Sinodul tâlhăresc:

APEL UMANITAR. Cosmin are nevoie de ajutorul nostru!

Cosmin, tânărul cu tricolorul din Sfântu Gheorghe, are nevoie de ajutor. Cea mai bună prietenă a acestuia se luptă cu o recidivare de cancer.

În 2011 aceasta a fost diagnosticată cu „Sarcom cu celule clare la călcâiul stâng”. Au urmat multe tratamente și intervenții medicale. În 2015, când Eliza a împlinit 18 ani, cancerul a recidivat la plămân, diagnosticul fiind metastaze pulmonare. În România medicii nu și-au dat deloc interesul, iar situația s-a agravat, în acest moment fata având dureri foarte mari și incapacitatea de a-și folosi brațul stâng. Impreună cu familia au hotărât să meargă în Turcia la o clinică privată. Primul control costă 2500 de euro, după acest control vor urma tratamente în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Cosmin face un apel către poporul român și îi roagă pe toți românii să paricipe cu orice sumă. Haideți să ajutăm tânăra româncă din Covasna să-și recapete speranța unei vieți normale.

Conturile unde se pot face donații:

Coordonator campanie: Iosub Cosmin Teodor, Cont la Banca Transilvania: RO06BTRLRONCRT0349521201

Elizabeth Cotioraș: Cont la Banca Transilvania  RO62BTRLRONCRT0346422401

Specificații: Donație.

3 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://actualmm.ro/concert-de-anul-nou-la-catedrala-vezi-programul-evenimentului-oferit-de-primarul-ales-catalin-chereches-cu-binecuvantarea-ps-iustin-episcopul-maramuresului-si-satmarului/

 2. Stfeanescu Mihai

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Draga Cosmin,
  Imi pare rau ca sunt asa de sarac incat nu-ti pot trimite nici macar 50 de lei pentru prietena ta. Pentru care te rog sa ma ierti. In schimb pot sa-ti dau un sfat gratis din toata inima si cu toata dragostea. Ramane la alegerea ta daca vrei sa-l urmezi sau nu.
  Deci starea in care se afla prietena ta acum se datoreaza numai unui singur fapt: nici tu si nici ea nu ati inteles ca sistemul medical actual nu vindeca oameni ci ii "trateaza" in scopul de a face profit pentru toata lumea. Adica pentru personalul medical si mai ales pentru companii farmaceutice. Pot spune cu toata certitudinea ca decizia prietenei tale de a urma tratamentele prescrise de medicina oficiala in acest caz i-au ingustat foarte mult sansele de supravietuire si ceea ce este mai rau este ca vreti sa faceti rost de bani sa continuati sa mergeti inainte pe calea aceasta a pierzarii. Sunt absolut sigur ca prietena ta a fost supusa la chimioterapie sau chiar si la radioterapie dupa felul cum arata si la simptomele pe care le declari ca le are. Pentru ca aceste doua "tratamente" omoara foarte bine celulele canceroase dar in schimb mai omoara si altele sanatoase si ceea ce este mai important este ca distrug foarte bine sistemul imunitar. Acest ultim lucru va duce dupa o perioada mai mica sau mai mare la reaparitia cancerului. De data aceasta in tot organismul. Asa cum s-a intamplat si cu ea. Dar intre timp sistemul si-a scos un profit substantial si nu il prea mai intereseaza soarta pacientului pentru ca oricum nu prea mai are ce sa-i faca. Doctorii stiu foarte bine toate acestea dar nu pot sa-si pericliteze viata confortabila pentru un "looser" si sa spuna adevarul. Sau chiar mai rau se poate sa nici nu-si dea macar seama si nici sa-i intereseze toate acestea odata ce lor le merge asa "bine". Mai multi bolnavi, mai multi bani. Fiindca cei care coabiteaza mult cu pacatul patimesc un fel de intunecare a mintii provocata de lipsa harului lui Dumnezeu.
  Daca vei continua pe aceasta cale profitul sistemului va creste desigur dar in acelasi timp se va reduce exponential si durata de viata a pacientului si chiar sansele lui de supravietuire.
  Departe de mine gandul de a te descuraja, dar deja sansele de supravietuire ale prietenei tale s-au cam redus deja. Stiu cum este sa iubesti pe cineva la aceasta varsta si stiu ce dezastru sufletesc se naste in sufletul barbatului atunci cand pierde pe iubita lui dar stiu de asemenea si ce spirit de sacrificiu se naste din aceasta dragoste. Asa ca mizez pe dragostea ta pentru a apela la tine caci tu poti face totul ca iubita ta sa traiasca. Deci speranta mai este, numai sa stii unde sa apelezi.
  Deci in primul rand prietena ta trebuie sa lase tot pacatul si sa apeleze la un parinte mai duhovnicesc care sa o invete cum sa se fereasca chiar si de pacatele cele mai subtile si sa iubeasca numai pe Dumnezeu caci in final de acolo vine viata adevarata.
  In al doilea rand, tu mai ales pentru ca esti barbat si ai o intelegere mai buna a lucrurilor tehnice, va trebui sa cumperi aceste doua carti:
  http://www.librarie.net/p/187971/Terapia-Gerson-Cel-mai-eficient-program-nutritie-pentru-prevenirea-tratarea
  http://www.librarie.net/p/173053/Terapia-Gerson-pentru-vindecarea-cancerului-altor-afectiuni-cronice-Beata-Bishop
  Aceste doua carti trebuie sa le cititi foarte bine, de la un capat la altul, si nu pe sarite si asta cat mai repede.
  Daca stii limba engleza suficient de bine eu iti pot trimite si cartile doctorului Max Gerson sau chiar iti poti cumpara singur aceste carti de pe net de la adresa: https://gerson.org/gerpress/ care este si sit-ul oficial al institutului Max Gerson. Astfel iti vei adanci mai mult cunostintele despre boala si te vei convinge si mai bine.
  Dupa ce vei citi cele doua carti poti apoi sa apelezi tot la acest institut Gerson pentru o terapie preliminara a prietenei tale de circa doua saptamani, timp in care persoana care insoteste pacienta va primi si un curs special prin care va putea invata cum sa continue terapia acasa. Atentie! Aceasta persoana va trebui sa renunte la viata personala pentru o perioada de cel putin doi ani, timp in care nu va face altceva decat sa ajute pacienta zi si noapte.
  Sau daca te simti in stare poti incepe chiar tu sa-ti tratezi prietena acasa. Astfel vei economisi si ceva bani.
  Din fericire pentru tine, desi sunt numai doua institute de tip Gerson in lume, unul dintre ele este chiar in Ungaria vecina. Ceea ce inseamna cheltuieli mai putine cu deplasarea.
  Dupa ce pacienta se va intoarce acasa va incepe si adevarata batalie in care banii nu prea mai conteaza ci doar dragostea celor care o iubesc pe aceasta fata. Daca veti avea dragoste, toti cei apropiati ai ei, aceasta fata va trai. Daca nu, ea va muri. Tine minte, Domnul nostru Iisus Hristos a spus ca cel care are adevarata dragoste de aproapele este cel care isi pune viata pentru el. De asemenea daca aceasta fata nu va urma acest tratament asa cum ar trebui sa urmeze toti oamenii pe Domnul nostru Iisus Hristos, adica fara greseala si sovaire, nu va putea sa traiasca. De altfel veti vedea toti ca acest mod de viata si mantuirea au multe in comun.
  Acum, sa stii ca multi vor veni si-ti vor spune ca nu este adevarat ce-ti spun eu. Oricum ipoteza oficiala ai auzit-o si ai incercat-o. Acum asculta macar si celalta parte. Tot ce pot eu sa te asigur este ca aceasta terapie este in conformitate cu natura omului asa cum a facut-o Dumnezeu si cum prea bine invata credinta noastra crestina ortodoxa. Orice altceva este minciuna. Oricum aceasta terapie a fost definitivata inca din anul 1959 si exista un lung istoric de martori ai eficientei ei. Deci are o istorie destul de indelungata si probata. In acelasi timp exista si o lunga istorie a suprimarii si luptei impotriva ei de catre sistemul oficial de sanatate. O industrie de un trilion de dolari s-ar prabusi peste noapte daca aceasta abordare a bolilor ar fi oficializata. Eu personal garantez pentru ea si declar ca este adevarata. Asa sa-mi ajute Dumnezeu! Te rog sa ma ierti nu este locul aici pentru o argumentare complicata.
  Deci continua sa mai faci rost de ceva bani. Oricum daca alegi aceasta cale alternativa la sistemul de sanatate oficial vei avea nevoie de mai putini bani. De mult mai putini bani. Vezi detaliile la adresa:
  http://gerson.org/gerpress/gerson-health-centre/
  Deci nu mai pierdeti timpul. Grabiti-va! Mai este nadejde.
  Ma rog pentru voi, Dumnezeu sa va ajute!
  Stefanescu Mihai

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bună ziua cu urări de sănătate.

  Sper să ajute informația pe care v-o ofer în legătură cu cancerul și să ajute si pe alții.
  Cancerul nu există - este un efect al multor probleme acumulate datorită cauzelor care nu au fost înlăturate.
  Cancerul este o formă de cangrenă microcelulară din motive multiple dar în special condiții alterate de trai:

  - radiații elecetromagnetice neionizante,
  - apă tratată căreia i se spune potabilă dar este în combinătie cu alte substanțe chimice este otrăvitoare.
  - mâncare alterată cu aditivi alimentari etc.

  Mai multe detalii aici. https://ro.blastingnews.com/exprima-te/2017/03/cancerul-nu-exista-este-o-scuza-pentru-malpraxis-i-rea-voin-a-o-cangrena-001523755.html
  În încercările mele de a scăpa de anumite probleme medicale la colon în zona căruia aveam dureri de mai mult de 5 ani am găsit argintul coloidal care este un remediu excelent și apa alcalină. Am renunțat la obișnuințele zilnice și cele culinare și am eliminat totate cele ce mă deranjau și astfel am aflat de la ce aveam problemele și m-am însănătoșit aproape complet. Acum nu iau nici un fel de pastile (chimicale) și nu mai sunt necesare intervenții.
  Am auzit și de bircabonatul de sodiu care face apa alcalină și care este un remediu bun împreună cu mierea și sucul de lămăine natural, toate nealterate.

  --- În principal mâncați și beți cât mai puțin procesat dacă nu deloc procesat și cât mai aproape de sursă ---

  Vă urez sănătate și să iubiți Natura îngrijind-o și fiind aproape de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*