Sinodul tâlhăresc:

Atentat la integritatea teritorială a României: Proiect de lege al UDMR, adică șovin

map of counties in great hungary szekely land

Reprezentantii UDMR se tin de cuvant fata de populatia maghiara din Romania si se pregatesc sa depuna în Parlament un proiect de lege prin care se cere înfiintarea Tinutului Secuiesc, regiune care sa cuprinda judetele Mures, Harghita si Covasna. Mai exact, maghiarii viseaza la o mica Ungarie în inima Romaniei.

Legea propusa de UDMR e bine pusa la punct: ea cere pentru Tinutul Secuiesc însemne proprii – drapel, stema, stampila -, limba maghiara obligatorie pentru toti cetatenii începand cu clasa a II-a, control deplin asupra scolilor, angajarilor, bancilor, padurilor, resurselor, liniilor de transport, comunicatiilor, concesionarilor, alimentarii cu energie electrica! Statul roman nu va avea dreptul sa detina nimic din ce apartine zonei, scrie în legea UDMR.

Mai mult, Tinutul Secuiesc va avea dreptul la cel putin doi europarlamentari, din locurile rezervate Romaniei, si locuri în Parlamentul de la Bucuresti.

Mai grav e faptul ca în proiect, la articolul 84, scrie ca populatia din zona care nu doreste sa faca parte din Tinutul Secuiesc poate solicita stramutarea într-un judet limtrof în sase luni de la adoptarea legii.

5 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  De ce nu se duc unguri la ei acasa in Ungaria? Ce obraznicie sa le zica romanilor sa plece in 6 luni daca nu vor sa ramana in pamintul lor.
  TINETI MINTE judetele Mures, Harghita si Covasna sint romanesti, pe pamint romanesc. ALa nu a fost pamint unguresc niciodata!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si cu ajutorul Domnului nici n-o sa fie!

 3. Valentin Dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  le propun o rectificare - să mute ceva mai la vest proiectul ăsta. dacă îi primește austria nu e rău , că e țara mai bogată.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sfintilor Martiri si Muceniti Romani rugati-va Lui Hristos Dumnezeu pentru Neamul Romanesc!
  Maicuta Domnului acopera-ne cu Cinstitul Tau Acoperamant!

  Amin!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Atunci statul sa puna granite de jur imprejur si sa intre in judetele (tinuturile )vecine doar cu pasaport ,si daca primesc viza sa poata intra .Sa ramana acolo si orice produc sa fie impozitat si vamuit cu taxe si impozite !!! Daca nu le place sa ceara stramutarea in locul unde apartin de fapt pentru ca oricum au dubla cetatenie si daca sunt cercetati pentru fapte penale spun ca ei sunt sprijiniti de budapesta !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*