5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din ciclul ce le mai bese mintea politicienilor nostri:
    Marian munteanu ca primar ar organiza festivaluri gay
    Iar o stire de la b.o.r. Patriarhia a interzis slujbele la bisericile si manastirile din lemn in noaptea de inviere. Intelegem ca trebuie sa se ia masuri de prevenire a incediilor, dar sa fie numai asta?! www.napocanews.ro

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parinte Teodot de ce nu aveti nici o cruce in mana? sa ma iertati ca va intreb.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parinte, amenintarea Islamului nu este nicidecum noua. Grecii bizantini s-au luptat cu paganii mahomedani inca din zorii aparitiei lor, imediat dupa moartea asa-zisului lor ,,profet" pedofil si sociopat. Primele conflicte ale arabilor musulmani cu Imperiul Bizantin le-au avut in secolul al VII- lea, pe vremea primilor lor califi, contemporani cu Mansur ben Sarjun ( arab crestin, cunoscut sub numele de Sfantul Ioan Damaschinul) care ne-a lasat si primele scrieri referitoare la invatatura sectei pagane musulmane). De atunci si pana acum paganii islamici fie ei arabi, turci selgiucizi, turci otomani sau tatari au cucerit, jefuit si convertit fortat la Islam, tot Orientul crestin in care vietuisera si infintasera mari manastiri si scoli teologice, sfintii parinti ai primelor veacuri. Este vorba de teritoriul Ierusalimului, al Africii de Nord, al Capadociei, Antiohiei, Pontului, Siriei. De doua ori au asediat paganii arabi Constantinopolul si de doua ori a izbavit Maica Domnului orasul etern al ortodoxiei, de fiecare data prin interventie slavă, bulgară. In 1453 Dumnezeu nu s-a mai milostivit de noi si a lasat prada orasul jefuitorilor turci. Asta s-a intamplat datorita nevredniciei si pacatelor noastre. Dar spun sfinti parinti ai secolului trecut ca orasul va fi din nou sub stapanire crestina.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !
    Atata timp cat lupta impotriva uciderii propriilor nostri prunci -prin otravirea zilnica cu pilula ucigasa "anticonceptionala", cu steriletul si prin chiuretajul ginecologic- este atat de anemica mai ales in randul preotimii, islamizarea se va produce fara indoiala. Este firesc ca Dumnezeu sa-si intoarca fata de la noi, caci de buna voie ne inchinam si slujim uratorului de oameni. Si ne pazim sa nu nastem, -fapta pentru care Onan a fost ucis de Ingerul Domnului deoarece se ferea sa nu zamisleasca Tamarei-. devenind potrivnici voiii lui Dumnezeu, iar bisericile sunt acum din ce in ce mai goale si glasuri de copii se aud in ele din ce in mai rar. Suntem angajati in tot felul de lupte, insa cea mai importanta este lasata la o parte intrucat nu dorim cu adevarat sa traim in duhul cel datator de viata al Evangheliei. Tinem post de bucate, insa doar spalam blidul pe dinafara ,caci varsam necontenit sange nevinovat de prunci. Ar trebui ca ierarhii si tot clerul sa declare razboi total, pe fata, la vedere impotrica avortului si sa luptam cu totii pentru obtinerea dreptului la viata pentru pruncii nenascuti inca de la zamislire, drept care samavolnic li s-a rapit de catre dusmanii poporului roman in decembrie 1989, iar noi toti suntem vinovati ca am tacut, am acceptat din lasitate si compromis ca fiintele cele mai nevinovate sa fie sacrificate pe altarul spurcat a lui Moloh.
    Post, rugaciune, priveghere si toate celelalte trebuie facute cu binecuvantare de toti romanii in toata Tara. Marsurile, protestele, presiunile intense pentru dreptul la viata a pruncilor nenascuti sa nu inceteze, iar in fruntea lor sa fie toti episopii, altfel orice lupta a noastra este sortita esecului. Ce raspuns vom primi la Judecata, noi care ne zicem ORTODOCSI ?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Aveti perfecta dreptate. Bantuie urâciunea pustiirii peste tot. Dar nu cred ca ne vom trezi la nivel national.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*