Sinodul tâlhăresc:

Unde sunt preoții? De ce niciunul nu s-a dus să facă o slujbă de pomenire la locul incendiului?

unde sunt preotii

Lumea deja este foarte revoltată că Patriarhia nu a fost alături de victimele incendiului de la clubul Colectiv. Și pe bună dreptate, preoții se mulțumesc să stea pe facebook și să se smiorcăie, fără ca măcar să explice de ce au murit acei oameni. Nu cred că Dumnezeu le-a îngăduit moartea doar ca să-i plângem noi sau să ne pună la rugăciune pentru ei, lucruri pe care ar trebui să le facem fără ca să moară zeci de oameni. Pedagogia lui Dumnezeu este cu totul alta, iar preoții în frunte cu patriarhul ar fi trebuit să explice cu orice risc, că nu așa se trăiește, că nu așa se distrează, că nu așa trebuie să ne prindă moartea. Dar se pare că le este frică pentru imaginea lor și îi animă mai mult câte aprecieri/like-uri strâng de la oameni, prin empatizare fără luare aminte la ceea ce pe Dumnezeu L-a supărat. Milosârdia, dragi purtători de haine negre, trebuie să fie pentru cei pierduți și răniți, dar mai ales pentru milioanele de suflete ce se pot pierde dacă nu îi treziți, dacă nu îi conștientizați măcar în parte că rock-ul le primejduiește mântuirea, că Halloween-ul este închinare la cel viclean, dacă nu vă faceți datoria de păstori de suflete.

Patriarhia a făcut apel la donarea de sânge, însă a trimis vreun preot să facă un sfânt maslu la cei bolnavi, așa cum învață Evanghelia? Poate nu e posibil să se intre în spitale, în saloanele unde sunt internați, dar în fața spitalelor se poate face și să intre câte un preot și sa-i miruiască pe cei în chinuri. Oare nu asta poate fi cea mai mare dovadă de iubire și șansă de vindecare?

Tocmai pentru că ține la imaginea ei, Patriarhia este acum ținta oprobiului public, care o acuză de lașitate și că stă impasibilă la durerea oamenilor, nefiind în mijlocul lor. RUȘINE PATRIARHIEI pentru a nu știu câta oară!

De citit neapărat:  Florin Stuparu: SATANISMUL MUZICII ROCK

35 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Patriarhia s-a comportat intocmai ca in pilda zilei de duminica , bogatul nemilostiv si saracul popor roman Lazar.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Vorbiti de parca n-ati fi parte din aceasta Biserica.

  http://www.aktual24.ro/biserica-ortodoxa-reactioneaza-preotii-nu-vin-neinvitati/

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   e o gaselnita de 2 lei ca preotii nu participa decat invitati... la fel sa faca si doctorii? adica oamenii aceia nu aveau nevoie de un doctor de suflete? psihologii cum ofera asistenta? sau preotii se duc neinvitati doar in ajunul marilor sarbatori, cand nu ii cheama nimeni? Nu e asa, preotul are datoria de a se duce, chiar daca e primit sau nu. In fine, tacerea Patriarhiei pana acum a aruncat o si mai mare pata asupra lor, a bisericii institutionale.

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa clarificam un pic lucrurile:

    " Biserica inseamna in primul rand si inainte de toate, Euharistie, Jertfa dumnezeiasca, Cina si dupa aceea administratie si asistenta sociala. Intai harul si apoi legea. Episcopul si preotul sunt intai invatatori si cateheti, slujitori ai Sfintelor Taine, apoi administratori, adica responsabili lucrarii Bisericii sau Mitropoliei pentru activitatile filantropice"
    (Protopresbiter Stefanos Anagnastopulos, Eplicarea dumnezeiestii Liturghii, Ed Bizantina, 2005, pag 91).

    Cat despre ura diavolului asupra preotilor, iata:

    "Diavolul se porneste turbat impotriva oricarui preot si chiar daca nu reuseste sa-l biruiasca moral, nu va inceta lupta pana in ultimul moment al vietii acestuia. El se va stradui cu viclesuguri, barfe si vorbe murdare sa-i darame autoritatea , folosindu-se uneori chiar de ura si mania celor din aceeasi tagma. Istoria ne confirma ca ura celui rau impotriva clericilor a ajuns pana la crima. " E plin patericul de asemenea exemple.
    (Op. cit, pag 93)

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BOR a actionat cu prudenta, sau cu intelepciune, daca doresti. Ce sa caute reprezentantii BOR in mijlocul unei multimi incitate la maximum impotriva Bisericii chiar de catre mass-media?? Sa declanseze o revolta?? Acolo s-a strigat in cor "vrem spitale, nu catedrale!". Unii au venit cu pancarte. Clubul respectiv era un altar unde i se aduceau ode necuratului, ce sa caute preotii acolo? Sa fie linsati de nebunii furiosi? Sa iasa un scandal si mai mare? Asta iti doresti? Daca nu, de ce inciti si tu pe altii???

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

     Ai dreptate: nu era si nu este cazul să infierbântăm și mai tare spiritele isterizate deja de incitările mass mediei.
     Daca nu-l îghititi pe patriarhul Bisericii din care faceti parte incă ( probabil) ăsta nu-i un motiv să vă coalizati acum cu haita de agnostici ASUR si să aruncati cu acuzatii.
     Nu-s ecumenist și nu aprob această orientare a unor ierarhi. Dar acum nu-i de nici un folòs sa sar la gâtul patriarhului . Cluburile , bodegile, cârciumile nu au nimic comun cu ortodoxia. Iar in spitale, nu este permis sa intri in saloanele aseptice unde -s internați arșii, nici la ATI. Deci unde sa facă Sf. Maslu preoții ??!
     Ce repede dăm 10 bice la fundul alora !

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Da,chiar asa "unde sunt preotii?"
  Raspundeti-va voi insiva la intrebarea din titlu cu o alta intrebare: dar cand au plecat la concert aceste suflete si-au luat binecuvantare de ei?
  Ce repede stim sa ridicam piatra...

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Acsa, ai foarte mare dreptate. Apoi, mai pun eu câteva întrebări pentru apologeticum (care mă surprinde total cu atacurile asupra preoților - am deja mari semne de întrebare asupra acestui sait) care mai nou atacă preoții: Care este logica ta cand afirmi că preotul (ca medic de suflete) trebuie să se ducă la locul unde câteva suflete pierdute l-au invocat și chemat pe satana, s-au dat satanei? Spune-mi, ce suflete mai poate salva un preot după moartea unui om și care este locul de rugăciune pentru acele suflete pierdute?

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu uita apologeticum! Când ataci preoții, îl ataci pe Hristos. Asemenea discuții ar trebui să le porți doar într-un cerc restrâns de frați, și nu public împroșcând cu noroi.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

     Parintele Serafim Rose : ” Toata lumea ii judeca pe acesti copii, se feresc pe strada de ei din cauza frizurilor ciudate, din cauza hainelor colorate si rupte, din cauza cerceilor, din cauza tatuajelor, le striga ca sunt satanisti si drogati! Este teribil ce se intampla cu acesti copii, traiesc in iad si nimeni nu le intinde o mana de ajutor. Eu atat va spuna voua: DIN RANDURILOR LOR SE VOR RIDICA VIITORI MUCENICI AI LUI HRISTOS"

     Oare acei tineri, care pana la urma si-au venit in fire si au salvat vieti omenesti, nu meritau un parastas la locul unde au murit? Eu as face pe acel loc blestemat o BISERICA sa fie luare aminte, ca biserica este salvarea si cea care biruie raul! Nu sunt nici pentru necondamnarea muzicii rock care e satanista sau a sarbatorii Halloween, dar nici pentru aruncarea oamenilor in iad, chiar daca ei din orbire si inconstienta s-au dus singuri in focurile iadului. Biserica are rolul de a salva sufletele din iad. Pentru ce sunt pomenirile, parastasele s.a.m.d.? Atentie, condamnati pacatul, iar nu pe pacatos!

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se pare ca nu intelegeti nic voi misiunea preotului. Doar nu am zis sa se duca preotii in timpul concertului, incat sa aiba vreo partasie cu satanismul din acel loc. Dar, in urma unei tragedii, a unei pedepse dumnezeiesti, Biserica are rolul de a vindeca, de a se ruga. Este o diferenta in a pomeni pe cineva la un parastas si a-l pomeni la liturghie, unde doar cei botezati si care traiesc in poruncile Domnului pot fi pomeniti.
    Hristos lasa toata turma pentru o oaie pierduta, sta de vorba cu vamesii si desfranatii. Eu cred ca daca-si faceau datoria crestineasca, puteau apoi sa atraga atentia ca nu asa se traieste si nu asa se moare. Dar asa, preotii sunt pusi la colt ca niste lasi, in frunte cu patriarhul.
    Pana la urma, de frica ce-i caracterizeaza, s-au dus ieri si au facut 2 parastase la Colectiv, iar patriarhul, tot de frica si de ochii lumii, a inmormantat pe acea femeie de serviciu, cu 5 copii.
    Nu atac preotii, Doamne fereste, ci le cer sa lase FRICA, care-i de la diavol. Mai si ganditi inainte de a scrie!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

     Gândesc foarte bine admin. Chiar ați atacat preoții și ați făcut-o în mod public. Iertare, dar chiar articolul în sine este un atac la preoțime. Dacă sunteți atât de pornit împotriva lor, de ce nu vă luați de ei personal? De ce o faceți „în piața publică”?
     Nimeni nu poate pretinde unui preot să meargă la locul în care s-a desfășurat o ceremonie satanică.
     „dar nici pentru aruncarea oamenilor in iad” - iertare, dar nu preoții i-au aruncat pe acei tineri în iad. Nu cred că este cazul să aruncăm în cârca lor decizia tinerilor. Nu preoții le-au dat băutură, desfrâu, droguri, semne satanice, invocări satanice și multe alte grozăvii. Știu din experiență, că preotul n-are nici o putere atunci când copilul și părinții refuză ajutorul. O fărâmă, un strop de energie prin care unul din ei să spună „ajutor” și sunt convinsă că orice preot ar sări să îi ajute.

     Poate ar fi bine să îi întrebăm pe oameni de ce nu mai deschid ușile atunci când preoții sună la ușă. De ce nu își mai sfințesc casele.

     Dumnezeu să vă lumineze, că mare păcat faceți...

     • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      eu stiu ca sfintii de prin pateric intrau prin case de desfrau pentru a converti sufletele pierdute
      si, dupa cum am zis, nu le-am cerut preotilor sa mearga la concert, dar daca s-au prapadit niste suflete, nu cumva de slujba si de compasiune au nevoie? nu asta e dovada de iubire - mantuirea celuilalt
      apoi, repet, au fost persoane care au salvat vieti, dand-o pe-a lor... asta e jerfta suprema ce o poate face un om... si cate alte suflete nevinovate, caci nu cred ca acei copii de 14 ani constientizau satanismul la care la participa, sau femeia de servici..
      E foarte clar: preotimea e terorizata de acest patriarh, care-i ameninta si-i subjuga, ca nu pot vorbi si actiona liber, nici macar in cele mai elementare indatoriri crestinesti. De cate ori nu s-a dezis patriarhia de preotii ce au fost alaturi de durerile oamenilor. Iata unde s-a ajuns, de ce nu au participat decat dupa 4 zile, in urma presiunilor oamenilor, la o slujba de pomenire a unor oameni morti. Bine ca IPS Andrecut inmormanteaza masoni.
      Este inacceptabila aceasta atitudine lasa si supusa fricii ce au avut-o preotii. Patriarhul ne-a facut de ras.
      Imi pare rau ca nu vezi. Dumnezeu sa te lumineze si pe tine.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  nustiu, dar parca dinadins doreste patriarhia critici asupra sa

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Părinte, şi nasturii ce se cos la haine se vând prinşi pe nişte hârtii care au numărul 666.
  Măi, şi diavolul ăsta! Pe cartelele de credit l-au pus de mult timp. Acum şi pe nasturi. Mulţi pun pe 666 ca firmă, ca să fie preferate produsele lor. Unul îl sprijină pe altul. Adică 666 să ia de la 666. S-a scris că atunci când va circula reclamă cu şarpele ce îşi mănâncă coada, asta va însemna că evreii vor stăpâni toată lumea. Acum şi-au pus numărul şi pe unele bancnote. 666 a cuprins şi China şi India.
  Sfantul parinte Paisie AGHIORITUL spunea de reclama cu sarpele ce isi inghite coada.
  Ia uitati-va la coperta albumului formatiei ce a cantat la colectiv: este un sarpe ce isi inghite coada.
  Este semnul pentru lumea intreaga ca am intrat in perioada finala a umanitatii, incepe perioada antihristului.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute dimpreuna cu Sf. Ciprian care si el a avut ispitele tale.Dar ai grija cu monahismul ,ca in zilele noastre e condus de cine nu trebuie. Ascultarea in manastiri azi a devenit cea mai puternica arma de reeducare prin arhierei securisti si masoni si prin "stareti" asemenea.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Slujbele de pomenire se fac in biserica, nu pe podeaua plina de candele. Intrebarea ar trebui sa fie: "De ce nu sunt cei care plang pentru cei adormiti in biserica, ci sunt pe strazi, in fata presei?". Aprinderea unei candele pentru a fi in ton cu lumea nu mantuieste.

 7. Un nume la întâmplare

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  VĂ ROG CITIȚI ACEST COMENTARIU! Dragilor, veniți cât mai repede către Dumnezeu! Vă spune un fost satanist, rocker, blasfemitor al Creatorului....nu știți cât de rău îmi pare că am fost așa, dar am avut ocazia să văd răul, să-l simt și credeți-mă că nu e de joacă. Obișnuiam să ascult rock brutal(metal negru), unde răul îți intra în minte doar ascultând urletele celor care cântau.....Își bat joc de Iisus 🙁 , de Dumnezeu și de tot ce ține de bunătate, iubire. Genul acesta de muzică instiga la ură și la alte lucruri mult mai rele.
  Din experiențele pe care le-am căpătat cât timp am fost satanist(magie, invocări de demoni, bunuri materiale) mi-am dat seama într-o zi că nu am pe cineva căruia să mă plâng, căruia să-i zic ce am pe suflet...nu am pe Tatăl ceresc....sincer îmi vine să plâng când știu că mi-am bătut joc de Tatăl și de Fiul Său. Dar voi merge și mă voi spovedi, nu am mai făcut asta niciodată și cred că voi urma calea călugăriei.
  DE ACCEA VĂ ROG, VENIȚI LA DUMNEZEU!!! RĂUL EXISTĂ ȘI VREA SUFLETELE OAMENILOR FĂRĂ DUMNEZEU!!!! VĂ ROG FURMOS, RUGAȚI-VĂ ZI DE ZI ȘI NU UITAȚI DE TATĂL!
  Să auzim numai de bine ! Doamne ajută-ne!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   „Dar voi merge și mă voi spovedi” - De ce „voi” și nu merg acum sau am mers?. Un prim pas pe care îl poți face este să îți scrii numele. Ești o persoană. Apoi să mergi chiar azi la preot. La orice oră poți merge. Este suficient să îi spui preotului pentru ce ai venit și crede-mă că te primește imediat. Iartă-mă că am venit cu sfaturi.
   Dumnezeu să te ocrotească!

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Lasă, că decât manele, prefer rock. ROCK FOREVER !

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Omule, esti liber sa alegi. Si desigur, tu esti responsabil de consecintele alegerilor tale. Sa nu dai vina pe alții când va veni vremea firească a urmărilor. Din nefericire, nu vrem să ne gândim la nimic, decât la deliciile prezentului...
   Sunt mai multe genuri de muzică, nu numai manele și rock...cultura, bat-o vina !
   Cat despre ,,Legiune si Capitan", ce să trăiască ?! S-au dus...

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ar fi fost frumos daca duminica la slujba s-ar fi facut o rugaciune speciala pentru cei bolnavi de la Spitalul de Arsi.
  Sa se fi dat o circulara prin toate bisericile sa se pomeneasca victimele incendiului la Sf Maslu in toate bisericile. Cei raniti in accident n-au nevoie sa fie judecati ci iubiti si ajutati, asa a facut Iisus. Fiecare din noi dam bani la biserica si n-am auzit la teletonul pt cei afectati de incendiu ca o biserica doneaza 2 lei .Nici duminica la slujba n-am auzit pr ca se strang bani sau ca se face o rugaciune pt amaratii aceia raniti in club.In schimb trebuie sa cumparam lumanari numai de la biserica ,acatiste tiparite numai de episcopia noastra-la Bacau s-au retras de la biserici si magazine bisericesti toate acatistele care nu sunt tiparite de episcopie ,cele mici de 1 leu pe buzunarul oricui,au disparut, in schimb au aparit numai din acelea cu pret de 4 ori mai mare tiparite de episcopie. Deci bani de la credinciosi se strang pe toate caile, biserica dispune de bani, dar putini din reprezentantii bisericii ajuta efectiv pe cei in suferinta. Cred ca mai exista si preoti dedicati,jertfelnici,si chiar am cunoscut cativa, insa de multe ori am sentimentul ca isi aduc aminte de noi ca existam numai cand trebuie sa platim contributii,sa dam bani pt diverse taxe, avem nevoie sa simtim preotii mai aproape de noi.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Vorbesti ca oricare alt postac, nici o diferenta. Un nemultumit... Iar voi cu articolul asta m.ati dezamagit (nu ca as fii eu cineva Si ati facut o nedreptate). Dar singer is tare suparat. Hai Sa o punem altfel: Daca saracul Daniel, asa cum e el, s-ar fi perindat pe la "colectiv" toata presa ar fi sarit ca arsa ca e in campanie de imagine. Asta ar fi doar un punct. Clar ca voi sunteti baieti destepti si va puteti face tot felul de scenarii, care ar fi transformate in articole de top, daca preorii s-ar fi perindat pe la club. 🙁

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu nustiu ce este cu lumea asta, dar ce treaba are Biserica cu clubul sau cu muzica asta care nu are nimic incomun cu Dumnezeu, ce sa caute preoții acolo? Hai sa fim serioși... nu exista mântuire fara credință, fără pocăință oare ne am dilit cu toți. Ce ne spune Sfintele Scripturi sa ne întoarcem la credința.... O GRAMADA DE OAMENI TRAIESC IN MINCIUNA!!!! asta este grav si strigător la cer, nu faptul ca ești păcătos : gravitatea este ca nu accepta ADEVARUL!!!! Păcătoși sunt toți, dar pentru care iubesc minciuna nu exista salvare!!!

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Frate GABRIEL. Ai perfecta dreptate in legatura cu SFINTU MASLU insa la locul tragediei eu nu sunt de acord si am sa ti spun de ce. AICI http://www.criteriul.ro/posta-redactiei-singur-pe-strada-sau-in-colectiv/.

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Patriarhia e sfanta ca si Biserica.Din istoria BOR stim cat de greu ne-am infiintat Patriarhia. Problema este cu actualul Patriarh. Acesta este, dupa parerea mea, cel mai mare vrajmas al Bisericii din interior in zilele noastre. Acesta ridica ziduri dar darama asiduu suflete,adica Biserica din inimi prin: ecumenism, teroare asupra episcopilor ce nu sunt de un cuget eretic cu el - daca or mai fi de acestia prin Sinod ( !!! ), teroare asupra preotilor care ar vrea ei sa iasa la vreo atitudine dar se tem de stapan. De aceea nu ies preotii sa faca vreun parastas pentru cei ce ar putea fi pomeniti la atentatul de la Clubul Colectiv. Ca sunt care si-au dat viata acolo ca sa salveze pe altii ( Claudiu Petrea... ). Da, cei ca el pot fi pomeniti. Satanistii n-ai cum sa-i mai pomenesti, ca i-a prins moartea in adorarea lui lucifer.Nu vedeti ce a facut acest Patriarh ertic si apostat in Sinod ? Pe vremea liui Teoctist era acolo - in sala de intrunire a Sinodului o masa rotunda ( ovala de fapt ), care arata ca toti episcopii au acelasi har si deci aceeasi putere de decizie.Eu am fost in acea incapere de la Antim pe cand eram la ASCOR. Episcopii trebuie sa ia hotariri in Sinod dupa ce se roaga Duhului Sfant in asa fel incat sa poata spune ca si SF.Apostoli,' parutu-sa Duhului Sfant si noua '. Acum din masa rotunda actualul Patriarh a facut banci ca la scoala iar el sta cu mitropolitii la catedra. Aceasta este o tactica draceasca prin care el invata elevii ( episcopii ) in Sinod. Eu il vad pe acest Patriarh ca pe un soi de Turcanu in Sinod si in Biserica. Cine a citit de reeducarea de la Pitesti stie la ce ma refer. Numai IPS Bartolomeu al Ardealului care a trecut prin temnitele comuniste ii putea sta in fata. Dumnezeu sa-l pomeneasca cu sfintii, ca a murit mucenic. Oare nu ne aducem aminte de hotararea Sinodului in privinta pasapoartelor biometrice ? Nici macar nu au semnat hotararea din 2009, ca sa nu-i poate trage nimeni din stapanii lor la raspundere , ci au dat un comunicat de presa al Patriarhiei.Il scot mereu la inaintare pe Stoica si Turcanu sta pitit. Adevaratul raspuns al Bisericii in privinta actelor biometrice la dat IPS Bartolomeu Anania care a facut Sinod Local si a spus lucurile pe nume. De aceea l-au si omorat la un an dupa. Dar ce sa te astepti de la niste tradatori de Biserica si Neam si de la niste reeducati ? Hristos - Capul Bisericii sa ne scape de ei si sa ne dea altii mai buni, daca binenteles ne vom lasa de avorturi si de alte pacate grele.
  As mai spune cateva .
  Din tot ce s-a vorbit pana acum despre masacrul de la Colectiv pentru mine sunt clare lucrurile . Este vorba de un atac foarte bine pus la punct care urmareste urmatoarele :
  1. In Israel este razboi intre evrei si palestinieni. Acum au inceput-o rabinii prin ocuparea moscheii Al-Aqsa aflata pe locul Templului darmat la anul 70. Antihrist a fost prezentat rabinilor la zidul plangerii in ian-feb 2015. IN ACEST SENS VOI ADUCE PROBE FARA PUTINTA DE CONTESTAT. Israelul are nevoie acum de sange si organe. De ce au venit imediat medici evrei la spitalele din Bucuresti ??? De ce s-a pus imediat si steagul israelit la locul comemorarii ?
  2.In ce zi Patriarhul a anuntat ca a strans 7000 de litri de sange romanesc in campania de colectare "Dai sange, dai viata" ? In ziua de 15 septembrie 2015. Cand a fost atacata moscheea Al-Aqsa ? Pe 13 septembrie 2015. Cand a anuntat rabinul Komschi din Israel ca vine mesia ? In 12 septembrie 2015. Cand incepe anul nou la evrei in 2015, ca nu are data fixa? Pe 13 septembrie 2015 ? Ce mananca evreii 10 zile incepand din ziua anului lor nou ? Pe langa altele, e obligatoriu sa manance cap de peste ? Oare de ce ? Ca sa fie in tot anul " cap " nu "coada". Iata ce-i invata blestematii de rabini in sinagoga !
  In Ortodoxie pestele il simbolizeaza pe HRISTOS, ADEVARATUL si UNICUL MESIA IN VECII VECILOR.
  3.Cand au intrat refugiatii in tara ? A treia zi dupa atentatul de la Colectiv, pe 2 noiembrie 2015, cand absolut toata atentia romanilor era indreptata spre cu totul altceva si foarte dureros.
  Cine sta deci in spatele atentatului, a refugiatilor, a colectarii de sange si organe ....???
  Judecati singuri.
  DA Doamne ca in Tara noastra sa fim din nou cap si nu la coada. Dar dupa ce ne vei scapa de tradatori. Doamne izbaveste-ne si de"prietenii" care mananca cap de peste si vor sa ne "trateze" ranitii
  ROMANI, NU FITI USOR DE INSELAT SI CERCETATI UNDE VA MERGE SANGELE VOSTRU.!!! .

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Sărut mâna Părinte! Mulțumesc pentru toate aceste informații. Constat astfel că nu sunt nebună.
   Dumnezeu și Maica Domnului să vă ocrotească! Să știți că mă rog mereu pentru Sfinția voastră.

   Mă cunoașteți după figură. Doamne ajută.

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  PREOTII NU AVEAU CE CAUTA LA O CAPISTE SATANISTA !
  DACA AJUNGEM LA ECUMENISM CU SATANISTII, CUM NE VOM MAI FERI DE ECUMENISMUL CU CATOLICII.
  Sinodul panortodox, chiar daca s-a amanat nu e departe. si presiunile la fel.
  Exista o fotografie lansata de mediafax - a carei autenticitate este contestata, conform careia pe altarul cu lumanari, victimelor de la Colectiv, exista simboluri precum 666 si mesajul IN THE DARK SIDE WE TRUST”
  Legea le permite sdatanistilor sa-si jeleasca victimele dupa propriile criterii. Dar nu poti merge ca preot sa slujesti in asemenea conditii.

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/02/fotografia-zilei-666-in-the-dark-side-we-trust-printre-lumanarile-de-la-colectiv/

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Aveti si nu dreptate cu implicatia Bisericii in alinarea suferintei celor raniti si pomenirea celor decedati. Insa, Biserica Ortodoxa este mama poporului roman si nu poate sta impasibila la o asa tragedie. Si mai ales pentru sufletele total nevinovate ale copiilor de 14-15 ani, care s-au dus din inconstienta si din teribilism la acel concert. Tocmai ca din mocirla trebuie sa salvezi oamenii, pentru ei a venit Hristos.
  Ar fi fost un exemplu puternic ca Bisericii ii pasa. Credeti ca avea careva curajul sa se ia de ei? Asta e o gandire negativista pe care au avut-o si reprezentantii patriarhiei si nu m-ar mira sa le fi interzis si preotilor sa mearga in acel loc.
  Si dupa cum ati vazut ereticul Robu- reprezentantul papistasilor a speculat momentul si a dat o lectie patriarhului Daniel, ascuns dupa sacii de bani.
  Legat de spurcaciunea acelui loc si a simbolurilor sataniste, stim ca cele sfinte nu se amesteca cu cele spurcate, iar harul preotilor sfinteste locul si imprastie duhurile. Pacat ca preotii nu-si mai stiu misiunea si i-a cuprins frica, care e de la diavolul.

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ieri dupa ce am venit din delegatie de la Oltenita m-am dus la Manastirea Radu Voda,am luat o icoana cu Invierea Mantuitorului Iisus Hristos si m-am dus la Colectiv sa o duc.
  Lume multa,multi tineri care pierdeau vremea si...fumau.
  Nu am stat mult,am rugat un jandarm sa duca icoana la capataiul tuturor lumanarilor.Am aruncat o privire peste tot ce era in fata mea si am simtit o energie negativa imensa plutind si m-a luat o durere foarte puternica de cap.
  Mi-am facut cruce,m-am rugat scurt ptr sufletele duse si am plecat catre casa.
  Abia acum fac legatura intre ce e scris aici,filmele cu muzica si mesajele profund negative si impotriva lui Hristos si durerea mea de cap.

  Nu stiu care ma va crede insa cu o noapte in urma (adica cu o zi inainte de a merge acolo) cand ma rugam la Dumnezeu "auzeam" tot ce s-a intamplat acolo....tot haosul,toate tipetele si am simtit spaima dinainge de moarte a copiilor de acolo.

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Admin,

  E vorba si de simbol aici. Una este ceea ce spune Parintele Srafim Rose cu un rocker de pe strada, sau cu un rocker care chiar el vine la biserica, alta este slujba de pomenire in sinagoga satanei. Cum bre sa mergi sa faci slujba de pomenire la casa diavolului??? Merge preotul sa faca slujba de pomenire la bordel ca a murit o (sau 30) prostituata acolo? Aaa, ca poate merge la bordel sa faca misiune, aia e altceva, dar si atunci cu mari precautii ca vede lumea si zice uite ca popa merge la bordel...

  Diavolul nu se lasa nciodata, orice ai zice si face, el le intoarce sa iasa el deasupra. Bineinteles toate sant justificari dupa logica lui. Si Sfantului Paisie Aghioritul cand dracii nu il lasau in pace de l-au facut sa plsalmodieze si sa se roage toata noaptea, i-au spus "vezi, noi te-am facut sa psalmodiezi...". Minte de diavol, ce vrei... In capul diavolilor ar fi fost ceva de genul "ia uite, i-am facut si pe preoti sa vina sa se inchine in "biserica" noastra".

  Admin, stii f bine ca ard manastiri, biserici, sau corpuri de manastiri... care nu sant facute cu bani curati, in conditiile in care acolo sant calugari cu inima curata. Dar locul murdar, nu se mai sfinteste de catre nimeni. Doar cu focul se mai rezolva problema. Atentie, si astea nu sant cluburi in care se fac ritualuri sataniste.

  Rockerul de pe strada, poti/trebuie ca preot sa-l abordezi, cu dragoste, sa-i explici, e altceva.

  Vreti slujbele de pomenire ale preotilor, mergeti la Biserica. Da tare ma tem ca unii din ei nu pot intra in biserici, la propriu, in starea in care se afla.

  Pe toti astia ce au sarit cu gura ca preotii nu merg acolo, i-a suparat faptul ca toti acesti preoti au zis adevarul, adica au vorbit de satanismul legat de aceste evenimente. (nu e cazul tau)

  Din viziunea a 2-a a Staretului Antonie:
  "Pervertirea moralitatii. De cate ori a incercat satana s-o faca generala, atotcuprinzatoare, s-a ciocnit de fiecare data de demascarea amenintatoare a Bisericii. Dar pentru duhurile intunericului cea mai groaznica este demascarea, scoaterea la lumina. Precum hotul se furiseaza in intuneric, fiindu-i frica de lumina, asa si invaziile dracesti sunt mai eficiente si mai ispititoare cand lipseste lumina adevarului. "

  Admin, ai luat o zicere a Parintelui Searafim Rose dintr-un anume context, si ai aplicat-o in alt context.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*