Părintele Arsenie Papacioc: Nu vrem să schimbăm măcar cu o virgulă din Ortodoxie! HRISTOS A FOST ORTODOX!

N-avem timp sa mai discutam! Scoatem sabia! Daca nu se inteleptesc prin ce le spunem, scoatem sabia si le spunem ca e ascutita! Nu vrem sa schimbam macar cu o virgula din Ortodoxie! HRISTOS A FOST ORTODOX!

Daca nu se tem de sabia noastra scoasa, atunci incepem sa taiem capetele! Daca suntem ortodocsi, suntem ortodocsi in fata tuturor problemelor vietii!

In momentul asta istoric PUNE-TE TU LA PUNCT! Devii un punct de reper!

Mai ales sa pastram unitatea! Sa facem orice sa nu rupem unitatea intre noi, ortodocsii! Sa stim sa trecem si peste anumite greseli, doar-doar isi vor da seama fratii nostri ca au gresit! Sa fim liberi, caci dragostea numai in libertate se desavarseste!

Niciun mare propovaduitor, nici apostolii nu au contribuit la mantuirea lumii cat au contribuit razboaiele ortodocsilor cu toti! In lupta se desavarseste eroul!

Tu trebuie sa fii un factor luminos, omul cerului cu orice chip! Lumea care trebuie pusa la punct, nu e lumea dinafara, e lumea din tine! Pune-te tu la punct! Sa fie un moment de revolta pentru divinitate!

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://www.youtube.com/watch?v=PoNk0MAbf1w

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne, ajută.

    Scrisoarea Mitropolitului Atanasie de Limassol adresata Sfantului Sinod din Cipru cu privire la documentul propus pentru Sinodul Panortodox, si intitulat "Relațiile Bisericilor Ortodoxe cu întreaga lume creștină":
    http://corortodox.blogspot.fr/2016/02/scrisoarea-mitropolitului-atanasie-de.html

    Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Sale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria ale Sfinților Grigorie Palama, Marcu al Efesului și Fotie cel Mare, Paisie Aghioritul și ale tuturor Sfinților din Biserica Biruitoare (am folosit această adresare pentru că eu nu mă încred în rugăciunea mea, eu nu știu să mă rog, cititul unei cărți de rugăciuni nu este rugăciune, de aceea zic pentru rugăciunile Dânșilor) să îl miluiască, să îl păzească, să îl întărească și să îl mântuiască și pe acest Sfințit Mitropolit alături de Serafim de Pireu și Ieremia de Gortina și de toți episcopii, ieroschimonahii, ieromonahii, preoții, ieroschidiaconii, ierodiaconii, diaconii, schimonahii, monahii, schimonahiile, monahiile și mirenii care țin la Sfintele Canoane și la Dreapta Credință Ortodoxă și pentru rugăciunile dânsilor, să ne miluiască și să ne mântuiască și pe noi!

  1. Pingback: ECUMENISM TOTAL la BERLIN: The House of One – biserica, sinagoga si moschee simultan « Acta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*