Frați ortodocși luați exemplu: Ereziarhul Ioachim Băcăuanu este numit în public ERETIC, NEVREDNIC, ANAXIOS!

În această săptămână mergeți la slujbele unde slujesc ierarhii locului și faceți la fel precum fratele nostru din filmarea de mai sus, căci toți ierarhii români au semnat și sunt de acord cu documentele apostate din Creta. În acest moment BOR se află sinodal în EREZIE! Miercuri, de Sf. Ilie, aflați unde slujesc ierarhii de care aparțineți, și măcar 2-3 strigați-i în față și rușinați-l pentru trădare: “NEVREDNIC ESTE! ANAXIOS! ERETICULE!”. Duminică faceți la fel! Nu se știe la nivel oficial, dar IPS Serafim de Pireu a întrerupt comuniunea cu patr. Bartolomeu și arh. Ieronim al Atenei! Cu atât mai mult noi trebuie să întrerupem comuniunea cu ierarhii trădători din BOR! Și sunt slabe șanse să se trezească! Nădejdea este la PS Longhin Jar, IPS Serafim de Pireu, IPS Ierothoes Vlachos, IPS Ieremia de Gortina și câțiva ierarhi din Basarabia! ss Daniel, mit. Teofan, mit. Streza și restul gloatei ne duc DIRECT în IAD! Faceți echipe de boicotare a ierarhilor trădători, așa cum au fost așteptați și cei care au semnat cu papa la sinodul tâlhăresc de la Ferrara-Florența.

Citiți și: Primul act canonic firesc de intrerupere a pomenirii unui ierarh eretic in BOR

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iertati, miercuri e sf. Ilie,nu joi!Doamne ajuta!

  2. valentin dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bravo ei!
    Biserica e facuta din oameni care au curaj!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta,

    unde s-a intamplat asta, a slujit?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://www.youtube.com/watch?v=qwhwxUZCJp4

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Urmati tot ce se spune aici! Acest video spune tot ce trebuie sa stiti:

    https://www.youtube.com/watch?v=cGjHFmATltc

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Joachim nu este decat un prost sinistru aflat intr-o cardasie cu Daniel PF (aka prea fericitul) ! Curvele Babilonului nicidecum ierarhi!

  1. Pingback: PAREREA MEA: Pana nu afla poporul ce zice Sfantul Munte Athos si alti parinti despre MARELE SINOD, cam degeaba strigam singuri dupa Ierarhi prin biserici | Saccsiv - Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*