SERVICIILE SECRETE și ȘANTAJUL plănuit în CRETA

Încă de la sfârșitul anului 2016 au respirat câteva detalii din culisele falsului sinod din Creta. Mai mulți apropiați ai ierarhilor români au lăsat să se înțeleagă în predici, conferințe, interviuri că integritatea teritorială a României a fost pusă în pericol. Mai exact, dacă ierarhii români nu ar fi acceptat documentele finale prin semnătură, ar fi urmat desființarea Patriarhiei Române și implicit dezintegrarea României. Acest “șantaj” i-ar fi determinat pe ierarhii români să cedeze, chiar dacă au dus “lupte grele” cu Zizoulas și Bartolomeu de Istanbul, cerând rugăciuni fraților români din țară și nu numai (conform unui SMS trimis de Teofan Savu, episcopului Longhin Jar). Și au capitulat până la urmă, semnând actele trădării Bisericii și sfâșiind Cămașa lui Hristos. Dar la întoarcerea în România s-au afișat ca mărturisitori și pe deplin mulțumiți că mai mult nu se putea. Așa au potolit pe anti-ecumeniștii naivi, lansând zvonul securistic, că de fapt au salvat integritatea statului român. Asta a prins la preoți precum Amfilohie Brânză, la cei din gruparea Puric, Capsali, homeopatul Pavel Chirilă, Marian Munteanu, care au început să-i ridice în slăvi pe ierarhii români: Biserica Ortodoxă Română și-a făcut datoria față de ortodoxie. Biserica Ortodoxă Română este cam singura instituție care a mai rămas în picioare din …România. Apoi au continuat să și explice de ce ierarhii români și-au făcut datoria, propagând zvonul securistic “SE VREA O “PRIMAVARĂ” A ORTODOXIEI” (revista FAMILIA ORTODOXĂ), cât și pe activenews: Dreapta dezbisericită. Virgiliu Gheorghe spunea:

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da exact asa a facut si Constantin Paleologul in 1453,a tradat Ortodoxia crezand ca Papa ii va salva Imparatia lumeasca,se vede si acum cum sa terminat,daca Tara Noastra se va destrama,vinovatii vor fi in fata lui Dumnezeu,prima Ierarhii Tradatori si Clerul,iar apoi Mirenii,Rusine IUDELOR!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.evz.ro/amprentele-copiilor-pe-un-buletin-cu-cip-unic.html

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai avem exemplul Constantinopolului care datorita combinației acelor așa zisilor ,, părinți" ce au slujit împreună cu papistasi DUMNEZEU a îngăduit căderea acestuia, ft posibil că România să urmeze exemplul Constantinopolului datorita ,,ierarhiei" b.o.r, de luat in calcul și c.v.- urile acestora, care multi dintre ei fiind informatori ai securității fiind și șantajați, iar de frica sau conformat, aici fiind doar o părere personală a mea, de unde de aici se explica și ceea ce se petrece cu Teodosie de la malul mării, că o dau din una in alta

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai baieti...Voi in principiu sunteti bine intentionati dar eu tot nu inteleg ce o dati inainte ci " traiasca legiunea si capitanul"...Adica faceti toata parada asta fara sens , de vorbe goale, pe care daca ar vedea-o probabil ca s-ar rasuci in mormant Capitanul.
    Pai ia incercati voi , vitejilor, sa zicem ipotetic, sa-i explicati Capitanului: cum se face ca in Romania in care traiti voi acum, un roman munceste pe branci 30 ca sa achite o rata la banca sa-si cumpere un amarat de apartament la bloc ( max. 2 camere stil garsoniera mai mare...) in vreme ce arabii si chinezii isi fac vile de sute de mii de euro si conduc bolizi de zeci de mii de euro dupa numai un an doi de trebaluit prin Romania? Pai sa va arat eu vila langa vila langa vila construita pe teren de patrimoniu( deci fara posiobilitate de aprobare legala) de catre niste habibi grasi si agresivi care au taiat pomii ca sa-si faca casoaie? Traiasca legiunea???? Pentru ce, ma rog? Asa, de dragul istoriei? Bine, atunci: traiasca Decebal, Dromichetes, Vlad Tepes si Iancu de Hunedoara!! Ca de aia s-au luptat mii de ani pe aci: ca sa vina harapa si ciuciunghezu din fundu Asiei sa traiasca ca un rege iar noi, sa le fim salahori in propria tara...Dar nu-i nimic, totul este rezolvat, avem sange in instalatie, mai scriem pe net, mai strigam despre Capitan, mai bem o bere...In acest timp, ne stergem ca popor si murim din istorie...Dar nu e nimic tragic, atata vreme cat , nu-i asa, vor trai legiunea si capitanul... Bai, pai ala era barbat adevarat, nu mamaliga, trecea la fapte, facea ceva...Generatia asta parca este o adunatura de domnisoare ofensate...Vai, vai, vai...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Martirii si eroii neamului trebuie cinstiti! Sunt unii care nu-i inghit, asa ca ne scutim de prezenta lor la comentarii.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rusine episcopilor. si. preotiilor. ce. mint. poporul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*