Ecologismul toxic: MRU este susținut la presedenție de Partidul Ecologist Român

MRU_AradPartidul “Ecologist” îl sprijina pe tătuca gazelor de șist și un mare promotor al proiectului RMGC, un mare vânzător de țară!!! Atenție la ecologismul toxic!!!

MRU, desemnat candidatul Forţei Civice la alegerile prezidenţiale. Cristian Preda şi Eugen Tomac îl susţin!

O delegaţie a filialei arădene a Partidului Forţa Civică a participat la Consiliul Naţional Extraordinar al partidului, care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti. Cu această ocazie, Mihai Răzvan Ungureanu, senator de Arad, a fost desemnat ca şi candidat la alegerile prezidenţiale.
„Prin votul unanim al delegaţilor prezenţi la Consiliul Naţional, Mihai-Răzvan Ungureanu a fost desemnat candidatul Partidului Forţa Civică la funcţia de preşedinte al României. Dintre invitaţii prezenţi la eveniment, europarlamentarul Cristian Preda, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Eugen Tomac şi preşedintele Partidului Ecologist Român şi-au exprimat susţinerea pentru candidatura lui Mihai-Răzvan Ungureanu la preşedinţia României”, a declarat Corina Crişan, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Forţa Civică.
Cu aceeaşi ocazie, membrii prezenţi la Palatul Parlamentului au ales şi noua structură de conducere a Partidului Forţa Civică.

| newsar

One comment

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    „Prin votul unanim" :))

    Vai de steaua lor, daca nu voteaza cu tatucul lor satana.

    Ne-am lamurit si cu Partidele "ecologiste, populare si civice". Au acelasi stapan si aceleasi ordine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*