3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    m-ar bucura auzul acatistului Sfântului Iustin de Marian Moise.
    ar fi și un semn de recunoștință față de darul lui Dumnezeu prin părintele Iustin. Doamne Ajută!

  2. Iacoboaie Radu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fraților, a văzut vreunul din frățiile voastre documentarele de pe manolescubd? Le-am descoperit ieri. Sunt de-a dreptul excepționale. Nu sunt chiar toate perfect în regulă, trebuie selectate. Trebuie copiate pe DVD-uri și răspândite cele care merită. Vorba fratelui Vasile, SUNT AUR. Părintele Iustin Pârvu ne îndemna să nu-i uităm și să-i cinstim cum se cuvine pe sfinții închisorilor comuniste, dar ne mai îndemna să fim IINFORMAȚI și VIGILENȚI. Pentru că mulți lupi în blană de oaie au ieșit să amăgească oamenii și îndeosebi pe cei care cred cu adevărat în Dumnezeu. Pentru că în jurul nostru MANIPULAREA ȘI MINCIUNA AU AJUNS LA COTE NEMAIÎNTÂLNITE VREODATĂ.
    ÎN FILMELE DOCUMENTARE MENȚIONATE MAI SUS SUNT INFORMAȚII DIN INTERIOR, DATE FOARTE PREȚIOASE OFERITE DE CĂTRE UNII EVREI TINERI ȘI ONEȘTI, CARE AU SCORMONIT DUPĂ ADEVĂR. Dacă descărcați programul KMPlayer (al doilea fișier când accesați pe Google), titrarea este asigurată în foarte bune condiții la toate.

    Mulțumesc mult fraților de pe blogurile saccsiv, apologeticum, danielvla, bucovina profundă și discerne pentru deschiderea față de tratarea acestui subiect delicat și tabu în mass media românească și internațională, care este MASONERIA. Doamne ajută!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Draga Parinte Iustin,tare ne mai este dor in suflet de Dumneata!
    Sa nu ne uiti,sa ne sprijini - ca intotdeauna-cu sfintele rugaciuni,pe noi obiditii si batjocoritii romani ortodocsi ai Domnului Nostru Iisus Hristos.Va simtim lipsa din aceasta viata, tuturor bunilor si adevaratilor nostri parinti care ne-ati lasat orfani,la un moment dat,cind a rinduit Dumnezeu plecarea voastra in lumina Adevarului Mintuitorului.Aveam siguranta si nadejde cind va vedeam si va auzeam.Asteptam sa ne indrumati,erati reperul nostru.Acum,pastorii nu se prea mai vad...Nu ne conving,oricita ascultare am vrea sa facem de ei.Oile nu pot urma orice glas,orice indemn...
    Cu ale voastre sfinte rugaciuni,Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne mintuiasca si pe noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*