Patriarhul Daniel – general SIE se va retrage la mănăstire pentru 3 luni, invocând un motiv de boală. Va fi înlocuit de mitr. Teofan Savu

patriahul_daniel_a_reusit_sa_inmulteasca_bani

Din proximitatea mai multor mitropolii foarte puternice: Ss Daniel se pare că va urma exemplul lui Viorel Ponta, după ce-și va prezenta raportul în fața coloneilor ce l-au recrutat. În sfârșit în fruntea Sfintei noastre Biserici va ajunge un patriarh cu har și nu cu stele pe epoleți. Mai mulți mitropoliți și episcopi și-au dat seama că singurul dușman al BOR din momentul de față nu este poporul satanist sau poporul rockerist, ci este o administrație de tip godporatist în fruntea căreia s-a situat acest personaj care nu are nicio treabă cu harul duhovnicesc, care face un deosebit rău ideei de biserică. Dacă lumea astăzi strigă în stradă împotriva Bisericii este datorită aroganței, incompetenței, trufiei și nepregătirii temeinice dpdv duhovnicește a conducerii BOR. Și o dată cu patriarhul se va retrage și colonelul Stoica, care a facut de râs funcția de purtător de cuvânt.

mesajul aparține lui Oreste, difuzat la emisiunea Jocuri de putere, la Realitatea TV

UPDATE: Patriarhia neagă această ipoteză, dar între timp patriarhul își cere scuze față de tineri.

După ce în seara de 3 nov, protestatarii au încercat să sară gardul Patriarhiei, în seara de 4 nov. la Iași protestatarii s-au oprit în fața Mitropliei Moldovei și Bucovinei li au scandat: “Daniel nu uita, va veni și vremea ta.”

Patriarhul AUDIAT la DNA? De aceea și-a anunțat, pe surse moldovene, retragerea, Patriarhul?

Direcția Națională Anticorupție a precizat, la solicitarea AGERPRES, că joi s-a înregistrat un dosar penal ca urmare a două denunțuri având ca obiect legalitatea folosirii repetate a dispozitivelor de însoțire în trafic de către conducători de instituții, privind fapte aflate în competența de soluționare a DNA. Denunțurile au fost făcute de o persoană fizică și de o organizație nonguvernamentală.

Potrivit unor surse, spune AGERPRES, denunțurile i-ar viza pe procurorul general Tiberiu Nițu, pe fostul vicepremier Gabriel Oprea și pe patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Şi care e acel Patriarh cu har care va veni???

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/wp-content/uploads/2009/10/IPS-Teofan-2009-Tarcuta1.JPG
    Credeati ca scapati?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    acest spurcat vrajitor oreste o fi un profet al satanistilor. dupa ce s-au folosit de ciobotea vor sa il dea jos. asa face satana, ii pierde pe toti cei de care se foloseste. Despre vrajitorie pr cleopa: http://hexaimeron.ro/smf/index.php?topic=7.0

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa citim cu atentie articolul urmator. Distrugerea bisercii ortodoxe este parte integranta a unui plan de distrugere a poporului roman. Sa ne rugam. Exista loc de mai bine, dar si de mai rau. Se pare ca strada este manipulata si are printre obiective si distrugerea ortodoxiei. In actualele circumstante, cine va fi preferatul presedintelui Iohannis? Stim pozitia lui fata de Biserica Ortodoxa si totusi nimeni nu sufla o vorba despre asta in strada. Nimeni nu ia atitudine clara impotriva vaccinurilor ori a investitiilor reduse din sanatate si invatamant sau impotriva salariilor mici acordate acestora. Oamenii vor schimbare si asta e bine, numai ca, undeva,la varf, cineva profita de asta si-si face planuri mari, care, ulterior, s-ar putea sa nu ne convina...

    http://www.napocanews.ro/2015/11/se-pune-de-euromaidan-pe-facebook-iohannis-are-guvernul-meu-pe-cadavrele-celor-de-la-colectiv.html

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oreste ?!
    Un individ dubios, cu pretentii de atoatestiutor, care este un fervent sustinator si promotor al ecumenismului si a NOM !
    Atentie la acest individ !
    Chiar daca unele ziceri ale lui contin si un strop de adevar (mai degraba realitate !), inclusiv in ceea ce priveste mesajul de mai sus, nu tebuie sa-l bagam in seama pe acest individ.

    PF Daniel cu absolut toti episcopii din sinodul BOR, ar trebui sa se retraga cu smerenie si pocainta in post si rugaciune la vreo manastire, fiindca toti fac parte din acelasi sistem ce este daunator Bisericii celei Una Sfanta Apostolica si Soborniceasca !
    In locul lor sa vina oameni simpli, fara nu stiu cate studii pe-afara (in proportie covarsitoare, in occidentul apostat, papistas si protestant !!! - cum sunt ierarhii actuali), care cu adevarat sa fie pastori pentru sufletele noastre ale celor ce suntem pacatosi si neputinciosi, dar nu apostati !
    Astfel de oameni ar putea fi Ieromonahul Amfilohie, Monahul Teodot, sau multi altii pe care eu in prostia mea nu-i stiu !

    Iertati de indrazneala !
    Doamne ajuta !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.evz.ro/lucian-mandru-scrisoare-pentru-pf-daniel-penibilul-intaiul-preafericit-fara-motiv-draga-dane-esti-un-angajat-obraznic.html
    http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/bianca-dragusanu-atac-fara-precedent-la-adresa-patriarhului-daniele.html
    http://www.romaniatv.net/gigi-becali-patriarhul-daniel-are-probleme-de-sanatate-nu-m-ar-mira-daca-se-retrage_255165.html Deocamdata, Trinitas TV ne tine loc de TVR Cultural si TVR Didactic, pt care autoelitele nu misca civic! Guvernantii tb sa fie incoruptibili, competenti si sa aiba mila de populatie, adica sa fie patrioti. Altele decât Trinitas TV, tb gasite forme de educatie patriotica, surogat la pierderea muzeului Literaturii si la nefunctionarea Muzeului National de Istorie 2002-2020.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Manipularea da roade bogate pe internet si F. B. Săracul om insingurat alerga după minciuna Diavolului si dupa șoapte care înăbușă chipul Lui Hristos din Om. Șarpele nu mai zboară decat prin mintea omului, cata boala si cata nenorocire aduce blestematul asta de internet. Omul a căzut pe planul doi și multi cred ca e revoluționar si științific acest internet blestemat. Oamenii accepta prea ușor sclavia. Domnul Iisus Hristos tocmai pentru asta a venit sa ne scoată din sclavie. Nu fiți sclavi internetului!!!! Nu fiți sclavii nimănui.... Handicapat de esti frumusețea Omului este dincolo de orice măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*