CERERE ANTI-MOSCHEE. Români, să fim uniți în această problemă de siguranță națională!

Subsemnat(a)ul……………..nascuta pe … /… /….. , domiciliat(a) pe
Str………………nr …, Bl….ap… loc. …………….. jud…………… posesoare a
C.I. seria .. nr………….CNP ……….., solicit anularea HG 372/2015 deoarece sunt total impotriva construirii Mega Moscheii pe teritoriul Romaniei.
Cea mai mare comunitate musulmana din tara noastra se afla in Dobrogea unde geamiile existente sunt suficiente. In Turcia insa, mai sunt inca 7 milioane de refugiati programati sa vina in Romania.
Aceasta Moschee de asemenea anvergura nu este justificata intr-o tara majoritar Ortodoxa si cu atat mai putin in Bucuresti, orasul Sfintilor Martiri Bracoveni ucisi de turcii musulmani..
De asemenea, un alt motiv, de asemenea foarte important este de ordin moral; stramosii nostri si-au jertfit viata pentru ca familiile lor sa nu trebuiasca sa aleaga intre a-si pastra credinta cu pretul vietii sau a trai dar a se converti fortat la islam
Iata unde ne-a adus aderarea – peste vointa poporului – la UE . Europa este sub teroarea islamului (amenintari, atentate…) :
,,Moscheile sunt cazematele noastre, cupolele- căștile noastre. Minaretele sunt baionetele noastre, ale credincioșilor. Soldații noștrii, această armată sfântă a păstrării credinței mele în Allah Atotputernic. Călătoria noastră este destinul nostru. Sfârșitul este martiriul.”–Preşedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan – 2008.
La islamisti “martiri“ se numesc cei care mor in atentatele sinucigase.
Daca actuala conducere politica, Patriarhul, Mitropolitii si cea mai mare parte a episcopilor vor sa mearga pe calea tradarii, noi vrem sa mergem pe calea marilor nostri voievozi : Brancovenii, Stefan cel mare, Mihai Viteazul, Vlad Basarab (Tepes).
Asa sa ne ajute Dumnezeu.
Asteptam raspunsul in termenul legal de 30 de zile.
Data,                                                                                            Semnatura,
Cererea poate fi depusă la Guvernul României, la Registratura Generală, pentru anularea HG 372/2015.
Cei care din anumite motive obiective, nu pot merge personal la sediul Guvernului României, pot depune cererea prin postă la adresa: Piața Victoriei 1, București 011791.
In format electronic cererea poate fi depusa la adresa de email [email protected]
Pentru alte informaţii si detalii, vă rog sunaţi la Guvern.
Telefon: 021 314 3400
Program: Deschis astăzi · 09:00 –17:00.
P.S. HG 372/2015 este hotararea de guvern prin care statul roman cedeaza cultului musulman cu titlu gratuit, o suprafata de teren de 11.295mp, situat in Bucuresti, Bd Expozitiei nr 22-30 sector 1.
Pe acel teren se doreste construirea unei Mega moschei de 10.000 locuri si o scoala de invatatura islamica de 8 000 de locuri.
Terenul cedat, conform hotararii de guvern valoreaza 4.000.000 euro,insa in realitate acest teren este evaluat la o valoare cuprinsa intre 11.000 000 – 14.000.000 euro.
Dupa cum stim, patriarhul Daniel s-a aratat a fi de acord cu aceast proiect, aducand drept argument Legea Cultelor. Nimeni dintre arhierei, preoti… nu i-a stat argumentat impotriva. De ce ? Din cauza fricii, lasitatii, interesului… care , de fapt sunt TRADARE A LUI HRISTOS SI A NEAMULUI.  Aceasta hotarare incalca chiar legea mai sus amintita. Sa nu acultam asadar orbeste caci nu suntem necuvantatoare. Aveti aici argumente din punct de vedere legal: ilegalitate moschee_1ilegalitate moschee_2

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate Admin, ar fi cel mai normal să-i tragem la răspundere pe oficialii care au inițiat, susținut și în continuare susțin acest demers în primul rând pentru necredință și lipsă de patriotism, așa cum ai încercat tu să-ți formulezi cererea și cum răzbate și din acțiunea curajoasă a lui Cătălin Berenghi. În condițiile în care, însă, patriarhul și-a declarat public acordul pentru construcție, în fața oficialilor aceste argumente mai au valoare doar la câtă credință și dragoste de țară autentice a mai rămas în ei. Dacă însuși patriarhului a ajuns politica să-i sucească mințile într-o așa măsură (să ne ferească Dumnezeu de asemenea rătăcire și, desigur, să ne rugăm pentru el), ce mai putem aștepta, oare, în materie de credință și patriotism de la politicienii cei versați? Ar trebui, pe lângă argumentele creștine și naționale invocate de tine, să încercăm găsirea hibelor legislative ale acestei inițiative, într-o manieră mai precisă și incisivă decât a reușit Cătălin Berenghi în demersul lui. Eu, ca nespecialist, simt, totuși, că cedarea gratuită a unui bun aparținând domeniului public nu poate fi făcută printr-o simplă hotărâre de guvern sau printr-o simplă aprobare prezidențială, ci ar fi nevoie de un consens politic mai larg, eventual, poate, chiar de un plebiscit, măcar al bucureștenilor, dacă nu al întregii țări. Dar, dacă ceea ce intuiesc eu este corect, ar trebui făcut apel la lege, literă și paragraf pentru ca cererea să capete greutate înaintea guvernanților. De asemenea, din solicitarea lui Cătălin Berenghi ar trebui exploatat cu, dacă există, articole precise de lege mai ales faptul că, deși în HG 372/2015 se clamează acordarea terenului în spiritul interesului public, din nota de fundamentare lipsesc: 1) dovezile că s-a realizat o dezbatere publică și rezultatul acesteia; 2) avizul imperios necesar al CSAT în contextul geo-politic actual și rezultatele studiului de oportunitate în baza căruia ar fi trebuit CSAT să-și dea avizul (necesitatea unui asemenea aviz fiind încă o dovadă că problema depășește competența guvernului și că ar fi trebuit o lege de altă natură decât o simplă HG); 3) avizele altor instituții abilitate într-o asemenea chestiune (avizul de urbanism, (eventual) avize de la ONG-uri specializate, etc.). De aceea, îți adresez rugămintea să faci apel la frații cu pregătire juridică să pună un pic de sare și piper legislative peste argumentele de bază creștine și patriotice care să dea greutate cererii și din punctul de vedere a ceea ce ar fi de natură să-i sensibilizeze cu adevărat pe guvernanții noștri.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cererile ar trebui trimise și la Administarția Prezidențialăm că Președintele a bătut palma cu Erdogan!
    Președintele să țină cont de voința poporului care l-a ales președinte și mai ales ză nu întineze jertfa înaintașilor noștri

    Spre exemplu, câteva pagni din istorie ...

    - Capitulația de la 1460 semnată la Adrianopol între Vlad Voievod Țepeș și Mahomed II Cuceritorul:
    Art. 10 (…..) nu va exista niciodată nici o moschee în nici o parte a teritoriului valah.

    - Capitulația de la 1511 între Bogdan cel Orb și Baiazid II:
    Art. 8. Turcii nu vor putea avea, nici să cumpere, pământuri în Moldova; nu vor putea nici să construiască acolo moscheie, nici să se stabilească acolo în vreun fel.

    - Capitulația de la 1529 între Petru Rareș si Soliman I Legislatorul:
    Art. 6. Exercitarea cultului musulman este interzisă pe întregul teritoriu moldovenesc.

    - Iar in 2016 .....

    Erdogan anunţă, după discuţia cu "prietenul Iohannis", că proiectul moscheii din Bucureşti este definitivat: "Muftiatul din România se ocupă de autorizaţii. (cică) Va fi cea mai frumoasă expresie a ””solidarităţii"”

  3. Mihai Floarea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O rugăciune urgent-folositoare creștinilor

    Primesc pe e-mail un apel semnat de pr. prof. dr. Mihai Valică și mă alătur cu mare emoție demersului acestui trăitor creștin ortodox . Într-adevăr, perioada pe care Dumnezeu o așterne străbaterii picioarelor noastre slăbănoage e foarte încordată: asaltul vrăjmașilor e multidirecțional, căci cel potrivnic pare în mare întîrziere și-și asmute cu răcnete slujitorii...
    Am adaptat pentru uzul mireanului de rînd care sînt rugăciunea admirabilului părinte Mihai Valică și îndrăznesc s-o popularizez prin intermediul demersului de față.
    Să îngenuchiem zilnic, așadar, cu speranță în mîntuire și să rostim, acompaniind, după ale noastre puteri, pe binecuvîntatul, inspiratul, curajosul preot:
    Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, cu milostivire întoarce de la noi toată mânia Ta cea cu dreptate pornită asupra noastră și degrabă, ca un atotbun, scoate-ne pe noi din toate necazurile și primejdiile care ne împresoară. Mai ales, Doamne, izbăvește-ne de toată lucrarea diavolească a mondialismului ocult și francmasonic, de toată lucrarea luciferică a des-creștinării și islamizării lumii, precum și de toată lucrarea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți.
    Zădărnicește, Sfîntă Treime, planurile ridicării moscheii din București, capitala țării noastre, ascultînd și rugăciunile domnitorilor care au luptat odinioară întru slava Ta precum Sfîntul Ștefan cel Mare, Sfîntul Mucenic Constantin Brâncoveanu cu fiii săi – Sfîntul Constantin, Sfîntul Ștefan, Sfîntul Radu, Sfîntul Matei – alături de Sfîntul Ianache, sfetnicul.
    Preacurată Fecioară Maria, adu-Ți aminte de Grădina Ta și nu ne uita pe noi, nevrednicii, împresurați cum sîntem de ucigașele arme ale potrivnicului. Ascultîndu-ne rugăciunile și văzîndu-ne lacrimile, ajută-ne degrabă, Maica lui Dumnezeu, să nu pierim.
    Slavă Tatălui, Fiului și Sfîntului Duh. Amin.

    Știut fiind că Dumnezeu nu ne bagă și-n traistă, iar cîrmuitorii de ieri și de astăzi – Cezari, cum li s-ar putea zice generic – au obligația de a-și asculta supușii, îmi îndemn pe toți semenii responsabili să întocmească și să răspîndească cererea individuală inițiată de „Apologeticum“ și postată la adresa:

    http://www.apologeticum.ro/2016/04/cerere-anti-moschee-romani-sa-fim-uniti-in-aceasta-problema-de-siguranta-nationala/

    Dumnezeu să ne ajute!

    5 florar 2016
    Mihai Floarea
    Text postat și pe:

    http://mihai-floarea.blogcreativ.ro/Primul-blog-b1/O-rugaciune-urgent-folositoare-b1-p62.htm

  4. Mihai FLOAREA

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Argumente istorice primesc de la un prieten:
    "
    Capitulația de la 1460 semnată la Adrianopol între Vlad Voievod Țepeș și Mahomed II Cuceritorul: Art. 10 …..nu va exista niciodată nici o moschee în nici o parte a teritoriului valah.
    Capitulația de la 1511 între Bogdan cel Orb și Baiazid II: Art. 8. Turcii nu vor putea avea, nici să cumpere, pământuri în Moldova; nu vor putea nici să construiască acolo moscheie, nici să se stabilească acolo în vreun fel.
    Capitulația de la 1529 între Petru Rareș si Soliman I Legislatorul: Art. 6. Exercitarea cultului musulman este interzisă pe întregul teritoriu moldovenesc."

    Aceste acte legislative nu au fost pana azi abrogate si deci sunt in vigoare. Deci sa le aplicăm !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*