Atenţie de unde vă informaţi: Lăcaşuri ortodoxe, prin Cătălin Ion – KSLCatalin, face propagandă televiziunii, contrazicând toată teoria biofizicianului Virgiliu Gheorghe

[youtube=https://youtu.be/6PTqqtIXfdY?t=1h21m57s]

Urmăriti de la 1h21m, cum ing. Cătălin Ion face abstracţie totală de ceea ce este astăzi televiziunea şi rolul nociv pe care-l are asupra minţii umane, prin violenţa, obscenitatea şi manipularea pe care o foloseşte. El vorbeşte de ceva ideal, cum că mintea umană sănătoasă ar trebui să controleze televiziunea, dar asta nu se întâmplă, prin urmare nu poţi declara cu atâta non-şalanţă că “Televiziunea e foarte bună!”. Vine cu exemplu televiziunii Trinitas, de a cărei rătăciri ecumenist-ocultiste facem astracţie, însă pentru o singură televiziune nu poţi spune că televiziunea în general este bună. Conform propagandei acestui inginer emisiunile blasfemiatoare, obscene, atee, sataniste etc. sunt bune şi foarte bune şi ele nu afectează mintea umană! Serios? Adică ce-a făcut Pro-tv zeci de ani a fost foarte bun. Nu ştim care sunt motivele pentru care deţinătorul Lăcaşuri ortodoxe ignoră studiile făcute de sociologi de-a lungul anilor de loveşte în teoria foarte documentată a biofizicianului Virgiliu Gheorghe.
Însă, pentru cunoscători, site-ul Lăcăşuri ortodoxe nu e la prima abatere neortodoxă, fiind o portavoce a ierarhilor ecumenişti (care mai nou fac şi lobby pentru homosexuali) şi nu a pierdut ocazia de a lovi sistematic în tabăra ortodocşilor anti-sistem (anti-cip, anti-vaccin etc.).

Urmăriţi mai departe o conferinţă a biofizicianului Virgiliu Gheorghe pe tema manipulării şi intoxicării pe care o practică în special televiziunea şi luaţi aminte de unde vă informaţi pentru a nu vă intoxica chiar de pe site-uri aşa-zis ortodoxe.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=hfB87vm4cCI]

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stimata Redactie,
    Daca ceea ce a prezentat Dl Virgliu Gheorghe este considerat drept "teorie"... atunci se da dreptul "criticii" sau contrazicerii acesteia.
    "TEORÍE, teorii, s.f. 1. Formă superioară a cunoașterii științifice care mijlocește reflectarea realității...."
    "TEORÍE s. 1. v. concepție. 2. doctrină, învățătură, sistem."
    ".. Concepție asupra unui lucru, formată la o persoană sau la un grup de persoane. În ~ în mod abstract, speculativ."
    ....
    Toate formularile "mijlocirea", "conceptia" (formata la o persoana), "doctrina" nu fac decat sa induca indoiala ca ar fi ADEVAR si nu PARERE.
    De aceea opozitia si dezacordul sunt prezente.
    Urmaresc cu mare interes cele spuse de Dl Virgiliu Gheorghe si ii port un profund respect.
    In spiritul claritatii imi permit sa consider ca Domnia Sa ne educa si sustine afirmatiile (concluziile) cu date reale constatate medical si stiintific (observarea legilor si fenomenelor naturale).
    De aceea, nu consider ca este vorba de "teorie" - PARERE ci de Educare in ADEVAR, cu privire la consecintele faptelor si gandurilor omului - sa-i zic - modern.
    Aceste consecinte arata "calea" dureroasa si inselatoare a auto-distrugerii prin pofte, nestapanire si aroganta.
    Poate ca sunteti de acord ca prezentarile si lamuririle aduse de Dl Virgiliu Gheorghe nu sunt "teorie" ci formare intelectuala (desteptare/avertizare, etc.) respectiv educatie a discernamantului individului. fundamentata pe adevar - cel lumesc, natural, stiintific inteles in duh crestin.
    Respectuos va doresc succes si sa aveti numai ganduri bune!
    ---------------
    Un cititor din Canada

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      multumim pentru explicatii

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Definitie TEORIE - 2. Oricare dintre încercările de a explica același set de fapte sau aceeași problemă.

      Mie îmi este suficient. Mulțumesc Adminului pentru articol.

      Doamne ajută!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFF TOPIC IMPORTANT

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/03/17/cum-se-explica-aparitia-crucii-lui-baphomet-pe-turlele-unor-biserici-din-romania-radu-iacoboaie-17-martie-2015/

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Dacă studiem puțin mai mult istoria templierilor vom descoperi legătura lor cu masoneria și vom înțelege de ce există și astăzi puternicul Ordin al Cavalerilor Templieri, ca ordin masonic (ocult). La început au fost doar 9 cavaleri francezi care au mers în Ierusalim, probabil trimiși de Papă și care au primit dreptul de a stăpâni asupra locului din Ierusalim unde s-a aflat Templul lui Solomon. Coincidență sau nu, tot timp de 9 ani de zile au săpat galerii încercând să descopere presupusa comoară a regelui Solomon, vestit pentru bogăția sa. Nu au admis alături de ei decât pe un conte francez care și-a părăsit propria-i avere, soția și copilul. Și spun unii că ar fi găsit Tablele Legii dăruite lui Moise de Dumnezeu, precum și Giulgiul Mântuitorului (cunoscut azi ca Giulgiul de la Torino).
      Pentru reușita lor, credem că Papa a admis și recunoscut fondarea Ordinului Cavalerilor Templieri (inițial se numea Ordinul soldaților săraci ai lui Hristos și ai Templului lui Solomonavea) și le-a dat dreptul să percepeapă taxe de la pelerini la vizitarea locurilor sfinte, să fie ei înșiși scutiți de taxe și să răspundă doar în fața lui. Misiunea lor oficială era să apere locurile sfinte (au luptat alături de cavalerii cruciați) și pe pelerini.
      Ei primeau depozite și percepeau o dobândă de circa 10% din valoarea lui. În scurt timp însă ei s-au îmbogățit și în special datorită donațiilor primite și averilor cedate de către cei care intrau în Ordin, ajungând mai târziu să împrumute regi și să dobândească o putere financiară uriașă. Aveau nenumărate proprietăți și afaceri. Construiau biserici și catedrale, fapt pentru care unii i-au numit constructori. Aveau cetăți în mai multe țări și mulți servitori.
      Dar motivul principal pentru care au căzut în dizgrația Papei și a regelui Filip al V-lea (cel Frumos) nu era confiscarea abuzivă a averilor lor, precum se spune. Credem că de la bun început templierii au intrat în contact cu urmașii unor caste de evrei (farisei, cărturari, saduchei), din tagma celor care au cerut răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos. Și au conceput împreună un plan prin care să submineze lumea catolică. Așa a apărut masoneria și nu întâmplător ei se închinau la diavol reprezentat prin Baphomet. Datororită evreilor sioniști au deprins arta mânuirii banului și a întocmirii unor acte de împrumut, a cambiilor, precursoare a cărților de credit din zilele noastre. Și este foarte probabil ca acești evrei să fi fost talmudiști și să se fi întors din regatul khazar, aflat la nord de Marea Caspică și Marea Neagră, unde au fost exilați după anul 70 d.Hr. de împăratul roman, regat care după anul 1100 a fost cucerit de ruși. Într-un anume fel, se poate spune că templierii au fost precursori ai băncilor din zilele noastre.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De vina suntem noi toti. Daca ne-am fi rugat pentru acesti NETREBNICI cu siguranta le-ar fi cazut o icoana in cap. Cum poti sa spui ca informatia negativa din jurul nostru nu ne afecteaza pentru ca il avem pe HRISTOS DUMEZEUL Iin noi. E ca si cum ai zice punem putin RAHAT IN MANCARE CA ARE ACELASI GUST. Data viitoare le sugerez acestor PAPITOI sa-si sustina punctul de vedere la CIRC. Unde INTRAREA ESTE GRATUITA la matinal.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt preoti care din pacate sun sclavii vremurilor de azi. Care se supun sistemului antihristic si care sunt in stare sa se supuna si lui Antihist daca ar fi acum de fata.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Apologeticum se mai face pe 19 martie conferinta la Iasi in cinstea sfintilor martiri ai inchisorilor comuniste,te rog mult raspunde-mi astazi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*