În România jidanii decid și canonizările sfinților și decorarea eroilor naționali. Cine se supune jidănimii este un lepădat de Hristos și un trădător de neam

jidani spurcati

Îndrăzneală până la paroxism a ucigașilor lui Hristos

Deși se știa că jidanii controlează și mai ales finanțează BOR, iese la iveală faptul scandalos că tot acești sioniști condiționează și deciziile sinodului în ce privește canonizarea sfinților, mai ales a celor care au pătimit în regimul comunist. Astfel, pe data de 24 dec. 2014 într-o emisiune tv, pr. dr. C-tin Necula afirma cu nonșalanță următoarele: Pana acum ELIE WIESEL s-a opus, dar deoarece s-a demonstrat ca Parintele ARSENIE BOCA n-a fost nici verde, nici nationalist si nici de dreapta, de la anul s-ar putea sa vorbim despre SFANTUL ARSENIE BOCA (sursa: Saccsiv). Deci, dacă e să tremurăm în fața acestor impostori de la MCA, canonizarea vreunui sfânt al închisorilor este practic anulată. Consider că e lepădare de Hristos să accepți condițiile impuse de acești hulitori ai sfinților, exact ca în perioada iconoclastă, când au fost interzise icoanele. Practic ni se interzice recunoașterea și cinstirea lor publică, invocându-se niște minciuni dovedite și atestate prin acte oficiale. Acuza de anti-semitism este sursa principală de bani a sioniștilor, jefuind astfel toate statele implicate în al II-lea război mondial.

Controlul politic al jidanilor în România

Partidele politice și chiar conducătorii acestor sunt parazitate de aceiași jidani sioniști, care jefuiesc țara și controlează toate datele strict secrete ale statului român. Există o listă cu toți jidanii din politica românească și mass-media, dar sunt multe nume care încă nu apar pe acea listă. E chiar o molimă jidănească peste România. Au ajuns să tragă de mânecă și pe președintele țării, pentru faptul că a decorat un fost deținut politic, torturat de slugile comunismului, adus în țară pe tancurile rusești ale sionismului bolșevic instalat în Rusia. Cităm: „Decorarea unui sustinator, declarat, al Mişcării Legionare, cu Ordinul Naţional «Steaua României» poate fi interpretată ca o omagiere adusă, de Administraţia Prezidenţială, acelei mişcări naţionaliste, fasciste, criminale”, apreciază MCA România. (realitatea)

Deci, urmașii torționarilor urlă acum de pe sinagogi că Mișcarea Legionară a fost anti-semită și criminală, pentru faptul că a luptat împotriva instalării comunismului în România și a apărat Biserica Ortodoxă de blasfemiile jidanilor din partidul comunist. Mare îndrăzneală mai au niște apatrizi, blestemați de Dumnezeu, iar noi stăm ca la spectacol. Ne-au bombardat cu atâta circ, încât ne-am obișnuit cu el și acceptăm toate mizeriile aruncate asupra sfinților și eroilor noștri.

Cum alungăm mafia jidănească din România?

Biserica este condiționată de ei, conducerea țării este terorizată de aceeași mafie, partidele sunt căpușate tot de slugile lor, pământurile țării sunt cumpărate de aceiași bancheri cu stea în frunte. Ce-i de făcut? Cum scăpăm țara de acești paraziți care nu fac altceva decât să pună ștampila de anti-semitism pe orice valoare națională și să obstrucționeze orice formă de patriotism și mărturisire ortodoxă? A venit din nou vremea de tras în țeapă pe hoți? Oare în alt mod nu se pot liniști? Se găsește vreo asociație, un ONG sau un partid care să inițieze o dezbatere națională pe această temă? Sau poate un referendum. Când vor stabili istoricii o dată pentru totdeauna adevărul despre Mișcarea Legionară? Sau sunt și istoricii slugile sioniștilor?  Un lucru este clar: Cine se supune jidănimii este un lepădat de Hristos și un trădător de neam.

14 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oricum...de sionisti, de iezuiti si de masoni nu ne va mai scapa decat mucenicia...

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    FRATILOR astazi a trecut la DOMNU fratele nostru RADU NICOLAE. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA. https://www.youtube.com/watch?v=fIpfEZRSvqg
    RADU NICOLAE- PREZENT
    NOTA
    Tot astazi am castigat un loc de cantare la strana la man. GALESU(POARTA ALBA). DOAMNE AJUTA si mantuire tuturor.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cei-care-stiti-ce-se-petrece-faceti-cunoscut-si-noua-Rugaciunea-si-unirea-este-solutia.-Informati-ne-si-mergem-impreuna-pe-calea-lui-HRISTOS-Doamne-ajuta

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Felicitari pentru articol, cu toate ca in esenta avem si multe lucruri bune de la evrei, fara ei nu-l aveam pe HRISTOS si in esenta diavolul i-a inselat si pe ei si acum si atunci cand l-au rastignit pe DUMNEZEU.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Chiar asa? Fara evrei nu-l aveam pe Hristos? E o absurditate ce zici, caci Hristos a ales neamul evreiesc in care sa se nasca, fiind cel mai indaratnic neam, vrand prin aceasta sa le dea o sansa clara pentru mantuire.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    important că mântuirea nu se câștigă prin stăpânirea celor slabi și a celor de jos ci prin iubirea lor. Dacă unii vor să îi conducă prin alte mijloace decât cel spus de Hristos ei se aseamănă celor ce L-au Răstignit pe El.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Molitfele-exorcisme

    - Moltifele Sfantului Vasile Cel Mare, ale Sfantului Ioan Gura de Aur si cele pentru alungarea

    duhurilor necurate din case (din Molitfelnic sau Aghiasmatar), se pot citi de catre orice preot al

    lui Hristos-Dumnezeu numai dupa ce in prealabil, slujitorul a savarsit Sfanta Liturghie.

    - Numai arhiereul poate citi molitfele, chiar daca nu a savarsit Sfanta Liturghie in inainte.

    - Slujitorul poate si sa posteasca inaintea citirii molitfelor, dar asta nu este canonic-obligatoriu.

    - Molitfele se citesc fara acordul vreunui patriarh intrucat, preotul este dator sa tina legatura doar cu arhiereul sau local.

    - Este obligatoriu nevoie de binecuvantare arhiereasca pentru savarsirea Sfintei Liturghii in afara cladirii bisericii.

    - Mirenii credinciosi care vor sa tina post pentru a participa la citirea molitfelor, pot face aceasta cu stirea duhovnicului.

    - Preotul poate cere binecuvantare de la arhiereu, pentru orice altceva considera.

    - Cu cat mai mult se face ceva cu stirea arhiereului, cu atat mai mult preotul este mai ferit de vinovatii si puterea satanei.

    - Atentie!

    - Mirenii sa nu indrazneasca a citi acasa molitfele, si nici o alta randuiala din Molitfelnic sau Aghiasmatar!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Parinte..Slava Domnului si Sf. Vasile cel Mare.. ca daca nu citeam acatistul lui de alungare a diavolilor ..eu astazi eram legat in spitalul de nebuni ca subiect de experiment..pentru ca as fi fost stapanit de diavoli..Singur l'am citit intr'o noapte cu o hotarare iesita din comun, fara sa primesc vre'o dezlegare sau indemnare de la preot.. Ei bine, in acea seara, am reusit sa dorm bine, ba mai mult, am reusit sa ma spovedesc..si sa ma impartasesc..

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai e putin ,nu va impacientati...doar saptezeci de ani au la dispozitie,si astia-s ca si trecuti aproape !!!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum au ajuns acesti "Daci liberi" înainte de a fi Comunismul sa fie (pupincuristi) ai jidanilor în timpul ce erau pe teritorul acestei:( Tara ,, Romania ") pentru ca l-e slujeau în ziua Şabatului, nu cu o zeciuiala ci cu un 0,25%. Aşa a ajuns BOR. s-ă slujeasca acestor Partide Democratice care s-au ivit de la 1989 încoace. ,, (Vorbesc de Transilvania)"

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de jigodani scapi doar cu "caldura mare".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*