Gigi Becali: Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea. Îl caut pe Hristos, oriunde este El, caut mântuirea

rp_becali3_99879700.jpg
Gigi Becali petrece astăzi ultima zi de permisie din cele cinci de care a beneficiat din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă. Fiind duminică, a mers la slujba de la biserică, iar, la ieșire, a mărturisit presei că acum este Gheorghe Becali și că “temnița e cel mai bun lucru din viaţa sa”.

Gigi Becali afirmă că a început o viață nouă, caracteristicile acestei schimbări fiind că se numește acum Gheorghe Becali, că îl caută pe Hristos și ca a luat o decizie în legătură cu averea sa.

“Am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este El, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, pe cei dezbrăcaţi… toată averea mea o dau lui Hristos”, a declarat Becali la ieșirea din biserica construită de el în Pipera, citează realitateatv.net.

Mărturisind că se rușinează în prezent când vede la televizor cum era pe vremuri, patronul echipei Steaua a vorbit și despre ce l-a afectat cel mai mult cât timp a fost încercerat: “Cel mai greu e că nu îţi vezi familia. Părintele Justin Pârvu zice că cine n-a fost în temniţă nu ştie a se ruga. Eu nu ştiam să mă rog, nu ştiam ce înseamnă mântuirea. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea…ce înseamnă doi ani de lipsire de libertate faţă de viaţa veşnică? Eu nu ştiam ce înseamnă fără arest”, a mai spus Becali.

Dumnezeu să-l ajute în tot lucrul bun!

9 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/03/28/romanul-adevarat-isi-iubeste-tara-si-neamul-caruia-apartine-prin-nastere/

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      ULTIMELE ADĂUGIRI:

      Frați români, putem constata cu toții că România este în momentul de față (la ceasul dureros al adevărului) un stat în derivă, o națiune vlăguită asemenea unei bărci aflată pe un fluviu care se îndreaptă inevitabil spre marginea unei cascade sau prăpăstii amețitoare. Statul român însuși, autoritățile care-l conduc observăm că se află într-un grav proces de disoluție prin pierderea independenței sale militare, economice, politice, culturale... Suntem ca și o națiune supusă unui asediu și totodată o simplă colonie pentru interesele UE și SUA. Zeci de miliarde de euro părăsesc România în fiecare an și nu se întorc. Pământurile ne sunt cumpărate tot mai mult și totodată la un preț derizoriu, foarte mic... Capitalul românesc este la pământ, abia dacă mai există...
      Numai dacă avem în vedere plecarea la muncă în străinătate a circa 4 milioane de români (unul din cinci!), pierderea forței de muncă celei mai dinamice reprezintă o calamitate cum nu a mai cunoscut România niciodată în istoria sa! Chiar dacă unele rude primesc în țară un ajutor financiar. Consecințele nefaste sunt incomparabil mai mari: depopularea masivă a satelor românești și a orașelor, nenumăratele drame familiale (unele sporind imens rata divorțurilor), atragerea din exterior a specialiștilor români (inclusiv a elevilor dotați și studenților, racolați încă de pe băncile școlii!) cu burse și salarii extrem de atractive, proasta gestionarea a politicii și economiei naționale (evidentă prin lipsa acută de locuri de muncă în țară), schimbările de mentalitate și a stilului de viață (cel mai adesea în sensul negativ, preluând obiceiuri imorale sau anticreștine, unii lepădând chiar ortodoxia în care s-au născut!) etc.

      DIN PĂCATE, APROAPE TOȚI INTELECTUALII (CĂRTURARII) ȘI MULȚI DINTRE TINERII ROMÂNI (CARE NU CUNOSC ISTORIA NEAMULUI LOR) UITĂ CĂ IUBIREA DE ȚARĂ SAU PATRIOTISMUL ESTE O VIRTUTE IMPORTANTĂ. PRIN ASTA ÎȘI ABANDONEAZĂ IDENTITATEA NAȚIONALĂ, DEZERTEAZĂ DIN FAȚA INTERESULUI NAȚIONAL ȘI UITĂ SĂ MAI FIE ȘI ROMÂNI... UNII ASPIRĂ CHIAR SĂ DEVINĂ CETĂȚENI ,,EUROPENI” SAU ,,UNIVERSALI”?!... VOCAȚIA POPORULUI ROMÂN ESTE ÎNSĂ UNA PROFUND CREȘTINĂ. BISERICA ORTODOXĂ A FOST ȘI ESTE ,,MAICA NEAMULUI ROMÂNESC”. (M. Eminescu)

      Noi românii avem firește destui naționaliști care au fost asasinați de-a lungul vremilor (domnitori precum Mihai Viteazul, jurnaliști precum Mihai Eminescu, cântăreți precum Ion și Doina Aldea Teodorovici, politicieni precum Antonie Iorgovan și mulți alții) dar ca și până acum declar public că nu mă sperie moartea, ci doar pierderea mântuirii sufletului dacă nu aș mărturisi adevărul... Dacă voi fi asasinat, nu mă îndoiesc o clipă că se vor ridica alți români patrioți creștini, mult mai mulți decât până acum... Pentru că jertfa rodește întotdeauna pentru țară și neam, dacă viața noastră este dăruită lui Hristos și aproapelui nostru...

      Redăm în continuare un articol deosebit la care vă invit să reflectăm împreună și la comentarii veți găsi câteva filme istorice românești de cea mai bună calitate, care poate vor regenera unora sentimentul nobil al apartenenței noastre la o mare națiune creștin-ortodoxă, care a luptat multe veacuri cu mult curaj și eroism pentru pământul străbunilor și viitoarelor generații, pentru libertatea și apărarea credinței sale strămoșești poate ca niciun alt popor din lumea aceasta...

      Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da e foarte greu sa stai fata in fata cu DRACU si sa nu poti macar sa faci o cruce daramite sa spui o rugaciune. HRISTOS NU NE UITA noi IL UITAM PE EL arucindu-ne in mrejelele DIAVOLULUI. DOAMNE AJUTA SI MANTUIRE CELOR RATACITI PRIN LUME.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Anatema asupra patriarhilor monofiziti ai Armeniei si ai Egiptului, dar si asupra papei Francisc!
    https://www.youtube.com/watch?v=VK7VJSWLLzI

  4. Crestin Ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://www.youtube.com/watch?v=zimwlHUQw1E

    Ce facem???

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa-i ajute Dumnezeu, dar tare ma tem ca a ramas (cel putin deocamdata) acelasi individ ingamfat, redus si fanfaron. Vorbea si gesticula aproape la fel ca inainte de intrarea in temnita.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Letargia si lipsa de curaj si de marturisire a ortodoxiei din partea conducatorilor si a Ierarhilor trebuie expusa si adusa in discutie , moleseala Lor si faptul ca sunt desunflati de a cazut cerul peste capetele lor nu este sanatoasa si nu face bine sarmanului crestin.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/03/30/condamnati-propaganda-masonica-pentru-implantul-cip-urilor-rfid-care-deja-a-inceput/

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Minunat daca a ajun la o asemenea stare. Dumnezeu sa-l ajute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*