Sinodul tâlhăresc:

VIDEO – 26 decembrie 2016 – Gheron Sava Lavriotul: Cine acceptă sinodul din Creta se situează înafara Bisericii!

Despre Minciuno Sinodul din Creta. Luptele monahilor aghiorti pentru apararea Dreptei Credinte. Despre oprirea pomenirii patriarhului Bartolomoeu in Sfantul Munte. Despre parintele Arsenie Boca si exactitatitatea credintei ortodoxe. In Biserica Ortodoxa nu exista sfinti masoni si ecumenisti, cei din unele calendare sunt minciuno sfinti. Monahilor le este teama sa nu isi piarda manastirile si locurile caldute. Sa nu ne fie frica sa marturisim deschis ca suntem impotriva Creta. Ca sa mergi in Rai trebuie sa mori. Marea sansa pe care o avem sa marturisim pe Hristos in aceste momente de erezie. Manastirile au cazut in cursa banilor, iar staretii in cursa puterii si a comoditatii. Sinodul care se pregateste pentru a se condamna Ecumenismul si pseudo sinodul din Creta.

Ce se intampla daca accepti “Sinodul din Creta” ? Treziti-va!!!
“Sinodul din Creta” este credinta ta noua! El e ” Sfant si Mare” e profesiune de credinta! Nu mai faci parte din Biserica Ortodoxa, ci din “Biserica Ecumensta”! Acolo se legifereaza ecumenismul, se adopta ca fiind de importanta mare ” Declaratia de la Toronto” adica faptul ca exista ” Biserica infara Bisericii” Ceilalti nu mai sunt eretici, ci au denumirea istorica de ” biserici” ca termen tehnic…. Ce vreti mai mult sa va treziti? Sunteti in gropa pana in gat si cautati sa va linistiti constiinta ca nu s-a schimbat Crezul? Acelasi Crez neschimbat (identic cu Crezul ortodox)il au si Monofizitii egipteni(coptii) si nestorienii, dar in Crez nu e trecuta toata profesiunea de credinta, nu se scrie cum sunt firile in Hristos, nici despre faptul ca nu mai avem eretici….

3 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Circoteca la satu mare la numirea noului euroepiscop și unde au fost prezenți toți dracii, inclusiv masoni ( a se vedea prezenta lui Ioan rus mason de mason) și ce te faci că le-a cântat și Paula Seling, ferice de cei din tara Oașului cu ce euroepiscop sau pricopsit

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Mihai
   Te rog frumos sa verifici cand mai dai stiri, macar data.. Stirea cu PS Iustin e din 2014 si ne-ai indus in eroare. Iti recomandam sa nu mai urmaresti ghiveciul de pe ganduridinortodoxie care publica de-a valma, si pro-cip si pro-Creta, stiri vechi, fara discernamant.

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da este vorba despre filmarea de la satu mare alătur de acel papistasi bozgor, însă la primul link este acum recent și unde e prezenta mai toată gașca din b.o.r și chiar în prima și a treia poza poate fi zărit masonul Ioan rus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*