Sinodul tâlhăresc:

Andreicut nu se dezminte: oficiază slujba de înmormântare a șefului masoneriei din Cluj

andrecut inmormantare mason rotary leordean clujVasile Leordean unul dintre filantropii Clujului s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani. El a fost condus pe ultimul drum, joi, 27 august, de familie și cei apropiați.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de Mitropolitul Andrei, iar de la ceremonie nu au lipsit oamenii de afaceri cu care a fondat în 2002 clubul Rotary Parc, scrie Clujust.ro.

Membri ai clubului și prezenți la ceremonie au fost mulți milioanri ai Clujului: președintele Băncii Transilvania, fost fondator Astral, Horia Ciorcilă (60-62 de milioane de euro), omul de afaceri Dorel Goia (42-44 de milioane de euro), patronul Reman, Liviu Ciupe (53-56 de milioane euro), magnatul contrucțiilor Gicu Gânscă (8 milioane de euro), asociații din grupul Compexit, Răzvan Rotta, Marius Nicoară și Titus Nicoară (12 milioane euro), fost proprietar City Plaza, actual investitor imobiliar, Sorin Dan (7 milioane de euro).

stiridecluj.ro

20 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://luptapentruortodoxie.blogspot.ro/2011/05/cine-este-mirem-existat-sau-nu-o.html

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   din articol
   „Vremea noastră a cam trecut, voi sunteţi cei ce trebuie să duceţi până la capăt nestinsă flacăra Ortodoxiei. Noi am înfundat temniţele comuniste, tocmai ca voi, cei ce ne urmaţi, să nu mai treceţi prin iadul acela. Nu vă siliţi spre eroisme gratuite. Nu denigraţi arhiereii apostaţi. Încă nu a venit timpul.“ Dar când plinirea vremii va sosi, vom cunoaşte lămurit aceasta, căci atunci „urâciunea se va trufi pe faţă în locaşurile sfinte“.

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un alt caz este cel al părintelui Calistrat de la mănăstirea Bârnova, care a îndrăznit să îl „mustre” în public pe Daniel, mitropolitul Moldovei (pe vremea când acesta încă nu era Patriarh), trăgându-l chiar în glumă de barbă, fapt care a făcut să fie interzis de la cele sfinte pe termen nelimitat.

    Părintele Amfilohie Brânză de la schitul Diaconeşti din Bacău, discipol al lui Cleopa, este şi el ameninţat cu caterisirea (răspopirea) deoarece i-a spus în public unui episcop că trebuie „să ascultam mai mult de Dumnezeu decât de conducătorii de tot felul”. Şi cum acesta nu a fost de acord cu această afirmaţie, Amfilohie l-a întrebat în mod inevitabil: „Prea-sfinţia voastră sunteţi mason?”. Iar episcopul, lăsând la o parte orice menajamente i-a răspuns: „Băi băiatule, tu nu ştii ce e asta, ia cel mai mare mason şi îmbracă-l în veşmintele arhiereşti şi se topeşte tot răul din el”. Părintele Amfilohie nu s-a lăsat: „Dacă sunteţi mason, Prea-sfinţite nu vă mai pomenesc la sfintele slujbe, că mulţi sfinţi şi sinoade au condamnat masoneria!”

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

     Ce frumos!!! ne-ati spus lucruri pe care nu le stiam...80 % din episcopi sunt securisti, pupincuristi si masoni. Amin!

 2. cornelia istrate

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Acesti masoni l-au pus pe boc primar Si Andrreicut l-a sustinut ba chiar l-a gratulat cu Crucea Transilvaniei.

  https://forumwebtop.wordpress.com/2015/08/28/sluga-penibila-boc-troc/

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si eu sunt categoric impotriva masonilor,dar acum este vorba de o inmormantare,nu putem sa-l acuzam pe parintele ca a oficiat o slujba in aceasta situatie!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   dar acea hotărâre din 1937 nu-l condamnă și pe acest mitropolit ? Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a hotărât că masoneria luptă împotriva Bisericii lui Hristos, e erezie, iar masonii sunt excluși din Biserică și dacă nu se căiesc de erezie li se va refuza la moarte slujba înmormântării !

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iar aceste probleme sunt mult mai grave dacă ne uităm la câți masoni sunt peste tot în jurul preoților și în anturajele unor ierarhi. lucruri interzise de Sfântul Sinod la 1937 întrucât masoneria a fost anatematizată !

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ma intreb pana unde or sa mearga acesti ierarhi ai nostri si ma intreb daca o mai exista vreunul care sa fie cu adevarat ortodox. Sa ne rugam pentru ei fratilor, doar rugaciunea ne va scoate la liman, si poate trezi poate pe multi din episcopii nostri. Daca ne unim cat mai multi in rugaciune nu are cum sa nu vedem si roadele. Nadajduiesc ca macar un episcop sa fie cu adevarat cu noi pana la final.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/09/02/frati-romani-mobilizare-generala-pentru-evenimentul-de-vineri-4-septembrie-ora-12-din-bucuresti-impotriva-legii-wiesel-antiromanesti-217-din-2015/

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/09/01/despre-asasinarea-memoriei-nationale-prin-legea-wiesel-217-din-2015/

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/09/04/legea-wiesel-217-din-2015-dovada-clara-a-influentei-si-puterii-actuale-neocomuniste-din-romania/

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ARTICOL CU ÎNREGISTRARE VIDEO

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/09/04/frati-romani-luati-atitudine-fata-de-legea-wiesel-pana-nu-este-prea-tarziu/

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ULTIMUL ARTICOL POSTAT PE BLOGUL MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/09/05/memoriu-deschis-catre-avocatul-poporului-privind-neconstitutionalitatea-legii-217-din-2015/

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  INTERVIU EXCEPȚIONAL CU SORIN LAVRIC
  https://www.privesc.eu/arhiva/63286/Emisiunea–Ora-de-veghe–cu-Nicoleta-Savin

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/09/05/ion-gavrila-ogoranu-si-rezistenta-anticomunista-din-muntii-fagarasului/

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Radu Iacoboaie, ești penibil.

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multumim pt informatie!
  Poate asa intelegem mai bine caracatita de la Cluj si tenebrele ei.

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Un GUNOI !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*