Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

E vremea colindelor… orasul e impodobit ca un pom de iarna… instalatii luminoase ce concureaza cu cele din orasele mari ale Europei Unite, anunta ca un eveniment se va intampla destul de curand…  oare ce sa fie ? cine va veni anul acesta ? Raspunsul il putem gasi in doua variante : cel purtat din cuget in cuget de catre binevestitorii Nasterii Domnului prin colindele traditionale ale neamului stramosesc si cel AFISAT cu grandomanie si nonsalanta de catre slujitorii imparatului acestei lumi, Satana. Si lumea trece nepasatoare, prinsa in grijele acestei societati, afectata de crize si  de febra mega-cumparaturilor ce au loc in fiecare an in preajma Craciunului… Se intampla in Iasi, la numai 200 de metri de Catedrala Mitropolitana, unde Sfanta Ocrotitoare a Moldovei si a intregii Romanii, PreaCuvioasa Maica noastra, Sfanta Parascheva, vegheaza si se roaga pentru iertarea faradelegilor noastre. E groaznic sa-ti dai seama cum ne sfideaza acesti vrajmasi ai lui Dumnezeu si cum ne calca in picioare simtamintele cele mai de pret ce dainuiesc doar in cadrul Ortodoxiei, ultima reduta ce-si imagineaza ei ca va fi desfiintata conform planurilor lor.

Oameni buni, trebuie sa luam ATITUDINE !!! Nu ne putem lasa la nesfarsit in mainile acestor papusari care ne dicteaza ce sa vedem, ce sa cumparam, ce sa FIM !!! Nu este posibil, ca stiind ca acest insemn odios este simbol satanist si sfidator afisat la cea mai mare inaltime din Iasi, noi sa ne vedem mai departe de amarul trai la care suntem adusi, dar nu din lipsa celor lumesti, ci prin lasitatea de a nu marturisi DREAPTA CREDINTA. Aceasta lancezeala si sforaitoare traire chiar in sanul Bisericii este dezgustatoare pentru Dumnezeu. “O, de ai fi rece sau fierbinte! Astfel, fiindcă eşti căldicelnici fierbinte, nici rece – am să te vărs din gura Mea”(Apoc.3,15-16). Biserica inseamna fiecare dintre noi. Toti cei botezati suntem madulare, active sau amortite,  ale aceluiasi trup, Biserica. Oare vrem sa mergem asa fara nici o opunere pana la a ni se pune pecetea lui antihrist pe frunte si pe mana ?!!? Suntem anihilati chiar de tot ? Ne este frica sau rusine ca vom fi considerati nebuni, ne este rusine cu Hristos ?!  Trebuie sa tinem si la drepturile noastre si ale copiilor nostri !!! Nu mai putem accepta atat de usor tot ce ni se serveste pe tava de catre intunecatii acestui secol apocaliptic.

Unde este verticalitatea noastra de crestin-dreptslavitor ? In acest sens suntem datori ca fiecare, acolo unde se afla in viata de zi cu zi, sa fim mai cu bagare de seama, caci aceste lucruri nu sunt atat de banale precum ni se par noua. Asta si datorita imaginii si formei in care ne sunt servite si cu ocazii folosite drept paravan (gen Nasterea Domnului, Sfintele Paste)… Aceste simboluri, forme si reprezentari poarta cu ele si duhul celui ce ii sunt inchinate… Pe unele dintre ele le regasim si in istoria si religia noastra. Dar ni le-au FURAT, le-au DENATURAT, le-au PERVERTIT spre a crea o confuzie totala si a pacali lumea, ori cu gandul ca de fapt sunt de bine, o data ce apar si in bisericile noastre ori cu gandul de a obisnui cu ele, incetul cu incetul, spre a le fi mai usor lucrarea lor finala, PECETLUIREA cu cipul  lui antihrist.

Imaginile vorbesc de la sine si se intampla sub ochii nostri si prin lucrul mainilor noastre. Ori nu stim, ori nu dam importanta, dar noi suntem cei care montam aceste monstruozitati, animati uneori de sentimente alese nestiind ca facem planul satanic al celor ce-l urasc pe Hristos. Sa citim ce ne spun Sfintii Parinti in proorociile lor despre vremurile din urma, sa ne insotim cu exemplul lor de atitutine, cand a fost momentul de a marturisi pe Hristos. Avem dreptul de a refuza tot ce vor ei sa ne oblige a face : sa refuzam noile permise de conducere, securizate prin coduri  ce dau acces la date personale, legate si de sanatate (proiect deja pilot in judetul Teleorman), sa refuzam a face, chiar la serviciu, lucrari ce suntem constienti ca sunt blasfemiatoare la adresa credintei noastre. AVEM aceste drepturi, inca asigurate prin legile statului. DIN CONSIDERENTE RELIGIOASE putem refuza fara nici o problema, ceea ce nu este in acord cu predania Sfintilor Parinti. Sa nu ne temem, caci Dumnezeu nu ne va lasa, ci dimpotriva va randui astfel, ca noi sa ne putem asigura traiul fara a ne face partasi la batjocorirea celor Sfinte. CURAJ !!! “Indrazniti, Eu am biruit lumea” (Ioan,16;33). NADEJDEA in Domnul si in acoperamantul Maicii Sale, cea grabnic ajutatoare. Avem Sfintii de partea noastra oameni buni. Toti vrajmasii potrivnici se vor sfarama de zidul Ortodoxiei, dar ramaneti in ea, incununati-va cu fapte bune si prindeti curaj in a-L marturisi pe Hristos, caci aceasta a fost porunca Sa : “Mergând învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tătălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh” (Matei, 28, 19)

Sa revenim la datinile satului romanesc, ale preabunilor nostri stramosi si sa dam Slava ce i se cuvine Sfintei Treimi, preacinstirea Maicii Domnului si cinstirea Sfintilor ai lui Dumnezeu in aceste momente de Sarbatoare Crestina, de bucurie a toata lumea caci Mantuitorul neamului omenesc a luat chip de om si ne-a dat noua viata cea vesnica, in vecii vecilor. AMIN.

cimg9421

Hotel Unirea, Piata Unirii din Iasi

cimg9423

Simbol satanist in vazul tuturor

baphosimb

Simbol satanist

tb_240_338092_0806_s

caveira_pentagrama

052406c5ccdf208fd3514481c26ce73e-e96c3851333a3bef09373cc85240b777

simboluri_1_pentagramavrajitoare

NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR !!! SA LUAM AMINTE !