Să sară jidanii: ANTISEMITISM!!! SUA, Canada și Ucraina sunt de acord cu glorificarea nazismului

Polish-painting-965x543

O comisie a Adunarii Generală a ONU a adoptat o rezoluție pentru “combaterea glorificare a nazismului”, cu 126 de țări care au votat pentru. Dar, SUA, Ucraina și Canada au votat “împotriva”, adică fiind de acord cu glorificarea nazismului

Rezoluția, care a fost inițial propusă de Rusia și compusă alături de alte 52 de state, inclusiv Brazilia, China, India, și Kazahstan, se ocupă cu măsurile de combatere a glorificării nazismului, neo-nazismului și altor practici care facilitează escaladarea formelor moderne de rasism, discriminare rasială, xenofobie și intoleranță.

Condamnă orice negare a Holocaustului, precum și orice formă de glorificare a mișcării naziste, inclusiv onorarea foștilor membri ai organizației Waffen SS. Documentul exprimă de asemenea îngrijorarea cu privire la instalarea de memoriale legate de nazism și “încercările interminabile de profanare sau distrugere a monumentele celor care au luptat împotriva nazismului în timpul celui de-al doilea război mondial.”

Votul final va fi dat de Adunarea Generală mai târziu, în timpul sesiunii 70. Națiunile Uniunii Europene și membrii NATO abținut de la vot.

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daca e so luam asa, nazismul tot creatia unor evrei, cine la finantat pe hitler ?!, cine la finantat pe stalin?!, cine finanteaza ororile zilelor noastre in care suntem martori?! daca nu sionismul jidovesc, atunci cine?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*