asta cu supravegherea nu e o masura crestina si d aia nu o vrem noi ca asa santem noi crestinii :nu vrem decat ce vrea Dumnezeu si Dumnezeu nu vrea ca unii oameni antihristi sa supravegheze pe crestini pentru ca scopurile antihristilor e clar,iar tu nu te mai baga ca musca in spatele calului

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    toti va dati cu parerea despre cipuri daca ma uit la ultima data postata ca vad ca deja de 1 an jumate numai comenteaza nimeni nimic ce sa intamplat sa oprit productia cipurilor sau sau terminat povestile pt curiosi

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Buna seara,ma numesc Alex si vreau sa va intreb,daca am permis de conducere cu codul de bare pe el,m-am lepadat de Hristos? In Apocalipsa scrie ca cei care accepta semnul pe mana dreapta sau pe frunte se leapada !:( Permisul de conducere este doar un pas?:( Va rog,dati-mi un raspuns! Multumesc ! Doamne Ajuta!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Alex
      Putem zice ca ai facut un pas spre lepadare. Daca constiinta ta zice ca nu-i bine, atunci ar trebui sa renunti la el, ca sa nu cazi in deznadejde mai tarziu.
      Mergi si tu la Petru Voda si vezi ce zice P Justin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*