„Migranţii” – noua Killing Machine a celui de-Al Treilea Război Mondial vs sinuciderea naţională

ISIL5yearMapMerkel Befehl (Merkel comandă)

Repetatele trageri de urechi şi puneri la colţ ale României, „indicaţiile preţioase” mincinoase ale unui baross-an al U.E., aroganţele ostile ale scorpiei britanice cu titlu aristocratic, „monitorizările” prescrise de canoanele globaliste – în detrimentul statului român -, au făcut ca la 1 ianuarie 2007, România să fie sechestrată în lagărul post-sovietic numit Uniunea Europeană. Nu oricum, ci cu preţul austerităţii severe, cu preţul unor politici fiscale şi sociale devastatoare contextului intern. Chipurile, ni s-ar fi făcut o imensă favoare cu intrarea în Uniune! Mare tam-tam, surle şi trâmbiţe, la fel cum erau conduşi condamnaţii secolelor trecute în piaţa publică la spânzurătoare sau decapitare, aşa am fost noi înşelaţi să ne punem capul pe ghilotină străină…vorba lui Constantin Tănase: „… Dar cu asta ce-am făcut?”. Cu ce ne-am ales? Judecând, nu în stil „socialist”, ci după principiile „capitaliste”, care sunt avantajele României? La fel cum dresorii câinilor trăgători de sanie leagă o bucată de carne de o prăjină, atârnând-o în faţa câinilor, iar aceştia aleargă s-o prindă, ni s-a fluturat prin faţa ochilor, încă nedeschişi suficient, libera circulaţie în U.E. şi morganaticul Schengen. Şi dă-i şi alergă peste graniţă, în căutarea unui trai mai bun! Mai apoi, condiţionările restrictive şi tendenţioase ale Uniunii au început să curgă cu nemiluita. Cotizaţia, cotizaţie! România cotizează anual cu sume uriaşe! Astăzi, când România mai primeşte/absoarbe ceva sume alocate pentru diverse investiţii, se cheamă că acestea au fost realizate cu „bani europeni”. Care „iuropeni”, Musiu, că din cotizaţia românească nici măcar o treime nu se întoarce la baştină? În urmă cu câţiva ani, doi papagali europeni, Berlusconi şi Sarkozy s-au purtat cu românii de parcă ar fi fost scursurile continentului. Marea Britanie a intrat în falsă alertă generală că va fi invadată de români. Astăzi, Frau Führer Merkel dă un „Befehl” cetăţenilor republicilor unionale ale conglomeratului celor douăsprezece stele, sub forma lecţiilor de conduită morală şi „umanitarism” faţă de „imigranţii”, somând pe cei care nu se conformează „Befehl-ului” că vor fi „amendaţi”. Frau Merkel, te-a numit cineva Führerul Europei? În concluzie, nu se discută dacă statele componente ale U.E. pot sau nu pot să fie de acord cu „găzduirea” suspecţilor migratori. Doar numărul imigranţilor (redenumiţi ad-hoc „refugiaţi” politic) mai poate fi negociat.

Depopularea planetei

Spre deosebire de alte migraţii, aceasta care acum a invadat Europa nu este un fenomen spontan, ci un scenariu meticulos şi îndelung elaborat. Nu ne confruntăm cu o migraţie „normală”, ci cu o operaţie programată în curs de desfăşurare, fapt ce mă îndreptăţeşte să susţin că ne confruntăm cu un război mondial sub o formă inedită. Altfel spus, un război „asimetric”, un război non-convenţional, un război subteran declanşat tacit, dar cu proceduri inedite şi cu efecte mult mai distrugătoare decât cele două mari conflagraţii mondiale, cumulate celorlalte conflicte armate ale istoriei umanităţii. Scopul a fost enunţat de Henri Kissinger, unul dintre protagoniştii „vizibili” ai New World Order (N.W.O.): „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia S.U.A. va necesita cantităţi tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate. […] Ilegal o putem face imediat. Constituţional va dura puţin mai mult. […]”[1]. „Pietrele Îndrumătoare” de granit din Noua Georgie (S.U.A.), instalate în anul 1980, de nişte „anonimi” erijaţi în dumnezei, recomandă în 12 limbi, democidul unui procent de 92% din populaţia planetei. Prima dintre acestea precizează: „Menţinerea populaţiei sub 500 de milioane de locuitori, într-un echilibru perpetuu cu natura”, iar ultima: „Nu fiţi un cancer pentru pământ – lasaţi loc naturii”. Au omis autorii să menţioneze dacă ei sunt sau nu pe lista supravieţuitorilor.

Restricţionarea libertăţii de mişcare în Europa

La Turnul Babel din Bruxelles sar scântei. Spiritele s-au aprins şi pendulează între apeluri şi ameninţări, precum inscriptoarele unui seismograf, fundal pe care Germania a pus în practică cel mai mare şantaj din istoria U.E. Pliindu-se pe actuala politică a Führerului Merkel, prezentată ca un fel de Maica Tereza a imigranţilor (imigranţii contemporani o numesc „mama noastă”), ipocrizia europarlamentarului german Elmar Brok iese în prim plan. Nu cu mult timp în urmă, acesta susţinea că „ţiganii din România, Ungaria, şi Bulgaria să fie amprentaţi ca să nu mai profite de sistemul de asistenţă socială din Germania”. Dacă măsura urmărea respingerea şi blocarea accesului tuturor cetăţenilor celor trei state pe piaţa muncii germane, acum, Germania şi-a declarat disponibilitatea de a absorbi 800.000 de imigranţi anual. Pactizează cu diavolul? Îi e frică de ISIS,e inconştientă sau face jocul N.W.O.? Migranţii aduşi cu banii elitelor diabolice din umbră sunt liberi să penetreze „infailibilul” sistem german, care le va acorda imediat drept de muncă pe toată durata cât li se procesează cererile de azil, oferind şi riscul inclus, de a avea – pe teren propriu – o imensă surpriză. Frau Führer Merkel obligă statele U.E., printr-un „Befehl” ilegal, să înghită pe nemestecate cantităţile de „imigranţi” fixate „de la centrul de comandă al lumii”. Germania ameninţă că, dacă statele membre nu vor accepta cotele obligatorii de imigranţi, libertatea de mişcare în interiorul U.E. va cădea. Procedând astfel, Germania restricţionează libertatea de mişcare în Europa, asumându-şi riscul unei surprize. Nu din cele mai plăcute. „Befel”-ul, mai drastic decât pe vremea diktatelor, mă pune în dilemă: U.E. este noua formă a Uniunii Sovietice sau reconfigurarea celui de-Al Treilea Reich?! Din nefericire, avem de-a face cu ceva mult mai grav, cu cel de-Al Treilea Război Mondial pentru instaurarea oficială a N.W.O. Afirmaţia se bazează pe declaraţia aceluiaşi Henry Kissinger, făcută în urmă cu peste patru decenii: „Azi, America ar fi indignată dacă trupele O.N.U. ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus în prealabil că există infiltrate în mijlocul lor ameninţări din afară, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun în pericol însăşi existenţa noastră. Aceasta va fi valabil şi în cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori să fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de către oameni, mai ales dacă bunăstarea lor va fi garantată de către Guvernul Mondial”[2].

Ipocrizie Occidentală

De-a lungul istoriei umanităţii, migraţiile s-au repetat sub diverse forme, materializându-se prin deplasarea grupurilor aparţinând unei anumite naţii, fie în războaie de cucerire, fie în refugii. În urmă cu peste o mie de ani, „Cruciadele” au provocat pierderi umane considerabile. „Civilizaţia” europeană a invadat cele două Americi masacrând „pieile roşii”, cazându-i pe supravieţuitori în rezervaţii şi confiscându-le pământurile. Cea mai „democrată” ţară din lume tace chitic atunci când este vorba de masacrul indienilor. Consecinţele marilor conflagraţii mondiale şi-au pus amprenta pe fuga multor europeni în „ţara făgăduinţei”. Dacă toate acestea au fost rezultatul derulării evenimentelor din trecut, nu tot astfel se întâmplă astăzi. Imediat după marea cacealma a „primăverilor” europene din 1989, a revoluţiilor de catifea şi a decembriadei din România, deschiderea graniţelor a oferit şi aspecte scăpate din scenariu. După ce a dat României lecţii de „toleranţă” faţă de minorităţi, după ce statul român a elaborat şi aplicat legi mai permisive decât în orice altă ţară faţă de minorităţi, trezindu-se pe cap cu reprezentanţii unei etnii migratoare ce se declarau români, ipocritul Occident s-a speriat de obrăznicia şi agresivitatea migranţilor tuciurii ai Europei anilor ’90 ai veacului trecut. Prompt, acelaşi Occident „tolerant” s-a grăbit să-i stigmatizeze pe români – fără discernământ – numindu-i pe toţi români nu doar cerşetorii invadatori, ci „ţiganii” Europei. Şi se bate toba la Bruxelles că în U.E. nu se face discriminare!

Renate Weber îi va angaja pe imigranţi la tuns gazonul?

Dacă astfel se prezintă (sumar) situaţia pe plan general, în România, ecourile oscilează. Şeful statului, conştient că i se contorizează gafele, încearcă o „rezistenţă” de ochii lumii, afirmând timid şi ambiguu: „Cred că fiecare stat membru are dreptul să acţioneze în funcţie de situaţia specifică pe care o are, conform capacităţilor şi posibilităţilor pe care le are”[3]. Premierul, anunţă că numărul imigranţilor nu poate depăşi 1.700, faţă de cei peste 6.000 dictaţi de Bruxelles. Erijându-se în reprezentantă a voinţei naţionale, madam Renate Weber, strigă din colivia europarlamentară: „Cu siguranţă, nu, pentru că numărul celor care astăzi sunt deja în Europa este foarte mare. Pentru că este o situaţie cu totul excepţională, aş vrea să folosim termenii în mod corect, nu vorbim de imigranţi, vorbim de persoane care se consideră ele cel puţin solicitante de azil politic, deci refugiaţi cărora li se aplică prevederile Convenţiei cu privire la statutul refugiaţilor […]. Deci cota pe care România o spune, dacă ne raportăm la numărul total al acestor persoane, nu cred că este generoasă. […] Poziţia României ar trebui schimbată strict în sensul în care ar trebui să înţelegem că faptul că noi avem astăzi capacitatea efectivă, prin centrele acelea care există în România, de a adăposti 1.700 de oameni este o chestiune în timpuri normale. Câtă vreme însă ai în Europa o criză umanitară de nivelul celei actuale, fiecare ţară cred că trebuie să se replieze din mers şi astfel de locuri de primire cred că pot fi create din mers. Mie nu mi se pare, sinceră să vă spun, cifra de şase mii (6.000 nu e o cifră, madam, este număr – n.n.) exagerată, în raport cu populaţia pe care o are România, în raport cu faptul că evident pentru cazarea acestor persoane Uniunea Europeană va contribui şi ea financiar […]”[4]. Nu ştiu pe cine reprezintă această purtătoare ilegală de creier, dar, în cazul de faţă nu reprezintă interesele României! Pe români i-a întrebat ce părere au? Oare câţi „refugiaţi” va găzdui gânditoarea în casa – casele (?) – sau în cabinetul de avocatură din România? Câţi „refugiaţi” va hrăni din „modestul” salariu de europarlamentar? Locuri de muncă nu se găsesc nici pentru români. Pe imigranţi îi va angaja la tuns gazonul locuinţelor sale? Să creadă cine vrea, eu, nu!

Scopul „Noii Civilizaţii”, promovat de susţinătorii robotizaţi ai mentalităţii mult trâmbiţatului „multiculturalism”, urmăreşte distrugerea naţiunilor omogene prin amalgamarea lor într-o masă nedefinită de albi, negri şi asiatici, o populaţie metisă uşor de dominat, deznaţionalizată, facil de subordonat controlului total şi reprimarii oricărei rezistenţe faţă de N.W.O. Concomitent, prin criminala manipulare a mass-media aservită, ni se impune negarea propriilor origini şi a identităţii naţionale. Singura opţiune: referendum.

Alternativa este sinuciderea naţională!

Art. 3 Par. (4) din Constituție precizează: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.”, și Art 95, Par. (1): „În cazul săvârșirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituției, Președintele României poate fi suspendat din funcție de Camera Deputaților și de Senat, în ședință comună, cu votul majorității deputaților și senatorilor, după consultarea Curții Constituționale. Președintele poate da Parlamentului explicații cu privire la faptele ce i se impută.”, Preşedintele României și Prim-Ministrul României se fac vinovaţi de încălcarea prevederilor Constituţiei. Acceptarea şi găzduirea pe teritoriul naţional a mii de refugiaţi, care, printre alte probleme economice și sociale, vor schimba și structura demografică a României și vor transforma statul național într-un stat multinaţional, se încalcă Art. 1, Par (1) din Constituția României: „România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil”. Mai mult ca oricând, este obligatorie aplicarea articolului 35 din „Declaraţia drepturilor omului și ale cetăţeanului” din anul 1793) „Când guvernul violează drepturile poporului, insurecţia este, pentru popor şi pentru orice parte a sa, dreptul cel mai sacru și cea mai indispensabilă dintre îndatoriri.” Unica soluţie ce se impune în astfel de cazuri, când securitatea naţională este în pericol, este referendumul, nu deciziile Uniunii Europene. Cât despre Schengen… un exemplu de discriminare mai demonstrativ ar fi greu de găsit!
REFERENDUM!
Nu avem altă alegere, alternativa este sinuciderea naţională!
Grafica – Ion Măldărescu
—————————————-
[1] Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973. https://cotidianul.ro
[2] Ibidem, op. Citat
[3] https://cotidianul.ro
[4] https://cotidianul.ro

art-emis.ro

4 comments

  1. alin craioveanul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta! sunt foarte de acord cu acest referendum!Dar cine il organizeaza ? parlamentul sau senatul Romaniei aservit UE???????Din pct meu de vedere o solutie ar fii sa boicotam statul si sa nu -i mai recunoastem ca conducatori.Daca procesul de globalizare se va accelera ,Roamania prin acesti conducatori pe care ai are v-a trebuii sa implementeze litera cu litera ce i sev-a trasa de globalisti.Sa zicem ca o parte di ei se v-or mai trezii sau constientizeaza ceea ce fac dar sunt neputinciosi si putini,chiar si asa ,restul v-0r implementa cu obedienta ,tupeu si cruzime poate ,tot ce li-se traseaza,deci oricum am dao Romania se v-a scinda in doua sau mai multe factiuni,unii pro ue unii pro Rusia,altii v-or dorii sa fie romani,dar impreuna nu cred ca v-om mai traii in liniste si pace.Deja samanata dezbinarii este sadita in inimile noastre si nepasarea accentueaza si mai mult apatia sociala in care ne aflam.Haideti sa iesim din spatele tastaturii si sa punem osul la treaba si mintea la contributie ,prin rugaciune si post Dumnezeu sa ne lumineze pt gasii o solutie de crea o Romanie alternativa fata de E-Romania chiar daca asta implica rupere de acest sistem care mai devreme sau mia tarziu va fii inevitabil.Daca sinodul ecumenic de la anul v-a avea loc ,si stim bine ca scopul este nivelarea religiilor si unirea intr-una singura ,atunci Bor cu capii ei din varf nu mai sunt pastorii nostrii ,oricum nici acum nu sunt,se stie foarte bine ce sunt cei din ,,varf,,,daca procesul de cipare se v-a accelera si actele biometrice v-0rfii obligatorii,oare cei care nu v-om accepta toate aceste lucruri v-om putea traii ca si pana acuma???sau v-om fii prigoniti si haituiti???Crestinii din vechime traiau ei singuratici si separatti cand erau prigoniti,rugandu-se fiecare in casa lui sa faca Dumnezeu minuni cu ei???sa nu cerem noi de la sine putere martiraj ,ca nu e dupa cum vrem noi ci dupa cum vrea Domnul!dar daca noi nu miscam nimic prin ane salva asteptand decat minunile Domnului ,nu facem decat sa-il ispitim pe Dumnezeu.Daca Domnul vede de la noi ca dorim intradevar sa nerupem de acest sistem ticalos si sa ne opunem cu toata convingerea , atunci v-om primi si ajutor,altfel ramanem decat la stadiul de constatatori si comentatori care ne dam cu parerea fiecare pe net.eu nu zic sa cautam solutii miraculoase si nici nu zic ca sunt vrednic de asa ceva dar impreuna , mai multi care gandesc la fel adunati laolalta se paote macar incerca sa se puna in aplicare un plan de a ne salva tara si natia .Vointa noastra misca Cerul spre noi,sau il indeparteaza de noi.Doamne iarta-ne pe toti!Amin.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      alin, cu cine frate?!, cand majoritatea a adoptat politica strutului, in ceea ce priveste actele biometrice majoritatea o vad ca o ,,binefacere'', chiar si la mine in familie ca nu mie rusine sa recunosc au luat cardul de sanatate cu ambele maini, degeaba leam explicat ca nu fac bine ceea ce fac, acum om vedea ce o mai fi

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://www.youtube.com/watch?t=422&v=Lvpm7tg6YI0

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevărata mașină a celui de-al treilea razboi mondial și utopia „1984” stă chiar în acțiunile statului român și ale românilor trădători. Surse din țară îmi spun că tot mai mulți militari de carieră renunță la haina militară a statului român ca să se îmbrace cu haina mercenarilor jidomasoneriei mUE. Nu este departe ziua în care acești frați ai noștri vor intra cu forța în casele noastre ca să ne ridice și să ne ducă în lagărele jidomasonilor. Sfârșitul se apropie foarte rapid. Și dacă nu credeți, iată ce ne mai pregătesc.

    http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/inca-un-pas-pentru-mobilizarea-rezervisti_577330.html

    Cei ce semnează cu satana în primă fază, vor fi „rezervisti voluntari”. Aceștia vor intra în elita criminalilor, respectiv cadrele superioare. Cei ce vor intra în „eșalonul doi”, prin obligare, vor reprezenta cadrele inferioare ale viitorului „1984”, iar cei care se vor eschiva (ascunde), vor fi viitorii sclavi ai sistemului.

    Să vedeți vânătoare și vânzare de suflete, plângere și-amar... Trierea a început deja de ani buni, însă acum se va accentua. Partea proastă este că nu mai avem lucrători, iar grâul va rămâne pe câmp la mila Domnului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*