PONTA declară din America: Chevron nu se va retrage din România

chevron go home

Aflat în vizită de “convingere” în America, premierul Victor Ponta, a declarat după întâlnirea cu reprezentantul Chevron că Guvernul României continuă explorările de gaze neconvenţionale și că Chevron nu se va retrage din România.

Reprezentantul Chevron a dezvăluit când va reîncepe explorarea în România.

„Aş dori să fac precizări cu privire la motivele suspendării activităţii în zona localităţii Pungeşti. Una dintre cheile filosofiei de afaceri a Chevron este aceea de a acţiona în siguranţă sau de a nu a o face deloc. Prioritatea noastră numărul unu este aceea de a dezvolta operaţiunile în siguranţă pentru angajaţi, subcontractori şi comunitate”, a declarat Tom Holst, managerul Chevron pentru România, în cadrul întrevederii cu prim-ministrul Victor Ponta.

Acesta a transmis că explorarea va reîncepe în momentul în care se va înţelege că metodele companiei sunt cele mai sigure.

„La Pungeşti, noi şi Guvernul credem că activitatea trebuie să se desfăşoare în siguranţă, munca acolo trebuie să se bazeze pe o interrelaţionare pe termen de lungă durată, ce se poate extinde peste 30 de ani. Ei trebuie să înceapă să aibă încredere. Noi vom reiniţia, vom reporni operaţiunile în Pungeşti, atunci când standardele de siguranţă sunt îndeplinite şi când se va înţelege mai bine că avem cele mai bune practici şi că pe acestea le dezvoltăm în proiectul din România”, a adăugat reprezentantul Chevron, citat de Mediafax.

2 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce ar fi sa va retrageti voi spurcati si inchinatori la fiara antihristica la antihrist ce sunteti
    sa plecati definitiv din asta Tara ... dara nu inainte de a da raspuns pentru tot ce ati facut pentru Vanzarea si Tradarea Tarii numita Romania
    si Veti da raspuns
    ca Plata dupa FAPTA
    amin.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu atat am a va spune. Vor porni razboi sangeros impotriva poporului roman. Vor trage cu munitie de razboi, asa cum au facut-o in Peru. Nu renuntati fratilor! E suficient sa dati alarma si vom merge cu totii la Pungesti sau oriunde vor trage cu arma in obrazul Lui Hristos. Noi nu renuntam la pamantul si apa noastra. Nu renuntam la muntii si vaile noastre de dragul buzunarelor lor. Maicuta Maria, Maica Lui Hristos ne-a lasat in grija acest pamant, iar noi asta trebuie sa facem. Sa avem grija de el pana la moarte.
    Curaj fratilor! Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*