Conferinţă despre primul sfânt român contemporan cu sfinte moaşte întregi, Marţi 6 Mai, la Muzeul Tăranului Român

conferinta_sf. iovconferinta_sf. iov

Conferinţă despre primul sfânt român contemporan care are sfinte moaşte întregi şi binemirositoare, canonizat de Biserica Ortodoxă din Ucraina, care în România este trecut cu vederea, din motive greu de explicat – detalii pe https://sfantuliovdinuglea.ro

În deschiderea conferinţei va fi un concert al celor din Trupa Arhaic – Muzica sufletului de român. Vă rog să share-uiţi anunţul.

5 comments

  1. Iacoboaie Radu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asta arată o dată în plus că la noi nu sunt canonizați Sfinții Mucenici și Mărturisitori care au fost torturați în timpul comunismului, invocându-se mereu apartenența la Mișcarea Legionară...

    • Valentin Dorneanu

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      mișcarea legionară ar trebui cinstită în România.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT! Si mai arata,inca o data,cine suntem,cine sunt cei care nu voiesc ca SFINTII NOSTRI MUCENICI MARTURISITORI ai inchisorilor sa fie canonizati! Cam cine am vrea noi sa ii canonizeze,aceiasi tortionari,sau fiii si nepotii celor care i-au torturat si ucis in inchisorile carliste,comuniste,dar nu numai?!? Cei care l-au ucis pe Marele Eminescu si care azi il batjocoresc pe toate caile,cei care au jefuit tot ce au intalnit in calea lor,cei care au distrus un NEAM si o TARA pentru "cauza" lor cea comunisto-masonico-satanisto-jidaneasca,cei care ii invita pe romani sa emigreze,cei care au facut din noi un popor de oameni fara TARA,cei care au "donat" toate resursele Romaniei nemernicilor care...comanda aceasta lume?!? Ei sunt cei care pupa pantoful celui tare cei care il dispretuiesc si il umilesc pe cel mic! Apara-ne Doamne, Iisuse Hristoase pe noi,nevrednicii robii Tai si ne miluieste!

  3. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un prieten mi-a zis simplu - nu se canonizeaza sfinții pentru că e o "altă biserică". Gata. Nu mai ascultă de Hristos dacă nu mai canonizează sfinții. Sunt doar "angajați ai Patriarhiei" și sunt eretici. Anatema lor și celor ce îi urmează!

    Hristos A Înviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*