Sinodul tâlhăresc:

Părintele Gheorghe Calciu: Biserica a lăsat impresia unei binecuvântări acordate puterii de a jefui pe mai departe ţara şi neamul

p calciu_convertire După ce Biserica Ortodoxă s-a implicat, într-o măsură evidentă, în susţinerea, de voie, de nevoie, a regimurilor comuniste, acum se trezeşte, dar nu complet – nici Gulliver nu era complet treaz când a părăsit ţara piticilor – şi părăseşte pe cei susţinuţi, prin simpla ieşire pe uşă, fără ca măcar s-o trântească, lăsându-i pe cei susţinuţi mai înainte să ciocnească pe mai departe ouăle la capătul gros cu adversarii lor, cei mai mulţi falşi adversari – şi chiar cu cei adevăraţi. Uriaşul iese din scenă, puterea mistică se retrage în cochilie ca melcul care poate dormi neîntors trei ani în căsuţa lui. Un ierarh a afirmat că ierarhiei nu-i este totuna cine conduce ţara şi această afirmaţie a fost socotită ca un act de bravură. Ar fi fost un act de bravură sub Ceauşescu, acum nu înseamnă nimic mai mult decât o slabă mişcare a degetului mic de la piciorul uriaşului. Astăzi adevărurile se spun tare, astăzi este vremea ca ceea ce s-a spus altădată la ureche să fie strigat de pe acoperişurile caselor.  «Ceea ce vă grăiesc, spuneţi la lumină şi ceea ce auziţi la ureche, propovăduiţi de pe case» (Mt.10 : 27).

Într-unul din cele Şapte Cuvinte Către Tineri, ale mele, din 1978, am spus acest lucru, ştiind că atunci era vremea rostirii de pe acoperişuri, dar ierarhia s-a temut şi cuvântul spus de un oarecare preot nu a rodit decât suferinţă pentru el, robie pentru popor, somn pentru uriaşul adormit. Astăzi Biserica trebuie să-şi rostească răspicat cuvântul. Relaţia mai mult sau mai puţin expresă a Bisericii cu şefii de stat ai ţării, amiciţiile personale ale unor ierarhii cu miniştrii şi cu primii miniştri ai guvernului, participarea preoţilor prin propagandă şi prin înscrierea formală în partidele politice au lăsat impresia unei binecuvântări acordate puterii de a jefui pe mai departe ţara şi neamul, de a introduce legi împotriva firii în stat, de a fi de acord cu toata corupţia care guvernează peste legea şi aşa destul de nefericită a nefericitei noastre ţări.

A pleca în felul acesta înseamnă, oarecum, a spune: «V-am susţinut destul, v-am ajutat să impuneţi ciocnirea ouălor la capătul dorit de voi, acum plecăm să ne vedem de treburile noastre». Plecarea Bisericii a fost puţin cam împleticită, trezirea nu era completă.

De mai multe ori l-am vizitat pe Mitropolitul Mladin al Ardealului. Poate şi el a dormit ca şi alţii, dar ne-a spus atunci ceva ce m-a fulgerat prin inimă. Eram mai mulţi de faţă, între care şi părintele Dometie, duhovnicul Sf. Mânăstiri Râmeţ: «Sub comunişti poţi să te înalţi cât vrei în sus, până la cer. Dar de îndată ce vrei să te întinzi pe laturi, eşti tăiat fără milă, într-o clipă».

Era evident că se referea la despuierea Biserici de funcţia ei socială, de dimensiunea ei orizontală, de implicarea Bisericii în problemele cetăţii. Mi se pare că plecarea Bisericii din zona socială şi politică este confirmarea acestei teorii comuniste: poţi să te înalţi până la cer, dar nu te băga în treburile noastre. Aşa îmi spuneau la securitate: «De ce te legi la cap?Eşti popă, eşti profesor, ai salariu, ai preoteasă şi copil, ce mai vrei? Te dai mare fiindcă ţi-am îngăduit, după ieşirea din închisoare să studiezi. Puteam să te băgăm în închisoare din nou când voiam, fără să fim nevoiţi să ne justificăm. N-am făcut-o crezând că ţi-ai băgat minţile în cap. Acum o să-ţi putrezească oasele în puşcărie, pentru că milă nu vom mai avea».

Dumnezeu m-a scos din puşcărie fără mila lor, pentru că am slujit Biserica vie, biserica formată din cei ce sufereau, biserica de rugăciune şi de demnitate.

În drumul meu prin ţară, prin duhul României, am sugerat de multe ori această trezire a Bisericii lui Hristos, şi în conferinţe publice, şi în convorbiri particulare. Eram tulburat că Biserica era atacată pe drept şi pe nedrept şi ierarhii nu reacţionau. Am afirmat că temerea ierarhiei bisericeşti – includ aici nu numai ierarhii, ci pe toţi slujitorii – de a se afirma în plan politic şi social este o dezertare. Gulliver pleacă. Am clarificat fără nicio umbră ce înseamnă politica, nu politicianism, singura formă de activitate practicată în România, ci sensul genuin al cuvântului sensul lui nobil: a avea grijă de treburile cetăţii (polis).

Trebuie Biserica să se implice în treburile cetăţii, are ea o dimensiune socială, a primit ea poruncă de la Mântuitorul să primească pe străin, sa adape pe cel însetat, să îmbrace pe cel gol, să viziteze pe cei din închisoare şi din spitale? S-a ridicat Iisus împotriva nedreptăţii, a strigat Ioan Botezătorul împotriva abuzurilor regale, au mers martirii la moarte nerespectând poruncile «păgânului împărat»? A certat Mântuitorul pe conducătorii religioşi şi politici ai iudeilor? Numitu-i-a pe ei morminte spoite, pui de năpârci? A întemeiat Iisus o nouă Împărăţie în lumea acesta păcătoasă? Funcţia social-politică a Bisericii se face prin rugăciune şi fapte bune. Susţinerea, chiar şi indirect, a guvernelor corupte şi a persoanelor este o participare la păcat. Aceste concesii au dus la o anumită corupţie în sânul Bisericii, la o coborâre a moralităţii preoţimii, la simonie pe scară foarte largă.

Biserica nu poate ieşi din viaţa socială ducând cu ea, pe mai departe, toate aceste poveri. Desigur, sărăcia extremă a populaţiei a adus toate aceste racile, dar aceasta nu este un motiv să lăsam lucrurile să curgă mai departe aşa. Biserica să se purifice în mădularele ei: ierarhie şi credincioşi. Fără milă pentru păcat, fără cruţare pentru rău. Politicienii de astăzi nu mai au niciun soldat adevărat, ci numai mercenari. Armata Bisericii este sfântă, sau, în orice caz, trebuie resfinţită. Milioane de soldaţi stau în spatele ierarhiei, gata de o luptă spirituală, socială şi politică dreaptă. Sute de mii de tineri educaţi, instruiţi în şcoli, sfinţiţi prin credinţă, spovedanie şi împărtăşanie la timpurile cerute, stau în spatele ierarhiei. Asumaţi-i, preasfinţiţilor! Ei sunt cei care v-au luat apărarea mereu, cu devotament, cu riscuri, dar când stângiştii i-au acuzat că sunt fundamentalişti – şi sunt – aşa cum afirmă şi IPS Bartolomeu, sau că sunt naţionalişti şi chiar legionari, nu i-aţi apărat. Ei totuşi rămân credincioşi dragostei faţă de Biserică şi de ierarhia ei, fără teamă şi fără compromis.

Să privească biserica la toţi candidaţii la preşedinţie… Ce aduc aceştia toţi? Ce armată reală de corupţi sau imaginară au în spatele lor? Ambiţii şi ambiţioşi, dornici de îmbogăţire, imorali, jefuitori.

Dacă Biserica nu va lega rănile poporului, cine o va face? Dacă Biserica nu va hrăni pe cei înfometaţi, cine o va face?

Citiți integral pe site-ul ATITUDINI.

Prin viața și învățăturile sale, Părintele Calciu ne-a lăsat un mesaj puternic convingător că singura salvare din decăderea vremurilor noastre este trăirea în Hristos. Prin jertfa și suferința sa el a dovedit că cine rămâne neclintit în credința ortodoxă, nicio dictatură, nicio Securitate, nicio închisoare, nici diavolul n-au putere asupra lui. Pe patul Spitalului Militar din București, Părintele Calciu a lăsat cu chip de testament: ”În tot ce faceți, să ascultați de sfatul Bisericii. Credința s-o păstrați neschimbată. Și luați seama: ca și comunismul, masoneria și ecumenismul sunt demonice, n-au nimic comun cu creștinismul. Păziți-vă de antihriștii care vor face teoria coexistenței și conviețuirii! Respingeți orice compromis! Nu vă temeți! Și nu mă uitați nici pe mine în rugăciunile sfințiilor voastre!”

39 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dreptate şi Adevăr în toate cuvintele părintelui Calciu. Aţi auziti ierarhi români ?
  Nu mai lânceziţi aşteptând de la nişte moşnegi înfometaţi şi bătuţi, să dea mărturia cea bună.

  Un singur cuvânt! şi vom fi toţi acolo.
  La conducerea neamului spre biruinţa ortodoxă.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cine imi raspunde la intrebarile mele in legatura cu teroarea dezlantuita in manastirea Petru Voda de catre staretul Hariton impotriva celor ce s-au opus reinhumarii ramasitelor pamintesti ale parintelui Calciu-Dumitreasa?Cei trei calugari care s-au opus,au fost batuti zdravan(mai ales calugarul Timotei)de catre citiva haidamaci pusi de acelasi Hariton!Cum cinsteste Hariton memoria acelui luptator anticomunist care a fost Calciu-Dumitreasa,prin aruncarea corpului intr-o groapa cu apa?Este adevarat ca Hariton este sustinut de mafia hotilor de padure din zona Bistritei in frunte cu Paisie,si coordonat de la centru de insusi Ciobotea Daniel?

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Daca la Petru Voda s-au faptuit asemenea nelegiuiri, e pacat de moarte fata de Parintele Calciu si de minunatul nostru Parinte Iustin! Vai voua, nefericitilor, cum o sa dati raspuns bun la infricosata judecata de apoi, daca ati ordonat sau ati aprobat asemenea sacrilegii?

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Hristos a venit pe acest pamant ca sa ne elibereze de pacat sa ne scoata de sub sclavie dar nu numai atat : El a venit pentru a ne inalta si ridica la masura Lui. Libertatea nu are nici o valoare atata timp cat domneste pacatul.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa ne amintim ce a zis Dumnezeu lui Cain........
  1. După aceea a cunoscut Adam pe Eva, femeia sa, şi ea, zămislind, a născut pe Cain şi a zis: "Am dobândit om de la Dumnezeu".
  2. Apoi a mai născut pe Abel, fratele lui Cain. Abel a fost păstor de oi, iar Cain lucrător de pământ.
  3. Dar după un timp, Cain a adus jertfă lui Dumnezeu din roadele pământului.
  4. Şi a adus şi Abel din cele întâi-născute ale oilor sale şi din grăsimea lor. Şi a căutat Domnul spre Abel şi spre darurile lui,
  5. Iar spre Cain şi spre darurile lui n-a căutat. Şi s-a întristat Cain tare şi faţa lui era posomorâtă.
  6. Atunci a zis Domnul Dumnezeu către Cain: "Pentru ce te-ai întristat şi pentru ce s-a posomorât fata ta?
  7. Când faci bine, oare nu-ţi este faţa senină? Iar de nu faci bine, păcatul bate la uşă şi caută să te târască, dar tu biruieşte-l!"

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Asa dar sa cautam sa facem binele si nu raul indiferent cine este deasupra noastra.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Avocatul Poporului anunță că s-a sesizat din oficiu privind situația de la Pungești

  Instituția Avocatul Poporului anunță, printr-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES, că s-a sesizat din oficiu în legătură cu situația din comuna vasluiană Pungești în urma recentelor proteste de pe raza acestei localități.

  Foto: AP FLUX / Mircea Restea

  “Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu situația din comuna Pungești, județul Vaslui și evenimentele petrecute pe raza acestei localități, cu prilejul recentelor proteste”, afirmă purtătorul de cuvânt al instituției, Matei Vârtosu, în comunicatul menționat.

  De asemenea, sursa citată precizează că în exercitarea atribuțiilor conferite de lege, reprezentanții instituției Avocatul Poporului s-au deplasat în comuna Pungești, unde au discutat cu oficialitățile din cadrul primăriei.

  “De asemenea, au fost inițiate întâlniri cu reprezentanții Jandarmeriei și urmează să aibă loc discuții cu participanții la protest. Verificările sunt în curs de desfășurare, iar concluziile vor fi aduse la cunoștința opiniei publice”, mai precizează comunicatul Avocatului Poporului.

  La începutul acestei săptămâni, Jandarmeria a precizat într-un comunicat de presă, că este prezentă în continuare în Pungești, ‘pentru asigurarea unui climat de normalitate, prevenirea oricăror incidente ce pot duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și intervenția fermă în situațiile în care se încalcă legea’.

  În județul Vaslui au existat în ultima perioadă mai multe proteste, unele soldate cu violențe între protestatari și jandarmi, față de intenția companiei Chevron de a trece la exploatarea gazelor de șist în regiune. Mai mulți cetățeni din comuna vasluiană Pungești au susținut că reprezentanții Jandarmeriei comit o serie întreagă de abuzuri și că oamenii nu sunt lăsați să iasă din case fără să fie percheziționați și chestionați.

  Compania americană Chevron a anunțat duminică dimineață că și-a reluat operațiunile de explorare din perimetrul Siliștea, comuna Pungești, județul Vaslui, după ce sâmbăta trecută lucrările au fost sistate în urma violențelor dintre protestatari și jandarmi.

  AGERPRES / (AS — autor: Marius Frățilă)

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Staretul care isi foloseste autoritatea sau puterea data de mai mari lui este imatur spiritual. Si nu este un pastor care hraneste oile , ci un pastor care nu are hrana Duhovniceasca pentru oile sale.. Oaia batuta devine hrana pentru multi si se ridica la masura Domnului. De aceai cand aducem o jertfa Lui Dumnezeu un post o milostenie sa o aducem cu gand curat si cu inima franta, de atata nedreptate care se abate astazi peste fratii ....

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sub masca cautarii bogatiilor pamantului, vor cauta sa darame, sa desfiinteze toate manastirile. Curand fratilor..., curand... Pregatiti-va sufleteste! Atunci se va dezlantui fiara antihristica impotriva tuturor crestinilor. Nu va mai ramane piatra pe piatra.

  Rugati-va neincetat, fratilor!

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Este adevarat ca au fost batuti calugarii?
  A vazut cineva?

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am fost la manastire dupa ce a fost reinhumat si am vorbit cu staretul. Mi s a parut foarte ci udat staretul, iar calugarii erau speriati.Atunci nu stiam nimic. Cand am ajuns acasa am aflat de la o cunostinta ce s a intamplat.Cum am ajuns il cautam pe monahul Theodot si pe cati am intrebat fiecare zicea altceva, iar o parte spuneau ca nu stiu nimic de dansul.
  Dupa care l am gasit pe staret, iar varianta dansului era ca fiul parintelui Gheorghe Calciu a sunat din America si a zis ca ii va da in judecata daca nu pun osemintele inapoi.asta a declarat staretul, plus ca a zis ca cere si 500 mii de dolari fiul, iar in legatura cu monahul Teodot a zis ca este trimis pentru 30 zile la o alta manastire ca ascultare. Nu stiu de ce, dar cred ca i au trimis definitv.
  Poate cineva sa spuna mai multe?
  Foarte ciudat s a comportat staretul.

 12. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  io nu spun mai multe decat atat

  SFANTUL si MARITUL PROOROC ILIE Cu Foc sa Va Ia in primire pe cei care ADEVARUL Curat il calcati in picioare si de SFINTI va batetijoc , ca vrajmasi ai lui HRISTOS sunteti si slujitori spurcati la fiara

  SFANTUL si MARITUL PROOROC ILIE CU FOC SA VA IN PRIMIRE , vrajmasi ai lui HRISTOS , ai ADEVARULUI Curat ca iarasi vreti a mi-l ingropa spre pierzania acestui popor dus fara stiinta la marginea prapastiei
  AMIN.

 13. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  SPRE SLAVA LUI DUMNEZEU SA FIE ADEVARUL CEL CURAT INTRU CARE VIATA SI LUMINA CEA IN ADEVAR AM AFLAT ,
  CACI LUI HRISTOS SUNTEM INCHINATI
  SI
  HRISTOS ESTE ADEVARUL CEL CURAT spre risipirea intunericului si zdrobirea celui viclean CE PE OM L-A INSELAT
  AMIN.
  http://www.youtube.com/watch?v=gk8ggnOFf5Q

 14. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  TEMETI-VA DE ADEVARUL CEL CURAT CA LUMINA SUB OBLOC NU VA STA SI DE SUB PAMINT LUMINA CEA IN ADEVAR CURAT TOT SE VA ARATA
  LUMINA ADEVARULUI CURAT Care VA LUMINA spre risipirea intunericului si Invierea Acestui Neam SFANT pe acest pamint
  ca piatra cea mare de pe Mormantul Neamului mult n-are sa mai Stea
  Amin

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Buna ziua!..as dori sa intreb ceva pe voi care sunteti mai informati decat mine..in primul rand va povestesc pe scurt...m-am indepartat de biserica la varsta de 7 ani cand mi-a murit un prieten in fata ochilor,sunt plecat din tara de 11 ani de pe cand aveam 14 pentru ca parintii mei s-au despartit cand aveam 12 ani ..eu acum m-am reintors la Ortodoxie numai ca nu stiu in cine sa am incredere...eu am fost botezat de catre 2 nasi si 2 nase.. e normal?e corect Ortodox?din familia mea nu am cu cine sa vorbesc despre chestiile astea..scuze daca deranjez..Doamne ajuta!

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  acum stau in italia dar sunt din Iasi.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   daca nu ai trecut la alta religie, alta decat credinta ortodoxa, atunci e nu ai ce sa faci decat sa:
   cauti un preot ortodox si sa te spovedesti sincer
   sa mergi cat poti de des la biserica, macar o data pe saptamana
   nu e problema cu botezul tau.. asa e prin unele zone, cu mai multi nasi.. numai sa nu fie 2 botezuri.
   Daca cumva ai trecut intre timp la alta religie si acum te-ai intors la Ortodoxie, sa cauti un preot care sa-ti citeasca lepadarile si sa-ti faca mirungerea..
   Numai sa ai multa rabdare, ca multi nu-ti vor face aceasta randuiala... Daca e nevoie, vino in tara si cauta aici un preot..
   Mai vorbim daca mai ai nevoie. Bun venit Acasa.

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.youtube.com/watch?v=oJXsfcv74aM

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Unele vaduve si femei batrane sunt hotarate , sa treaca numele tradatorilor acestei tari si numele companiei acolo unde au fost trecuti ........ Iuda si Cain ....Acestia care incerca si vor sa fure si sa otraveasca pamantul pentru care a luptat stramosi nostri cu sangele lor, pentru al apara. Sa fereasca Dumnezeu de judecata dreapta a Lui Dumnezeu. Dumnezeu in mania Sa poate sa arda si pamantul , oare cine poate sa L opreasca atunci? Sa nu incetam rugaciunea , ca Sfintii sa se roage pentru noi si sa mijloceasca pentru noi pacatosi.

 19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  nu am trecut la o alta religie si nu am fost botezat de 2 ori,dar banuiesc ca am pacatuit cam mult si ca e timpul sa ma curat de toate cele rele...am cam uitat cum e cu spovedania si impartasirea sper sa nu-mi scape ceva din cele gresite..multumesc de raspuns admin,toate cele bune iti doresc tie si cititorilor acestui blog..

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Buna Lucian. Bine ar fi sa iti cumperi o Carte de rugaciuni (neaparat din Biserica Ortodoxa) si acolo vei gasi liste cu pacate. Apoi, eu am gasit si pe internet o lista lunga din care se pot scoate si trece pe hartie pacatele. Totul este sa citesti cu atentie Biblia, Cartea de rugaciuni si alte scrieri ortodoxe, pline de invataminte. Apoi iti analizezi bine viata si incepi sa faci LISTA CU PACATE. Aceasta lista ii ajuta foarte mult pe incepatori, pentru ca este foarte posibil sa uiti unul sau mai multe pacate. Cu aceasta lista te duci la duhovnic si cu rabdare, incepi sa le citesti si sa dai raspunsuri parintelui acolo unde esti intrebat despre pacatul respectiv. Ulterior, lista te va ajuta sa verifici daca ai omis sau nu vreun pacat la parinte.

   In general, au si bisericile astfel de liste din care enoriasii isi scot pe o foaie pacatele. Cel mai bine, pentru inceput, este sa gasesti un duhovnic si sa faci cu dansul pregatirea pentru spovedanie. Asa ai siguranta ca ceea ce faci este bine.
   Doamne ajuta!

 20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Care e adevarul ? fiul Parintelui Calciu a cerut cu adevarat inhumarea osemintelor tatalui domniei sale sau Razvan Codrescu spune adevarul atunci cand vorbeste despre Apologeticum? Fiul Parintelui Calciu a trimis vreo filmare in care putem auzi clar hotararea domniei sale? pe toate siteurile gasesti informatii care se bat cap in cap iar domnul Codrescu va numeste blog toxic si ma simt zapacita deja......erati cel mai bun blog pentru mine cu informatii ortodoxe,dar acum s-a creeat o confuzie totala..VA ROG SA LAMURITI SITUATIA!!!!!merci

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @LIA
   Ti se pare ca am tratat acest subiect? Adolf Codrescu are ura mai veche si il deranjeaza articole mai vechi. El nu suporta ca acest site loveste in masonerie, ecumenism, sionism etc.
   Referitor la ce m-ai intrebat, stiu doar ca nu a vrut deshumarea p Calciu

 21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  LIA tot ce este placut lui Dumnezeu a fost atacat si va fii atacat din ce in ce mai tare de oameni la care nu te astepti. atacurile astea is ingaduite de Dumnezeu sa vedem taberele care se dau acum pe fata.:care is de partea lui Hristos si care is impotriva.daca un om iti vorbeste bland si cu rabdare nu neaparat inseamna ca este de partea lui Hristos. in el se poate ascunde o viclenie mare.asta este una din marile inselari in care cadem astazi. cum imediat cineva este un bun teolog il si credem, fara sa il cercetam daca are si traire duhovniceasca.
  in legatura cu ce sa mai crezi, pai Hristos asa a zis: ''Putini alesi......''
  iar in ziua de azi majoritatea is impotriva canonizarii Sf Inchisorilor. pune ti intrebarea de ce? pai e simplu: masoneria nu vrea si opreste canonizarea prin majoritatea actualilor ierarhi care is pusi in functie cum sunt. Dumnezeu sa ma ierte. Ce s a intamplat acum la Petru Voda ne arata adevarata fata a multor monahi. In cine sa avem incredere si in cine nu.
  Eu am fost acolo a doua zi dupa ce a fost reinhumat parintele Calciu, si era o atmosfera de frica in manastire pe care nu am mai vazut o alte dati, plus ca staretul avea poezia pregatita cu ce trebe sa spuna la cei care vin.
  Din ce am inteles, au si fost batuti 2 calugari sau 1.
  Am intrebat mai sus daca este adevarat dar inca nu a raspuns nimeni. Informatia circula pe la televiziuni si cineva mi a zis ca asa este, dar ar fii mai bine sa confirme cineva care a vazut.

 22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si chiar daca ar exista testamentul respectiv al par Calciu, faptul ca un parinte inainte de moarte spune ca sa nu i se scoata moastele niciodata, este un act de smerenie, doar nu o sa spuna vedeti ca eu sunt sfant si voi avea moaste si cinstitele.
  Chiar si cu un asemenea testament Dumnezeu conduce tot si EL decide ce moaste sa fie puse spre cinstire. In fata lui Dumnezeu testamentul nu are nici o valoare.

 23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa le dea Dumnezeu putere celor care se ocupa de site sa reziste fiindca is presiuni mari.

 24. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  PREOTII ADEVARATI , MONAHII ADEVARATI si CRESTINI ORTODOCSI CE IUBESC ADEVARUL CURAT si LUPTA PENTRU ADEVARUL CURAT sa punem genunchii la pamint si sa ne rugam pentru starpirea tradatorilor , si vanzatorilor de Neam si Tara
  numele acestor spurcati sa le fie trecute la PSALTIRE
  Acesti tradatori de Neam si TARA NE AU VANDUT , spurcaciune mare in fruntea Tarii au asezat si zalog la fiara vor a ne da
  SA SE ALEAGA GRAUL CURAT de neghina si BISERICA ACESTUI NEAM SA SE CURATEASCA DE spurcaciune si de serpii iadului ce prin usa de din dos au intrat

  MAICA DOMNULUI surpa-i si darama-i pe spurcati , vrajmasi ai lui DUMNEZEU din locul unde s-au asezat cu rang si cinste ca vor MAICA DOMNULUI a ne ingenunchea si zalog la fiara a ne da
  MAICA DOMNULUI , SFANTA CRUCE AJUTA-Ne A O RIDICA SPRE SLAVA LUI DUMNEZEU PE ACEST A SE ARATA
  amin.
  amin.
  amin.

 25. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  MAICA DOMNULUI , SFANTA CRUCE AJUTA-Ne A O RIDICA SPRE SLAVA LUI DUMNEZEU PE ACEST PAMINT A SE ARATA
  amin.
  amin.
  amin.

 26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Merci ADMIN!! o sa va urmaresc in continuare!!!

 27. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  "Feriti-va de lupii in piei de oaie...ca dupa roade ii veti cunoaste "ne spune MANTUITORUL Domnul Nostru IISUS HRISTOS
  OARE ROADELE BUNE CARE SUNT ...ca otrava si veninul se revarsa pe ast pamint
  ALELEI ...
  ca serpii iadului colcaie pe ast pamint
  Si Numa FOCUL Gheenei ii va Starpi
  OGORUL Sfant spre SLAVA LUI DUMNEZEU INTRU SFINTII SAI Se Va Curati
  AMIN.

 28. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ....
  Vai saracilor de voi
  cand voi trimite un razboi

  RAIULE GRADINA VERDE
  MAICA SFANTA In Tine Sede

  Ca sa v-aduceti Aminte
  ca si in Cer Aveti PARINTE

  RAIULE GRADINA VERDE
  MAICA SFANTA IN TINE SEDE

  http://www.youtube.com/watch?v=AeT-bqWrSFo

 29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mare este Dumnezeu .

 30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mare este Dumnezeu .Mare , Mare!!!!!

 31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Fratilor chiar nu mi vine sa cred ce se intampla in Romania. Dar Dumnezeu nu a murit. El vegheaza peste tine si eu nu ma despart de El........ Urmatorul cantec.....multii , dar multi nu au sa l mai auda.

 32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Lucian in ce parte a Italiei esti?si eu sunt in Italia,te pot indruma sa mergi la un preot aici si la biserica,caci avem biserica ortodoxa crestina , ,eu sunt in Pavia,Milano.

 33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne, ocroteste-l pe parintele Teodot! Apara-l de ispite peste puterea lui. Ajuta-l cum stii si cum poti acolo unde este. Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*