Au apărut și preoții ortodocși… și patriarhul

preoti la colectiv

După cele 3 zile de doliu național, probabil în urma presiunilor opiniei publice, au ajuns și preoții ortodocși la locul unde mii de oameni s-au rugat pentru cei morți în incendiu. Se pare că ieri după apariția la Colectiv a papistașului Ioan Robu, patriarhia a făcut un fel de cosiliu și au decis să trimită preoți. Preoții erau de la administrației cimitirelor. Ziceau că nu i-a chemat familia vreunui decedat, conform regulilor inventate de popa Stoica. Oricum, e bine că măcar în ceasul al 12-lea au avut curajul să iasă din bârlog și preoții ortodocși, spălând rușinea patriarhiei, dar poate și dând de gol teroarea ce este instituită în BOR de ss Daniel Ciobotea.

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Scriptura si canoanele Bisericii opresc slujba inmormantarii pentru cei ce mor slavind pe diavol. Biserica ar trebui sa nu se lase intimidata si sa spuna poporului ce trebuie sa spuna pentru a lua aminte si a se indrepta . Concesiile adorm constiintele si cer alte concesii mai mari. Sa lasam sentimentalismele. Acestia sunt sfintii unui popor cazut spiritual ce se pregateste sa-l primeasca pe antihrist.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Corect. Pe dealta parte in opinia pepei francisc muzica rock nu este satanica. Sursa cotidianul.ro

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Datorita multelor concesii deja facute s-a ajuns in halul acesta incat ecumenismul predomina fiind imbratisat de cler si popor ca pe ceva mantuitor, in schimb prin aceste concesii ne-am lepadat de dreapta credinta si nu-l imbratisam pe Domnul Hristos ci pe dusmanul Lui si al nostru.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eroul apare...Părintele ne explica foarte clar, cum apar eroii asa peste noapte, valurile cum vin asa si pleaca si un val nu strica decât casele, care sunt făcute pe nisipul mișcător.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunteti Mai rau ca hotnews..

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce pentru echipa de satanisti statul roman trebuie sa plateasca cate un milion de euro pe cap de drogat cu cei mai buni doctori si cu cele mai scumpe tratamente din lume? In spitalul unde s-a operat mama mea a murit in vara asta o femeie pentru lipsa unui aparat de aer conditionat. Dupa ce erau operate de tumori de 1kg cel putin erau pusi sa stea la 40 grade Celsius si strigau: Aer!Aer!Aer! Si a murit. Ei de ce sa aibe parte de tratamente cu cei mai buni doctori din lume? Aici la sectia de urgenta am stat 12 ore de cand a ajuns in spital si pana i-au dat o reteta! Aici se sta 12 ore pentru o reteta pe targa! Am vazut cu ochii mei cum a cazut un batran cu infarct de pe targa si dupa ce si-a spart capul de ciment a murit! Si sotia lui urla socata: A murit! A murit ! Criminalilor! Ei de ce sa beneficieze de tratamente de un milion de euro gratis? Am o sora cu o tumoare gigant. Unde se opereaza? La astia de aici care uita fesele in operatie? A zis doctorul: ,,se mai intampla''.... Ei sunt echipa de soc satanisti din Piata Universitatii platiti la mitinguri si ei au dreptul din partea statului roman la ce e mai bun de pe toata planeta pentru ca le aduc doctorii cei mai buni din lume!
    Acum se instaleaza o noua scara de valori.
    Pe prima treapta se afla satanistii rokeri cu protipendada din Primaverii care beneficiaza de cele mai bune tratamente gratis si de cei mai buni doctori din lume. Pentru ei Ponta si Iohannis nu fac economie de bani si le aduc cei mai buni doctori din lume.
    Ceilalti , oamenii crestini din multime stau cate 12 ore in Constanta la urgente pentru o reteta, la operatii se uita fesele la propiu in operatie- cancer la san, medicamente ieftine si daca reusesc se opereaza . Daca nu mor cu zile in liniste si uitati de lume... Si e greu pentru un om sa stie ca moare si sa se gendeasca in fiecare zi la moarte doar pentru o banala operatie...
    Dreptul la viata in societatea noastra se face in baza originii si nu mai spun nimic de nenorocirea mea. Aici au dreptul la viata asa zisii ,,liberali'' care dau din cap in cluburi cu mainile pe sus cu semnul diavolului. Ceilalti sunt eliminati. Pentru ceilalti statul roman le rezerva doar moartea si plata impozitelor...Eu mai pot sa mai spun ceva de nenorocirea mea? Nu. Sper sa moara toata echipa de satanisti . Dar sa moara in chinuri si in urlete grele...

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O fotografie Mediafax arată un mesaj nu tocmai întâmplător alături de celelalte lumânări: 666 in the dark side we trust (credem în partea întunecată) ceea ce îmi alimentează, cel puţin mie, ideea unui jertfelnic acolo. Ar fi interesant de ştiut dacă locul acela a fost vreodata pustiu şi frecventat de satanişti până să fie amenajat în vreo formă sau alta. Oricum, sunt prea multe care se potrivesc cap la cap!

    Unde-a fost Dumnezeu când s-a întâmplat tragedia din Colectiv? Cât mai departe! A fost alungat de aura locului şi de mesajele de răzvrătire din versurile formaţiilor care au dat pe-acolo. În acel loc s-a sălăşluit răul şi va rămâne rău famat şi după închiderea clubului!

  8. bogdan bobolea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare Daniel Ilie Ciobotea face jocul Catolicilor prin tot comportamentul sau, indepartandu-i astfel pe crestinii ortodocsi de Biserica Ortodoxa ?

    Patriarhul Daniel aka DAN ILIE CIOBOTEA s-a nascut in 1951 in Dobrești, Bara, jud. Timiș (sa nu ii mai aud pe transilvaneni ca „regatenii sunt vai de capul lor”).

    1974 -1976: frecventeaza cursurile de doctorat la Institutul Teologic Universitar din Bucuresti

    Isi continuă studiile în străinătate: doi ani la Facultatea de TEOLOGIE PROTESTANTĂ a Universității de Științe Umane din STRASBOURG (Franța) și doi ani la Universitatea Albert Ludwig din Freiburg im Breisgau, FACULTATEA DE TEOLOGIE CATOLICĂ (Germania).

    15 iunie 1979: teza de doctorat la Facultatea de Teologie Protestantă din STRASBOURG. Devine doctor în teologie al Universității din STRASBOURG.

    1980: lector la INSTITUTUL ECUMENIC de la Bossey – Elveția (1986 - 1988 fiind și DIRECTOR ADJUNCT), fiind și profesor asociat la GENEVA și Fribourg (Elveția).

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Patriarhul_Daniel

    The Ecumenical Institute at Bossey is the international centre for encounter, dialogue and formation of the World Council of Churches.

    Patriarch Daniel reported that the Romanian Orthodox Church is turning again to the search for Christian unity following a period of national re-building.

    “Now,” he continued, “we again discover the importance of unity under the cross.” This need for unity applies within the nation itself and, at the same time, “We try, with the Holy Spirit, to have a theology that is more connected with the life of the churches East and West”

    https://institute.oikoumene.org/en/news/all-news/wcc-faith-and-order-commission-enjoys-an-encounter-with-patriarch-daniel-of-romania

    CIREASA DE PE TORT

    ILIE SÂRBU (socrul lui VIOREL PONTA), profesor de teologie şi director de seminar, a lucrat la INSTITUTUL ECUMENIC din GENEVA, Elveţia. Institut unde preda, ca profesor asociat, şi DANIEL ILIE CIOBOTEA, actualul patriarh al BOR.

    http://www.paginadepolitica.ro/melescanu-patriarhul-daniel-ilie-sarbu-ponta-filiera-elvetiana/

  9. bogdan bobolea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Versurile melodiei "THE DAY WE DIE" nu sunt deloc satanice ! Ci exprima exact ce se intampla in prezent !

    Hai să mergem și să cerșim libertatea
    Un alt rând se aruncă în flăcări
    Gurile slobode schimbă liderii
    Din acest moment toată lumea va fi vinovată.

    Mă uit în sus către compania mea
    O întreagă artilerie
    Ţine în cătare inamicul
    Și aruncă în aer capacul anarhiei.

    Purtarea ta binevoitoare a fost complet eronată
    Ţi-ai dat seama că ar fi trebuit să știi toate astea de mult timp.

    Nu suntem numere, suntem liberi, suntem atât de vii
    Pentru că ziua în care admitem înfrângerea este ziua în care murim.

    Fii atent, un crez ce se stinge,
    O scamatorie este dogma pe care ei o predică.
    În planul secund este o anulare a conștiinței
    Pentru a nivela toate convingerile tale.

    Menţine-ţi poziţia pe câmpul de luptă
    Plin de viață, pregătit și indignat
    Strânge-ţi pumnii, sunt gata de luptă
    Apasă pe trăgaci și dă tonul.

    Purtarea ta binevoitoare a fost complet eronată
    Ţi-ai dat seama că ar fi trebuit să știi toate astea de mult timp.

    Nu suntem numere, suntem liberi, suntem atât de vii
    Pentru că ziua în care admitem înfrângerea este ziua în care murim.

    Apasă pe trăgaciul ăla.

    Dă dracului toată corupție ta
    A fost acolo încă de la naşterea ta, dar nu am putut-o vedea
    Mereu ne-am simțit atât de goi
    Căci speranțele noastre au fost atârnate în spânzurătoare
    În tot acest timp am fost închişi
    Și nu era nimic de spus
    Până astăzi.

    Nu suntem numere, suntem liberi, suntem atât de vii
    Pentru că în ziua în care admitem înfrângerea este ziua în care murim.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce continui sa inserezi lozinca "traiasca legiunea si capitanul" in mesajele pe care le-am postat ????

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Nu te face nimeni legionar printr-un astfel de salut. De cand s-a votat legea anti-legionara, am decis ca salutul acestui blog sa fie "Traiasca Legiunea si Capitanul". E un blog personal si pot lua aceasta decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*