MARŞUL pentru VIAŢĂ – Suceava 2016 – SÂMBĂTĂ, 26 MARTIE 2016, ORA 14.00

afis jpg mars pv 2016

MARŞUL pentru VIAŢĂ – Suceava 2016

SÂMBĂTĂ, 26 MARTIE 2016, ORA 14.00
Punct de întâlnire: Biserica Sfântul Dumitru

În România
24 de milioane de avorturi, un popor pe jumătate în pământ!
În România
zilnic peste 4oo de avorturi !
Vino cu noi la marş dacă îţi pasă!

Adevărații români își iubesc copiii!
Viitorul neamului este în mâinile voastre !

Traseu: Biserica Sfântul Dumitru – Casa de Cultură – Biserica Sfânta Înviere – Biblioteca Judeţeană – Magazinul Bucovina – Palatul de Justiţie – Policlinica Areni – Primăria Suceava – Spitalul Judeţean – Retur: acelaşi traseu până la Biserica Sfântul Dumitru.

Organizator: 
Alianţa Bucovina Pentru Viaţă :
Asociaţia ProVita Bucovina, APOR Suceava, Bucovina Profundă, Asociaţia Sfântul Ioan cel Nou, Fundaţia Sfinţii Martiri Brâncoveni – Suceava, Asociaţia Familia Ortodoxă Sf. Ioachim şi Ana, ASCOR Suceava, Asociaţia Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei, Fundaţia Pentru Oameni, Fundaţia IPAMIA, Asociaţia Ucrainenilor Ortodocşi din Bucovina, Asociaţia Kozaciok.

Bucovina Profunda

One comment

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iubiti romani suceveni si din toata Tara,

    Alaturati-va turmei celei mici si sprijiniti cu toata puterea lupta pentru dreptul la viata a napastuitilor copii nenascuti !

    Intre noi si ei nu este alta diferenta, decat clipa zamislirii. Anuntul organizatorilor este mobilizator si adevarat. Si mai trebuie sa stim, ca indiferenta noastra fata de acesti prunci care sunt ucisi prin anticonceptionale, sterilet, chiuretaje, nu mantuieste. Nepasarea fata de sangele nevinovat varsat este de la uratorul de oamneni, este de la satan. Din pacate multi oameni nu se implica in aceasta lupta pentru a nu-si pierde pacea sufleteasca. Asa motiveaza si spun ca nici discutii pe aceasta tema nu isi au rostul, intrucat toata lumea stie, este informata si decizia (de a avorta) apartine fiecaruia, apoi vorbesc frumos de rugaciune.
    Insa Sfantul Inchisorilor Valeriu Gafencu spune ca: "Poporul nu poate fi aparat numai prin rugaciuni si pomeni... ci si prin lupta, indrazneala si putere".

    Asadar, o astfel de pace venita pana la urma din egoism, este o pace falsa si fara indoiala ca se poate asemana cu tacerea, inactiunea, nepasarea fata de atacurile viclene ale ereziiilor asupra Sfintei Ortodoxii ,stare numita de catre Sfantul Grigorie Palama a treia forma de ateism.

    Staruiti in fata Episcopilor si cereti acestora sa se implice oficial, zilnic, permanent in aceasta lupta, cu atat mai mult cu cat duhul ucigas lumesc a patruns si in cler si precum se poate vedea nici ei nu mai primesc intregit darul de copii de la Dumnezeu, devenind ca si noi potrivnici voii Lui. Vorbim de iubire si ucidem copiii, ucidem neamul care ni se stinge, pagubim si lovim BISERICA careia ii retezam fara mila madularele cele fragede.

    Sa iesim cu totii in apararea vietii copiilor nenascuti, sa iesim si sa-i intampinam cu bratele deschise, caci ei ne sunt salvarea, ei ne sunt mantuirea !

    Doamne ajuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*