Tunurile pe Teofan Savu: Il va primi pe “patriarhul” papistaș al Ierusalimului la moaștele Sfintei Parascheva

Patriarh_Latin_al_Ierusalimului_Fouad_TwalSaptamana aceasta, la Iasi va avea loc o importanta intalnire religioasa, atat pentru Preafericirea Sa Petru Gherghel, episcopul Dieceziei de Iasi a Bisericii Romano-Catolice, cat si pentru Inaltpreasfintitul Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei • Totul este prilejuit de vizita Preafericirii Sale Fouad Twall, patriarh latin emerit al Ierusalimului • Acesta va fi prezent în Moldova si la Bucuresti în perioada 12-19 august 2016

Intrunire religioasa marcanta programata, saptamana acesta, la Iasi. Atat Preafericirea Sa (PS) Petru Gherghel, episcopul Dieceziei de Iasi a Bisericii Romano-Catolice cat si Inaltpreasfintitul (IPS) Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei se vor intalni cu Preafericirea Sa (PS) Fouad Twall, patriarh latin emerit al Ierusalimului.

Vizita are loc la invitatia PS Petru Gherghel, episcop de Iasi. Patriarhul latin emerit al Ierusalimului va fi prezent în unele parohii si centre pastorale, având întâlniri cu preotii, credinciosii si persoanele consacrate. Astfel, vineri, 12 august, Preafericirea Sa va vizita catedrala romano-catolica din Iasi, iar dupa-amiaza va participa la celebrarea sfintei Liturghii de la ora 18:30. Sâmbata, 13 august, în cursul diminetii, va avea o întâlnire protocolara cu mitropolitul Teofan, dupa care va vizita catedrala mitropolitana, racla cu moastele sfintei Paraschiva. Tot în cursul diminetii va vizita Institutul Teologic Sfântul Iosif din Iasi, unde se va întâlni cu conducerea Seminarului; dupa-amiaza se va întâlni cu surorile de la Manastirea Surorilor Providentei (sos. Bârnova, 2). Duminica, 14 august, va porni spre Cacica. La ora 12:30, la cinci kilometri înainte de a ajunge la Cacica, îi va întâlni pe tinerii care pornesc pe jos în pelerinaj spre sanctuar. Dupa-amiaza va vizita manastirile ortodoxe Humor si Voronet. La ora 22:00, la Cacica, va participa la priveghere mariana, urmata de procesiunea cu lumânari în jurul sanctuarului, în cadrul careia va avea un mesaj catre pelerini”, a declarat pr. Cornel Cadar, purtatorul de cuvant al Dieceziei de Iasi.

Pe de alta parte, luni, 15 august, în cadrul sfintei Liturghii solemne pontificale a hramului de la Cacica, patriarhul latin emerit al Ierusalimului va tine cuvântul de învatatura. Dupa-amiaza, la ora 18:30, va tine predica în cadrul Liturghiei solemne de hram a catedralei din Iasi. Vizita patriarhului va continua in judetele Neamt, Bacau, Vrancea si se va incheia la Bucuresti.

| bzi.ro

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pai da nu mai este nicio noutate ca iereziile se tin lant de acestia, mai nou acum a iesit un anume piciorus chipurile ,,teolog" dar cred ca pe undeva pe mai dan a facut el teologie si cica are o lista neagra, ce mai, te doare capul cand vezi asa ceva

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Predica devastatoare a Prea Sfinţitului Longhin - Omul lui Dumnezeu - împotriva sinodului tâlhăresc din Creta, a ecumenismului, a masoneriei satanice şi a globalizării antihristice.
    Legătura de internet aici : https://www.youtube.com/watch?v=yunRJperJcI

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multe am mai zice , dar cate sunt sub tacere asezate. Cum zicea parintele, frate: -- lasa-i se se unesca ca spre indracirea lor se unesc. Nu-ti vine sa crezi dar iaca ca se implinesc. Cu cat devotament, cata libertate a constiintei au si primesc ecumenismul in ei. Blestemati sunt acestia ca nu au crezut nici in profeti nici in Hristos. Priviti astazi cum se intampla, cea ce parintii au zis cu atat de mult timp in urma. Cand marii nostri Episcopi si bravii nostri Ierarhii se bateau atunci cu pumnul in pept ca sunt mari ortodoxi si cand auzea de unirea ortodoxilor cu catolicii radeau si nu credeau si acum ca niste carpe sunt tradatori de credinta si neam. Promoveaza ecumenismul si vin cu inselare sa prosteasca omul . Stai si privesti si te minunezi nu-ti vine sa crezi dar ele se fac. Ce mai poti sa zici? Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de aluatul Fariseiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*