VIDEO: Cine primește buletinul cu cip, pierde Harul? Atunci, cum se săvârșesc Tainele la preoții ce au documente biometrice?

de Saccsiv

Iata transcriptul primei parti a inregistrarii de mai sus:

Parinte, dar iata de exemplu cand omul primeste toate aceste numere, pasapoarte, pierde harul?

Asa cum la botez odata cu primirea numelui de crestin, primim har, asa si odata cu renuntarea la nume si acceptarea numerelor se pierde harul.

Dar daca este preot, se ia harul de la preot?

Dar prin ce se deosebeste harul preotesc? Daca a luat cnp-ul, numarul, pasaportul e acelasi lucru. Harul pleaca.

Atunci cum vine asta? Toata Rusia, toata duhovnicimea a luat numerele, inseamna ca nu se mai savarsesc tainele?

Tainele poate ca se savarsesc, le savarseste Domnul. Duhul Sfant le savarseste prin preoti. De aceea chiar daca preotul a primit numarul, atunci Dumnezeu, prin ingerii care stau langa altar savarseste taina euharistiei. Si credinciosii care vin la biserica se impartasesc cu trupul si sangele lui Hristos.

Mie mi-e teama sa-mi dau cu presupusul despre Har in chestiunea buletinelor biometrice. Mi-e suficient sa nu-l am. Aidoma in chestiunea Sinodului din Creta:

Eu merg pe linia Sfantului Maxim Marturisitorul, adica mi-e suficienta intreruperea pomenirii Ierarhului cretan.

Dar acest video era al patrulea din seria pe care deja am inceput s-o postez:

Video (Partea 1): CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare …

Video (Partea 2): CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare …

Video (Partea 3): CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare …

Asa ca nu aveam cum sa fac pe desteptul si sa sar peste aceasta inregistrare, cu atat mai mult cu cat nu este singurul preot sau mirean ce are o astfel de parere.

Un lucru este sigur. La un moment dat se va pierde Harul. Poate dupa aparitia documentului unic (toate in unul: si buletin si card de sanatate si card bancar, etc.) si disparitia banilor cash. Poate dupa generalizarea cipului implantat sau a altui dracism de genul tatuajului electronic. Dar nu exclud nici ca acest moment sa fi venit deja, doar spun ca nu stiu. Asta daca vorbim doar despre cip. Insa stapanirea antihristica se va sustine si pe un al doilea stalp, ce se edifica si el de zor acum: ecumenismul total. Deci multa vreme nu mai este pana cand nu vor mai fi nici macar cele ce le explica preotul de mai sus referitor la savarsirea Tainelor. Caci iata de exemplu ce ne avertiza Sfantul Lavrentie de Cernigov:

Bisericile vor fi deschise, dar creştinul ortodox (trăitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele să se roage, căci în ele nu se va mai aduce jertfa fără de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toată „adunarea satanică”.

Adica, indiferent de orice discutie despre Har, e deja rau si va fi cumplit. Asadar, sa nu mai acceptam absolut nimic din documentele cu cip ce ni le vor oferi de acum incolo si sa ne straduim sa renuntam la cele ce, din diverse motive, deja le-am luat.

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*