Sinodul tâlhăresc:

Vulpoiul Teofan îl întoarce pe părintele Simeon să accepte hotărârile din Creta

Cu adevărat acest pseudo-ierarh este cel mai periculos dintre toți, căci datorită vicleniei cu care-și afișează falsa smerenie și evlavie, induce în eroare chiar și pe bătrânii duhovnici, care mai mult dintr-o frică de blestemele arhierești se retrag de pe poziția de luptă și smerit își văd de bătrânețile lor, în așteptarea trecerii la Domnul.

7 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si gandestete ca acest șarpe îl va succeda pe danutz la tron,

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Exzista profetie clara ca urmatorul Patriarh va uni Biserica Ortodoxa cu Biserica Catolica. Pentru ca sinodalitatea in mod normal se face dupa evenimentul petrecut, madularile vii ale Trupului Lui Hristos asteapta in post si in rugaciune pana ce Duhul Sfant confirma faptul petrecut. Si atunci judecata Lui Dumnezeu nu se lasa deloc asteptata. Sinodul nu inseamna ca: cutare membru cu cutare membru voteaza si aia este decizia finala.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   nu stiam de aceasta profetie, poti te rog sa imi spui cum dau de ea / cui apartine / un link ceva ?

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Serpii s-au dus calare peste parintele, si l-au facut sa spuna ca ei, dar nu este nimic adevarat din ce spune, se vede ca e constrans de acesti viermi, SA VA FIE RUSINE, sunteti vanzatori de credinta si neam. Ce vrajeala pe eui, il intreaba pe parintele Simeon despre parintele Rafail, adik sa ii ajute sa spuna de bine de parintele si unii sa creada ca e chiar luptator antiecumenist, dar ne-am lamurit noi si cu parintele Rafail. Ce sa mai ne certam, unii cu altii, fiecare face ce vrea, cine vrea sa fie cu ecumenistii, sa fie, noi nu vrem, si nu avem nevoie de slujitori ecumenisti, nu vrem sa ajungem in iad atat de usor. Doamne ajuta si post usor la toata lumea.

 4. Apa trece, pietrele rămân.

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sfântul Andrei cel Nebun pentru Hristos spunea ca ereticii fiecărei erezii vor fi judecaţi.

  Sfântul Apostol Iuda Tadeu Ruda Domnului spunea sa ne ferim de eretici, a căror pierzare o asemăna cu cea a sodomitenilor.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  rusine,rusine,rusine,eretici,eretici,eretici!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne cat este de dureros sa vezi preoti calugari atat de invarsta si totusi atat de lasi, de fricosi... Fratilor, dragi crestini, cum e posibil sa iti fie frica de cei din sistem, de masoni, prin asta pierzand comuniunea cu Hristos, dar de viata vesnica la iad, de groaznicele chinuri VESNICE din iad nu va temeti ??? Concluzia e una, iar aici il citez pe parintele Proclu, pe care il tot auzi spunand : "e de plans" .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*