O nouă victimă Gardasil : o fetiţă a rămas paralizată

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

gardasil-2-copyAshleigh Cave, o elevă de 12 ani din Anglia, a paralizat de la mijloc în jos după ce a fost injectată cu vaccinul HPV, titrează publicaţia brita­nică DailyMail. Stările de rău ale fetiţei au apărut la doar o jumătate de oră de la admi­nistrarea vaccinului împo­triva cancerului de col uterin, copilul acu­zând dureri de cap şi o sta­re generală proastă. Sănă­ta­tea fetiţei a continuat să se dete­rioreze, ajungând într-un colaps sever în următoarele zile de la vaccinare. Imunizarea a fost făcută la Liceul Catolic Maricourt, din Liverpool. O săptămână mai târziu, Ashleigh a fost internată în spital, deoarece şi-a pierdut în totalitate puterea de a-şi mai folosi picioarele. Două luni mai târziu, starea acesteia nu a înregistrat nici un fel de ameliorare.

Mama fetiţei, Cherzl Cave, în vârstă de 37 de ani, a acuzat vaccinul împotriva virusului papilloma de îmbolnăvirea fiicei sale. „Nu pot spune cu certitudine că afecţiunea fetei reprezintă o reac­ţie patologică a organismului la vaccin”, a precizat pediatrul de la spitalul în care a fost internată fetiţa, dr.Andrew Curran. Agenţia de Reglementare a produselor medicale şi de îngrijire a sănătăţii din Marea Britanie a fost noti­ficată în acest caz, urmând a se determina legătura dintre vaccin şi paralizia fetiţei de 12 ani. Potrivit DailyMail, în Statele Unite, vaccinarea HPV a provocat serioase efecte adverse în rîndul tinerelor imunizate, printre aces­tea fiind şi 30 de decese, dar şi paralizii. Autorităţile americane au spus însă că nu există dovezi că vaccinul HPV ar fi provocat aceste reacţii.

În România, 70% dintre părinţi au refuzat vaccinarea

Campania de vaccinare HPV a fetiţelor de clasa a IV-a, demarată în România, are ca obiectiv imunizarea a peste 100.000 de eleve. Potrivit raportării autorităţilor judeţene de sănătate publică, doar 15.600 de fetiţe au fost vaccinate, rata refuzului părinţilor fiind de circa 70%. Conducerea Ministerului Sănătăţii a acuzat „campania agresivă de dezinformare practicată de o parte din mass-media”, susţinând că „părinţii au început să înţeleagă că vaccinarea este în interesul copiilor”.

Totodată, ministrul Nicolăescu a anunţat că autorităţile vor desfăşura în continuare campanii de informare a părinţilor despre „beneficiile” vaccinului HPV. „Ministerul Sănă­tăţii Publice reaminteşte că vaccinarea anti-HPV nu este obligatorie şi că , în continuare, se va baza pe iniţiativa medicilor de a informa corect şi profesionist opinia publică pentru ca părinţii fetiţelor de clasa a IV a să ia decizia firească – vaccinarea împotriva virusului HPV. În ceea ce priveşte fetiţele care nu au fost vaccinate ca urmare a refuzului părinţilor, Ministerul Sănătăţii Publice precizează că, în cazul revenirii asupra deciziei, părinţii pot solicita vaccinarea la viitoarea campanie în care va fi inclusă cohorta de fetiţe care este acum în clasa a III-a. În acest fel se vor păstra calendarele anuale de vaccinare”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

sursa : Gandul

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu stiu cat costa o doza de vaccin. Dar 100 000 de doze, cat au fost achizitionate, au scos cu siguranta din fondurile MS destui bani. Si asta in timp ce TOATE spitalele din R nu au nimic din ce ar trebui in mod uzual. Medicamente, materiale, salarii. Se taie din veniturile personalului pentru a se mai lungi functionarea spitalelor si in aceste conditii.
    Dozele de vaccin vor expira si se vor arunca.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cauza primara a acestui tip de cancer, HPV se gaseste in secretia urat mirositoare din preputul barbatului care se indeparteaza prin spalare cu apa si sapun inainte de contactul sexual. Dovada consta in faptul ca la popoarele semitice (evreii si arabii) care practica circumcizia rituala (indepartarea chirurgicala a preputului si in acest fel si a producerii acelei secretii), rata de cancer de col uterin este extrem de mica, aproape inexistenta, fapt care, oricum, nu l-ati fi aflat de la producatorii acestui vaccin al caror interes e nu sanatatea noastra ci vanzarea vaccinurilor. Arabii oricum au tot felul de bai rituale si spalari de acest gen. Cand lucram cu ei pe santier, am observat pe langa toalete o multime de sticle de apa si intrebandu-i, mi-au explicat ca in religia lor higiena corporala e ceva foarte important si as spune eu, practic datorita caldurii. Ei nu folosesc numai hartia higienica, cum facem multi dintre noi, romanii, care nu avem bideu, ci si apa cu care indeparteaza necuratia trupului inainte de rugaciunile ce la fac de 6 ori pe zi. Ei nu beau apa din cana cu care a baut un crestin ortodox, mancator de carne de porc, deoarece s-ar spurca, fiindu-le interzisa consumarea acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*