7 comments

  1. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    este foarte bine să fim încrezători în Dumnezeu în această perioadă, de altfel în tot ceasul este bine să ai nădejdea numai în Dumnezeu.
    uitați-vă acest părinte ce frumos gândește ca și părintele valica e purtător de Duh Sfânt și învie sufletul din moartea păcatelor :

  2. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ăsta era link-ul:

    http://www.youtube.com/watch?v=GhJHVMn6JDk

  3. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce bine că acum este încadrat link-ul cu tot cu film în căsuța comentariului în cadrul căruia a fost postat și se deschid filmele în fereastra site-ului, nu mai trebuie să deschid o fereastră nouă cu adresa de unde e luat filmul.
    Doamne Ajută!

  4. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    MULȚUMESC LUI DUMNEZEU CĂ AVEM OCAZIA SĂ NE BUCURĂM DE CUVÂNTUL DE FOLOS AL UNUI PĂRINTE CA ACESTA, DE ACEST SITE CARE ÎNCĂ MAI DĂ ADEVĂRUL ȘI NU E CA CELELALTE AGENȚII DE PRESĂ SIONISTE....

    SUB ACEST SEMN VEI ÎNVINGE!
    SĂ ROSTIM RUGĂCIUNEA SFINTEI CRUCI în casele noastre cu nădejde în Dumnezeu și în Biserică

    Sa se scoale Dumnezeu, si sa se risipeasca vrajmasii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara demonii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii, zicand:

    Bucura-te, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, care gonesti demonii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorat la iad, si a calcat puterea diavolului, si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrajmasul.

    O, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, ajuta-mi mie cu Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si cu toti Sfintii, in veci. Amin.

  1. Pingback: Follow-up: conferința "Avva Justin Pârvu și Sfinţii închisorilor" (Teatrul "Luceafărul", Iași, 2014.03.19): Olivian Breda

  2. Pingback: Uluitor! Rădăcinile sioniste și tradiția bolșevică a zilei de 8 Martie | MAGAZIN CRITIC

  3. Pingback: Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie - - Portalul Romanilor de Pretutindeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*