Ebola – virusul invizibil sau cum își plătesc africanii propriul genocid

Aveti chef de un mic exercitiu de gandire si de niste bucati de puzzle asezate frumos, ca sa intelegeti mai bine noua “pandemie” care ne ameninta din Africa si datorita careia din cifrele oficiale ni se spune ca au murit aproape 1000 de oameni? Pentru a pastra proportiile, trebuie sa va reamintesc ca anual mor intre 250.000-500.000 de oameni in urma complicatiilor unei gripe.
Conform dictionarului medical online, avem urmatoarea definitie:

Ebola = Virus A.R.N. aparţinând familiei filovirusurilor, răspunzător de o gravă febră hemoragică (febră, diaree, deshidratare, hemoragii nazale, purpură, vărsături cu sânge)

Photo EPA/Mediafax

Si ia uitati-va ce poza frumos colorata avem noi aici. O vehiculeaza toate ziarele online la greu ca sa vedem si ce urechiuse interesante are “virusul” Ebola. Apropo, in caz ca nu stiati, forma asta de carnacior a fost inventata special pentru “virusul” Ebola, probabil dupa ce s-a constatat ca celelalte fotografii care aratau doar niste banale pete informe nu reuseau sa bage spaima suficient in oasele oamenilor…

Pe Wikipedia in germana diagnosticul se pune asa:

Din punct de vedere clinic, infectia cu Ebola nu poate fi categoric deosebita de infectia cu virusul Marburg. Virusul poate fi dovedit doar in laborator, in sange, urina sau saliva. Ca si standard de aur s-a STABILIT metoda PCR (reverse transcriptase), cu care sunt suficiente cateva copii ale virusului pentru o dovada sigura. Si o dovada a anticorpilor speciali este posibila, dar acestia apar de regula abia mai tarziu in decursul bolii, deci absenta lor nu poate fi considerata criteriu de excludere a unei infectii acute“.

Dar, dragii mei, noi stim prea bine de la biologul Stefan Lanka si chiar de la Kary Mullis, inventatorul metodei PCR, ca aceasta metoda NU este standardizata si nu are cum sa “identifice” vreun “virus”.

Sa va explic ce am retinut eu din prelegerile biologului Stefan Lanka. Metodele indirecte de “dovedire” a virusurilor demonstreaza doar prezenta unor acizi nucleici care existau dinainte in organism. Este simplu. Metoda PCR de inmultire a acizilor nucleici ar avea cat de cat sens daca in organismul nostru ar exista un numar foarte redus de acizi nucleici. Daca ar exista doar cateva mii de “virusuri”, nici nu ar fi nevoie de o metoda de laborator extrem de alambicata pentru a inmulti artificial acizii nucleici si pentru a postula apoi “gata, asta e acidul nucleic al virusului”. In realitate, ceea ce vedem sunt doar structuri aparute spontan in urma operatiilor de extragere, fixare si uscare a probelor in vederea studierii acestora cu microscopul electronic. (In acest context este relevanta de ex. si declaratia lui Luc Montagnier in interviul deja celebru luat de Djamel Tahi, in care Montagnier recunoaste sincer ca nu a efectuat niciodata purificarea virusului HIV)
Cu metoda indirecta PCR totul se poate manipula fara limita: in functie de caracteristicile acizilor nucleici folositi, in functie de utilizarea de ADN sau ARN ca si sursa de pornire, sa va fie clar ca in ziua de azi ORICINE poate fi diagnosticat “pozitiv” sau “negativ”, inclusiv pisica din Urziceni. Exact ca la frauda cu HIV. Mai jos veti citi mai multe despre acest gen de teste.
In ce priveste dovezile stiintifice ale existentei “virusului” Ebola, haideti sa solicitam toti in mod oficial de la Ministerul Sanatatii si mai ales de la reprezentantul OMS in Romania, vechiul nostru amic dr. Victor Olsavszky, sa ne puna la dispozitie publicatia stiintifica peer-reviewed care sa descrie:

  • metoda si etapele urmate in izolarea si purificarea acestui virus
  • secventionarea tuturor componentelor genetice
  • caracterizarea biochimica a proteinelor si acizilor nucleici
  • descrierea lungimii acidului nucleic izolat etc. si documentarea metodei folosite
  • doua fotografii: una a virusului asa cum se afla el in organism, una (identica??) a virusului izolat.
Abia atunci s-ar chema stiinta. Pana atunci ramane frauda.
Sarlatanii astia chiar sunt de parere ca noi ne lasam prostiti sa credem ca artefactele nucleice denaturate si prezentate de ei drept “virusuri” ar mai avea macar 3% din ceea ce s-a extras din celulele umane? Se pare ca acesti asa-zisi “oameni de stiinta” isi halucineaza o competenta fictiva de a reproduce viata in laborator, cand ei sunt de fapt niste mici copii de gradinita care nu au inteles nici acum cum functioneaza natura.Oricum, cititorii blogului meu stiu demult ca nu exista vreo dovada stiintifica a izolarii sau a existentei virusurilor patogene. Dar mai conteaza asta in prezent? Nu. Postulam definitia, facem o poza colorata cu Photoshop, bagam bomba mediatica si gata, ce ne mai trebuie si dovezi cand consumatorul deja e cu chilotii plini?
Si inca ceva: mi se pare mie sau colectia de simptome de mai sus este deja extrem de “dilatabila” si mai ales usor aplicabila in mod arbitrar in Africa?
Sa ne intelegem bine.
Nu bagatelizez tragedia care se intampla in Africa.
Oamenii din Africa mor intr-adevar.
Numai ca nu mor din cauza vreunui virus fictiv.
Exista doua cauze principale pentru care mor acei oameni: OTRAVIREA si SUBNUTRITIA. Toate simptomele intra sub una din aceste doua diagnostice-umbrela.
De exemplu, biologul Stefan Lanka explica foarte clar ca in prezenta oxidului nitric (NO) care este produs constant de organism in urma otravirii celulare, distrugerea rapida a functiilor ficatului, prin colapsul sistemului de coagulare, duce la febra hemoragica, ce este prezentata pentru public in mod fraudulos sub numele de “febra Marburg”, “febra Lassa”, “febra Ebola” etc.
Iata ce scrie si jurnalistul medical Hans Tolzin pe pagina impfkritik. Am preluat si completat din articolul lui.
Din cate se pare, panica mediatica referitoare la “epidemia de Ebola” in Africa nu este de data asta doar un fulger in tigaie, cum spun americanii.
Scenariul asta cu epidemia de Ebola a mai fost testat dealtfel pe piata mondiala de cateva ori, pentru a vedea reactia publicului.
Modelul este de asemenea cunoscut: se ia o suma de simptome cunoscute (vezi variola – dupa cum explica si medicul austriac dr. Johann Loibner), apoi se lipeste o eticheta noua, iar diverse particule si proteine gasite la analiza in sangele pacientilor (cu teste care gasesc exact ceea ce li se indica sa caute si ce se afla deja de la bun inceput in corpul respectiv!) se declara ca fiind un “virus” care ar fi cauza “bolii” – iar creierul expertilor e inca in stare de repaos total, caci anamneze serioase la pacienti nu sunt considerate necesare.
Consecintele:
  1. Adevaratele cauze ale simptomelor, care la fiecare pacient pot fi cu totul diferite [cunoastem de la frauda cu HIV si SIDA – n.m.], sunt ignorate total, adica pacientul si starea lui de sanatate trec pe locul doi. Simptomele relativ nespecifice ale unei imbolnaviri care poarta eticheta “Ebola” apar frecvent in constelatii de otraviri cu pesticide si medicamente, care se adauga la starea grava de subnutritie a popoarelor din Africa si a apei putrede pe care bietii africani sunt obligati s-o bea. Evident, “expertii” nu sunt preocupati de asemenea “detalii”, din moment ce e musai ca faptasul sa fie un virus!
  2. Isteriile alarmiste ale asa-zisilor experti (folosim aici intentionat cuvantul “asa-zis”, deoarece orice medic care ignora imprejurarile si conditiile individuale ale aparitiei unor simptome este orice, dar nu un “expert”) au determinat deja crearea unor programe de dezvoltare de medicamente si vaccinuri in valoare de miliarde de dolari! Se aplica regula: cine urla mai tare “virus!”, primeste cel mai mare institut de “cercetare” si apare la televizor cu degetul ridicat a amenintare. Cum sa nu fie ispititor pentru bietii cercetatori?
Toata ciorba are evident si o dimensiune politico-economica. CDC-ul (care este partial sub conducerea Pentagonului, deci militarizat la greu!) detine un patent pe “virusul” Ebola. Pardon, tulpina RUN – de la run for your life de asemenea inselaciuni, evident… Ei bine, e interesant de stiut ca un patent pe o asemenea “boala” iti da dreptul legal sa posezi toate patentele pe toate “tratamentele” medicamentoase impotriva acelei “boli”. Ce misto, nu?
Concomitent, se pare ca (la cererea publicului isterizat!) FDA-ul ar fi aprobat punerea pe piata a unui medicament inca netestat (de-aia se declara epidemie, ca sa sarim etapele de testare!!) al unei firme canadiene, Tekmira Pharmaceuticals, ale carei actiuni acum au spart tavanul. Ah, am mentionat ca unul din actionarii de la Tekmira este MONSANTO?
Cu alte cuvinte, MONSANTO a investit cam un miliard de dolari in dezvoltarea si patentarea de medicamente impotriva “Ebolei”. Perfect timing pentru o epidemie! Mai conteaza ca medicamentele nu au fost testate si aprobate?? Ete-na, si voi acum, va impiedicati de formalitati din astea jenante.
Strategia e exact ca la gripa porcina, unde au fost vandute milioane de vaccinuri si doze de Tamiflu: demaram o “epidemie” de toata frumusetea, cu mass media pe post de megafon al panicii, inscenam si cateva tragedii cu pacienti albi (ca negrii deja nu mai sensibilizeaza atat de tare), dupa care sa vedeti cum se roaga fraierii de africani sa fie testati si omorati cu zile de chimicalele patentate!De exemplu, chiar acum, cand scriu acest articol, aflu ca avem si noi romanii propriul nostru suspect de Ebola. Oh, dar nu va faceti griji! Rata mortalitatii este intre 25-90% (numai medicina alopata trage la tinta cu asemenea “precizie”), pe de o parte OMS zbiara ca epidemia de Ebola este “o urgenta de sanatate publica la nivel mondial”, DAAAAR (citat din articolul de mai sus): “tot vineri, Ministerul Sănătăţii informa că probabilitatea apariţiei infecţiei de febră hemoragică de tip Ebola pe teritoriul României este scăzută, iar statul român are capacitatea medicală de a acţiona în cazul apariţiei unor cazuri de infectare cu febra hemoragică de acest tip.” Pe buneee?
Hei, dar sa nu uitam nici de firma MAPP Biopharmaceutical (si ei cu un profit proaspat la bursa de vreo 50%!!), care au produs un “ser magic” (de asemenea netestat si neaprobat ca medicament!!) cu numele ZMapp, ser care este atat de “magic” incat un doctor american care intr-o zi era in stare “dramatica” si se dadea pe moarte, a doua zi deja facea dus si era vesel-cintezoi!
Cu alte cuvinte: Aoleu, mor mamicule… oh, stati putin… ia dati-mi serul ala secret… oh, stati putin, nu mai mor… oh, stati putin… hai sa-mi fac un dus… oh, stati putin sa citesc si stirile… oh, ia te uita ce surpriza, pe 30 iulie Agentia Americana de Aparare si Reducere a Amenintarilor (care raspunde de “amenintarile chimice, biologice, radiologice, nucleare si prin explozibile”) a alocat fonduri suplimentare companiei MAPP Biopharmaceutical bazandu-se pe “rezultatele promitatoare” ale acesteia. Chiar ca promitatoare! L-au testat la cateva maimute, gata, e numai bun de experimentat pe africani!
 
Photo: AP/epa
Alta bucata de puzzle este ca saptamana asta a fost aprobata si utilizarea la scara larga a unui test de diagnosticare a “infectiilor” cu Ebola, test dezvoltat de armata americana (atentie!!). Testul ar fi fost conceput initial pentru militari si voluntari si urmeaza acum – daca tot avem “epidemie” – sa fie folosit “la persoane care manifesta simptome de Ebola sau care au fost expuse pericolelor unei infectii“.
Asta mi-aduce aminte de un cercetator din documentarul The Emperor’s New Virus (despre frauda HIV si SIDA) care a inceput sa rada de unul singur cand si-a dat seama singur ce rahat manca atunci cand a fost nevoit sa precizeze ca “testul se face pe criterii de diagnosticare… stabilite de producator“!
Deci, exact ca si la parodia cu gripa porcina, CDC-ul are acum deja monopol pe TESTELE cu care este “identificat” asa-zisul “virus”, ca atare are monopol pe diagnosticare si pe decizia despre ce e Ebola si ce nu, cine este bolnav si cine nu, ce este epidemie/pandemie si ce nu.
Avand in vedere ca -exact ca si la SIDA si ca la gripa porcina- foarte multi oameni reactioneaza intotdeauna pozitiv la asemenea teste aleatorii si nestandardizate stiintific, e suficient un singur “expert” care la locul potrivit sa strige “Ebola!”, iar pentru tara respectiva unde se declara “focar epidemic” asta deja inseamna o presiune politica si mai ales economica imensa!! S-a vazut cu niste ani in urma la frauda cu SARS: pe toata perioada panicii regizate cu “epidemia” de SARS, exporturile din China au avut enorm de mult de suferit. Ceea ce evident se si urmarise.
In Siria, alta tara “antipatica”, au declarat epidemie de polio (care acum a disparut brusc in uitare, ca Ebola a devenit vedeta zilei), “polio” care evident nu avea nici ea de-a face cu virusul cat mai ales cu paraliziile cauzate de gazele de lupta.Apropo de asta, in oraselul nostru se construiesc zilele astea niste “containere” pt. a gazdui niste familii de refugiati din Siria. In octombrie vor sosi. Abia astept sa-l iau pe David si sa mergem acolo in vizita, sa le uram acelor oameni bun venit intr-o tara fara razboi, sa le ducem de mancare si o multime de jucarii pentru a le darui copiilor din acele familii. Si nu, nu ma tem de “virusul” polio. Ba chiar ma bucur ca voi avea ocazia sa aflu la prima mana detalii despre situatia reala din Siria. O sa va informez.Cine stie, poate mai apar intre timp niste “experti” care sa detoneze in presa o epidemie de Ebola si in Iran – luam la rand toate tarile care s-au pus rau cu americanii sau care deranjeaza dpdv economic pe cei din elita care ne vor imputinati pe planeta asta (ca deh, s-a ajuns la limitele cresterii, bietii africani nu au voie sa mai “creasca” din punct de vedere economic, ei oricum consuma prea multe resurse – resursele proprii, sa ne intelegem, pe care li s-a interzis sa le exploateze de cand cu frauda incalzirii globale!– si de aceea ei nu mai sunt “sustenabili” pentru elita!).
CDC-ul s-a autoproclamat deci din nou director de pandemii mondiale, peste OMS si peste toate celelalte autoritati medicale din toate tarile, ca atare papusarii din spatele guvernului american detin in principiu puterea de a declara oricand orice tara ca focar de “epidemii” sau chiar “pandemii”. Se repeta scenariul deja cunoscut de la gripa porcina.
De exemplu, Nigeria este una din tarile unde americanii au mare interes sa-si vanda otravurile si in acelasi timp sa le mai franeze si PIB-ul, ca sa nu-si ia nasul la purtare negrii astia tupeisti cu dezvoltarea economica. Pai Nigeria a fost in 2013 una din tarile cu cea mai mare crestere economica din lume. Nu era cazul sa le dam putin la cap??
In plus, in Nigeria anul viitor sunt alegeri. Presedintele tarii va candida din nou, desi nimeni nu-l vrea. El a declarat stare de urgenta printre altele si pentru a mai incasa niste milioane de dolari ca “ajutor umanitar” de la OMS, dar sa nu cumva sa credeti ca acesti bani vor ajunge -cum ar trebui- in aprovizionarea populatiei cu apa curata! Nu, ei vor aluneca elegant in buzunarele firmelor farmaceutice (care cu siguranta vor cotiza si ele olecuta la negru la campania prezidentiala), ca atare toate milioanele se vor duce pentru achizitionarea de kituri de testare si pentru “tratamentul” cu medicamentele netestate si neaprobate!! Cu alte cuvinte, africanii sunt si cobai pentru medicamente si vaccinuri experimentale si mai si platesc din greu pentru propriul genocid.Va las sa va ganditi putin la toate aceste implicatii, sa trimiteti niste ganduri bune spre univers pentru destinul bietilor oameni din Africa si inchei cu rugamintea sa raspanditi aceste informatii, pentru a deschide ochii oamenilor la toate aceste fraude.Va doresc sanatate si intelepciunea de a ramane imuni la aceasta noua panica orchestrata de sarlatanii epidemiilor mincinoase!

|

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumim pentru articol. Din pacate, oamenii "inghit" tot ce le toarna nufarul TV, nelasand loc in creierul lor la putina judecata, suficienta pentru a "vedea" escrocheriile perciunatilor. Apoi, din fericire, stand de vorba cu cativa colegi, am constatat ca nu toti inghit pe nemestecate informatiile bagate pe gat de nufarul TV si mass media aservita sistemului. Ceea ce imi da o speranta.

    PS - cunosc cazuri cu tarani care refuza sa mai primeasca in propria ograda pe asa-zisii medici veterinari, care s-au dovedit a lucra pentru sistem. Lupta continua si in Romania. Nu trebuie sa renuntam.

    Doamne ajuta!

  2. Iacoboaie Radu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rog pe cei care știu ceva despre scrisoarea părintelui Arsenie Boca adresată măicuțelor de la mănăstirea Diveevo, aflată la 12 km de Sarov, să dea un semn.
    Căutând această scrisoare am dat peste un blog ortodox de toată frumusețea, în care apar mai multe rugăciuni adresate părintelui Arsenie Boca. Se numește PAGINA DEDICATĂ CINSTIRII MĂICUȚEI DOMNULUI. L-am adăugat la blogroll.
    Părintele Arsenie l-a întâlnit se pare cu adevărat la muntele Athos pe Sf. Serafim de Sarov, când a ținut acel post negru de 40 de zile. De aceea și avea evlavie la acest sfânt din Rusia. Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*