Societăţile care acceptă homosexualitatea, au mai mare parte de ea

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

paul-cameronDr. Paul Cameron: “Societăţile care acceptă homosexualitatea, au mai mare parte de ea, iar acele unde ea este dezaprobată şi pedepsită, se confruntă cu acest fenomen cu mult mai puţin”

Dr. Paul Cameron

Total, 7,8% din femei şi 12% din bărbaţi au afirmat că au fost incitaţi homosexual într-un moment al vieţii. 59% de femei care au fost provocate homosexual o dată şi 51% de bărbaţi provocaţi homosexual o dată – erau la moment heterorsexuali.

Unde este “inevitabilitatea biologică” sau “imuabilitatea” în aceste lucruri? Dovada sugerează că oamenii îşi pot schimba gusturile lor sexuale. Un sondaj a 50 de soţii, care nu au avut experienţe sau interese homosexuale pînă la vîrsta de 30 de ani, a demonstrat, că ele au început a se crede bisexuale, după ce au fost impuse de soţi să participe în acte ca şi parte a “întoarcerii” (cînd cei căsătoriţi se schimbă cu partenerii). Aceste descoperiri răstoarnă serios afirmaţia, precum că orientarea sexuală este predeterminată înainte sau după naştere sau chiar este permanent fixată la vîrsta matură.

Ce este în Primejdie?

Păstrînd în minte cele scrise mai sus, gîndiţi-vă la societatea noastră în lumina editorialului dintr-o revistă naţională a gay-lor, “The Advocate”(“Apărătorul”): “Sunt furios şi mai mult pe stereotipul vechi că mişcarea noastră pentru acceptarea publică nu a crescut şi nu va creşte numărul de gay şi lesbiene în lume. “Sunt mai mulţi de ai noştri decît obişnuiau să fie”, a scris istoricul John D’Elmilio . Crezînd cu siguranţă în această afirmaţie, eu am vrut să…susţin moralitatea de a învăţa pe copii că a fi gay – este OK…”

Mişcarea gay-lor creşte, deşi e demonstrat că afirmaţiile de tipul “născut gay”, “homosexualitatea este firea persoanei şi nu alegerea ei” sînt doar o perdea de fum pentru cei ce aleg desfrîul. Cu adevărat, tineretul este deseori atras de rebeliune şi senzaţie. Dacă orientarea sexuală este o chestiune de alegere (la fel ca şi folosirea drogurilor), ne putem aştepta ca mai mulţi din tineretul nostru să încerce homosexualitatea pe măsura ce ea este tolerată şi încurajată.

Cînd au fost întrebaţi 1.700 de homosexuali, în anii ’40, cum “au ajuns să fie aşa”, numai 9% au afirmat că “s-au născut gay”. Peste 30 de ani, în 1970, un procentaj similar a fost înregistrat pentru un număr de doar 979 gay, în San Francisco. Iar în 1983, după ce mişcarea pentru drepturile gay-lor a început să politizeze problema despre originea homosexualităţii, deja 35% dintr-un sondaj de numai 147 de gay au spus că ei “s-au născut astfel”.

Să credem că acei care comit adulter, molestează copii sau practică homosexualitatea, sînt “născuţi” cu influenţe biologice neobişnuite? Dar nu există nici o dovadă puternică pentru aceasta! De fapt, se pare că participarea la astfel de activităţi (la fel ca şi abuzul de droguri sau un alt comportament similar) este o combinare a dorinţei şi oportunităţii. Nu contează cum astfel de dorinţe apar, membrii societăţii, într-o măsură egală, trebuie să-şi controleze comportamentul său fără a-i pune pe alţii în pericol.

Societăţile care acceptă homosexualitatea au mai mare parte de ea, iar acele unde ea este dezaprobată şi pedepsită, se confruntă cu acest fenomen cu mult mai puţin.

Autor Dr.Paul Cameron (SUA) | Sursa : Moldova noastră

One comment

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Inchisoarea Pitesti si dintre noile experimente Pitesti globale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*