Educația sexuală obligatorie? Iohannis este pro… Astăzi se decide…

copil-la-scoala
Cu durere am aflat despre incercarea de a se introduce in programa scolara, in MOD OBLIGATORIU, asa-numita “educatie pentru sanatate” care nu inseamna altceva decat educatia sexuala, cu toate cele ale initiatorilor sai: perversiuni, homosexualitate, promiscuitate, si altele asemenea.
 
Astazi, joi, 26 noiebrie, (chiar de praznuirea Sfantului Stelian, ocrotitorul copiilor) la Cotroceni aproxiamtiv 60 de ONG anticrestine si/sau antifamilie discuta cu Presedintele. La discutie iau parte si cele aproape 60 de ONG-uri crestine care impartasesc valorile pro-familie aratand punctul de vedere al crestinilor si al Bisericii.

Pentru luminarea mai marilor nostri, mai multi parinti ne indeamna sa ne rugam lui Dumnezeu si Maicii Domnului (Psaltire, Acatistul Sf. Acoperamant, Paraclisele Maicii Domnului, Rugaciunea lui Iisus, s.a), si astfel sa nu se ingaduie o asa fara-delege, anume aceasta “educatie pentru sanatate”…
Mesajul preș-edintelui Iohannis
De siguranţa şi sănătatea copilului de astăzi depind sănătatea şi bunăstarea adultului, precum şi dezvoltarea societății de mâine. Educația pentru sănătate este o primă cale prin care copiii pot afla informații corecte despre diferite aspecte ale sănătății. Aceasta implică mai mult decât o materie suplimentară la clasă. Presupune existența în fiecare unitate de învățământ a unei ambianțe școlare ce inspiră, printre altele, curățenie, siguranță, igienă şi implică asigurarea asistenței medico-sanitare de urgență în timpul programului. Susțin prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate și cred că educația în acest sens este calea către o societate mai prosperă.

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ii vor astepta vremuri oribile pe acesti micuti

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca trebuie sa aparam tanara generatie prin toate mijloacele de sminteli. Nimeni nu are dreptul sa le fure acestora copilaria. Cum sa ajungem atat de sadici incat sa acceptam pentru copiii, nepotii ori stranepotii nostri asa ceva. Chiar daca am fi cat se poate de egoisti, ar trebui sa stim ca niste tineri astfel educati nu au cum sa aiba vreo urma de respect fata de cei mai in varsta, asadar aceasta hotarare ne va afecta si pe noi, nu doar pe copii.

    Cata ipocrizie e necesara ca sa poti sustine ca o astfel de educatie este o educatie pentru sanatate? Sanatate pentru cine, domnule Iohannis? Poate pentru beneficiarii de organe de la tinerii aruncati de mici in depresii cauzate de lipsa unei pregatiri adecvate pentru integrarea in societate.

    Domnule Iohannsis, lasati tinerii romani sa se integreze in viata de familie dupa legile noastre crestine-ortodoxe! Nu-i mai smintiti, caci veti raspunde in fata lui Dumnezeu. Nu e suficient ca ati obtinut puterea. Smeriti-va in fata lui Dumnezeu, nu va luptati cu El! Sunteti presedintele unei tari ortodoxe si, chiar daca nu sunteti ortodox, ar fi mai intelept sa respectati credinta poporului pe care-l conduceti pentru ca si in vesnicie sa aveti bucurii. Cum sa conduceti spre iad milioane de suflete? Demnitatile pamantesti sunt vremelnice, dar chinurile iadului sunt vesnice. Aveti grija de mantuirea dumneavoastra. Aveti prilejul sa fiti un conducator pe placul lumii sau pe placul lui Dumnezeu. De alegerile pe care le faceti depinde mantuirea dumneavoastra pentru care noi, ortodocsii, ne rugam in bisericile tarii pe care o conduceti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*