Holocau$tul – începutul dictaturii minorităților. Părintele Justin Pârvu: În România nu a fost holocaust!

Related image

Vedem cum de mai bine de jumătate de secol umanitatea este șantajată de cea mai periculoasă doctrină politică, ce sugrumă orice ideal național, spiritual și de libertate a exprimării. Este de ajuns să citezi dintr-un mare poet național, de ex. Radu Gyr, că îți sar în cap ONG-urile sioniste finanțate via Tel Aviv. Apoi, ca să nu-ți pierzi locul, din guvern, parlament, serviciu etc. trebuie să-ți faci mea culpa, să-ți torni cenușă în cap și deja ești gata pentru o îndoctrinare ideologică la muzeul holocaustului de la Ierusalim, cu nume sugestiv Yad Vashem, unde ți se impune istoria politic corectă ți unde trebuie să aduci jertfă idolească cu cipilica pe cap. Întors acasă trebuie să dai roade și să lovești în valorile neamului românesc, care au plătit cu viața datorită regimului comunist adus de bolșevicii evrei pe tancurile rusești.

Acest tip de ideologie este exemplu pentru doctrinele altor minorități ce-și impun, majoritații unde trăiesc, ideile imorale, necreștine, anti-românești precum comunitatea lgbt, reprezentanții politici ai comunității maghiare – UDMR ș.a. Este noua dictatură ce subjugă multe națiuni – dictatura MINORITĂȚII. Peste tot în lume, minoritatea evreiască trăiește prin bau-baul creat de holocaust, și anume anti-semitismul, fiind prima acuză invocată în caz că un evreu nu este angajat, promovat, premiat etc., neluându-se în seamă criterii obiective precum specializarea, eficiența, conduita etc. Identic ești acuzat de xenofobie, rasism, homofobie etc. dacă refuzi să accepți anormalul, imoralul ca mod de viață în propria țară.

Nu neagă nimeni crimele asupra cetățenilor evrei, atât cât au existat în realitate, însă trebuie clar spus cine le-a făcut cu adevărat și la comanda cui. În România lucrurile au stat cam așa:

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.rense.com/general81/auch.htm
    Inventarea unui eveniment scripturistic mozaic de catre khazari.
    Khazarii nu sint nici evrei, nici iudei - nu sint de neam semitic si nici nu provin din iudeea.
    Sint insa priceputi la deghizari - furt de identittate si sint talmudistyi babilonieni mascati drept "mozaici", adica practicanti ai cultului lu Moise, de ochii lumii.
    Daca e vorba de vreo 20-0 de mii de khazari care au murit IN TIMPUL RAZBOIULUI, nu la... Oswiecim, Birchenau, Dachau... etc., sa comparam cu vreo 800 de mii de romani care au fost omorati in timpul celui de-al doilea razboi mondial iar cei asasinati de sovietici sub comanda khazara sint oricum mai multi.
    Unde este "holocaust" se stie - a "lor" impotriva neamului romanesc.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Mai era unul wc-iesel care latra că proasta la luna că România a ucis, a ucis, a ucis, dar numai că acea zonă se afla sub ocupație hortistilor, căci în urma dictatului de la Viena Ardealul de Nord fiind cedat Ungariei, inclusiv Maramureș, ba mai mult acest wc-iesel era un escroc

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ei, si pana la urma au existat evrei omorati de legionari sau nu? Ce parere aveti de Nicolae Iorga cel de pe bancnota de un leu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*